Ανακοίνωσε Κόλερ η Αυστρία

Συντάκτης: Onsports team Δημοσίευση: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 15.36

Ο 50χρονος Ελβετός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014, αντικαθιστώντας τον Ντίντι Κονσταντίνι.

Ο Μαρσέλ Κόλερ είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας. Μετά την απόλυση του Ντίντι Κονσταντίνι, λόγω της… τραγικής πορείας στα προκριματικά του Euro 2012, η αυστριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου στράφηκε στον Κόλερ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και υπέγραψε συμβόιλαιο μέχρι το 2014.

Ο 50χρονος Ελβετός τεχνικός ήταν άνεργος από το 2009, όταν και είχε λυθεί η συνεργασία του με την Μπόχουμ, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της Κολωνίας, της Γκρασχόπερ, την Σεν Γκάλεν και της Βιλ.

Το ντεμπούτο του Κόλερ στον πάγκο της Αυστρίας, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου, στο φιλικό παιχνίδι με την Ουκρανία.

Κατηγορία: Κόσμος
Tags: