Κόντης: «Ο Άρης θα ανακάμψει»

Κόντης: «Ο Άρης θα ανακάμψει»

Την πλήρη στήριξη του στον Γιάννη Μιχαλήτσο και αισιοδοξία για την συνέχεια, εξέφρασε ο Γιάννης Κόντης, σύμφωνα με τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και στην εκπομπή του Super 3.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να μη συμβεί το παραμικρό και κινδυνεύσει ο Άρης με τιμωρία. Ο κόσμος μας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και πρέπει να τονίζεται αυτό και να μην προβάλλονται μόνο τα όποια άσχημα» τόνισε αρχικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και συνέχισε «Η ομάδα υπερέβαλε εαυτόν, αλλά δεν είχε την τύχη μαζί της. Αντιμετώπισε ένα σύνολο με έναν εντελώς παθητικό ρόλο και χωρίς καμία διάθεση να κερδίσει, ούτε καν να “κλέψει” τη νίκη.

Θεωρώ ότι με τις προσθήκες που έχουν γίνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Άρης θα παρουσιάσει την απαιτούμενη εικόνα μέσα στο γήπεδο και θα πάρει τις νίκες που απαιτούνται, καθώς είναι δεδομένο ότι η ομάδα πρέπει κάθε χρόνο να βρίσκεται τουλάχιστον στα playoffs. Η υπόθεση με το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες» είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Χαβίτο και την μεταγραφή του στη Λα Κορούνια ξεκαθάρισε το τοπίο λέγοντας πως ο παίκτης δεν ήθελε εξ’ αρχής  να ανανεώσει το συμβόλαιό του και για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ προσπάθησε να έχει όφελος από την φυγή του, πράγμα το οποίο κι έγινε.

«Από την πρώτη στιγμή, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη θέλησή του να μην ανανεώσει στον Άρη, όπως και την επιθυμία του να φύγει από τώρα. Η συμφωνία με την ομάδα από την Ελλάδα ήταν δεδομένη, με βάση και αυτά που μας είχε πει ο ίδιος, όμως ήρθε η πρόταση από τη Λα Κορούνια και υπήρξε τελικά η μεταγραφή του εκεί, από την οποία ο Άρης έχει ένα όφελος της τάξης των 370.000 ευρώ, καθώς στα 150.000 ευρώ που δίνει ο ισπανικός σύλλογος στην ομάδα μας, προστίθενται και το συμβόλαιο, το πριμ και όλες αυτές οι απολαβές που θα είχε από τον Άρη. Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι το ποσό αυτό θα αυξηθεί εφόσον ο Χαβίτο παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στη Λα Κορούνια. Το βέβαιο είναι ότι η ΠΑΕ Άρης έκανε συνεχείς προσπάθειες για να έχει όφελος από τη φυγή του Χαβίτο, κάτι που τελικά και έγινε. Το όφελος είναι οικονομικό, αλλά η προσπάθεια είχε να κάνει και με το να μην πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν έχει υπογράψει σε δύο ομάδες, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσει ο ίδιος εάν κάτι τέτοιο ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής προσέφερε στον Άρη και θα θέλαμε κι εμείς η αποχώρησή του να είναι διαφορετική. Οι όψιμοι “υποστηρικτές” του Χαβίτο, είναι αυτοί που μέχρι πριν από λίγο καιρό τον απαξίωναν»

Στη συνέχεια ο «ισχυρός» άνδρας των «κιτρίνων», έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας: «Ο Άρης δεν χρειάζεται παραφιλολογία, η οποία ενισχύει την προσπάθεια που κάνουν οι εχθροί του Συλλόγου, εξωτερικοί και εσωτερικοί, για να τον πλήξουν. Η ομάδα έχει διοίκηση που αποφασίζει και κανένας Κόντης ή οποιαδήποτε ένα ή δύο άτομα κάνουν αυτό που θέλουν. Πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη και να λειτουργούμε όλοι με γνώμονα το καλό του Άρη. Αν υπήρχε ίχνος αλήθειας σε όσα ακούγονται για το πρόσωπό μου, πρώτα η διοίκηση της ΠΑΕ θα έπρεπε να είναι αυτή που θα προβληματιζόταν.

Εχθροί του Άρη που προέρχονται μέσα από την οικογένεια του Συλλόγου, έχουν αναγάγει τον Κόντη ως το μεγαλύτερο και μόνιμο πρόβλημα της ΠΑΕ. Ο κόσμος πρέπει να προσέχει και να μην πέφτει σε παγίδες, καθώς είναι εντελώς οξύμωρο να ταυτίζονται απόψεις Αρειανών με όσα πρεσβεύουν αυτοί που θέλουν το κακό του Άρη. Ο πολύς κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται και έχει περιθωριοποιήσει όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν το οτιδήποτε άσχημο. Ούτως ή άλλως, το πρόβλημά τους είναι ουσιαστικά ο SUPER 3 και αυτό το έχω καταλάβει στα όσα χρόνια ασχολούμαι με τον Άρη. Αν φύγει ο Κόντης, θα στοχοποιήσουν κάποιον άλλο.Πρωτεργάτης είναι κάποιος που προέρχεται από την οικογένεια του Άρη και τώρα βρίσκεται μακριά της, όντας νέος στον χώρο τον media και, με τη λίγη ακροαματικότητα που έχει, θεωρώντας ότι μπορεί να φέρει τη διαπλοκή στον Σύλλογο. Ο βασικός φρουρός του Άρη είναι η Λέσχη Φίλων του και αυτό πρέπει να γίνει αντίληψη από όλους».

Τέλος, ερωτηθείς για το θέμα του προπονητή, εξέφρασε την στήριξή του στον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Μιχαλήτσο, λέγοντας πως η διοίκηση δεν θα βιαστεί να κάνει ενέργειες σε αυτό το θέμα.

«Το λιγότερο που θα κάνει η ΠΑΕ Άρης, είναι να πάρει μια απόφαση μόνο “για να την πάρει”. Η ομάδα έχει προπονητή και αυτός είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Δεν υπάρχει η έννοια του “υπηρεσιακού”, είτε κάποιος καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας για ένα ματς, είτε για δέκα χρόνια. Είναι ο προπονητής της και για να αποδώσει ένας προπονητής, πρέπει να δουλέψει σε βάθος χρόνου».



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved