«Θέση στην οκτάδα ο Εργοτέλης»

«Θέση στην οκτάδα ο Εργοτέλης»

Τις εντυπώσεις του από την πορεία της προετοιμασίας και τη δουλειά που έγινε στην Ολλανδία, μοιράστηκεο Γενικός Αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος έθεσε ως στόχο για φέτος την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα.

Ο Λαμπράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι Κρητικοί θα κυνηγήσουν κάτι καλύτερο από πέρσι, ώστε να συνεχίσουν τα βήματα προόδου, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Εργοτέλης θα είναι πανέτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γενικού Αρχηγού του Εργοτέλη:

Για τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στο Γκάρντερεν

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη περίοδος που πραγματοποιούμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στο Γκάρντερεν. Πρόκειται για πολύ καλό χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να δουλέψει μια ομάδα όπως ακριβώς επιθυμεί».

Για την πορεία της προετοιμασίας

«Μπήκαν οι βάσεις για τον φετινό Εργοτέλη. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την δουλεία που έγινε στην Ολλανδία. Ένα από τα καλά στοιχεία ήταν ότι δεν προέκυψαν σημαντικά προβλήματα με τραυματισμούς. Επίσης, όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας».

Για τα φιλικά παιχνίδια και την εικόνα της ομάδας

«Τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε ήταν πολύ δυνατά. Αντιμετωπίσαμε πολύ ποιοτικές ομάδες που διαθέτουν στο ρόστερ τους μεγάλους παίκτες. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντική εμπειρία για τους παίκτες μας και παράλληλα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Το όνομα του Εργοτέλη έχει διαδοθεί από την παρουσία της ομάδας μας για πέμπτη χρονιά στην Ολλανδία και αυτό  μας δίνει το δικαίωμα να δίνουμε δυνατά παιχνίδια με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες.

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι τα συμπεράσματα που βγάζει το τεχνικό επιτελείο και η δυνατότητα που δίνεται στους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας».

Για τους στόχους του Εργοτέλη

«Ο στόχος του Εργοτέλη είναι να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος και να πάει ακόμα ψηλότερα από πέρσι. Οι δυνατότητες και το ταλέντο για να πραγματοποιηθεί ο στόχος σίγουρα υπάρχουν. Απλά χρειάζεται μεγάλη και συνεχόμενη προσπάθεια, διάθεση και πάθος από όλους μας για να καταφέρουμε να έχουμε και φέτος μια επιτυχημένη χρονιά».

Για την ετοιμότητα της ομάδας

«Μπαίνουμε πλέον στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας με στόχο να εμφανιστεί η ομάδα όσο πιο έτοιμη και δυνατή γίνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος, παρακολουθώντας την προετοιμασία από την πρώτη ημέρα, ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουν την υγεία τους οι ποδοσφαιριστές, ώστε να μπούμε στην μάχη του πρωταθλήματος χωρίς προβλήματα. Ένα καλό ξεκίνημα θα είναι σημαντικό για την πορεία μας».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved