Φιλικό «Χ»ωρίς συγκινήσεις

Φιλικό «Χ»ωρίς συγκινήσεις

Ατρόμητος και Παναιτωλικός παρουσίασαν μετριότατο θέαμα στο μεταξύ τους φιλικό στο Περιστέρι και το 0-0 ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο. Ντεμπούτο για τον Κώστα Μήτρογλου, αποχώρησε με πρόβλημα ο Αγγελος Χαριστέας.

Αρκετές παρατηρήσεις θα ακολουθήσουν από τους Γιώργο Δώνη και Μπάμπη Τεννέ στους ποδοσφαιριστές τους, καθώς η λογική λέει ότι κανείς εκ των δύο προπονητών δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα έδειξε η ομάδα του στο αποψινό φιλικό που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ελάχιστα πράγματα

Σε ένα πολύ ανιαρό πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός δεν δημιούργησαν τίποτα περισσότερο από μικροευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο και τους παίκτες να δείχνουν «πιασμένοι».

Από πλευράς Ατρομήτου, ο Επστάιν ήταν ο πλέον κινητικός και είχε άξιο συμπαραστάτη το Νάστο, που εκτός από την καλή δουλειά που έκανε επάνω στον Μπουμάλ, ανέβηκε πολλές φορές ψηλά και επιχείρησε αρκετές σέντρες. Το κακό γι αυτόν βέβαια είναι ότι η πλειοψηφία τους δεν βρήκε στόχο. Σε μία από τις… εύστοχες, πάντως, ο Σφακιανάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το διαγώνιο σουτ του δεν ανησύχησε τον Τζενάμο.

Ο Παναιτωλικός στηρίχθηκε κυρίως στους μέσους και προσπάθησε να απειλήσει από τον άξονα. Ενα σουτ του Ρότσα στο 22’ κατέληξε στην αγκαλιά του Ιτάνζ, ενώ το πλασέ του Καραμαλίκη στο 42’ έπειτα από κάθετη του Καμαρά, πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καμερουνέζου γκολκίπερ.

Τα σημαντικότερα ίσως προβλήματα από πλευράς τακτικής για τις δύο ομάδες ήταν αφενός η έλλειψη βοήθειας στον Κουτρομάνο από τον Καμαρά (δεν φημίζεται για τη διάθεσή του να αμύνεται, κάτι που είχε δείξει και στον Ατρόμητο), αφετέρου η αδυναμία των παικτών του Γιώργου Δώνη να τροφοδοτήσουν τον Αναστασάκο. Ο πολύπειρος φορ σχεδόν δεν άγγιξε μπάλα στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τη σπάσει στους ακραίους και να ανοίξει το παιχνίδι.

Δοκιμές και αλλαγές

Ανάλογα μέτρια ήταν η εικόνα και στην επανάληψη, όπου οι δύο προπονητές αποφάσισαν να ρίξουν στη μάχη τους περισσότερους παίκτες που είχαν διαθέσιμους, με τον Δώνη μάλιστα να δοκιμάζει και το 4-4-2 για περίπου 15’ (με Αναστασάκο και Μήτρογλου που πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση ως παίκτης του Ατρομήτου).

Με εξαίρεση δύο καλές εκτελέσεις φάουλ του Ρότσα, που ήταν και ο κορυφαίος των Κυανοκίτρινων, ο Παναιτωλικός δεν απείλησε καθόλου στην επανάληψη. Όχι ότι οι Περιστεριώτες έβγαλαν μάτια, αν μη τι άλλο, όμως, στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο προσπάθησαν πιο ζωηρά να φτάσουν στο γκολ, χάνοντας την κορυφαία τους ευκαιρία στο 90λεπτο με τον Μπέλιτς στο 86’. Ο βραχύσωμος Σέρβος δέχθηκε την πάσα του Μήτρογλου, έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, ωστόσο ο Μπαμπανιώτης ήταν σε ετοιμότητα και με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ, κρατώντας το 0-0

***Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αγγελος Χαριστέας αποχώρησε στο 29’ με πρόβλημα στο πόδι.

Ατρόμητος: Ιτάνζ (46’ Ράντμαν), Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (46’ Μακρής), Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκης (69’ Καραμάνος), Επστάιν (46’ Μήτρογλου), Μπρίτο (46’ Αθανασίου), Αναστασάκος (60’ Μπέλιτς)

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Κουτρομάνος (57’ Παλαιολόγος), Εντζεγκουέλε (66’ Δέντσας), Αναστασιάδης, Μουμίν (46’ Κούσας), Ρότσα (87’ Σαμαράς), Θεοδωρίδης (46’ Σιόντης, 72’ Πασσάς), Μπουμάλ (77’ Σμίλτος), Καμαρά (46’ Σέγιε), Χαριστέας (29’ Καραμαλίκης, 88’ Μεταξούλης)

Θυμηθείτε τη ζωντανή εξέλιξη του αγώνα

{coveritlive}caf28cf4a7{/coveritlive}



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved