Παράταση για Πλεσί και... Κάστρο

Παράταση για Πλεσί και... Κάστρο

Η Ίνγκολσταντ δεν έστειλε σήμερα (09/08) την έγγραφη επίσημη πρότασή της για την απόκτηση του Νταμιέν Πλεσί, κάτι που στον Παναθηναϊκό περιμένουν να γίνει την Τετάρτη. Ανησυχούν οι «πράσινοι» καθώς καθυστερεί έτσι η απόκτηση του Αντρέ Κάστρο.

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν αξιώνει χρήματα για την μετακίνηση του Νταμιέν Πλεσί στην Ίνγκολσταντ, η γερμανική ομάδα έχει καθυστερήσει να αποστείλει το σχετικό έγγραφο στα γραφεία των «πρασίνων» κάτι που δεν επιτρέπει στον Γάλλο αμυντικό μέσο να αποτελέσει παρελθόν από το «τριφύλλι» και δυσκολεύει παράλληλα την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν σήμερα (09/08) να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Πλεσί, αφού θα απαντούσαν θετικά όπως έχει συμφωνηθεί στην έγγραφή πρόταση των Γερμανών, όμως αυτό δεν έγινε. Το ζήτημα του Γάλλου χαφ παίρνει παράταση μιας ημέρας και στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν πλέον… σε αναμμένα κάρβουνα να έρθει το χαρτί από τη Γερμανία, έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα και να προχωρήσει το «τριφύλλι» για τη δική του ενίσχυση.

Η αποχώρηση του Πλεσί έχει συνδεθεί άμεσα με την περίπτωση του Αντρέ Κάστρο και από τη στιγμή που παρατηρείται καθυστέρηση στην παραχώρηση του Γάλλου, καθυστερεί και ο δανεισμός του 23χρονου μέσου στο «τριφύλλι». Αυτή η εξέλιξη κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ανησυχούν, αφού η περίπτωση του Πορτογάλου μόνο εύκολη δεν είναι και υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» που θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον άσο της Πόρτο.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ευελπιστούν ότι το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (10/08) θα έχουν καταφέρει να τελειώσουν το θέμα του Πλεσί και να εξοικονομήσουν με την αποχώρηση του Γάλλου τα χρήματα που απαιτούνται για να κλείσει με θετικό τρόπο το θέμα του Αντρέ Κάστρο, ο οποίος είναι στην αναμονή και περιμένει το τελικό «ΟΚ» από την Αθήνα για να έρθει και να ντυθεί στα πράσινα.

Αν αυτό συμβεί, τότε ο Αντρέ Κάστρο θα έρθει το αργότερο ως την Παρασκευή στην Ελλάδα, αφού αγωνιστεί με την Εθνική Πορτογαλίας στο φιλικό της Τετάρτης με το Λουξεμβούργο, και θα ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας.{textlink}

Ο «διακαής» μεταγραφικός πόθος του Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα δηλωθεί στη λίστα που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός στην UEFA για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των play off του Europa League, αφού υπάρχει περιθώριο για μια αλλαγή μέχρι μια μέρα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα. Έτσι, αν όλα έχουν πάει καλά, ο 65χρονος τεχνικός θα έχει τον συμπατριώτη του στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved