Κίνηση για Σαντιάγκο Ντίαζ

Κίνηση για Σαντιάγκο Ντίαζ

Απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα έδειξε στην διάρκεια της δοκιμής του ο Σαντιάγκο Ντίαζ είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν από την Ρίβερ Πλέιτ. Αισιοδοξία ότι θα αποκτηθεί τις επόμενες μέρες ο νεαρός Αργεντινός.

Ο 18χρονος Αργεντινός μέσος δοκιμάστηκε για περισσότερες από δύο εβδομάδες στην Παιανία και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, όχι μόνο στον Χουάν Ραμόν Ρότσα που τον έφερε από την παρίδα του, αλλά και σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ της «πράσινης» ακαδημίας.

Ο Σαντιάγκο Ντίας έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα, εντυπωσίασε με την τεχνική του κατάρτιση και την δύναμη που έδειξε ενώ τακτικά ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της θέσης όπου αγωνίζεται, δηλαδή σε αυτή του «8αριού» στη μεσαία γραμμή. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τον νεαρό συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις από την Ρίβερ Πλέιτ από όπου προέρχεται.

Ο Ντίας ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας Νέων της Ρίβερ Πλέιτ που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2010, ενώ ο Λεονάρντο Αστράδα που ήταν προπονητής της πρώτης ομάδας των «μιγιονάριος» εκείνη τη σεζόν τον χρησιμοποιούσε σε όλες τις προπονήσεις ωστόσο δεν του έδινε χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια καθώς ακόμα ήταν αρκετά μικρός σε ηλικία.{textlink}

Οι εμφανίσεις του πάντως με την ομάδα Νέων της Ρίβερ δεν πέρασαν απαρατήρητες στην Αργεντινή και έφτασε ως την ομάδα Νέων της χώρας του καθώς κλήθηκε από τον Σέρχιο Μπατίστα. Ωστόσο η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και η έλευση του Βάλερ Περάσο τον άφησε εκτός αποστολής των «γκάουτσος» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 που γίνεται στην Κολομβία.

Έτσι πήρε την ευκαιρία ο Ντίας να βρεθεί στην Ελλάδα με την παρότρυνση του Χουάν Ραμόν Ρότσα έτσι ώστε να δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό. Οι εντυπώσεις που άφησε είναι εξαιρετικές και θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό να τον αποκτήσει, από τη στιγμή μάλιστα που και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε τη συγκατάθεσή του για να γίνει η κίνηση για τον 18χρονο Αργεντινό που εντυπωσίασε με την παρουσία του στην Παιανία.

Οι «πράσινοι» πάντως εξαρχής κρατούσαν το γεγονός ότι ο Ντίας δοκιμάζεται από τον Ρότσα και τον Γιάννη Σαμαρά ως «επτασφράγιστο» μυστικό. Μάλιστα στο «τριφύλλι» δε θέλουν να δώσουν μεγάλη έκταση τόσο στα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για τις ικανότητες του παίκτη, παρότι πιστεύουν 100% ότι ο Ντίας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία η ομάδα να επενδύσει σε ένα ταλαντούχο παιδί που μπορεί στο μέλλον να κάνει τη διαφορά, όσο και στο γεγονός ότι θα γίνει η μεταγραφή.

Στο «τριφύλλι» πιστεύουν ότι το θέμα δε χρειάζεται να πάρει ιδιαίτερη έκταση καθώς θα μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Ρίβερ Πλέιτ και επουδενί δε θέλουν να χρησιμοποιηθεί ο «ντόρος» που έγινε για τον Ντίας ως διαπραγματευτικό ατού των Αργεντινών. Ο Ρότσα πάντως τον «πιστεύει» πολύ, οι Σαμαράς και Φερέιρα έχουν πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι σε 3-4 μέρες θα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον παίκτη από τους «εκατομμυριούχους» στους οποίους και ανήκει.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved