Εφαγαν 200.000 ευρώ από παίκτη!

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 16.54

Κατάθεση που «καίει» τους Ντότση, Ζαβαντία και Καρακούλια έδωσε άνθρωπος που είχε εμπλακεί ως παίκτης στο θέμα του παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος την Τετάρτη 22 Ιουνίου, είδε στην τηλεόραση το θέμα με τις συλλήψεις των εμπλεκόμενων στο θέμα με τα στημένα παιχνίδια και αναγνώρισε μέσα στους 41 τα ονόματα τριών ανθρώπων με τους οποίους είχε συναλλαγές ποντάροντας σε παιχνίδια μέσω παράνομου γραφείου στοιχημάτων.

Όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας, εκβιάστηκε όταν δεν είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει κάποιες επιταγές και τόνισε ότι αρχικά είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα πληρώνεται τα κερδισμένα του δελτία. Επίσης, υποστήριξε πως πολλές φορές οι τρεις συγκεκριμένοι του έδιναν ψευδείς πληροφορίες για προκαθορισμένα αποτελέσματα τα οποία όμως είχαν άλλο αποτέλεσμα και ο ίδιος έπεφτε θέμα παραπλάνησης.

Αναλυτικά η κατάθεσή του

«Είμαι μόνιμος κάτοικος Νάξου και είμαι μέτοχος σε franchise κομμωτήρια με την επωνυμία «…». Σήμερα 22/6/2011 και ώρα 22:00 άκουσα στην τηλεόραση ότι η Ασφάλεια Αττικής συνέλαβε κάποια άτομα για παράνομο στοίχημα και προκαθορισμένους αγώνες. Αμέσως μπήκα στο ίντερνετ για να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, είδα μια λίστα με 41 ονόματα εκ των οποίων με τα τρία απ' αυτά είχα συναλλαγές για παράνομο στοίχημα ως παίκτης.

Συγκεκριμένα τα άτομα που γνωρίζω είναι Ντότσης Αθανάσιος, Ζαβαντίας Δημήτριας και Καρακούλιας το μικρό όνομα του οποίου δεν γνωρίζω. Ήμουν πολλά χρόνια παίκτης του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ αλλά επειδή έπαιζα τριάδες και λόγω του ότι είχα ένα δικαστήριο με τον ΟΠΑΠ για ένα δελτίο κερδισμένο που δεν μου το πλήρωσαν άλλαξα και πήγα σε παράνομο στοίχημα που έπαιζε μονά παιχνίδια. Ξεκίνησα το παράνομο στοίχημα όταν γνώρισα τον Τσεκ... Γ. μέσω κάποιου φίλου μου. Ξεκίνησα να παίζω μ αυτόν εδώ και πέντε χρόνια.

Ο Τσεκ... με διαβεβαίωσε ότι παίζοντας μαζί του τα λεφτά από τα κέρδη μου είναι σίγουρα, οι αποδόσεις είναι 0,05 πάνω από το κουπόνι του ΟΠΑΠ και ότι συνεργάζεται με τους Ντότση και Ζαβαντία οι οποίοι διατηρούσαν καφετέρια σε πεζόδρομο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στον ισόγειο ήταν η καφετέρια και στον πρώτο όροφο έπαιζαν παράνομα στοιχήματα. Η καφετέρια αυτό από τιο είχα δει ήταν απέναντί από το καφέ με την επωνυμία «Ντεμέκ».

Τώρα ξέρω ότι την έχουν κλείσει. Επίσης μου είπε ο Τσεκ... ότι ο Ντότσης και ο Ζαβαντίας συνεργάζονται με τον Καρακούλια, ο οποίος διατηρεί μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχήματος στην Αθήνα, είναι ο εγκέφαλος, είναι αυτός ο οποίος στο τέλος πληρώνει και πληρώνεται και έχει το μηχάνημα, τον αποκαλούμενο «Κινέζο», το οποίος στέλνει τα παράνομα στοιχήματα στην Κίνα όπου εδρεύει κεντρικό γραφείο που συγκεντρώνονται παράνομα στοιχήματα από όλο τον κόσμο. Μου είπε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να χάσω τα χρήματά μου.

Εγώ πείστηκα ως παίκτης από τα λεγόμενα του Τσεκ... και άρχισα να παίζω,. Οι συναλλαγές μου με τον Τσεκ... γινόταν κάθε Τρίτη διαμέσου των τραπεζών Emporiki και Eurobank. Στην Emporiki κατέθετα τα χρήματα σε δύο λογαριασμούς, ο ένας ήταν στο όνομά του και ο άλλος στο όνομα της μητέρας του. Στην Eurobank κατέθετα τα χρήματα σε λογαριασμό που ήταν στο όνομά του. Δεν έχω κρατήσει και ούτε θυμάμαι τους αριθμούς των λογαριασμών αυτών.

Τον πρώτο χρόνο κιόλας άρχισα να χάνω χρήματα και συγκεκριμένα από το έτος 2005 έως τον Δεκέμβριο του 2000 είχα χάσει διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Το έτος 2008 όταν αδυνατούσα πλέον να πληρώσω το χρέος αφού είχα εξαντλήσει όλα τα δάνεια από τις τράπεζες έκοψα 3 επιταγές Ενικής τραπέζης με εκδότρια τη σύζυγό μου (….) και τις παρέδωσα στον Τσεκ... στις 26-12-2008 ενώπιον της συζύγου μου στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα της Θεσσαλονίκης με αριθμούς…..

Οι δύο απ' αυτές πληρώθηκαν τους μήνες Ιανουάριο και Απρίλιο του 2011 την ημέρα του πλειστηριασμού του σπιτιού μου. Η τρίτη επιταγή με ένταλμα πληρωμής έχει οριστεί πλειστηριασμός του σπιτιού μου στις 18-07-2011. Για τις παραπάνω αυτές επιταγές και πλειστηριασμός έχει αποφανθεί το ποινικό Δικαστήριο του Κιλκίς με μάρτυρα υπεράσπισης του Τσεκερίδη τον Ντότση.

Όσο αδυνατούσα να πληρώσω τα χρήματα ο Τσεκ... με απειλούσε τηλεφωνικώς και μου έλεγε ότι «δεν έχω καμία ευθύνη ότι και να γίνει» και πως θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τον Ντότση και Ζαβαντία χωρίς να μου διευκρινίσει τι πρόβλημα ακριβώς. Εγώ είδα πολλές φορές τον Τσεκ... να κάνει παρέα με τους Ντότση και Ζαβαντία στην καφετέρια του Εύοσμου που προανέφερα. Μάλιστα σε κάποια συνάντησή μας ο Τσεκ... μου αποκάλυψε ότι ο Ντότσης είναι μάνατζερ του Γιάννη Παπαδόπουλου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Σάλκε στη Γερμανία και ο Ζαβαντίας υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ.

Εδώ θέλω να πω ότι τον Τσεκ... στην πιάτσα τον αποκαλούσαν ως «Χασάν». Με τον Καρακούλια είχαμε συναντηθεί μια φορά στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω που είχε μαζί του μια ξανθιά γυναίκα που μου σύστησε ως σύζυγό του. Η συνάντηση αυτή είχε γίνει στις αρχές του 2009 όταν μου διεμήνυσε ότι κρατάει τις επιταγές και εγώ ήθελα να του πω ότι δεν έχω τη δυνατότητα να τις πληρώσω. Στην συνάντηση αυτή ο Καρακούλιας μου είπε ότι εγώ θα δώσω τις επιταγές σ' αυτούς που μου τις έδωσαν δηλαδή στον Ντότση και στον Ζαβαντία και από κει και πέρα βρέστα μαζί τους.

Όπως προανέφερα η ζημιά μου από τις συναλλαγματικές μου μέσω του Τσεκ... με τους Ντότση και Ζαβαντία που αφορούσαν αποκλειστικά τον παράνομο στοιχηματισμό αγγίζει τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, έχω ξεπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος και μου έχει μείνει ένα υπόλοιπο 14.600 ευρώ. Κάποιες φορές ο Τσεκ... με παραπλανούσε λέγοντάς μου να παίξω κάποια παιχνίδια τα αποτελέσματα των οποίων στο τέλος ήταν αντίθετα απ' αυτά που μου έλεγε.

Απ' ότι μου είχε πει ο Τσεκ... κέρδιζε χρήματα από το χαμένο παιχνίδι που άγγιζε το 25% επί του τζίρου των χαμένων παιχνιδιών, το υπόλοιπο ποσοστό το έπαιρνε το γραφείο παράνομου στοιχήματος δηλαδή του Ντότση και Ζαβαντία. Για τον Καρακούλια δεν ξέρω πολλά πράγματα γιατί δεν είχα πολλές σχέσεις μαζί του. Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Onsports.gr.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 σχόλια
  • mar Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011 14:14 Συντάχθηκε από mar

    ton tipo ton xero mpori na exase alla kai aytos katestrepse polles oikogeneies praktoreia opap ego eimai enas apo toys kamenoys

  • killer4 Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 20:53 Συντάχθηκε από killer4

    paidia mperdeuestE!DN TOU TA EFAGAN..autos ta exase!!epaize paranomo stoixima o typos!!dn einai a8wos!!

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.