Λαζαρίδης: «Θα είμαστε στα πλέι οφ»

Λαζαρίδης: «Θα είμαστε στα πλέι οφ»

Ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM, αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι της Κυριακής (30/1) με τον ΠΑΟΚ όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει να συμμετάσχει στην διαδικασία των πλέι οφ.

«Σ’ ένα ντέρμπι και η ισοπαλία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά μας μένει η πικρή γεύση γιατί κάναμε φάσεις, ενώ ο αντίπαλος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Ήμασταν καλύτεροι. Αν είχαμε τύχη θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Ομως αν δεν μπει η μπάλα στα δίχτυα, δεν μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα».

Ο Λαζαρίδης αναφερόμενος στην επιθετική δυστοκία της ομάδας, τόνισε:

«Πλέον φαίνεται το πρόβλημα στο γκολ. Προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να το δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Δεν ξέρω γιατί δε μας βγαίνει μέσα το γήπεδο. Έχουμε καλούς παίκτες μπροστά. Ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Ίσως να είναι τύχη ή γκαντεμιά. Ακόμη δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μας ακύρωσαν και δύο γκολ από τα οποία ενδεχομένως η ομάδα να είχε 3-4 βαθμούς περισσότερους. Όλα παίζουν το ρόλο τους».

Και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, πρόσθεσε:

«Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μία νίκη, που θα αλλάξει τα πάντα. Αγωνιστικά και ψυχολογικά. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο της βαθμολογίας. Το πρόγραμμα στην συνέχεια είναι δύσκολο, καθώς θα αντιμετωπίσουμε στη σειρά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και την Λάρισα. Το θετικό είναι ότι πλέον είμαστε κομπλέ, καθώς έχουμε τους νέους παίκτες, ενώ επέστρεψαν και οι τραυματίες. Θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να πλησιάσουμε στην πεντάδα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Με μία νίκη, ειδικά εκτός έδρας, αλλάζει πολύ η ψυχολογία και κοιτάς αισιόδοξα την συνέχεια. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν πολύ. Είναι καλοί, με άριστη τεχνική κατάρτιση. Ο Καστίγιο, για παράδειγμα, το έδειξε. Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι να φτάσουμε την ομάδα στα πλέι οφ, γιατί δεν αξίζει η θέση αυτή στον Αρη».

Σχετικά με το πώς ένιωσε με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είπε:

«Ήταν συγκλονιστικός και φανταστικός ο κόσμος. Αυτήν την ατμόσφαιρα την έζησα πρώτη φορά και ήταν ό,τι καλύτερο στην καριέρα μου. Είμαστε πικραμένοι, βέβαια, που δεν δώσαμε τη νίκη στους οπαδούς μας, αλλά υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την πεντάδα».

Ερωτηθείς ο Λαζαρίδης πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας, μετά από το άσχημο αποτέλεσμα του α΄ γύρου, σχολίασε:

«Υπάρχει εγωισμός. Το σκορ του α’ γύρου ήταν πλασματικό. Ο αντίπαλος με τέσσερις ευκαιρίες, πέτυχε ισάριθμα γκολ. Είμαστε αποφασισμένοι, όμως, τώρα. Το να πάρεις μία εκτός έδρας νίκη με την ΑΕΚ θα σου δώσει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας ανεβάσει πάρα πολύ. Για όσους λένε ότι ο Αρης πρέπει να κοιτάει πίσω και όχι μπροστά, εγώ θα πω ότι ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει μάθει στα δύσκολα και δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί κίνδυνος. Χρειάζεται πίστη από όλους, για να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο κεντρικός της ομάδας, επεσήμανε:

«Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία. Ο κ. Μιχαλήτσος είναι καλός και αξιόλογος προπονητής. Έχει γνώσεις στο ποδόσφαιρο, ανέλαβε σε δύσκολη στιγμή την ομάδα και τα πάει πολύ καλά».

Σχολιάζοντας ο Νίκος Λαζαρίδης την αποχώρηση του Φρανθίσκο Χαβίτο από τον Αρη, σημείωσε:

«Ο Χαβίτο είναι ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί. Για μένα ίσως να είναι από τους καλύτερους χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και ασχολείται μόνο με τη δουλειά του. Διάλεξε τώρα να πάει σε μία άλλη ομάδα, που είναι εξίσου μεγάλη. Τόσα χρόνια βοήθησε πολύ τον Αρη και του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved