Πέτρος Πασσαλής: «Όλα για όλα ο Άρης»

Πέτρος Πασσαλής: «Όλα για όλα ο Άρης»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, σε συνέντευξη πουπαραχώρησε, μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ τόνισε πως η κατάσταση είναιδύσκολη για τους «κίτρινους».

Ο Πέτρος Πασσαλής φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Libero 107.4,σχολιάζοντας το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.«Νομίζω ότι μόνο ένα άλλο 0-0 στην Τούμπα για το κύπελλο ήταν χειρότερο αλλά τότε έβρεχε κιόλας. Στον αγώνα χθες ο ΠΑΟΚ πήγε για το 0-0 ενώ ο Άρης ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ άρχισε τον αγώνα με 4-4-2 και είχε σε άσχημη μέρα όλους τους επιθετικούς του εκτός από τον Μουσλίμοβιτς, που προσπάθησε πιστεύω περισσότερο από όλους. Ο ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως έχει σφιχτή άμυνα ως ομάδα και πιστεύω ότι βλέποντας οι παίκτεςπως επιθετικά δεν ήταν η ομάδα σε καλή μέρα και με δεδομένο ότι ακολουθούσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπαν στην διάρκεια ότι τους φτάνει το 0-0 και φάνηκε από τις κινήσεις όλης της ομάδας στα τελευταία λεπτά ότι ήταν όλοι ικανοποιημένοι από την ισοπαλία» είπε αρχικά και συνέχισε για τον Άρη τονίζοντας: «Ο Άρης σε 20 αγώνες έχει πετύχει 11 γκολ, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Ο Τσέζαρεκ χθες ήταν εκτός αγώνα, ο Κόκε είχε να παίξει καιρό και ότι έκανε ήταν εκτός περιοχής. Ο Χαβίτο ήταν πολύ καλός, όπως σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια φέτος αλλά τα μπακ δεν ανέβηκαν πολύ για να βοηθήσουν, έτσι η ομάδα δεν απείλησε ουσιαστικά. Ο Καστίγιο φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει μόνο αν παίζει στα πλάγια γιατί στον άξονα παίρνει την μπάλα με πλάτη και δυσκολεύεται πολύ. Δεν ξέρω όμως αν ο Καστίγιο μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει σύντομα, είδα όμως ότι είχε διάθεση για να προσφέρει».


Αναφορικά με το μέλλον του Άρη αλλά και το θέμα το προπονητή είπε: «Είναι δύσκολο το μέλλον για τον Άρη, η ομάδα δεν δείχνει βελτίωση και έχει κοστίσει η αποχώρηση του κ. Κούπερ. Πιστεύω ότι η διοίκηση πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή γρήγορα, είναι βασικό αυτό καθώς οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ποιος είναι ο προπονητής. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίσει η διοίκηση είτε να ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι ο κ. Μιχαλήτσος θα είναι στον πάγκο ή να φέρει άμεσα κάποιον άλλο. Ο Άρης πρέπει να αποφασίσει ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας γιατί μέχρι να γίνει αυτό η ομάδα θα είναι σε μεταβατικό στάδιο, κάτι σίγουρα όχι καλό. Αν δεν καταλήξει το θέμα αυτό, δεν μπορούμε να μιλάμε για βελτίωση. Το ρόστερ του Άρη όπως ήταν δύσκολα θα έκανε, επιθετικά, κάτι καλύτερο και ελπίζω οι νέοι παίκτες να βοηθήσουν» ενώ σε ερώτηση για το ποιον θα ήθελε ο ίδιος να κάτσει στον πάγκο των κιτρίνωνυπογράμμισε: «Εγώ θα κρατούσα τον κ. Μιχαλήτσο ή θα έπαιρνα έναν άλλο προπονητή, που όμως θα είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και της νοοτροπίας που επικρατεί στην Ελλάδα. Δεν θα προτιμούσα την λύση ενός προπονητή που δεν ξέρει το πρωτάθλημα μας ενώ αν ήταν να φέρω ένα μεγάλο όνομα όπως ο κ. Κούπερ, θα το έκανα το καλοκαίρι. Απομένουν 10 αγώνες μόνο και ο Άρης τα παίζει τώρα όλα για όλα»


«Ο Άρης έχει χάσει τον στόχο του κυπέλλου και μοιάζει να χάνει και τα play-off, αυτό δεν θα το αντέξει, θα είναι μεγάλο χτύπημα για τον Άρη. Η ομάδα χρειάζεται τα χρήματα, χρειάζεται έσοδα και την έξοδο στην Ευρώπη γιατί αλλιώς δεν βλέπω να βγαίνει ο προϋπολογισμός της ομάδας» πρόσθεσε κλείνοντας ο παλαίμαχος των κιτρίνων.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved