«Καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα»

«Καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα»

Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Ατρόμητου παραχώρησε ο Βασίλης Μπέτσης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και αντιδήμαρχος του Περιστερίου, αναλύοντας το πλάνο της ομάδας.

Αρχικά μίλησε γα το πλάνο που έθεσε σε εφαρμογή ο σύλλογος λέγοντας τα εξής:

«Φέτος αποφασίστηκε να γίνει ανανέωση έτσι ώστε η ομάδα να συνδυάσει και τους τέσσερις άξονες που ήθελε να κινηθεί βάσει του αρχικού σχεδιασμού:
1)Να ενισχυθεί (με Έλληνες επί το πλείστον) παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα
2)Να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας
3) Να μειωθούν οι δαπάνες έτσι ώστε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις των ημερών και
4) Να αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι Ακαδημίες στις οποίες γίνεται εξαιρετική δουλειά.
Νομίζω ότι η ομάδα πέτυχε τους στόχους της μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που αποδεικνύει αφενός την άριστη οργάνωση της κι αφετέρου τη δυναμική που διαθέτει έτσι ώστε να προσελκύει πολύ εύκολα παίκτες από τα «ψηλά ράφια» της Σούπερ Λίγκας».

Ο κ. Βασίλειος Μπέτσης αναφέρθηκε στην συνέχεια στην παραμονή του τεχνικού επιτελείου και στη νέα σεζόν: «Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πιστεύω ότι θα λειτουργήσει προς τη θετική κατεύθυνση είναι η παραμονή του προπονητή κ. Δώνη και του υπόλοιπου επιτελείου γιατί η ομάδα έχει μια συνέχεια και με τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν θα αφομοιωθεί πολύ γρήγορα ο τρόπος παιχνιδιού της. Ο Ατρόμητος ξεχώρισε πέρσι για το ελκυστικό του ποδόσφαιρο και αυτό που πρέπει να πετύχει τώρα είναι να συνδυάζει περισσότερο το καλό ποδόσφαιρο με τα ανάλογα αποτελέσματα γιατί είναι αλήθεια ότι πέρσι δεν το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό».

Για τους στόχους που πρέπει να θέσει ο Ατρόμητος στη νέα περίοδο, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου τόνισε τα εξής: «Θα έλεγα ότι μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να βρεθεί και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτή η ομάδα έχει πλέον πολλές λύσεις και κάθε θέση και μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη.

Από εκεί και πέρα στόχος παραμένει το καλό ποδόσφαιρο που πιστεύω ότι θα κρατήσει κοντά στην ομάδα ένα σημαντικό μέρος των φιλάθλων που έδωσαν συγκλονιστικό παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό πρέπει να είναι άλλωστε το μεγαλύτερο μας στοίχημα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων μας ειδικά μετά την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή top επιπέδου όπως είναι ο Κώστας Μήτρογλου κι εκτίμησή μου είναι ότι ο κόσμος του Περιστερίου θα δίνει φέτος εντυπωσιακό παρών σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας».

Και ο κ. Βασίλειος Μπέτσης κατέληξε: «Η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κύριο Σπανό και στον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που χειρίστηκαν με επιτυχία μια τόσο δύσκολη υπόθεση.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πλέον ο Ατρόμητος είναι σε θέση να αποκτήσει τον οποιονδήποτε «μεγάλο» ποδοσφαιριστή γιατί έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Επιπλέον είναι σύλλογος που ξέρει να αξιοποιηθεί νέους παίκτες και ειδικά μέσα από την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου πιστεύω ότι θα βγουν ωφελημένες και οι δύο πλευρές.

Ο Μήτρογλου θα βοηθήσει τον Ατρόμητος πετυχαίνοντας γκολ αλλά και ο Ατρόμητος θα βοηθήσει τον Μήτρογλου για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στην ομάδα που ανήκει ή και να κληθεί πάλι στην Εθνική ομάδα. Το είδαμε αυτό άλλωστε με την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου που ήρθε στην ομάδα μας όταν υποβιβάστηκε στη Βʼ Εθνική αλλά με σκληρή δουλειά κατάφερε να κληθεί στην Εθνική Ανδρών.

Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που οι παίκτες μας καλούνται στις Εθνικές ομάδες όπως έγινε πρόσφατα στην Εθνική Ελπίδων με τους Θανάση Καραγκούνη και Γιάννη Σκόνδρα που αγωνίστηκαν βασικοί ή ακόμη με την προώθηση παικτών που βγαίνουν μέσα από την παραγωγική διαδικασία που συντελείται στις Ακαδημίες μας όπως οι Παναγιώτης Μπάλλας και Αντώνης Αθανασίου οι οποίοι βρίσκονται πλέον μέσα στις βασικές επιλογές του προπονητή μας».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved