Καπετάνος: «Κύπελλο και play off»

Καπετάνος: «Κύπελλο και play off»

Τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, θα δώσει ο Κώστας Καπετάνος, όπως τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο έμπειρος μέσος, μιλώντας στον «Nova ΣΠΟΡ FM», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, στους στόχους του Άρη και στον προπονητή του Σάκη Τσιώλη.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, ενώ έκανε και την πρόβλεψη του για τον φετινό πρωτάθλητη της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά ο Κώστας Καπετάνος μίλησε…

Για την μεταγραφή του στον Άρη: «Μετά από πολύ καιρό έκανα μία μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό το κλίμα θα φανεί στο γήπεδο και θα κάνω και εγώ ότι μπορώ, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό Βόλου και πετύχαμε την άνοδο έκανα μία καλή χρονιά και συνέχισα και την επόμενη σεζόν καλά, αυτό μου βγήκε σε μία μεγάλη μεταγραφή. Μακάρι να κάνω καλά παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Για το γεγονός ότι ο Άρης φέτος στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες: «Η φιλοσοφία του Άρη τους τελευταίους έξι μήνες με τον κ. Τσιώλη έχει αλλάξει. Ο προπονητής μας βασίζεται περισσότερο στους Έλληνες παίκτες και στους μικρούς. Μακάρι να το ακολουθήσουν αυτό και άλλες ομάδες».

Για την θέση που θέλει να αγωνίζεται: «Στα αμυντικά χαφ και αριστερά με βάζει ο κ. Τσιώλης και μου αρέσει εκεί και θέλω να παίζω σε αυτή τη θέση».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Κάθε χρόνο έχει  μεγάλους στόχους ο Άρης.  Φέτος θέλουμε να μπει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα των play off και μακάρι να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου»

Για το αν χρειάζεται ο Άρης μεταγραφές: «Καλοδεχούμενος όποιος παίκτης έρθει στην ομάδα. Το θέμα είναι να είναι έτοιμος και να μην χρειάζεται χρόνο. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδαπου έχουν δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και όλοι αξίζουν να παίζουν».

Για τους συμπαίκτες του: «Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες, γίνεσαι και εσύ καλύτερος. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Νέτο Καστίγιο και Σολτάνι και μπορούμε να πετύχουμε πολλά»{textlink}

Για την Εθνική: «Όλοι οι παίκτες σκέφτονται την Εθνική και αν κάνω καλά παιχνίδια μακάρι να κληθώ στην Εθνική Κίνητρο για όλους τους παίκτες ότι ο Σάντος καλεί όλους τους φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες. Αυτό είναι πολύ καλό».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Στην κορυφή δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και φέτος κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, έκανε καλές μεταγραφές και πιστεύω και φέτος θα είναι ο πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν. Επίσης είναι καλό ότι οι ομάδες της Επαρχίας ανεβαίνουν στην Σούπερ Λιγκ.  Είναι ωραίο να πηγαίνεις στην επαρχία από το να παίζεις δεκαπέντε παιχνίδια στην Αθήνα»



Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved