«Τα πάντα για δικαίωση του Ηρακλή»

«Τα πάντα για δικαίωση του Ηρακλή»

Ο Πέτρος Καϊμακάμης ανέλαβε πρόσφατα την υπεράσπιση του Ηρακλή εντός των συνόρων και τονίζει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες για να αγωνιστεί ο «Γηραιός» στη Super League.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4», ο Πέτρος Καϊμακάμης είπε αρχικά: «Ο κ. Παντελή έχει επικοινωνήσει τρεις φορές μαζί μου και συζητήσαμε το πρόβλημα του υποβιβασμού του Ηρακλή, μια ιστορική ομάδα η οποία είναι από τις λίγες που δεν εμπλέκονται στα στημένα. Ο κ. Παντελή μου ζήτησε να αναλάβω την υπόθεση του Ηρακλή και έτσι δέχτηκα να βοηθήσω και να αναλάβω όλες τις νομικές ενέργειες που θα γίνουν στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, όπου εκεί υπάρχει άλλος συνάδελφος.

Με τον κ. Παντελή καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως έχει χαθεί πάρα πολύς χρόνος και για αυτό το λόγο θα προγραμματίσουμε σύντομα μια νέα συνάντηση με την οποία θα μάθω για τις κινήσεις που έχουν γίνει και για το που βρίσκονται τα πράγματα στον Ηρακλή, βλέποντας τι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω και έτσι αμέσως μετά τον 15αύγουστο να καταθέσουμε τις νέες δικογραφίες».

Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής προλαβαίνει να δικαιωθεί για να αγωνιστεί στη Super League, απάντησε: «Όταν οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία με τον Ηρακλή και πιο συγκεκριμένα με τον κ. Παντελή θα κάνουμε όλες τις κινήσεις και τις ενέργειες που χρειάζονται για να δικαιωθεί η ομάδα και να αγωνιστεί στη Super League».

Αναφερόμενος στο θέμα των πολιτικών δικαστηρίων, τόνισε: «Οι νομικές ενέργειες που θα γίνουν δεν είναι κατασταλαγμένες ακόμη. Πράγματι για τα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής έχασε πολύτιμο χρόνο και έπρεπε να προσφύγει σε αυτά τότε, από την πρώτη στιγμή. Έπρεπε να το κάνουν τότε που είχε προσφύγει και ο ΟΦΗ και θα ήταν μια «χρυσή» ευκαιρία καθώς δεν αποκλείεται να είχαν και οι δυο ομάδες την ίδια κατάληξη.

Βέβαια ένα άλλο θέμα που έγινε και για το οποίο ο Ηρακλής έχασε κι άλλο χρόνο ήταν αυτό με το διαιτητικό δικαστήριο στο οποίο θα μπορούσε να είχε προσφύγει ο Ηρακλής νωρίτερα και έτσι να είχε τελειώσει την μία από τις δύο ποινές του και έτσι να είχε μείνει μόνο η ποινή για το πλαστό έγγραφο όπου το δικαστήριο το θεώρησε προσβλητικό για το άθλημα και για αυτό έριξε τον Ηρακλή. Βέβαια αν τα βάλουμε κάτω όλα και ψάξουμε να βρούμε πόσες ενέργειες άλλων ομάδων στην Ελλάδα προσβάλλουν το άθλημα τότε θα έπρεπε να είχαν πέσει πριν από τον Ηρακλή το 1/3 των ομάδων».

Για το θέμα του κ. Σμαϊλη, υποστήριξε: «Ο Ηρακλής θα μπορούσε να ζητήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή να οριστεί η εκδίκαση της απόφασης με νέα επιτροπή και έτσι να μην περιμένει τόσο καιρό, καθώς ένα μήνα τώρα δεν έχει εκδικασθεί η απόφαση».

Στη συνέχεια, ο Καϊμακάκης μίλησε για την πλαστή ενημερότητα και αν ο Ηρακλής θα μπορέσει να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο: «Πρώτα θέλω να δω που βρίσκονται τα πράγματα στον Ηρακλή και επίσης το τί ακριβώς συμβαίνει. Θέλω να δω τα πάντα και επίσης το τί μπορούμε να κάνουμε για την ΠΑΕ και να τα καταθέσουμε όλα κατευθείαν, τώρα που θα υπερασπιστώ τον σύλλογο.

Πάντως για αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιες άλλες ομάδες που έκαναν ακριβώς το ίδιο με τον Ηρακλή δεν υποβιβάστηκαν αλλά το μόνο που έπαθαν ήταν να τους ανακληθούν τα δελτία. Πάντως εμείς θα ψάξουμε να βρούμε το σωστό μέτρο το οποίο θα δικαιώσει τον Ηρακλή».

Τέλος, για τη συνάντηση που θα έχει με τον Ανδρέα Παντελή για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είπε: «Σήμερα το μεσημέρι θα επικοινωνήσω ξανά με τον κ Παντελή για να οριστικοποιήσουμε το νέο ραντεβού έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλα το αργότερο μέχρι την Κυριακή έτσι ώστε από την Τρίτη να παλέψουμε για την δικαίωση του Ηρακλή. Κλείνοντας αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτοί που έχουν ξεγράψει τον Ηρακλή να μην βιάζονται και να μην χαίρονται καθώς ο Ηρακλής δεν είναι ξεγραμμένος και πως υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved