Διάλογοι και... διάλογοι!

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 21.28

To Οnsports συγκεντρώνει και σας... παρουσιάζει όλους τους «σπαρταριστούς» και ταυτόχρονα... «συλλεκτικούς» διαλόγους των πρωταγωνιστών του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια.

Από νωρίς το μεσημέρι, το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από σωρεία δημοσιευμάτων με βάση όσα καταγράφηκαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μέσω της ΕΥΠ και συμπεριλαμβάνονται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τα στημένα που συμπεριλαμβάνονται στους φακέλους της UEFA.

Kαλή... διασκέδαση!

Έχασαν και τη στημένη

Την 15-2-2011, ο Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ (Ιζ) τηλεφωνεί, στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Α) και αφού του ζητά «να βγει έξω για να μην τον ακούει κανείς» ακολουθεί μεταξύ τους η κάτωθι συνομιλία, όσον αφορά τον αγώνα «Άρης-Manchester City* που διεξήχθη την 15-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0:

«Κ: Κοίτα, επειδή θα είμαι στο γήπεδο εγώ.

Α: Μμμ.

Κ: Θα συνεννοηθώ κατά πάσα πιθανότητα με τον Καστίγιο.

Α: Ναι.

Κ: Να πάει να πιάσει τον Τέβες που είναι αρχηγός [ενν. τον Carlos TEVEZ της

Manchester City].

A: Ναι

Κ: Και θα χουμε πει και του Κόκε μάλλον εδώ για τη σέντρα.

Α: Ναι.

Κ: Θα θέλω εκείνη την ώρα να μπεις στον κωδικό μας, θα στον δώσω.

A:Ναι

Κ: Να δεις τον κωδικό να μου πατήσεις ό,τι σου πω ρε παιδί μου.

Α: Ναι.

Κ: Κατάλαβες;

Α: Ναι, διπλό ή άσσο;

Κ: Όχι, όχι, τη σέντρα ρε να πάρουμε τη σέντρα.

Α: Και το χει αυτό;

Κ: Το χει, τώρα το βλέπω μέσα το χει.

Α: Ναι.

Κ: Και επειδή το 'χω παρατηρήσει, το χει καμιά ώρα πριν το...

Α: Ναι αλλά μήπως όταν αρχίζει το βγάζει έξω ρε παιδί μου;

Κ: Όχι δεν το βγάζει. Και το 'χω δει εγώ και ένα τέταρτο πριν.

Λ: Στη Betfair; Στα ασιατικά;

Κ: Στο ασιατικό, ναι

Α: Ποιος θα κάνει τη σέντρα;

Κ: Ναι.

Α: Α, το χει, δεν το χω δει αυτό, σοβαρά;

Κ: Το χω τώρα εδώ, Kick off.

Α: Άντε ρε, πόσο;

Κ: Το 'χει 1.90.

Α: Πώς θα ξέρουμε;

Κ: Αυτό, λέω, ότι θα πάρω εγώ τον Έντι ένα τηλέφωνο, τον πήρα τηλέφωνο ήδη, το 'χουνε πει δηλαδή, να πάει να πιάσει τον Τέβες και να του πει το και το ότι άσε μας να πάρουμε τη σέντρα, Ή εμείς ή αυτοί ρε παιδί μου.

Α: Αφού θα το γυρίσουν όμως

Κ: Ε;

Α: Αυτό πάτε θα το μάθετε, πόση ώρα πριν;

Κ: θα το γυρίσουνε, ότι θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε, αλλά θα... θα του πουν ας πούμε ξέρεις, εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα ας πούμε.

Α: Ναι.

Κ: Ανάλογα με το τι θα χουμε πει. Κατάλαβες;

... σέντρα

Ο Ψωμιάδης και ο... γιατρός!

Μ: Έλα γιατρέ.

Γ: Ναι

Μ: Γιώργο, θέλω μια χάρη. Είμαι στην Θεσσαλονίκη εδώ και δεν θέλω να πάω μάρτυρας, είμαι αύριο σε ένα γ... δικαστήριο στην Αθήνα και δεν θέλω να πάω. Γ: Ναι, Ό θέλετε;

Μ: Μου είπε τώρα ο δικηγόρος, ένα χαρτί θέλει, ότι έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να μετακινηθώ.

Γ: Που να το στείλουμε;

Μ: Θα 'ρθουν να το πάρουν εκεί, αλλά να σου πω κάτι, μπορούμε να το πάρουμε πιο επίσημο, να ναί μια μ... από κανένα φίλο σου μέσα εκεί στο νοσοκομείο να μας δώσουνε;

Γ: Αυτό το χαρτί που δίνουμε, γράφει επάνω, μπαίνει μια σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο και είναι επίσημο, δεν είναι απλό και αυτό πάει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Για πότε είναι αυτό;

M: Aύριο για το 1ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Γ: Μην στεναχωριέσαι, δεν θα έχουμε πρόβλημα, εγώ θα έχω και προγενέστερη ημερομηνία, απλά να έρθει κάποιας να το πάρει γιατί θέλει και μια σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο.

Μ: Ναι ωραία, να στείλω την Μελίνα να το πάρει και να πάει και στον ιατρικό

σύλλογο.

Γ: Να'ρθει.

Μ: Έρχεται τώρα στο γραφείο, αλλά γράψε κάτι δυνατό. Γ: Μην στεναχωριέσαι, θα γράψω», Εν συνεχεία δε ο Μάκης Ψωμιάδης  τηλεφωνεί στην Μελίνα και της λέει να πάει στο γραφείο του «ΤΟΥΚΤΟΥΡΙΔΗ», να πάρει το χαρτί και μετά να πάει στον ιατρικό σύλλογο.

Το μήνυμα Μπέου σε Πιλάβιο

 Ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο

«Την 3-3-2Ο10, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) τηλεφωνεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή ΠΙΛΑΒΙΟ (Σ) και αναφέρουν τα εξής:

«Σ: Ναι...

Α: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μου τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;

Σ: Όχι, δε μου το είπες. Αμα μου το έλεγες...

Α:  Εγώ δε στον είπα;

Σ: Δε μου το 'πες, αλήθεια στο λέω.

Α: Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;

Σ: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!

Α Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόσφαιρο!

Σ: Εντάξει Έγινε. Θα τους πω εγώ, Εντάξει;».

Η αναφορά για Αβραάμ

Διαβάστε τα σημεία όπου αναφέρεται το όνομα του διεθνούς αμυντικού στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τα στημένα.

«Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Μεταξύ αυτού και του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ έλαβε χώρα ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, όπου ο τελευταίος τον ενημέρωσε ότι ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ του έβαλε 20.000 ευρώ και από δω και πέρα θα παίζει σε αυτόν, ενώ τον ρωτάει πού θέλει να δώσει τα 8.000 ευρώ. Ο Αβραάμ του λέει να τα βάλει στην Τράπεζα Eurobank, αλλά ο Δημήτρης του απαντά στην Εμπορική ή χέρι με χέρι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία δε που είχε ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) με τον σύνδεσμό του στην Κύπρο (Α) την 7-2-2011, αναφέρθηκαν τα εξής:

«Α: Δημήτρη αν ακούς καμιά κουβέντα για ΟΦΗ πες μου.

Δ: Πιο παιχνίδι είναι θείο;

Α: ΟΦΗ.

Δ: Με ποιόν παίζει;

Α: Με τον ΙΩΝΙΚΟ.

Δ: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΦΗ ή ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ;

Α: ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ, έχει 80.000 πάνω την ΟΦΗ μες στο Betfair.

Δ: Τι ώρα παίζουνε;

Α: Ώρα 18.00

Δ: Ποια είναι η τιμή στη Betfair η τιμή του ΟΦΗ;

Α: 1.27 τώρα.

Δ: Εντάξει, 1.27.

Α: Εχει 80.000 πάνω του η πιο ψηλή τιμή που ήταν. Κι έχει κάμποσους που θέλουν να την παίξουν, θελαν να παίξουν καλά λεφτά γύρω στο 1.34.

Δ: Θείο πες μου λίγο κάτι γιατί δεν μπορώ να μπω, είμαι έξω γι’ αυτό. Τι κάνουμε από την Τρίτη μέχρι σήμερα στο IBC;

Α: Χάνουμε.

Δ: Πολλά;

Α: Όλοι μαζί θα σου πω, είναι 19.000 όλα μαζί.

Δ: Ολοι μαζί μέχρι τώρα από την Τρίτη;

Α: Ναι (ακατάληπτο) κέρδισε ο Κωνσταντίνος μες το 24, 8.500 τον πληρώσαμε και έχουμε τον (ακατάληπτο) που κέρδισε 6.000 ο 15023…

Δ: Ποιος ο 15023;

Α: Εκείνος μην τον φοβάσαι, έτσι που παίζει θα τα χάσει.

Δ: Ξέρω ρε θείο…

Α: Εκείνος παίζει κόρνερ, και να μπει γκολ τα τελευταία 15 λεπτά.

Δ: Θείο αυτός ο παίκτης που τον έχω εκεί στο 15023 μας έχει δώσει πολλά λεφτά μέχρι τώρα.

Α: Ναι, ναι, ναι.

Δ: Απλά τον είχα κόψει εγώ για λίγο καιρό γιατί κάποια στιγμή είχανε μαζευτεί 50.000, αυτός καταρχήν είναι ποδοσφαιριστής να ξέρεις, είναι της Εθνικής ποδοσφαιριστής, είναι μεγάλο όνομα [ενν. κατά πάσα πιθανότητα τον Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ].

Α: Ναι, ναι.

Δ: Κι επειδή είχε φύγει στο Παγκόσμιο κάτω με την Εθνική, τα λεφτά δεν μου τα είχε δώσει πριν φύγει και τα κάλυψα εγώ όλα τα λεφτά. Και μετά είχε κάπου τρεις μήνες να μου τα δώσει 50.000 και του λέω ότι δεν μπορώ να σε καλύπτω τόσα λεφτά του λέω για τόσο καιρό, ξέρω λέω ότι δεν θα τα χάσω είναι το μόνο σίγουρο δεν πρόκειται να χάσουμε λεφτά, αλλά του λέω είναι πολλά τα λεφτά δεν μπορώ να τα καλύψω για δύο μήνες και για τρεις μήνες, και κάποια στιγμή είχε σταματήσει. Και τώρα μου λέει να μου ανοίξεις πάλι ένα κωδικό, του λέω εντάξει θα σου βάλω 10.000, αλλά δεν μπορώ και πολλά – πολλά του λέω γιατί εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάνα μήνα να λείπεις με την ομάδα από’ δω από κει να μην μπορείς να τα δώσεις. Γι’ αυτό τον έβαλα 10.000 και τι κάνει αυτός (ακατάληπτο);

Α: Αυτή την εβδομάδα κερδίζει αλλά έτσι που παίζει…

Δ: Πολλά είναι, πόσο είναι πάνω μέχρι τώρα;

Α: Τούτη την εβδομάδα;

Δ: Πόσο είναι πάνω μέχρι τώρα; Πόσο κερδίζει;

Α: Τούτη εβδομάδα νομίζω ήταν 6.000, αλλά πρέπει να ξέρεις έκαμε τούτος… κερδίζει 16.500 τούτη την εβδομάδα

Δ: Κερδίζει 16.500;

Α: Εκαμε 264.000 τζίρο

Δ: Σώπα ρε

Α: Ναι, παίζει 10-10 και του αρέσουν τα κόρνερ και να μπουν γκολ τα τελευταία 15 λεπτά

Δ: Ναι, ναι κατάλαβα. 16.500 πάνω είναι;

Α: Ναι. Κέρδισε εκείνος, ναι

Δ: Κερδίζει εκείνος 16.500 ευρώ ναι. Εντάξει θείο, ξαναμιλάμε.

Α: Αν μάθεις για ΟΦΗ, πάρε με

Δ: Εννοείται ναι»,

ενώ την 8-2-2011, ο Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε με γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ «να του βάλει άλλα 10». Στη συνέχεια ο Δημήτρης καλεί τον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ και τον ρωτάει πόσα είναι πάνω ο Αβραάμ για να του βάλει άλλα 10. Ο Βασίλης του λέει να μιλήσει με τον «Θείο».

Ακολούθως, ο Δημήτρης στέλνει μήνυμα στον Αβραάμ με περιεχόμενο «Τώρα βάζει», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον «Θείο», σύνδεσμό του στην Κύπρο και μεταξύ τους διαλαμβάνεται η συνομιλία που ακολουθεί:

Δ: Τι κάνει ο 15023; Τα έχασε τα 10; Για δες λίγο;

Θ: Ναι, πρέπει να έχασε λίγο

Δ: Γιατί μου ζήτησε να του βάλω τώρα άλλα 10. Αυτό. Πες μου λίγο την προηγούμενη εβδομάδα τι έκανε τελικά, σύνολο; Μπες λίγο μέσα να δεις. Από Τρίτη μέχρι Δευτέρα. Ναι πόσα, πες μου λίγο το ποσό

Θ: Κέρδιζε 6.000.

Δ: Εντάξει, βάλτου άλλα 10 ρε θείο και ο Θεός βοηθός. Τώρα ούτως ή άλλως δεν θα του τα δώσω, μου είπε, άρα στην ουσία είναι σαν να χάνει 4. Εχει κι άλλα 10 να χάσει. Πρέπει να μας χρωστάει 14. Καλά βάλτου άλλα 10, ναι;

Θ: Εντάξει»

Στους πελάτες του «παράνομου κυκλώματος» ανήκουν, μεταξύ άλλων, και τα κάτωθι αναφερόμενα πρόσωπα τα οποία ελάμβαναν την πληροφορία από τα μέλη της οργάνωσης και κατόπιν στοιχημάτιζαν σε «στημένους» αγώνες κερδίζοντας μεγάλα ποσά εις βάρος της περιουσίας του ΟΠΑΠ:
1) Ο Γεώργιος ΧΑΒΕΝΕΤΙΔΗΣ, ο οποίος μάλιστα κατονομάζεται ρητά ως «πελάτης» από τον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ, που την 10-3-2011, μιλώντας με τον σύνδεσμό του τον «Κωνσταντίνο» στην Κύπρο, αναφέρουν τα εξής:

«Κ: Να σου πω, με πήρε χθες ο χοντρούλης ο Γιαννάκης.

Β: Ναι, ναι, ναι.

Κ: Και έχει προβλήματα υγείας και θα σταματήσει για κανέναν μήνα και θέλει να μου δώσει τους πελάτες του αυτός που έκανε επί δύο τον Χαβενετίδη και κάτι άλλους λογαριασμούς που’ χει, μου έδωσε τους κωδικούς του για να με βάλει πάνω στον μπουκ. Ενδιαφέρεσαι να μπεις πάνω;

Β: Δεν ενδιαφέρομαι γιατί αυτοί δεν έχουνε όριο, δεν σταματάνε φίλε, δηλαδή παίζουν ελεύθερα»

Κ: Αυτοί είναι επικίνδυνοι εννοείς.

Β: Ναι, δεν έχουν όριο, δεν τους έχει βάλει όριο κανείς. Δηλαδή ο Κυριάκος μπορεί να κλείσει στοίχημα φίλε και να πάει, να γίνει 150.000. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε εκεί πέρα εμείς, κατάλαβες;

Κ.: Εντάξει.

Β: Αυτός θα ψάχνει, γιατί έφυγε από εκεί ο Πειρήσης, θα σταμάτησε κάποιος άλλος και αυτός θα ψάχνεται.

Κ: Ναι ναι»

«Καυτός» διάλογος Μαρινάκη - Μπέου

Διαβάστε τον διάλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αχιλλέα Μπέο, για το περιβόητο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη που έχει προηγηθεί. Όπου Α είναι ο Αχιλλέας Μπέος και όπου Β ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

A : Έλα συγχαρητήρια.

Β : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92’.

Α : Άκου να σου πω όμως.

Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.

Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.

Β: Έτσι, έτσι

Α: Μ’ακούς ?

Β : Εντάξει.

Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.

Β: Τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;

Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα  βοηθό διαιτητή].

Β: Εντάξει.

Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο.

Β: Εντάξει τελείωσε.

Στις 22:46, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα λέγοντας του: «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».

Ακολουθεί απόσπασμα από συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον δικηγόρο της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Θανάση Κανελλόπουλο, οι οποίοι αναφέρονται επίσης στο ντέρμπι τoυ Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη…

Α: : Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του.  Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουνε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.

Θ: Να σου πω, έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;

Α: Με ποιόν ;

Θ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;

Α: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και ν’ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, γ… τα.

Θ: Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο πρώτο ήταν ο Ολυμπιακός , Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός.

Α: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο. Τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.

Θ:  Παίζει … Είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει, ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι οι δημοσιογράφοι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα , θα του βάλει 6.00-6.30, οπότε περνάει πειθαρχική.

Α: Άμα γίνει αυτό γ… το. Αν γίνει αυτό γ… το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει και μετά να τον στέλνεις… Δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμή δηλαδή είναι ότι …

Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω  ο …  Ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν μπορεί να … . Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι…

Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ… οι άνθρωποι , βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορόσημο της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ… γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ… έκανε ο παίκτης , μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π…, στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί κάνεις μ…. Δηλαδή είναι βαρύ αυτό , αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;

Θ : Ε, βέβαια…

Α: Και δεν του δείχνει . Άντε πήγαινε γ… τότε, αφού είσαι μ… . Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει και στο Κύπελλο, πάει τώρα…

«Τους είδες που έπεφταν κάτω;»

Διαβάστε τον διάλογο του Μάκη Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα:

«Την 17-3-2011 ο Νίκος Πατέρας τηλεφωνεί στον Μάκη Ψωμιάδη και σχολιάζουν την κίνηση του Αχιλλέα Μπέου να ανέβει στις κερκίδες και ο Πατέρας επισημαίνει ότι «έχει πεθάνει», διότι η ομάδα του δεν προκρίθηκε στον τελικό. Ο Ψωμιάδης τονίζει ότι ο Ατρόμητος δεν έπαιξε καθόλου και ο Πατέρας συμπληρώνει: «Ναι, αλλά ξέρεις τι είχε γίνει; Επειδή είχε κάνει τη φασαρία ο άλλος με τα φάρμακα, ο Σπανός και είπε στον Μπέο ότι θα κάνουν εξετάσεις αίματος πριν το παιχνίδι οι παίκτες, πιστεύω ότι δεν τους έδωσε φάρμακα ο ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, γιατί  κάποια στιγμή κλατάρανε στο τέλος. Τους είδες που πέφτανε κάτω του Ολυμπιακού Βόλου; Πιστεύω ότι κάτι έχει γίνει εκεί πέρα, δεν τράβηξε καθόλου η ομάδα του Αχιλλέα». Ο Ψωμιάδης λέει ότι δεν το νομίζει και πιστεύει ότι έγιναν επεισόδια, γιατί δεν έκανε καινούργιο συμβόλαιο με τον Καπετάνο και γενικότερα γιατί τα έχει κάνει «μπ…». Ο Πατέρας συμπληρώνει ότι άλλο ένα πρόβλημα ήταν ότι τσακώθηκε με τον προπονητή μετά τη Λάρισα».

«Αν δεν παίξεις Ξάνθη σε γαμ...»

Διαβάστε τον διάλογο του Μάκη Ψωμιάδη με άγνωστο πρόσωπο (Α) που βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλας:

Α: Σιδηρόπουλος σε μας, Τσινιάρη στους άλλους· λέει ο Διαμαντής. Σιδηρόπουλος σε μας και Τσινιάρης στο Βόλο.

Μ: Ότι του 'πα έβαλε εντάξει, έβαλε ανθρώπους που να μην τους ελέγχει το κύκλωμα.

Α: Έπρεπε να την πέσουμε στον άλλο τον μ... εκεί πέρα να δούμε τι σ...

Μ: Τον (ακατάληπτο) παρ τον τηλέφωνο και πες του είπε ο Ψωμιάδης αν δεν παίξεις Ξάνθη σε γάμησε. Πες τον το στη ψύχρα, γι' αυτό" έβαλε εκεί πέρα πες τον, αν δεν παίξεις Ξάνθη πες σε γάμησε», ενώ, εν συνεχεία, τηλεφωνεί στον «Διαμαντή» (Δ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και αναφέρουν τα εξής:

«Μ: Για πες μου τους άλλους.

Α: Σιδηρόπουλος σε μας, Τσινιάρης Oλυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, Μάνταλος στο ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Μ: Μάνταλος, Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Α: ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Μ: Πάρε με απ' το σταθερό Διαμαντή σε 2 λεπτά.

Μ: Για λέγε.

Α: Σιδηρόπουλος σε μας, Τσινιάρης Βόλος, Μάνταλος ΑΕΚ.

Μ- Λάϊνσμαν ποιοι παίζουν σε μας;

Α- Γκάγκας Δημήτριος Λάρισας, και Αργυρός Παναγιώτης Αθηνών. ΑΕΚ-Ατρόμητος Μάνταλος, Αστέρας Τρίπολης-Άρης Κωνσταντινέας  Πέτρος Μεσσηνίας, ΠΑΟΚ-Λάρισα Βοσκάκης, Πσνσερραϊκός-Παναθηναϊκός Αμπάρκιολης Εργοτέλης- Ηρακλής Κακός Κέρκυρα-Πανιώνιος Τριτσώνης.

Α: Εντάξει άντε μπάϊ».

Στο σημείο αυτό, αναγκαία κρίνεται η αναφορά της συνομιλίας που έλαβε χώρα την 31-3-2011, μεταξύ του Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ (Α) και άγνωστου προσώπου (Β), ευρισκόμενου στο Λονδίνο στην οποία ειπώθηκαν τα εξής:

«Α· Να ξέρεις...

Β: Ποιον έβαλε σε σένα;

Α: Έβαλε αυτόν που είχε αδικήσει αν θυμάσαι την Ξάνθη με τον Λεβαδειακό, τον Τσινιάρη, σπρώχνει τον Άρη ρε 100%.

Β: Τον Τσινιάρη που τον έβαλε;

Α: Στο Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη.

Β: Τον Τσινιάρη σου 'βαλε έτσι; Όργανα τους.

Α: Ναι, άστο σου λέω. Άστο σου λέω έχω τρελαθεί.

Β: Και πάλι μου πάνε έχουνε βάλει Μάνταλους όλους τους δικούς τους έτσι;

Α: "Ολους, όλους Μάνταλους τους πάντες όλους. Τριτσώνηδες όλους, όλους. Έχουμε πρόβλημα πλέον μ' αυτόν ξέρεις.

Β: Τελείωσε τώρα ναι. Εν τω μεταξύ τον Ηλία δε τον βάζει ποτέ, κατάλαβες τώρα τι σου λέω;

Α: Έχω τρελαθεί μαζί του.

Β: Εν τω μεταξύ φοβάμαι μήπως έχει στήσει τίποτα με το μουστάκια εκεί πέρα και μας κάνει καμιά πλάκα μέσα κει να τον γ. ..;

Α: Δε νομίζω μωρέ, όχι. Αλλά άμα γίνει κι αυτό είναι καταστροφή να πούμε.

Β: Ε βέβαια, γιατί τώρα μας έχουνε στη σφαλιάρα κατάλαβες;

Α: Πω-πω τον π., δεν καταλαβαίνει τίποτα, ε; Τον πήρα τηλέφωνο έχε υπόψη σου την Τρίτη το βράδυ.

Β: Και;

Α: Και μου λέει αν μπορώ, να τους γ.., ρε μ... του λέω. Δεν κατάλαβα, σου λέω έχω πρόβλημα. Μιλούσε για άλλα πράγματα. Έχω πρόβλημα του λέω και Θα το κάνεις, γιατί θα χω πρόβλημα μεγάλο. Β: Στον Άρη ποιόν έβαλε;

Α: Τον Κωνσταντινέα.

Β: Άρα εκεί πέρα σπρώχνει... Άρη. Όλα μια χαρά τα χουνε κανονίσει, κατάλαβες τι μ... είναι;

Α: Γ., το μ... που τον π..., έτσι μου 'ρχεται να φύγω τώρα από την Εθνική και να γυρίσω πίσω, αλλά θα ναι στην ΕΠΟ;

Β: Δεν ξέρω άμα θα ναι

Α: Μην τρελαθώ τώρα δε γίνεται, γ... τον να ηρεμήσω.

Β: Ρε παιδί μου υπάρχει ένα θέμα, εγώ δε θέλω να σου λέω πολλά, μη μιλάς για μια βδομάδα, μπορείς; Κι εγώ θέλω να βγάλω ανακοίνωση τώρα, έτσι; Γιατί μου την έχει δώσει, κατάλαβες; Αλλά πρέπει μια βδομάδα, σου λέω άστο μια βδομάδα να δεις τι θα γίνει».

Η προστασία για Καλόπουλο

Ο Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) από το κινητό τηλέφωνο του Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

«Α: Έλα συγχαρητήρια.

Β: Έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92΄.

Α: Άκου να σου πω όμως.

Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.

Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα τα ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα 10 μέρες.

Β: Έτσι, έτσι.

Α: Μ ακούς;

Β: Εντάξει.

Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.

Β: Τι εννοείς, ποιους απ'όλους;

Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, [ενν. τον Δημήτρη ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, διαιτητή και τον Σπύρο ΤΡΥΦΩΝΑ, Β' βοηθό διαιτητή-παρατηρητή του αγώνα].

Β: Εντάξει.

Α: Μ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.

Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε».

«Το μεγαλύτερο σκάνδαλο»

Ο Θανάσης Κανελλόπουλος σε νέα επικοινωνία επί του θέματος με τον Αχιλλέα Μπέο

Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό.

Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας;

Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας.

Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με το Μπανάνα;

Α: Με ποιον;

Θ: Με το Μπανάνα έχει σχέση αυτό;

Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ... τα.

Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός...

Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος·

Θ: Παίζει... είναι ο Τομπάζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6: 00/6: 30 οπότε περνάει πειθαρχική.

Α: Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...

Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...

Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αιγ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;

Θ: Ε βέβαια.

Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ.... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελο, πάει τώρα.

Συνομιλία Μπέου - Πιλάβιου

Την 3-3-2Ο10, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) τηλεφωνεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή ΠΙΛΑΒΙΟ (Σ) και αναφέρουν τα εξής:

«Σ: Ναι...

Α: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μαυ τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;

Σ: Όχι, δε μου το είπες. Αμα μου το έλεγες...

Α:  Εγώ δε στον είπα;

Σ: Δε μου το 'πες, αλήθεια στο λέω.

Α Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;

Σ: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!

Α Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόαφαφα!

Σ: Εντάξει Έγινε. Θα τους πω εγώ, Εντάξει;

«Δύο πάσες, δύο γκολ»

Τηλεφωνική επικοινωνία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Νικόλα Πατέρα.

A: Έλα Νίκο καλημέρα καλή εβδομάδα

Β: Έλα πρόεδρε μου, καλημέρα.

Α: Το είδες όχθες, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού; Είδες τι πάσα του έκανε; (αναφέρετε στον αγώνα Ατρόμητος –Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10.04.2011 με αποτέλεσμα 3-1)

Β: Πάσες έχει δώσει ο άλλος πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης.

Α: Πάσες, πάσες . Δυο πάσες έκανε, δυο γκολ.

Β: Απίστευτο έτσι?

Α: Γίνετε αυτό το πράγμα? Ο Μέλμπεργκ κοιτάτε ,κοιτάτε ο Μέλμπεργκ!

Β: ….(γέλια)… Τι γίνετε ρε?

Α :Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μα…..?

Β :Μεγάλη ξεφτίλα όντως!

Α: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (η τους) σας είχαν για καθάρισμα ε?

Β :Ναι,ναι,ναι.

Α :Ο Ολυμπιακός.

Β : Αστό τι να πεις τώρα,  άστο άστο, από πού γλυτώσαμε.

Α: Γλύτωσες από έμενα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στο αστέρα να πούμε, που ήρθαν με πεντακόσια χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες?

Β: Ναι,ναι .Τι να σου πω?

Α :Για να ξέρεις  να πούμε

Β :Το ξέρω πρόεδρε μου.

Α :Μα….. είναι πάντως ,τους σιχαίνομαι ,τους έχω σιχαθεί φιλέ μου

Β :Δεν έχεις άδικο ,νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύουν όλο το ποδόσφαιρο

Α: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.

Β:Έτσι ,έτσι……..

Α :Να πάνε να γα…..! Να σου πω κάτι αγορίνα μου ,βαλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.

Β:Ναι, ναι σήμερα θα τελειώσει .Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.

Α :Άντε γεια.

«Τον ελέγχουμε...»

Ο Αχιλλέας Μπέος την 2-2-2011, τηλεφωνεί στο μέλος της ΚΕΔ, Γιώργο Γιαννόπουλο (Γ) και μεταξύ τους λαμβάνει χώρα η ακόλουθη συνομιλία:

«Α: Τι γίνεται κύριε Γιαννόπουλε;

Γ: Ποιος είναι;

Α: Ο Αχιλλέας ο Μπέος είμαι. Καλά είσαι;

Γ: Ελα Αχιλλέα, μια χαρά, εσύ;

Α: Τον Ανδρονικίδη τον βάλατε να τον επιβραβεύσετε για την καλή διαιτησία που έκανε πάλι δύο συνεχόμενα παιχνίδια;

Γ: Εεεε η έκθεση του παρατηρητή και αυτά που ακούσαμε είναι πάρα πολύ θετικά.

Α: Και τον βάλατε δεύτερο συνεχόμενο γι' αυτό το λόγο ε;

Γ: Οχι τι δεύτερο;

Α: Τον ξαναβάλατε το Σάββατο να παίξει.

Γ: Ναι.

Α: Μάλιστα.

Γ: Γιατί τι έγινε, τι έχεις εσύ μ' αυτόν;

Α: Καλά θα γίνει της π..., στο λέω. Εγώ επώνυμα σε παίρνω.

Γ: Εντάξει.

Α: Δεν είναι ενημερωμένος ο Σοφοκλής αλλά να στο πω αυτό το πράγμα, πόσοι διαιτητές παίζουν από τη Γ' εθνική δύο συνεχόμενα παιχνίδια;

Γ: Δεν παίζουν πολλοί, όταν υπάρχει ανάγκη, παίζουν όμως. Τι να κάνουμε;

Α: Αυτόν κρίνατε ότι υπάρχει ανάγκη, ε;

Γ: Ε, βέβαια, για να τον βλέπουμε. Γιατί μου μιλάς ειρωνικά ρε Αχιλλέα, δεν κατάλαβα.

Α: Σου λέω ότι αυτός είχε εντεταλμένη υπηρεσία.

Γ: Αυτό μπορείς να μας το αποδείξεις;

Α: Τι να στο αποδείξω, πώς;

Γ: Πώς θα γίνει ρε Αχιλλέα; Αν στεκόμαστε, στο ότι ο καθένας ό,τι θέλει λέει...

Α: Ποιος είναι ο καθένας; Εγώ είμαι ο καθένας;

Γ: Κάτσε δεν σου λέω ότι είσαι ο καθένας. Ερχεται όμως, όποιοι έρχονται...

Α: Σου λέω λοιπόν ότι αυτός ο διαιτητής ήρθε εδώ... εντάξει... τίποτα δε... κακώς σε πήρα, άντε καληνύχτα».

«Αβαβά...»

Ο Ανδρέας Δημόπουλος συνομιλεί με τον Κώστα Μενδρινό (Κ) (πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς, διεθνή με την Εθνική Ελπίδων και νυν παίκτη του Αρη).

«Κ: Καλημέρα.

Α: Για ρώτα ρε Κωστή παίζει τίποτα για Τρίκαλα; Γιατί έχουν πλακώσει κάτι φίλους μου εκεί και τους παίζουν και στα Τρίκαλα.

Κ: Για άσσο;

Α: Ναι.

Κ: Με ποιον παίζουν;

Α: Με τον Θρασύβουλο. Καλά μπορεί να είναι και λόγω ομάδας, αλλά μήπως είναι και τίποτα αβαβά.

Κ: Εντάξει θα πάρω να δω.

Α: Τρίκαλα και Ολυμπιακό θέλω. Ολυμπιακό κανονικό μήπως έχει κάνει καμιά δουλειά ο Μπέος εκεί;

Κ: Για άσσο;

Α: Για διπλό.

Κ: Για διπλό λες ε;

Α: Ναι.

Κ: Εντάξει θα πάρω εγώ να μάθω. Τι ώρα παίζουν τα Τρίκαλα;

Α: Τα Τρίκαλα παίζουν τώρα 15.00 η ώρα άμα μπορείς πάρε με.

Κ: Εντάξει».

«Τι έχει κανονίσει ο π... ο Μπέος»;

Νέα συνομιλία την ίδια ημέρα του Κώστα Μενδρινού με τον Ανδρέα Δημόπουλο.

«Κ: Ο Θρασύβουλος είναι ψιλομ.... δεν έχει τίποτα, είναι απλήρωτα τα παιδιά κλπ., οι πιτσιρικάδες παίζουν.

Α: Ναι.

Κ: Τώρα τα Τρίκαλα εγώ το ρώτησα το θέμα να έχει και λίγο σπρώξιμο του λέω, μου λέει δεν πιστεύω να έχει λίγο σπρώξιμο, αλλά μαζεύονται εκεί οι βλάχοι δηλαδή κάνουν αυτό, πάει κόσμος πολύς, θα έχει λίγο...

Α: Ναι, κατάλαβα. Δεν ξέρεις αν παίζει ο Νεγκλιτσιώτης και αυτοί.

Κ: Είπε θα με πάρει τηλέφωνο. Θα πάρει τηλέφωνο ένα βοηθό που ήταν εκεί του Μανίκα, μέχρι πρότινος ήταν εκεί. Και θα με πάρει να μου πει.

Α: Εντάξει θα δούμε.

Κ: Ο Ολυμπιακός που ρώτησα θα έχει 10.000 κόσμο.

Α: Ποιος Ολυμπιακός, ο δικός μας;

Κ: Ναι.

Α: Θα το πάρει όμως; Ο π... ο Μπέος τι έχει κανονίσει; Αυτό είναι.

Κ: Περιμένω να δούμε σήμερα τον τέτοιον.

Α: Ποιον;

Κ: Το βάζελο. Αμα το πάρει εντάξει πρέπει, είναι και πολλοί βαθμοί, είναι 7 βαθμοί μπροστά.

Α: Οχι μήπως ο Μπέος το έχει δώσει μωρέ. Επαιρνα κι εγώ τον Γιαννόπουλο τον Τάκη (ενν. τον team manager της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου) αλλά δεν το σηκώνει, είναι βοηθός του, είναι γενικός αρχηγός τι είναι εκεί.

Κ: Ναι. Θα δούμε θα έχει κόσμο πάντως.

Α: Το θέμα είναι να το ξέραμε σίγουρα να βάζαμε Τρίκαλα, Ολυμπιακό και άλλο παιχνίδι να καθαρίζαμε. Να βγάζαμε μια τριάδα ωραία.

Κ: Ποιο τρίο; Τον βάζελο; Ποιον θα βάλεις;

Α: Βάζεις βάζελο, τον Αγιαξ αύριο.

Κ: Ναι.

Α: Κάτι βλέπω και ψιλοπαίζει, αυτό είναι, αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα.

Κ: Τώρα θα με πάρει. Θα με πάρει και θα σε ξαναπάρω Ανδρέα.

Α: Εντάξει».

«Πέθανε η κουρ... ο χοντρός»

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον Νίκο Πατέρα στις 10-4-2011:

Ν: Έλα.

Μ: Έλα αδερφούλη μου τι γίνεται;

Ν: Καλά εσύ;

Μ: Πέθανε η κ…. ο χοντρός σήμερα, πέθανε εντελώς [ ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ]

Ν: Γιατί;

Μ: εεε περίμενε ότι θα πάρει πόντο εκεί πέρα μέσα.

Ν: Ναι ε;

Μ: Ναι ναι πέθανε εντελώς.

Ν: Πόσο πήγε το σκορ;

Μ: 2-1 μέσα.

Ν: Δηλαδή το έπαιξε ε;

Μ: Το έπαιξε ναι, κέρδιζε 1-0. Ο Κάκος τον γ…. του έβγαλε και κόκκινη κάρτα στο τέλος του τερματοφύλακα.

Μ: Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς Κυριακής (ακατάληπτο) στον Βόλο να ρίξουμε τα α… μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες με αρ… και έτσι κι αλλιώς πάση θυσία πρέπει να κερδίσεις εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να (ακατάληπτο).

Ν: Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;

Μ: Θα κατέβω.

Ν: Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.

Μ: Και με τον ψήλο Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα….

Ν: Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…

Μ: Βάλε το.. να..

Ν: Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.

Μ: Τι να τον φοβίσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…

Ν: Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.

Μ:… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνε καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια.

Ν: Εσύ πως πήγες;

Μ: Ε εντάξει αδιάφορος. 1-1. Μια μ… και μισή.

Ν: Ο Αστέρας έπεσε σήμερα ε; έτσι έμαθα.

Μ: Ναι έπεσε ο άλλος που πούλησε το ματς στο… ο Μαρινάκης που το έδωσε το ματς στον ατρόμητο για να σωθεί;

Ν: Πιστεύεις ότι θα το έδινε με τέτοια διαφορά;

Μ: εεεε.

Ν: Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχει δώσει. Εγώ πιστεύω επειδή ξέρω πόσο ψυχανώμαλος είναι, ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα.

Μ: Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε…

«Θα σας κάνω νόημα να φάτε γκολ»

Η συνομιλία μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη, (μεγαλοπαραγοντα της ΠΑΕ Ηλιούπολη) και ενός προπονητή.

«Α:Οι δικοί σου δεν πατήσανε περιοχή.


Β: Κι οι άλλοι ξηγηθήκανε καλά έτσι...


Α: Εγώ και στο ημίχρονο λέω, κοιτάχτε να δείτε, μόλις θα σας κάνω νόημα θα ανοίξετε να φάτε γκολ. Εν ανάγκη εγώ είχα πει και του Γιώργου θα κάνεις ένα πέναλτι γιατί εσύ δεν είσαι στις κάρτες (σ.σ. ώστε να αποβληθεί εσκεμμένα και να αλλοιωθεί με άλλο τρόπο ο αγώνας), αλλά δεν πέσανε καθόλου ρε Γιώργο, ούτε μαρκάρανε πίσω, ούτε τίποτα...».

«Εφτά παίκτες του Ηρακλή μιλημένοι...»

Την 22-1-2011, λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης «ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου», ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α), συνομιλεί με το Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και δηλώνει σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για άλλα αποτελέσματα αγώνων των ομάδων Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μιλούν μεταξύ τους και για στοιχήματα σε ελληνικές ομάδες στο «Ασιατικό».

Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, σχολιάζοντας πόσο κακή είναι η ομάδα της Κέρκυρας, αναφέρει χαρακτηριστικά «Τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν οι 7 παίκτες μιλημένοι», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

(Β), Πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αναφέρουν τα εξής:

«Β: Ελα το έφαγε το σύστημα στην Κέρκυρα.

Α: Τι;

Β: Αμα δεις ένα πέναλτι που δεν έδωσε στην Κέρκυρα.

Α: Το ξέρω μωρέ εμένα θα μου το πεις.

Β: Το είδα εγώ, έχω κάτσει και έχω δει το ματς, είναι το στήσιμο να έχεις υπόψη σου έτσι.

Α: Ναι.

Β: Να σου πω κάτι, σου ζητήσανε τα διαπιστευτήρια στους μπράβους που έχεις μαζί σου, να τους πεις ότι είναι τα ίδια διαπιστευτήρια που είχαν με τον Ολυμπιακό πες.

Α: Οχι ρε δεν ζητάω τίποτα. Θα τους γ..., δεν με αφήνουν να μπω μέσα στον παρατηρητή.

Β: Το έμαθα γι' αυτό σου λέω.

Α: Πάρε τον Πάτρικ και δεν ξεκινάω, ούτε πάω συνθέσεις, ούτε τίποτα. Αν δεν φύγουν και δεν ανοίξουν την πόρτα θα γίνει μέγα θέμα.

Β: Ο διαιτητής να μην ανοίξει την πόρτα;

Α: Δεν ανοίγουν την πόρτα. Απαγορεύεται αυτό το πράγμα.

Β: Του διαιτητή.

Α: Εχουν από έξω 4-5 μπράβους που τους έχω για τ' α... μου αλλά δεν λέει τίποτα και έχουν κλειδώσει την πόρτα και δεν μπαίνει κανείς μέσα. Εμείς καθόμαστε εδώ, ούτε δε ούτε τίποτα, δεν ξεκινάει το παιχνίδι.

Β: Ναι. Τον Πατρίκ γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο; Τώρα μίλαγα μαζί του (ενν. τον Πατρίκ ΚΟΜΝΗΝΟ, Γεν. Διευθυντή της ΕΠΟ).

Α: Ναι.

Β: Να του πω να σε πάρει;

Α: Πες του να με πάρει γιατί θα γίνει της π....

Β: Εντάξει».

Μετά από λίγη ώρα, τα δύο ως άνω πρόσωπα ξαναεπικοινωνούν:

«Β: Δεν απαντάει, τον έχω πάρει δύο φορές.

Α: Επίτηδες.

Β: Πριν 5 λεπτά μίλησα μαζί του, παρ' τον κι εσύ από το κινητό σου.

Α: Ηρθε τώρα εδώ ο συντονιστής, του λέω δεν ξεκινάει το παιχνίδι, έχουν κλειδώσει τις πόρτες και δεν με αφήνουν να μπω μέσα να πάρω δελτία.

Β: Καλά πώς έχουν πέντε μπράβους;

Α: 10 έχουν όχι 5. Τρέμουν μην τους γ... εδώ μέσα.

Β: Τα ίδια δηλαδή όπως σε εμένα έτσι;

Α: Ναι».

«Μίλα στους πλαϊνούς»

Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α), εν συνεχεία την 2-2-2011, συνομιλεί με τον Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Γ), πρόσωπο που αποτελεί «επαφή» και του Γιώργου ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

«Α: Γιάννη, πού είσαι αδερφέ;

Γ: Εδώ, Ηλιούπολη.

Α: Μπορείς, θα δώσω το τηλέφωνο σε έναν κύριο, να κλείσετε ένα ραντεβού να του δώσεις αυτή την επιταγή τα έξι χιλιάρικα;

Γ: Ναι, ναι.

Α: Θα σε πάρει εκ μέρους μου.

Γ: Εντάξει.

Α: Να σου πω κάτι, κλείσε το ραντεβού αυτό που είπες χτες με αυτόν τον άνθρωπο να ξέρουμε για να το φτιάξουμε. Αλλά να του μιλήσεις για θάνατο, του μεσαίου ρε συ Γιάννη,

Γ: Ναι μετά τις 14.30 είπαμε.

Α: Ναι. Μίλησέ του πες έτσι και έτσι, θέλω να πας εκεί και μην στεναχωριέσαι για τίποτα.

Γ: Εντάξει.

Α: Αλλά να είμαστε σίγουροι. Και με τους πλαϊνούς να μιλήσεις.

Γ: Μετά τις 14.30 θα σου πω.

Α: Εντάξει, γεια».

«Δεν έχει αρχ...»

Ο Αχιλλέας Μπέος την 6/7-2-2011 τηλεφωνεί στον Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (Θ) και συζητούν για το ποιους παρατηρητές θα βάλουν στον αγώνα (πιθανόν μεταξύ Λάρισας και Ολυμπιακού Βόλου την 13-2-2011 με αποτέλεσμα 1-2), οι οποίοι «θα ελέγχονται πλήρως».

«Α: μου είπε ο Δημητράκης.

Θ: Ο;

Α: Ο Δημητράκης.

Θ: Ο Δημητράκης, ναι.

Α: Γι' αυτόν τον φίλο που είπες να βάλουμε παρατηρητή.

Θ: Ναι.

Α: Οτι είναι δικό μας παιδί, καλό παιδί αλλά (ακούγονται θόρυβοι από το περιβάλλον).

Θ: Ελα Αχιλλέα.

Α: Μου είπε ότι είναι φίλος και καλό παιδί αλλά δεν έχει τα α... να αντισταθεί εκεί μέσα άμα του κάνουν καμιά μαγκιά.

Θ: Οχι (ακατάληπτο) Ο Δημητράκης (ακατάληπτο) δεν έχει ρε.

Α: Εντάξει. Πώς τον είπαμε;

Θ: Ας προτείνει ο... ας προτείνει ο Δημητράκης, ποιον να σου προτείνει, κανέναν εναλλακτική λύση.

Α: Μας έδωσε δύο ονόματα, μου 'δωσε.

Θ: Ε, άμα σου 'δωσε δύο ονόματα.

Α: Βάλε κι αυτόν που πες εσύ, ποιος είναι.

Θ: Βάλε ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ Νίκος σου λέω.

Α: ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ Νίκος, εντάξει.

Θ: Δώσου... μην δώσεις μεμονωμένο δώσε έναν από τους τρεις. Οποιον και να φέρετε τον ελέγχουμε.

Α: Εντάξει, να σου πω κάτι, κανόνισε να ρίξεις κανένα τηλέφωνο σε αστυνομίες και εισαγγελείς.

Θ: Εντάξει, έχω μιλήσει και θα ξαναμιλήσουμε.

Α: Εντάξει, τα λέμε, άντε γεια».

«Στο κούμπωσα το παιχνίδι»

Εν συνεχεία, άγνωστος (Β) καλεί τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) και του δηλώνει χαρακτηριστικά ότι κατάφερε και «κούμπωσε» το παιχνίδι και ότι έβαλε τον ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ με τον ΤΣΑΤΣΟ ως παρατηρητές του αγώνα:

«Β: Αδελφέ;

Α: Ποιος είναι;

Β: Ελα, στο κούμπωσα ρε. Το παιχνίδι. Μην παίρνεις κανέναν τηλέφωνο.

Α: Τι;

Β: Έβαλα τον Πατμανίδη.

Α: Μ...

Β: Με τον Τσάτσο. Μέσω του φίλου μου. Που (ακατάληπτο)

Α: (ακατάληπτο)

Β: Ένας από... ήταν υπεύθυνος ασφαλείας στον (ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ, δεν ακούγεται καθαρά) και τα λοιπά. Φίλος, αδελφός και γ... τις ασφάλειες.

Α: Ναι;

Β: Το κούμπωσα ναι. Πατμανίδης πρώτος, από Αθήνα που σου λέω και τελείωσε. Κουμπωμένο είναι.

Α: Να μην ασχοληθώ.

Β: Όχι, μην ασχοληθείς. Ο δικός μου, του τα κάνει εισήγηση να πάνε αυτοί γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο. Αμα τυχόν κάποιο πρόβλημα θα σε πάρω τηλέφωνο.

Α: Και θα τους πεις εκεί μην αφήσουν κανέναν να κυκλοφοράει.

Β: Έχει αρ... αυτός σου λέω, τελείωσε. Και μιλάω απευθείας.

Α: Εντάξει, εντάξει»

«Τι στησίματα κάνει ο Μπέος...»

Ο Βασίλης Καρακούλιας (Β) συνομιλεί με έτερο άγνωστο πρόσωπο (Α), αναφερόμενοι, μεταξύ άλλων, στον αγώνα «Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα», που διεξήχθη επίσης την 3.2.2011, με αποτέλεσμα 1-2, αναφέρουν τα εξής:

«Α: Αυτό τον π... το Μπέο δεν μπορώ να τον πιάσω πουθενά, τι στησίματα κάνει ρε μ...

Β: Ο Μπέος πόσο, 1-2 ήρθε τελικά:

Α: 1-2 ρε μ... Δεν έχουν το θεό τους δηλαδή. Γιατί μαζί με τον άλλον εκεί τον Καλογιάννη.... «ενν. τον Σπύρο Καλογιάννη, πρώην Αντιπρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κέρκυρας».

Β: Για π... έτσι.

Α: Μ... αυτόν θα τον πιάσουν να τον πάνε φυλακή δεν υπάρχει περίπτωση, κι αν θα τον πιάσουνε, γιατί είναι μ...

Β: Ο Καλογιάννης έχει φύγει από την Κέρκυρα, δεν παίζει Κέρκυρα ρε, έφυγε.

Α: Τέλος πάντων κονκλάβιο του Ολυμπιακού είναι και οι δυο...», ενώ την ίδια ημέρα (3.2.2011) και περί ώρα 21.31 ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας με τον Γεώργιο Πράττο, τον ρωτάει αν ο Βαρούτσικος και ο Τόρης έπαιξαν το παιχνίδι 50.000. Ο Γιώργος του απαντάει ότι ο ίδιος έπαιξε 11.000 ευρώ και ο Βαρούτσικος με τον Τόρη του είπαν ότι έπαιξαν 24.000 ευρώ. Ο Αχιλλέας τότε αναφέρει: «Πόσο το φοβόμουνα το παιχνίδι! Πήγα μέσα για να τους παρακαλέσω να το κάνουμε ισοπαλία! Αφού δεν έμεινα σήμερα! Εχω τρελαθεί σου λέω, εγκεφαλικό θα πάθουμε ρε π... μου! Δε γίνεται να χάνεις έτσι και 10 ευκαιρίες μόνος σου!», ακολούθως δε ο Αχιλλέας Μπέος παίρνει τηλέφωνο τον Γιώργο Βαρούτσικο και τον ρωτάει «πόσα χρήματα έπαιξαν» και ο τελευταίος του λέει ότι «έπαιξε μαζί με τον Γιώργο τον Τόρη 25.000 ευρώ στο betzone», μετά από λίγα λεπτά δε ο Γιώργος ξανατηλεφωνεί στον Αχιλλέα και του λέει ότι «ο Γιώργος Τόρης έπαιξε κι άλλα 20.00 ευρώ στο ημίχρονο».

«Θα χάσει πριν μπει στο γήπεδο...»

Την 1-4-2011, ο Γιώργος ΛΥΜΠΑΝΤΣΗΣ (Γ), Πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας, ξανατηλεφωνεί στον Μάκη ΨΩΜΙΑΔΗ (Μ):

«Μ: Έλα ρε Γιώργαρε, γίγαντα. Πως είσαι;

Γ: Έλα ρε φίλε. Ανήσυχος, πολύ ανήσυχος.

Μ: Γιατί;

Γ: Αφού τα βλέπεις που γ... όλοι

Μ: Ποιον σου έβαλαν διαιτητή;

Γ: Εμένα μου έβαλαν τον Τριτσώνη αλλά δεν βλέπεις εκεί πέρα κάτοι στην Πελοπόννησο τι κάνανε εκεί πέρα. Ο

π... ο χοντρός, αυτός ο γ... ο χοντρός, Θα τον γ... [ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ].

Μ: Τι έκανε;

Γ: Έχει, δεν βλέπεις τι έβαλε εκεί; Έβαλε κύπελλο πόντους από εδώ από εκεί της π..., αυτός τα οργανώνει όλα τα εγκλήματα.

Μ: Για τον Ολυ, για το να πάρει ο Αστέρας το ματς ε;

Γ: Ε βέβαια, τι αυτός ο Κωνσταντινέας εκεί απ' ότι λένε, εγώ δεν ξέρω εγώ είμαι άσχετος αλλά απ' ότι ακούω στην πιάτσα. Εγώ δεν τους ξέρω, εγώ ξέρεις ότι είμαι σαν να είμαι της πρώτης δημοτικού, καλά εσύ τα γνωρίζεις αλλά δεν Θες να τα λες τηλεφωνικώς, εντάξει, εν πάση περιπτώσει, εντάξει.

Μ: Εγώ βλέπω ότι Θα πέσει ο Ατρόμητος.

Γ: Έχει εσένα ο Ατρόμητος.

Μ: Δεν σώνεται.

Γ: Εντάξει μπορεί να πάρει και 2 και 1-2 πόντους.

Μ: Πως θα το πάρει; Από τον Ολυμπιακό;

Γ: Τον Ολυμπιακό τον αποκλείω για εμένα γιατί ο Βαγγέλης είναι τρελός. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε κανέναν δεν είναι, αυτός δεν έχει.

Μ: Περιττό να σου πω ότι με την ΑΕΚ θα χάσει προτού μπει στο γήπεδο.

Γ: Μην το λες.

Μ: Θα μπουκάρει όλος ο κόσμος.

Γ: Μην το λες. Γιατί έχει ομάδα να κερδίσει με την ΑΕΚ.

Μ: Με τίποτα.

Γ: Όχι ε;

Μ: Με τίποτα στο λέω εγώ. Το σκορ θα είναι 3-0 θυμήσου το.

Γ: Έτσι ε;

Μ: 3-0. Εσένα σε ενδιαφέρει να μην γίνει αβαβά το ματς του Αστέρα.

Γ: Ναι.

Μ: Θα το παίξει ο Άρης. Εμένα μου είπαν ότι ο Άρης θα το παίξει.

Γ: Ναι ρε φίλε αλλά απ' ότι μου είπαν εδώ οι άλλοι, που ξέρουν καλύτερα την πιάτσα, ότι το τρίο αυτό που έβαλε, το έβαλε ο.., το έβαλε ο Αστέρας. Εντάξει αυτοί οι συγκεκριμένοι διαιτητές, εμένα αυτός με έσφαξε την άλλη φορά, μην κοιτάς που ο τέταρτος του είπε ότι ήταν πέναλτι και το έδωσε. Κωνσταντινέας λέει εκεί ποιοι είναι αυτοί εκεί πέρα κάτω στη Μεσσηνία. Όλοι το λένε, εντάξει ο Αρ.. αλλά καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είναι ικανοί, δεν είναι ανίκανοι.

Μ: Εσύ που είσαι Αθήνα;

Γ: Είμαι Αθήνα ναι. Εσύ που είσαι;

Μ: Εγώ τώρα κατεβαίνω το βράδυ. Εσύ πότε θα φύγεις;

Γ: Εγώ θα φύγω τώρα το απόγευμα. Εσύ που παίζεις; Α παίζεις εδώ.

Μ: Ναι, ναι.

Γ: Εν πάση περιπτώσει, εγώ φοβάμαι, ξέρεις ποιον φοβάμαι. Έναν άνθρωπο φοβάμαι.

Μ: Ποιον;

Γ: Αν οτιδήποτε ακούσεις πάρε με τουλάχιστον να με ενημερώσεις.

Ν: Άλλο οι παίκτες μεταξύ τους τι κάνουνε. Δεν πιστεύω ότι αυτός το έχει κάνει. Άλλο οι παίκτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτός έχει τρελαθεί τώρα γιατί κατάλαβε ότι έχουν παίξει μπάλα πιο (ακατάλυπτο).

Μ: Ναι;

Ν: Έτσι πιστεύω. Τι να σου πω μπορεί να είμαι και μ... και να είναι έτσι όπως το λες εσύ.

Μ: Άντε εντάξει. Κάνε αυτό που σου είπα. Μην το ξεχάσεις. Ασχολήσου με αυτό το θέμα.

Ν: Έγινε θα μιλήσουμε αύριο. Άντε.

Μ: Άντε γεια»

«Ο Κοκκαλιάρης κι ο Τσιμπούρης»

Την 19-2-2011, διεξήχθη και ο αγώνας «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», με αποτέλεσμα 2-1. Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά Σ.......Ο για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «αλλοίωση του αποτελέσματος». Ο Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη»,, ενώ αργότερα ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) συνομιλεί για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (Θ) και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Τι γίνεται, που είσαι;

Θ: Στο γήπεδο.

Α: Ακόμη εκεί είσαι;

Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.

Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;

Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.

Α: Ε;

Θ: Το ματς το είδες;

Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.

Θ: Για ξαναπέστο.

Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.

Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;

Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω.

Θ: Κοίταξε στα δυο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε ίο παίκτες.

Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.

Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε... ήτανε γ...τα.

Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.

Θ: Ναι.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.

Θ: Τι πρόβλημα όταν λες;.

Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.

Θ: Τους τρεις λες, έτσι;

A: Ναι.

Θ: Ναι πολύ, το ξέρω τώρα.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.

Θ: Έχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.

Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω γω.

Θ: Θα του πω να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμάς αύριο;

Α: 15:00.

Θ: 15·:00, το δείχνει η τηλεόραση, το δείχνει, ε;

Α: Το δείχνει ναι.

Θ: Να σου πω, πώς το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να "ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;

Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.

Θ: Όχι ο Πανσερραϊκος να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.

Α: Εντάξει θα τα πούμε».

Οι... έντεκα μπράβοι

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο διάλογος του Ανδρέα Δημόπουλου με τον Βαγγέλη Μανώλη για τον Αχιλλέα Μπέο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τον αγώνα αυτό της 22-1-2011 συνομιλούν και ο Ανδρέας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (Α), ένας από τους «παράνομους πράκτορες στοιχημάτων» με βάση την ανώνυμη καταγγελία στο ΤΑ. Π. Φαλήρου, με τον Βαγγέλη ΜΑΝΩΛΗ(Β), και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Τι βλέπεις; Την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό Βόλου;

Β: Καλά, τι είναι αυτά ρε; Τι γίνεται εκεί; Μπήκε ο Μπέος, λέει, με μπράβους; Ο Μπέος;

Α: Ναι, μπήκε ο Μπέος, λέει, με μπράβους και έγινε της π…, λέει και μετά πήγανε κι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Πόσο είναι; 0-2 ακόμα; Ναι. Που μπήκε ο Μπέος;

Β: Στα επίσημα εκεί μπήκε με κάτι μπράβους και το μάθανε, λέει και καλά οι Αεκτζήδες και πήγανε από εκεί να γίνει της π... και κάτι τέτοια.

Α: Ποιάς π…; Αμα έχει ο Μπέος μπράβους…

Β: Αμα έχει καμιά δεκαριά μπράβους, θα του κ… τα α…

Α: Ναι ρε μ…! Που να καταλάβουν αυτοί!

Β: Εν τω μεταξύ είναι και ο Μπέος σαν μπράβος… στα α…!... (γέλια)…

Α: Κι είναι έντεκα!... (γέλια)… Θα τους περνάνε για δέκα και θα είναι έντεκα!».

«Ο Μπέος είναι η δουλειά»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο διάλογος μεταξύ του «πράκτορα» Ανδρέα Δημόπουλου με τον συνεργάτη του, Γιώργο Γεωργόπουλο.

Οι δύο άνδρες συνομιλούν για δύο παιχνίδια της Football League  και συγκεκριμένα των Τρικάλων και ΟΦΗ, αλλά και κατά πάσα πιθανότητα, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Την 28-2-2011, ο «παράνομος πράκτορας» Ανδρέας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (Α), συνομιλώντας με τον Γεώργιο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ (Γ), έναν εκ των συνεργατών του, αναφέρουν τα εξής:

«Γ: Που είσαι Ανδρέα;

Α: Είμαι έξω σε μια δουλειά. Τι έγινε;

Γ: Για μάθε εκεί για Τρίκαλα και ΟΦΗ τι κάνουμε.

Α: Εντάξει.

Γ: Ολυμπιακός παίζει το διπλό ρε;

Α: Ξέρω ‘γω, κάτσε θα πάρω τον Κώστα και μετά, θα σε πάρω σε κάνα μισάωρο.

Γ: Τι να του πεις του Κώστα, ο Μπέος είναι η δουλειά.

Α: Ξέρει ρε, έχω τον Γιαννόπουλο εκεί, τον γενικό αρχηγό, τον Τάκη.

Γ: Για πάρε εκεί για τα Τρίκαλα και τον ΟΦΗ, γιατί πλάκωσαν από τώρα να παίζουν.

Α: Εντάξει».

Ο διάλογος Μπέου - Αλέφαντου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Αλέφαντο είχε την 10η Φεβρουαρίου ο Αχιλλέας Μπέος, για διαιτητή της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε πληροφορίες από τον έμπειρο προπονητή για διαιτητή που σφυρίζει στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, για το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τη Νίκη Βόλου.

Την 10-2-2011 ο Αχιλλέας Μπέος παίρνει τηλέφωνο τον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον ρωτάει αν ξέρει κάποιον ΠΟΥΛΗΜΑ που σφυρίζει στη Γ' Εθνική. Ο Νίκος του λέει ότι τον ξέρει και τον ρωτάει τι ακριβώς θέλει ο Αχιλλέας να μάθει.

Τότε ο τελευταίος του απαντά ότι «θέλει να τους βοηθήσει την Κυριακή». Παίζει στα Γιαννιτσά με τη Νίκη και «θέλει την έδρα» (αναφέρεται στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου που διεξήχθη στις 13-2-2011 με αποτέλεσμα 1-0). Ο Νίκος τού λέει θα τον πάρει τηλέφωνο το βράδυ και ο Αχιλλέας τού διευκρινίζει «να μη διαρρεύσει τίποτα».

«Πρώτα θα το ρίξει στον ΟΠΑΠ»

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό και του Άρη με τον ΠΑΟΚείναι αυτά που ενδιαφέρουν τους Γιώργο Γεωργιάδη και τον Δημήτρη, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Το παιχνίδι «Ολυμπιακός Βόλου Ολυμπιακός», απασχόλησε, μεταξύ άλλων, και τους «Δημήτρη» (Δ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και Γιώργο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (Γ), οι οποίοι σε συνομιλία που είχαν την 29-1-2011 περί ώρα 12:20, ανέφεραν τα εξής:

«Δ: Άκουσες τίποτα για αύριο αν ο Χάνος τίποτα τους αφήσει έξω; Δεν ξεκινήσει παίχτες;

Γ: Όχι ρε, ξέρω θα τους βάλει όλους.

Δ: Θα τους βάλει τελικά;

Γ: Έτσι ξέρω.

Δ: Γιατί κάπου, ποιος έπινε καφέ ο Χαλκιάς, κάποιος έπινε, και λέει έχει μια σκέψη λέει να μη βάλει Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιερίνια, να μην τους βάλει λέει, γιατί είναι το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη και στο καπάκι με Παναθηναϊκό παίζουνε. Λέω μην κάνει κάνα τέτοιο ρε π… μου, λέω να παίξουμε Άρη, τι να κάνουμε άμα δε τους βάλει όλους αυτούς τι θα κάνουμε δε θα παίξουμε Άρη;

Γ: Θα παίξεις Άρη;

Δ: Θα παίξω Άρη λόγω ποσοστού και λόγω ειδησεογραφίας όχι Άρη γιατί… το τέτοιο. Άμα δε τους βάλει αυτούς, άμα τους βάλει κανονικά ποιος Άρης; Δεν υπάρχει ο Άρης. Αλλά λέω μήπως δε τους βάλει.

Γ: Δε ξέρω ρε φίλε και να μη τους βάλει θα το μάθεις. Δε μπορείς να παίξεις μετά; Ρτι θα πέσει λες ο άσσος;

Δ: Ξέρω γω. Κι εκεί τώρα προσπαθώ να μάθω εκεί στο Βόλο τι θα γίνει.

Γ: Καλά αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν κάνει κάτι τώρα αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση. Πήγαν να στήσουν το παιχνίδι, ε, εντάξει κάνα οβεράκι.

Δ: Πήγαν στο πρώτο. Θυμάσαι στο πρώτο εκεί που δεν τους το βαλε ο Κινέζος μέσα και δε μπορούσανε δύο γκολ Και τώρα αν και παίζει στη Betfair παίζει κοντά 1.50 με 1.54 και απορώ πώς δεν το κλείσε ακόμα ο ΟΠΑΠ, να το κατεβάσει δηλαδή. Αλλά τώρα περιμένω με έναν δικό μου μέσω του Μπέου να μάθει ρε παιδί μου αν θα κάνει δουλειά. Γιατί αυτός ο Μπέος αν θα κάνει δουλειά με τον ΟΠΑΠ, πρώτα θα το ρίξει στον ΟΠΑΠ. Θα το ρίξει και στον δικό μου εκεί, γιατί του παίζει στον ΟΠΑΠ και στα πρακτορεία του. Δηλαδή του παίζει ξέρω γω 50.000 με τριάδα, ξέρω γω Ολυμπιακό διπλό με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα π.χ. Άμα του περάσει κάνα τέτοιο ποσό και τέτοια θα καταλάβουμε, θα δούμε τι θα γίνει, μήπως και κάνει και κάνα διπλό. Καλά μιλάμε πάλι».

«Αντρέα, θα πληρωθείς κανονικά»

Την… τιμητική του έχει στους διαλόγους που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Σε έναν διάλογο του «πράκτορα» Ανδρέα Δημόπουλου με την Έλενα Νεούζα-Θεοσογάου Ζοσέ Λαορένσο, η τελευταία έκανε έκκληση για την τοποθέτηση στοιχήματος στο ματς που ήταν… τελειωμένο.

Την 30-1-2011, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα «Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός_, στον οποίο αναφέρονταν ευθύς ανωτέρω οι «παράνομοι πράκτορες», ο Ανδρέας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (Α), δέχεται πριν από την έναρξη αυτού δύο μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από την Έλενα ΝΕΟΥΖΑ-ΘΕΟΣΟΓΑΟΥ ΖΟΣΕ ΛΑΟΡΕΝΣΟ (Ε), περί ώρα 14:17 και 14:21, με περιεχόμενο «Ολυμπιακός 3.000», «Ολυμπιακός 2.οοο» αντίστοιχα, ενώ περί ώρα 14:16 η τελευταία τηλεφωνεί στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως ακολούθως:

«Ε: Αντρέα τρία χιλιάρικα μην μου πεις τίποτα.

Α: Τιμή σου πω, ποιανού είναι αυτό;

Ε: Δικό μου είναι. Τα λεφτά υπάρχουνε, μην μου πεις τίποτα. Σου χρωστάω λεφτά και δεν το ξέρω;

Α: Ρε φιλαράκι ναι, αλλά δεν θέλω όμως να σου χω υπόλοιπο.

Ε: Αντρέα μη μου το καις το παιγνίδι είναι στημένο είναι. Είναι στημένο το παιχνίδι.

Α: Εντάξει μπορεί να είναι ότι θέλει, αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω όμως στη διαδικασία.

Ε: Τι δεν μπορείς είναι τελειωμένο θα πληρωθείς κανονικά, άμα χαθούνε τα λεφτά.

Α: Μη μου πεις Τετάρτη και μ…

Ε: Αντρέα θα πληρωθείς κανονικά. Μην μου το καις το γ… το παιχνίδι;

Α: Αφού είναι στημένο, τι στο καίω; Δεν στο καίω. Αλλά μην μου πεις κουβέντα, στο λέω δεν θα ξαναμιλήσουμε.

Ε: Αντρέα είπα μια κουβέντα, εντάξει;

Α: Δεν έχω τη διαδικασία να μπω ως την Τετάρτη. Το καταλαβαίνεις;

Ε: Αντρέα είπαμε Τρίτη, άντε φεια.

Α: Άλλο μην στείλει απ’ αυτό. Τέλος.

Ε: Τι λες μωρέ, τι λες τώρα ρε Αντρέα, τι μου λες τώρα να μην στείλω άλλο; Είναι, το παιχνίδι θα το παίξουνε κι άλλο, είναι σου λέω τελειωμένο, είναι τελειωμένο, με πήρανε τώρα από μέσα. Μην το πεις σε κανέναν. Ούτε σε Μουδάτσο, ούτε σε κανέναν. Άμα θες παίξτο εσύ. Μην το πεις σε Μουδάτσο θα χαλάσει, θα πάει γρουσουζιά. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο».

Ο διάλογος για Κούγια

Επικοινωνία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Αντώνη Αγγελόπουλο είχε ο Γιώργος Τσακογιάννης στις 26 Μαρτίου.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αναφέρθηκαν στον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, με τον Αστυνομικό Διευθυντή να υποστηρίζει πως ο μεγαλομέτοχος των «Αχαιών» θα αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς δεν είναι αρεστός στην Πάτρα.
Από την επισκόπηση του ηχητικού υλικού που συγκεντρώθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που διενεργήθηκε, προέκυψαν ενδείξεις περί τελέσεως και άλλων, αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων, και δη των εγκλημάτων της ψευδούς ιατρικής πιστοποίησης για δικαστική χρήση και δικαστική χρήση αυτής (άρθρο 220 παρ. 1-3 ΠΚ), της παράβασης καθήκοντος (άρθρο 259 ΠΚ), της παράβασης του άρθρου 128 Θ παρ. ι και 2 (ντόπινγκ αθλητών) του Ν. 2725/1999
Ειδικότερα:

1) Την 26-3-2011, ο Αντώνης ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, καλεί τον Γιώργο ΤΣΑΚΟΠΑΝΝΗ και αναφέρουν τα εξής:

Γ: Ποιος είναι;

Α: Αντώνης Αγγελόπουλος από την Πάτρα, ο αστυνομικός Δ/ντης είμαι.

Γ: Έλα ρε Αντώνη.

Α: Ρε σε ψάχνω να σε βρω ξέρεις πόσο καιρό;

Γ: Τι κάνεις;

Α: Είσαι Θεσσαλονίκη;

Γ: Όχι, όχι έξω είμαι τώρα, Ιταλία.

Α: Σε ψάχνω να σε βρω πολύ καιρό γιατί σε θέλω οπωσδήποτε.

Γ: Τι κάνετε με το μ... εκεί πέρα;

Α: Ρε σε θέλω. Προχτές στο γήπεδο που σε είδα σου λέω σε θέλω και μετά έφυγες.

Γ: Ε τώρα γ... το.

Α: Αφού σε θέλω σου λέω. Σήμερα οργίασε μέσα στο γήπεδο.

Γ: Οργίασε ε;

Α: Ναι ασχολιόταν µε τον Βελέτζα και µε την Ηλιούπολη, µε τον Τσακογιάννη και την Ηλιούπολη.

Γ: Ο κόσμος εκεί δεν τον κράζει, τι γίνεται;

Α: Τον έκραζαν, έβριζαν επάνω, αλήτη Κούγια, έβριζε ο κόσμος όλος.

Γ: Έβριζε ο κόσμος ε;

Α: Απόψε πρέπει να σε δω Γιώργο οπωσδήποτε, εγώ δεν ξέρω πότε θα ανέβω στην Αθήνα, µε τον Μακρή μιλάω κάθε ημέρα.

Γ: Εντάξει.

Α: Θέλω να σε δω. Κατ' αρχήν από αυτή τη στιγμή θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ δεν θέλω να έχεις, σε ακούει κανείς;

Γ: Όχι.

Α: Δεν θέλω να έχεις καμία επαφή µε τον Φυντάνη, µε τον αδερφό του και µε τον Σταθάκη.

Γ: Όχι ρε, καμία σχέση.

Α: Δεν θέλω καμία σχέση να έχεις. Άκουσε εμένα.

Γ: Καμία σχέση.

Α: Εγώ ακούω τι λένε γι' αυτό σ' το λέω.

Γ: Τι λένε αυτοί;

Α: Αυτοί λένε ότι μιλάνε με εσένα κάθε ημέρα.

Γ: Όχι ρε καμία σχέση, σ' το ορκίζομαι.

Α: Του είπα του Νίκου θέλω µε αυτούς να τελειώσει.

Γ: Ρε καμία σχέση. Ναι, αλλά τώρα πάει να ανέβει όμως ο π..., κατάλαβες;

Α: Δεν το καταλαβαίνεις τι κάνει τώρα;

Γ: Αυτά τα κάνει για να δικαιολογήσει και τη μαλακία του την παλιά, τα κάνει αυτά- κατάλαβες;

Α: Εγώ ξέρω τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, εγώ ξέρω τι έχει κάνει. Αν τα πω τα αίσχη που έχει κάνει θα φύγει όλη η Ελλάδα.

Γ: Τώρα εκβίασε καταστάσεις και πήγε να βγει τώρα και δεν του βγήκε.

Α: Τα ξέρω. Να σου πω τώρα εγώ είμαι στην Πάτρα, είμαι αστυνομικός Δ/ντής, έχω προαχθεί σε αστυνομικός Δ/ντής Αχαΐας.

Γ: Συγχαρητήρια.

Α: Πριν 1 μήνα έγινα στην Πάτρα. Άκουσε εγώ τώρα τι θέλω, εγώ θα ανέβω στην Αθήνα την άλλη βδομάδα.

Γ: Θα με πάρεις τηλέφωνο.

Α: Θέλω να σε δω, όχι από το τηλέφωνο, από κοντά.

Γ: Αν δεν το σηκώσω θα μου στείλεις μήνυμα.

Α: Άκου, θέλω να μην έχεις επαφή µε τον Φυντάνη, τον αδερφό του. Αυτόν που έχει το Σαλαμίνα τον πρόεδρο.

Γ: Ξέρω ρε, καμία σχέση.

Α: Αυτόν τον Ηλία και τον Σταθάκη και τους 3.

Γ: Ναι, ναι.

Α: Αυτοί λένε ότι μιλάνε μαζί σου κάθε μέρα.

Γ: Ρε σ' το ορκίζομαι τώρα, με δουλεύεις;

Α: Τα λένε εκεί πέρα, αυτοί έτσι λένε συνέχεια.

Γ: Στην Πάτρα;

Α: Ναι ρε σου λέω, διαδίδουν τέτοια πράγματα.

Γ: Και πώς γίνεται να μιλάω μαζί τους και ο Κούγιας να με βρίζει; Πώς γίνεται αυτό;

Α: Αυτοί τα λένε έτσι, τα λένε και έτσι.

Γ: Ότι τι; Και καλά ότι είναι στο κόλπο, πώς δεν κατάλαβα;

Α: Μπράβο ναι. Ότι εσύ βοηθάς και τον Ηλία και τον Σταθάκη και κάτι τέτοια. Λοιπόν θέλω µε αυτούς να τελειώσεις.

Γ: Άσε το ρε ξέχασέ το, δεν υπάρχει αυτό. Με προσβάλλεις που μου το λες μόνο.

Α: Το πιστεύω ότι δεν μιλάς, αλλά αυτοί σου λέω τι λένε. Λοιπόν κοίτα μην πεις ότι σου είπα εγώ τίποτα.

Γ: Οχι μωρέ, όχι.

Α: Λοιπόν εγώ θα ανέβω στην Αθήνα, νομίζω μου είπε ο Μακρής θα μείνει καιρό, μίλησα το πρωί με τον Μακρή, χθες μιλήσαμε και προχθές πήγαμε, φάγαμε. Θα ανέβω μου είπε 2 ή 3 του μηνός, την άλλη βδοµάδα.

Γ: Εντάξει.

Α: Εσείς τώρα παίζεται αύριο στον Θρασύβουλο έτσι;

Γ: Ναι, Θρασύβουλο.

Α: Θα κατέβεις στον αγώνα ή όχι;

Γ: Θα κατέβω, θα κατέβω.

Α: Α θα το πάρετε αύριο το παιχνίδι; Διπλό ή Χ;

Γ: Δεν ξέρω.

Α: Δεν ξέρεις. Ο γιος μου έπαιζε...

Γ: Διπλό ή Χ το βλέπω.

Α: Και εγώ το βλέπω Χ2.

Ο Αντώνης του λέει για τον γιο του ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής και έπαιζε σε ομάδα νέων, αλλά όταν άλλαξε ο προπονητής δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ. Ο Γιώργος λέει πως θα δει τι μπορεί να κάνει και θα μάθει.

Α: Εγώ θα σε πάρω την άλλη βδομάδα τηλέφωνο και θέλω να σε δω.

Γ: Να σε ρωτήσω, ο κόσμος εκεί τον έχει καταλάβει ή έχει υποστηρικτές;

Α: Σήμερα τον έκραξε ο κόσμος, είχε 3.000 κόσμο σήμερα, τον έκραξε ο κόσμος σήμερα του έβαλαν χέρι και μέσα στη συνέντευξη μαζί µε τον Βελέτζα είπε, του λέει τον Βελέτζα, χθες βράδυ έγιναν επεισόδια μέσα στο ξενοδοχείο, μέσα στον Αστέρα...

Γ: Ξέρω, ξέρω.

Α: Δεν τα είδες τα sites σήμερα;

Γ: Τα έμαθα, με πήραν τηλέφωνο.

Α: Και ο Βελέτζας, του λέει τώρα στη συνέντευξη, του λέει να πας στον Μπέο και στον Τσακογιάννη που σου δίνουν εντολές και στον άλλον τον Κουνάβη και της Αγίας Παρασκευή, πώς τον λένε τον πρόεδρο;

Γ: Ναι.

Α: Ποιος ήταν στην Αγία Παρασκευή πέρσι;

Γ: Σταθόπουλος.

Α: Ο Σταθόπουλος. Να πας στον Κουνάβη του λέει, στον Σταθόπουλο, να δέχεσαι εντολές, έπαιζες στην Ηλιούπολη λέει και στον Ακράτητο, ήσουν αποτυχημένος. Μέσα στη συνέντευξη τα έλεγε αυτά.

Γ: Ο Κούγιας ε;

Α: Ναι ρε. Τον ξεφτίλισε τον Βελέτζα.

Γ: Ναι.

Α: Ο Γκόβας δεν πήγε καθόλου στη συνέντευξη...

Γ: Ο Κούγιας του τα είπε αυτά, ο Κούγιας;

Α: Ναι ρε σου λέω και ασχολήθηκε µε την Ηλιούπολη. Εγώ έχω τρελαθεί δηλαδή που λέει αυτά τα πράγματα.

Γ: Ναι.

Α: Τι δουλειά έχει η Ηλιούπολη τώρα µε τον αγώνα Παναχαϊκή-Ρουφ µε τον Βελέτζα.

Γ: Καλά εντάξει. Και τι άλλο του είπε; Ο διαιτητής πώς έπαιξε; Τον βοήθησε τον Κούγια;

Α: Ποιος;

Γ: Ο διαιτητής.

Α: Ο διαιτητής, άκου, έπαιζε 50-50, αλλά έδωσε µια κόκκινη σε έναν παίχτη της Παναχαϊκής που δεν έπρεπε να την δώσει και έγινε της π... Εβγαλε κόκκινη από το Ηράκλειο διαιτητής.

Γ: Ναι, σε ποιο λεπτό;

Α: Στο ημίχρονο και έβγαλε µια κόκκινη σε ένα παίκτη της Παναχαϊκής...

Γ: Με 10 έπαιζε η Παναχαϊκή, με 10;

Α: Η Παναχαϊκή µε 10 μετά, αλλά κέρδιζε 2-1. Του έβγαλε κόκκινη τον Ουρτάδο.

Γ: Ναι.

Α: Μόλις του βγάζει την κάρτα μετά βγάζει και σε ένα της άλλη ομάδας και έβαλε και γκολ στο 90' η Παναχαϊκή.

Γ: Α έβγαλε και στους άλλους στο καπάκι μετά.

Α: Ναι, αλλά έβγαλε της Παναχαϊκής όμως αδικαιολόγητη, δεν έπρεπε να την βγάλει την κάρτα. Και την έβγαλε ο Ηρακλειώτης ο διαιτητής. Μετά σηκώθηκε μέσα φώναζε αυτός ο Φυντάνης. Μου λέει ο Σταθάκης δεν μπορεί να τον κάνει καλά μου λέει. Δεν το ξέρεις; Αφού το ξέρει μου λέει.

Γ: Ο Σταθάκης όμως είναι από κοντά. Με τον κόσμο θα έχει πρόβλημα κάποια στιγμή εκεί ή όχι, τι βλέπεις; Με τον κόσμο θα τον κράξει ή όχι; Τι γίνεται;

Α: Εβριζαν σήμερα, τον Κούγια τον έβριζαν. Οι σύνδεσμοι δεν πάει κανείς, οργανωμένοι δεν πάνε και του ρίξανε μπινελίκια, Κούγια αλήτη φύγε από εδώ. Σήμερα ήταν 1-1 τότε.

Γ: Ναι.

Α: Αυτός είπε θα μιλήσει στο τέλος λέει µε τους δημοσιογράφους που έχει πόλεμο, μιλήσει ότι με έχουν πόλεμο στην Πάτρα οι οπαδοί, δεν υπάρχουν λέει οπαδοί στην Πάτρα και µου κάνουν πόλεμο. Εγώ λέει θα προσπαθήσω να κάνω 3 νίκες για να βγω φέτος. Εντάξει τώρα παίζει µε τον Απόλλωνα, παίζει µε τον Καρούλια και µε τον Πλατανιά. Εκεί τώρα πρέπει...

Γ: Ε εντάξει, τώρα, έχει καθαρίσει νομίζω. Και τι λέει θα φύγω του χρόνου και καλά θα πάρω τα λεφτά μου και θα φύγω λέει;

Α: Ρε ο Πλατανιάς κέρδισε σήμερα 3-0.

Γ: Ποιον;

Α: Τον Παναιγιάλειο.

Γ: Τον Παναιγιάλειο;

Α: Ναι και είναι τώρα 49-46. Η τελευταία αγωνιστική που παίζει Παναχαϊκή- Πλατανιάς, αν η Παναχαϊκή χάσει θα βγει ο Πλατανιάς.

Γ: Να σου πω θα φύγω του χρόνου; Τι λέει ο Κούγιας; Του χρόνου άμα χάσω θα φύγω, τι λέει;

Α: Εγώ πιστεύω θα φύγει.

Γ: Και ποιος θα την πάρει την ομάδα, να πάρει τι; Για να φύγει θέλει λεφτά, δεν φεύγει αλλιώς.

Α: Ναι, θα πάει σε άλλη ομάδα όμως.

Γ: Ναι.

Α: Εγώ πιστεύω θα φύγει, δεν τον θέλει ο κόσμος στην Πάτρα. Εχει πρόβλημα µε τους δημοσιογράφους, µε τις τοπικές αρχές, µε τον δήμαρχο, µε τον νομάρχη, µε τους δημοτικούς συμβούλους. Εγώ πιστεύω θα φύγει, είμαι σίγουρος.

Γ: Ναι, εντάξει. Ο κόσμος εκεί βλέπει ότι είναι μ... δηλαδή έτσι;

Α: Ο κόσμος όπου πας έξω τον κράζουν όλοι.

Γ: Εντάξει.

Α: Λοιπόν, θα σε πάρω την άλλη βδομάδα. Δεν λες σε κανέναν τίποτα.

Γ: Όχι ρε, φιλιά, να είσαι καλά, θα τα πούμε.

Α: Και θα τα πούμε. Επαφή µε Φυντάνη, Σταθάκη τελείωσες, ξέρω τι σου λέω.

Γ: Ελα εντάξει τελείωσε.

Α: Ξέρω τι σου λέω.

Γ: Φιλιά».

Στημένα και στη Δ' Εθνική!

Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος του Βασίλη Γεωρτσιάκου με τον Δημήτρη Ζαβαντία για παιχνιδι του 2ου ομίλου της Δ' Εθνικής...

Αναλυτικά ο διάλογος, όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο...

Την 26-2-2011, εν συνεχεία, ο Βασίλης ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟΣ (Β) τηλεφωνεί στον συνεργάτη του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Ζ) και αναφέρουν τα εξής, με αφορμή τον «στημένο» αγώνα μεταξύ των ομάδων «Απόλλωνα Καλαμαριάς-Αχιλλέα Τριανδρίας» για την Δ’ Εθνική, που διεξήχθη την 27-2-2011 με αποτέλεσμα 3-1:

«Ζ: Ελα κυρ Βασίλη;
Β: Κ…φάνταρο ήρθες;…
Ζ: Που παίζεις αύριο;
Β: Εδώ με τον Καμπανιακό.
Ζ: Καλαμαριά;
Β: Καλαμαριά με την Τριανδρία.
Ζ: Α! Τι έγινε;
Β: Τίποτα, τι να γίνει;
Ζ: Οι άλλοι πήγανε πήραν τα λεφτά;
Β: Ε; Θα τα χάνανε, ρε. Το ‘παιζαν και μάγκες.
Ζ: Αφού τους τα ‘σπαγαν τα α… οι άλλοι οι μικροί ρε.
Β: Καλά ρε που ‘χω να σου πω ένα πράμα πρώτα, πρώτα. Εγώ το κρατούσα γιατί έχουμε αυτό το παιχνίδι. Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια. Εντάξει;
Ζ: Ναι.
Β: Ε, τι να κάνουμε δηλαδή;
Ζ: Να σου πω όμως κυρ Βασίλη μου, ξέρεις κάτι, δεν είμαι εγώ και συ. Τα παιδάκια είναι 22 και 24-25. Εγώ και συ ξέρουμε πως κάνουμε.
Β: Δημητράκη; Δημητράκη; Ε να σου πω και κάτι; Και στο φινάλε, φινάλε, δεν θα τα σκεφτόμαστε όλα, εμείς τώρα θα κοιτάξουμε τη δικιά μας τη δουλειά, πώς θα κάνουμε. Κι άμα θέλουν και στο ποδόσφαιρο, έτσι κι αλλιώς όλα είναι βρώμικα. Μπορεί να είπα, και δεν τα δίνω. Κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Ναι. Ναι, ναι.
Β: Ας κυριαρχεί και μες το μυαλό τους αυτό. Εγώ…
Ζ: Ότι μπορεί και να τα χάσουνε.
Β: Ε και τι να κάνουμε, έτσι δεν είναι; Γιατί εγώ μπορεί και να του τα δώσω, του πες του
Ζ: Άκουσε με. Άκουσέ με.
Β: Βρε έχεις δίκιο.
Ζ: Να σου πω κάτι εγώ. Απ’ τη στιγμή που είσαι εσύ μπροστά και έγινε με τον Γιώργο και είμαι και γω. Δεν θα γινόταν αυτό. Δεν θα το επέτρεπα να γίνει, γιατί είμαστε εμείς, κατάλαβες; Αν γινόταν με οποιονδήποτε άλλον και οτιδήποτε, ούτε με ενδιέφερε. Επειδή είναι η τριπλέτα, εσύ ο Γιώργος και γω, τι και να γινόταν εγώ θα τα πλήρωνα; Ο Γιώργος θα τα πλήρωνε; Εσύ απ’ την τσέπη σου θα τα πλήρωνες; Τα λεφτά θα πήγαιναν στα παιδιά γιατί είμαστε εμείς μπροστά.
Β: Ακου, άκου, όταν, γιατί κοίταξε πολλές φορές στη ζωή δεν είναι πώς τα βλέπουμε, πρέπει να δούμε και λίγο την πραγματικότητα. Ήρθαν αυτοί εδώ. Πήρανε τα λεφτά 8.500, έτσι; Στο παιχνίδι που παίζαμε εμείς με την Καλαμαριά, με την Τριανδρία.
Ζ: Ναι, ναι.
Β: Και έρχονται οι συγκεκριμένοι και επιστρέφουν τα λεφτά πίσω.
Ζ: Ναι.
Β: Τα επιστρέφουνε. Του λέω του Γιώργου, εγώ λέω μίλησα με τον Ντελίδη και μου ζητήσανε από 500 μέχρι 700 ευρώ, ο καθένας.
Ζ: Σωστά.
Β: Κι εγώ είπα οκ. Μου λέει μην τρως φάπα, μην τρως παραμύθι. Και έχει δίκιο, δεν έχει; Όταν σου λέει με επιστρέφουμε εμένα πίσω 8.500, οι ίδιοι.
Ζ: Σαν ομάδα, σαν ομάδα στα επιστρέψανε.
Β: Όχι ρε οι παίχτες τα γυρίσανε.
Ζ: Ναι.
Β: Οι παίχτες τα γυρίσανε, δεν τα γύρισε η ομάδα.
Ζ: Όχι οι συγκεκριμένοι, οι συγκεκριμένοι τα ‘θελαν τα λεφτά.
Β: Άκου, άκου και οι συγκεκριμένοι, όμως, όταν έγινε το meeting μεταξύ των παικτών, ας το πούμε, δεν πατήσανε πόδι να πούμε, όχι εμείς τα θέλουμε, κατάλαβες τι γίνεται; Ομόφωνα όλοι διά του αρχηγού τους, ‘φεραν τα λεφτά πίσω. Ωραία; Μπορεί μέσα τους αυτοί να τα θέλανε, αλλά μπορούσανε και να μην εξωτερικεύσουνε αυτό το οποίο θέλανε να κάνουν. Λέει αυτός τώρα. Μην τρως φάπα, εδώ μου επιστρέψανε τα 8.500 θα κολλήσω εγώ στα 2.000 και είχε δίκιο έτσι δεν είναι;
Ζ: Ναι.
Β: Τον λέω κοίταξε να δεις. Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο, βλέπουμε και κάνουμε. Κατάλαβες τι γίνεται; Πήραμε το αποτέλεσμα, από κει και πέρα κρίνεις αν σε βοήθησε ο τάδε ή δε σε βοήθησε. Δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσεις τα λεφτά. Αφού πήραμε το αποτέλεσμα και είπαμε το οκ, πρέπει να τα δώσουμε έτσι δεν είναι;
Ζ: Σωστά, σωστά ναι.
Β: Εχοντας και δυο τρείς βδομάδες το γ… αυτό το παιχνίδι της Καλαμαριάς, προσπαθείς να εκβιάσεις. Όχι δεν θα δώσεις λεφτά, κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Ναι αλλά αυτό όμως μπορεί να είναι και μπούμερανγκ.
Β: Ε και τι να κάνουμε, στη ζωή όλα είναι κορόνα γράμματα. Ακουσε με να σου πω κάτι; Σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις; Όπως και σωστά ενήργησε τώρα. Δηλαδή αυτό που έκανε τώρα είναι το σωστό. Να πω την γνώμη μου.
Β: Ε αυτό το κάναμε μαζί ρε; Εγώ του το ‘κανα αυτό;
Ζ: Είναι το σωστό, γιατί, γιατί έρχεσαι κα λες παιδιά ορίστε η συμφωνία που είχαμε.
Β: Α, όχι.
Ζ: Για να σας φτιάξω ακόμα περισσότερο αν την Κυριακή θα κάνετε αποτέλεσμα είμαι μάγκας και θα δίνω άλλα τόσα.
Β: Ρε να σου πω κάτι;
Ζ: Είναι το πιο σωστό.
Β: Γι’ αυτό το τρενάραμε; Και να σου πω και κάτι; Γνωρίζοντας ότι η Καλαμαριά δεν πρόκειται να τους δώσει ούτε ένα ευρώ, τι μπούμερανγκ να γυρίσει;
Ζ: Το ξέρω, το ξέρω.
Β: Ε, όταν γνωρίζεις κάποια πράγματα και είσαι 50 χρονών και έχεις ζήσει καταστάσεις, δεν μπαίνεις στη διαδικασία του νέου, του ενθουσιασμού. Κατάλαβες τι γίνεται; Και καμιά φορά κανείς και πράγματα τα οποία δεν θέλεις αρκεί να πετύχεις τον στόχο σου.
Ζ: Σωστά.
Β: Στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ. Παρ’ τα λεφτά σας, αυτά, πάρτε και τα διπλάσια, τριπλάσια, αν καταφέρετε να κόψετε κάνα βαθμό. Πάρτε και ένα χιλιάρικο και αν χάσετε μοιραστείτε το.
Ζ: Ηδη αυτό που έκανες, κοιμούνται και ξυπνάνε με το πώς θα πάρουν αποτέλεσμα στη Καλαμαριά. Στο λέω εγώ.
Β: Κοίταξε και ο Γιώργος, μη νομίζεις, είναι ορισμένα πράγματα, τα γνωρίζει πώς να παίξει. Εδώ μου λέει για Χ τους δίνω 5.000, για νίκη τους δίνω 10.000.
Ζ: Ναι κάπου εκεί, 4.500 και 10.000.
Β: Του λέω, Εμείς του θέλουμε είτε Χ είτε νίκη, πάρτε και τα 10.000. Κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Ναι, ναι μπράβο.
Β: Οι άνθρωποι κολλάνε, ρε αγόρι μου και ο ίδιος ο Αντίν κολλάει όμως, δεν μπορεί να καταλάβει ότι και το Χ για μας είναι +2 βαθμούς.
Ζ: Σαν να έχασε. Σαν να έχασε η Καλαμαριά.
Β: Ακριβώς; Άλλο τα 10.000 για τον παίχτη και άλλο τα 5.000. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Και αυτόνα πρέπει να τον πείσεις. Αυτός πληρώνει και ότι και να ‘ναι.
Ζ: Εγώ σου λέω το εξής και σου επαναλαμβάνω. Κοιμούνται και ξυπνάνε με το πώς θα παίξουνε να κερδίσουνε.
Β: Όταν όμως εγώ του λέω κοίταξε Νάσο, εγώ μίλησα και ζητήσανε αυτά τα λεφτά. Μου λέει μην τρως παραμύθι, εδώ μου γυρίσανε εμένα 8.500. Εγώ πρέπει να τον πείσω αυτόν, ότι όντως έτσι είναι. Πρόσεχε, γιατί ξέρεις τι θα σου πει; Λέω ρε π… μου γυρίσανε 8.500, τα 2.000 ζητάνε; Ο άλλος μην κοιτάς εγώ και συ, ο Αντίν μπορεί να πιστεύει. Σου λέει κοίταξε, μήπως τα φάει αυτός, κατάλαβες;
Ζ: Ναι άκουσε τώρα και το άλλο για να το γνωρίζεις κιόλας. Βέβαια εγώ πιστεύω είναι τρικ για να καλυφθεί περισσότερο ο Αντίνος, αλλά στην ουσία έδωσε εσένα. Όταν πήγαν τα παιδιά να πάρουν λεφτά, μας υποσχέθηκε λέει ο Αντωνιάδης από 700 ευρώ. Ξέρεις τι είπε ο Αντίνος στα παιδιά;
Β: Τι;
Ζ: Καλά λέει και δεν μου το ‘πε ο Αντωνιάδης;
Β: Βρέ ο καθένας παίζει το παιχνίδι του. Καλά κάνει.
Ζ: Μπράβο. Ναι, τα μωρά δεν έχουν την αντίληψη να καταλάβουν γιατί το είπε. Και…
Β: Να σου πω εγώ κάτι;
Ζ: Τους εξηγώ εγώ, τους εξηγώ εγώ. Λέω ρε παιδιά…
Β: Να σε πω κάτι Μήτσο μεταξύ μας;
Ζ: Ναι ρε εννοείται.
Β: Αν δεν ήσουνα εσύ ούτε έπρεπε να πάρει ο Μημίδης, ούτε ο Αραμπατζής, αυτοί οι παίκτες παίξανε κανονικά. Στο λέω και στο υπογράφω. Μέσα από την εμπειρία μου. Ο άλλος ήτανε αρνητικός, ο Γκατζογιάννης [παίκτης του Αχιλλέα Τριανδρίας]. Εκανε τα αδύνατα, δυνατά να μην παίξει μπάλα και δεν έπαιζε μπάλα. Οι άλλοι παίξανε κανονικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όταν λες κάτι δεν θα το κάνεις, κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Ναι, ναι. Χθες το είπαμε το ξεχνάμε.
Β: Άιντε μπράβο.
Ζ: Τέλειωσε.
Β: Αυτό σου λέω. Γιατί αν ο Αντίν βλέπει από το γήπεδο και σου λέει ποιος αυτός είναι στημένος; Αυτός παίζει καθαρά 100%. Αυτό κάνανε. Κατάλαβες τι γίνεται; Μόνον ο Γκατζογιάννης…
Ζ: Ξέχασε το αυτό, να παν καλά τα πράγματα, μήπως πάρουν αποτέλεσμα.
Β: Βρε λεβέντη, εγώ το ξεχνάω αύριο και αύριο ξέρεις τι μπορώ να πω, άιντε λαμόγια, σας πλήρωσα και χάσατε. Είναι εις βάρος σου να πεις τα πήρες κι έχασες. Ενώ αν τα πάρεις και κερδίσεις δεν μπορεί να σου πει κανένας τίποτα.
Ζ: Μπράβο, ναι μαγκιά.
Β: Σ’ αυτή τη λογική δεν μπορούνε να μπούνε αυτά τα παιδιά να μην σκέφτονται την μία πλευρά, πρέπει να σκέφτονται και την άλλη. Εγώ όμως θα ήθελα να πετύχω το παιχνίδι της Καλαμαριάς. Γιατί εμένα κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει, μας έταξε λεφτά και δεν μας τα ‘δωσε. Γιατί σας τα έταξε ρε μάγκες; Για ήττα, εις βάρος τους είναι.
Ζ: Σωστά, ναι, ναι.
Β: Το τραβάς το παιχνίδι γιατί εδώ εμείς που φτάσαμε, προσπαθούμε να εκμεταλλευθούμε το κάθε τι και το κάθε τι είναι η κάθε λεπτομέρεια να κερδίσω εγώ την Καλαμαριά. Με οποιονδήποτε τρόπο να τις κόψω βαθμούς. Και ψάχνω στη σύγχυση στην οποία βρίσκεται τώρα η Καλαμαριά, αν η Τριανδρία παίξει λίγο μπάλα και με τον διαιτητή που θα είναι 50-50. Όλα μπορούν να συμβούνε.
Ζ: Σωστά να πετύχεις τον στόχο σου.
Β: Και δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο Μημίδης, τι θα πει ο Γκατζογιάννης, με την καλή έννοια και τι θα πει ο Αρα…, εγώ θέλω να πετύχω τον στόχο μου κι ας θυμώσουνε. Σε μια δεδομένη στιγμή που θα βρεθούνε και θα πούμε εμάς, τα έταξες και δεν μας τα ‘δωσες. Ρε λεβέντες σωστά σας τα έταξα, δεν θα τα χάνατε, όλα έχουν τον χρόνο τους. Κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Τώρα δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα τώρα κυρ Βασίλη γιατί στην ουσία είναι σαν έγινε την καλύτερη στιγμή.
Β: Και το ζητούμενο είναι, ότι εγώ πρέπει να καλύπτω τον Αντίνο και ο Αντίνο να καλύπτει εμένα. Κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Ναι.
Β: Ε, αφού το παιχνίδι έτσι είναι.
Ζ: Στη συγκεκριμένη φάση έδωσε λίγο παραπάνω. Α και καλά ρε παιδί μου, ότι δεν το ήξερε. Αυτό πέρασε στα παιδιά.
Β: Αυτό είναι το τελευταίο, ο Αντίνος και το ήξερε, αλλά δεν το πίστεψε.
Ζ: Εννοείται. Είναι δυνατόν;
Β: Σου λέει δεν μπορεί εμένα 8.500 να με γυρίσουνε και να απαιτούν τα 2.000.
Ζ: Ρε τους εξηγώ το εξής. Είναι δυνατόν ο Αντωνιάδης από μόνος του να πάρει μια απόφαση να δώσει λεφτά σε σας;
Β: Όχι και από μόνος μου να ‘ναι που θα το κάνω και αλλού, αυτό που θα πω θα το δώσω.
Ζ: Αν θες να το δώσεις θα το ξέρει και ο πρόεδρός σου.
Β: Βρε και να μη το ξέρει, μπορεί να χρηματίσω ένα ποδοσφαιριστή, ρε παιδί μου και να μην το ξέρει αυτός, να το κάνω εγώ από πάρτη μου. Κατάλαβες τι γίνεται;
Ζ: Καλά μιλάμε πάλι γιατί έχω κλήση να δώσω κάτι παιχνίδια».

Νέος διάλογος Μπέου - Μαρινάκη

Και νέος διάλογος μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρεται στο πόρισμα που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά:

Περαιτέρω προέκυψε, ότι ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, άλλοτε «για να βοηθήσει την ομάδα του», άλλοτε με σκοπό να αποκομίσει οι ίδιος παράνομο περιουσιακό όφελος, παρεμβαίνει συστηματικά στον ορισμό των διαιτητών και παρατηρητών σε πλήθος περιπτώσεων, μεταχειριζόμενος απειλές, άμεσες ή έμμεσες, στρεφόμενες κατά του επαγγέλματός τους, άλλοτε μέσω προσώπων που κατέχουν καίριες θέσεις, άλλοτε ερχόμενος ο ίδιος σε επαφή μαζί τους, και έτσι τους εξαναγκάζει σε πράξη παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία τους, πράξη την οποία τελεί κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Συγκεκριμένα:

Την 1-2-2011, σε συνομιλία που είχε ο Αχιλλέας Μπέος με τον Βαγγέλη MAPΙΝΑΚΗ, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάγε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε το Σιδηροπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...

Β: Ποιο Σιδηροπουλο πάνω;

Α: Το Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηνααώς.

Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;

Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες χι αυτό το μ... παν έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ'έχω γραμμένο Μπέο στα α... μου.

Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με το Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ…;

Α: Ναι, αλλά εγώ τον το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτον στο Ολυμπιακός-Ποναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μαυ λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω εγω το Βαγγέλη άμα φωνάζει. Ειναι ντροπή σου λέω, βάλε το Γιάχο- όχι μου λέει το Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου ταυ λέω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.

Β: Αυτό θα τον πω κι εγώ, αυτό θα τον πω.

Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τί προβλέπει ο ΚΑΠ.

Β: Τώρα θα το κάνω».

Ο διάλογος Τσακογιάννη - Παντέλη

Συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Νίκο Παντέλη αναφέρεται στο πόρισμα που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν, ο Γιώργος Τσακογιάννης (Α) τηλεφωνεί στον Νίκο Παντελή (Β), προπονητή του Εθνικού Αστέρα:

Β: Οι δικοί σου δεν πατήσανε περιοχή.

Α: Και οι άλλοι ξηγηθήκανε καλά οι άλλοι, έτσι:

Β: Εγώ και στο ημίχρονο, λέω κοιτάξτε να δείτε μόλις θα σας κάνω νόημα θα ανοίξετε να φάτε γκολ. Εν ανάγκη εγώ είχα πει και του Σούλη, του λέω Γιώργο θα κάνεις ένα πέναλτι γιατί εσύ δεν είσαι στις κάρτες. Αλλά δε πιέσανε και καθόλου ρε Γιώργο.

Α: Ναι, ναι, ναι.

Β: Ούτε μαρκάρανε πίσω ούτε τίποτα. Τους είχες πει τίποτα εσύ.

Α: Οχι ρε Νίκο, τίποτα δεν είχα πει. Εγώ πήγα να κερδίσω αφού στο ''πα.

Β: Μα το είδα το ξέρω. Εγώ στο τέλος είπα και του Πιρούνια πρέπει να τον ευχαριστήσεις λέω το Γιώργο, κράτησε το λόγο του. Εγώ τώρα δεν του ''χα πει τίποτα, του λέω κράτησε τον λόγο του.

Α: Ο Πιρούνιας μου λέει παίξε κανονικά, ότι βρέξει ας κατεβάσει τώρα. Κι ο Πιρούνιας καλά τώρα...

Β: Καλά σου ξηγήθηκε.

Α: Είναι τώρα Νίκο να δούμε τι κάνουμε.

Β: Εσύ πρέπει να το πάρεις το παιχνίδι αυτό.

Β: Θα περιμένω από σένα για τον Περούκα, έτσι;

Α: Κι εσύ πάρε με.

Β: Να σε πάρω αύριο να στο θυμίσω;

Α: Οχι αύριο καλύτερα, άστο κανα δυο μέρες να συνέλθουμε.

Β: Την Τρίτη. Εντάξει ότι μου πεις εσύ.

Α: Νίκο δε σε παίρνω τηλέφωνο, λέω τώρα εκεί θα κάτσεις εκεί, καλύτερα τέτοιο ούτε να φανεί...

Β: Καλύτερα Γιώργο, να σου πω και κάτι; Καλύτερα που πήρες κάποιον άλλον, γιατί θα λέγανε ότι έγινε μαϊμουδιά και το ένα και το άλλο.

Α: Μα μου το ''πες.

Β: Εγώ εκεί μ' αυτό το μ... το ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάρω λεφτά, αλλά μου ''χει αρχίσει το κλάμα κι ιστορίες.

Α: Κι εξηγήθηκε καλά και σήμερα αυτός.

Β: Ξηγήθηκε καλά, δεν έκανε...

Α: Γιατί μετά μου λέει μ... ότι γίνει μου λέει, εγώ τους είπα να μην τέτοιο, ότι γίνει, άμα το βάλει το ''βαλε, τι θα τους πω;

Β: Οχι, μίλησε και μπροστά μου, δεν υπήρχε περίπτωση να σου κάνει π... γιατί φώναξε το τερματοφύλακα, φώναξε το...

Α; Εντάξει άστο μη λέμε Νίκο.

 

Διάλογος Τσακογιάννη - Νικολόπουλου

Στο πόρισμα με τα στημένα που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο υπάρχει και συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον αμυντικό της Ηλιούπολης Μιχάλη Νικολόπουλο.

Αναλυτικά:

«Χαρακτηριστική είναι η ακόλουθη συνομιλία του Γιώργου ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Γ) με τον Μιχάλη ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ (Μ), ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, στις 30-3-2011:

Μ: Δε μας θέλεις μετά;

Γ: Ναι, σας θέλω, βέβαια.

Μ: Εμ, εντάξει.

Γ: Όχι, σας θέλω, ούτως ή άλλως σας ήθελα. Σε θέλω, σας θέλω εσένα και τον Στάθη ξεχωριστά, αλλά θέλω κι όλη την ομάδα.

Μ: Ποιους;

Γ: Θέλω εσένα, τον Στάθη, τον Άλκη, τον Θάνο, τον Κρητικό, ποιον άλλον ρε μ..., τέλος πάντων θέλω 7-8 άτομα, 10 άτομα.

Μ: Τον Μάραμα, τον Ρουσάκη...

Γ: Μαζευτείτε δέκα άτομα, δεν ξέρω, βρείτε τα εσείς.

Μ:... (γέλια)...

Γ: Δέκα άτομα που θα παίξουνε το Σάββατο, εντάξει; Για έναν καφέ. (Αναφέρεται κατά πάσα πιθανότητα στον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των ομάδων «Ηλιούπολη - Δόξα Δράμας», ο οποίος έληγε με αποτέλεσμα 0-2).

Μ: Εντάξει.

Γ: Και κάτι άλλο, όσοι δεν πληρωθούν σήμερα, κάποιοι μικροί, τρεις-τέσσερις, θα πληρωθούνε τη Δευτέρα, δε θέλω ζάλισμα α...!

Γ: Εντάξει, έγινε».

 

Η συνομιλία Δήμου - Ζαβαντία

Η συνομιλία του Παύλου Δήμου με τον Δημήτρη Ζαβαντία όπως έχει διαρρεύσει σε διάφορους ιστότοπους…

Αναλυτικά αυτός αναφέρει...

«Π: Άκου να στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.

Δ: Ναι.

Π: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται Πουλόπουλος, αυτοί αρνούνται...

Δ: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.

Π: Ναι.

Δ: Ο Πουλόπουλος κι ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις, ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε: «Άμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ...».

Π: Δηλαδή; Τι θα γ...;

Δ: Ότι και καλά δε θα βγει διπλό ρε.

Π: Έχω κανονίσει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουνε όργια, το πιο χαλαρά. Θα το κάνουνε σα να είναι φιλικό.

Δ: Ναι.

Π: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι ούτε στόπερ ούτε αμυντικοί ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.

Δ: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.

Π: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω εγώ. Άμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Άμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει Χ το ματς ή άσσος, δε θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε: «Στα α... μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς, ήρθε. Άμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλιάρικα».

Α: Παρολί δηλαδή, στις πλάτες, παρολί δηλαδή.

Π: Ναι.

Δ: Σου λέει: «Άμα χάσουμε παικτικά, θα πάρουμε και λεφτά».

Π: Ναι, δεν έχουν άλλη δύναμη οι δικοί μας να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν να το κάνουν μέσω της ομάδας, δε θέλουν αυτοί, λέει: «Γιατί πήγατε να χτυπήσετε τους παίκτες μόνοι σας και νευριάσαμε», π... μπλε δηλαδή. Οι παίκτες, λέει, 5-6 άτομα πήγαν να το κανονίσουν δυνατά, να κάνουν όργια, αλλά το γ... ο Πουλόπουλος.

Δ: Γιατί δε βάζει και τον Πουλόπουλο στον κόλπο;

Π: Τον είπανε και δε θέλει, λέει.

Δ:... (ακατάληπτο)

Π: Εγώ πονηρεύομαι, μ..., αυτός μήπως το έπαιξε μόνος του αυτός και κάνει κανένα όργιο μόνος του, κάνει κανένα διπλό, τα κάνει αυτά ο Πουλόπουλος.

Δ: Ποιοι άλλοι είναι αμυντικοί; Εκτός του Πουλόπουλου ποιος παίζει αμυντικός;

Π: Ο Χατζόπουλος παίζει ρε μ...και δεν κάθεται να χάσει ο άλλος ο μ...!

Δ: Ο Χατζόπουλος.

Π: Δεν κάθεται. Του λέει η ομάδα: «Θα σου δώσουμε λεφτά και θα έρθεις του χρόνου σε μας και δεν κάθεται».

Δ: Ναι, ε; Ο Σπάρταλης δεν παίζει.

Π: Ο Σπάρταλης, αυτός θα... ο Πάνος θα είναι αυτός εδώ, ο Σάλα θα είναι, ο Ρέγες και ο Γκούτμαν [ενν. τους ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ, ΡΕΓΕΣ και ΓΚΟΥΤΜΑΝ, ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου]

Δ: Α, οι ξένοι κυρίως.

Π: Ναι. Αυτοί οι 4 θα είναι, αλλά μιλάμε για... (ακατάληπτο), έτσι; Δηλαδή μου το χτύπησαν: «Δεν κάνουμε όργιο, θα είναι σαν να κάνουμε φιλικό ματς».

Δ: Και σε περίπτωση που βγει διπλό από πόσα θα πάρουν αυτοί;

Π: Από 4 χιλιάρικα.

Ο διάλογος Κόντη – Μπέου

Η συνομιλία των Κόντη, Μπέου, για το ματς Καβάλα – Πανσερραϊκός, όπως έχει διαρρεύσει σε διάφορους ιστότοπους…

Δ: Τι κάνεις ρε, εσένα το αποτέλεσμα αυτό...τι έγινε ρε αυτός, το έστησε Χ το ματς ρε.  Χ ρε το έστησε, έβλεπα περισσότερο την Καβάλα παρά τον Ολυμπιακό.

Α: Ξέρεις κάτι Τάκη μου, είμαστε πολύ μαλάκες όταν παίζουμε παιχνίδια 1,20 και 1, 30, γ....με.

Δ: Δηλαδή τον π..., δεν έχεις ξαναδεί, ο Γεωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μη το βάλει του Πανσερραϊκου( εννοεί τον Γιώργο Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού).

Α: Τέλος πάντων, γ....τα. Θα τα πούμε».

Διάλογοι για τα play out

Διάλογος για τα μπαράζ της Football League ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Ηλιούπολης και τον πρόεδρο της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία για τα στημένα.


Ο Γιώργος Τσακογιάννης καλεί τον Νίκο Χάλκο.

Γιώργος: Να σου πω την επιταγή θα στην δώσω αύριο, την 1η θα την πάρω το πρωί, θα την έχω πίσω.

Νίκος: Ναι.

Γιώργος: Τα 1.500 θα στα βάλω στου Πέτρου τώρα, θα βρω μια probank, είμαι επάνω.

Νίκος: Εντάξει.

Γιώργος: Η’ το βράδυ που θα έρθω.

Νίκος: Εντάξει ρε Γιώργο το βράδυ κατευθείαν σε μένα.

Γιώργος: Εντάξει. Τι άλλο;

Νίκος: Τίποτα. Στενοχωρημένος είμαι με την ομάδα, γαμ… με. Εχω τρελαθεί.

Γιώργος: Μ… γαμ… τα. Αυτά τα κωλόπαιδα τα ρέμπελα ήθελαν πολύ ξύλο αλλά άκου να σου πω κάτι, τα ξέρεις τα ευχάριστα.

Νίκος: Τι;

Γιώργος: Τα ξέρεις τα άλλα τα ευχάριστα έτσι;

Νίκος: Ποια Γιώργο μου ποια;

Γιώργος: Ε με τον Χρηστάκη και με τον κουτάλια…

Νίκος: Αυτά τα ξέρω, ότι είναι να φουντάρουν αυτοί οι 2.

Γιώργος: Ναι αλλά ξέρεις τι γίνεται; Θα έχουμε την Καλλιθέα και τον άλλον.

Νίκος: Ε βέβαια. Είναι σίγουρο ότι θα φουντάρουν αυτοί Γιώργο;

Γιώργος: 100%. Εμείς όμως δεν θέλουμε να φουντάρουνε. Ξέρεις τι θέλαμε; Να μην… (ακατάληπτο) τα δελτία του Χρήστου. Και μπαράζ να φας να παίζαμε με τον Χρήστο και τον άλλον και να είναι γαμ….

Νίκος: Ε βέβαια.

Γιώργος: Όχι να έχεις την Καλλιθέα στα μπαράζ.

Νίκος: Ε βέβαια έτσι.

Γιώργος: Δηλαδή είναι αυτά τα δύο σενάρια.

Νίκος: Ρε Γιώργο δεν πιστεύεις ότι μπορούμε να τα αποφύγουμε τα μπαράζ;

Γιώργος: Ναι ρε πιστεύω ότι μπορούμε να τα αποφύγουμε, γιατί τώρα πάμε στον τέτοιον…

Νίκος: Το μπαράζ είναι μια διαδικασία, θα έχουμε άγχος.

Γιώργος: Ναι ρε Νίκο. Πιστεύω ότι πάμε εκεί να κερδίσουμε και τελείωσε η ιστορία.

Νίκος: Άμα κάνεις διπλό στον Εθνικό Αστέρα δεν θα είσαι στα μπαράζ.

Γιώργος: Αμα κάνεις διπλό στον Εθνικό Αστέρα τελειώσαμε.

Νίκος: Δεν θα είσαι όχι. Θα το κάνουμε όμως; Αυτό είναι. Τέλος πάντων θα τα πούμε από κοντά.

Γιώργος: Πες τίποτα άλλο, στο μαγαζί είσαι;

Νίκος: Όχι είμαι εφορία, μόλις τελειώσω θα το πάρω.

Γιώργος: Καλά πάρε με μετά.

Νέοι διάλογοι Ψωμιάδη

Νέοι διάλογοι του Μάκη Ψωμιάδη με τρίτα πρόσωπα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, όπως ακριβώς καταγράφονται στη δικογραφία της υπόθεσης για τους στημένους αγώνες.

Νίκος: Πώς πήγε όλα καλά με αυτόν;

Μάκης: Ε, εντάξει τίποτα. Μου τα παραδέχθηκε όλα αυτά. Ότι τον έβρισε, τον έκανε, τον έρανε, του λέω δεν στα είπα; Μου λέει έχεις δίκιο έτσι κι αλλιώς. Ο άλλος σου έχει φερθεί καλά πάντως του λέω έτσι, γιατί τώρα στην προκειμένη περίπτωση του λέω έπρεπε να είχε πέσει το γαμ… και κρατάει ο άνθρωπος, για εσένα το κάνει, δεν το κάνει για κανέναν άλλο. Του το είπα και αυτό

Νίκος: Καλά του είπες

Μάκης: Ετσι δεν είναι. Είμαι λάθος

Νίκος: Ε, βέβαια, καλά του είπες. Ισα ίσα έπρεπε να του πεις ότι εσύ με έχεις ψήσει να μην τον πειράξουμε.

Μάκης: Ναι. Όχι δεν του είπα αυτό, είπα ότι εσύ το κάνεις από εκτίμηση στο πρόσωπό του, κατάλαβες;

Νίκος: Ναι

Μάκης: Και έτσι είναι αλήθεια αυτά που μου είπες, ένιωθα ότι έπρεπε να του το πω, μήπως δεν το καταλαβαίνει. Εδώ βλέπω τώρα ρε συ έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παμπορίδης.

Νίκος: Ναι

Μάκης: Ε;

Νίκος: Θράσος

Μάκης: Θράσος μεγάλο έτσι; Εχει τελειώσει το πρωτάθλημα

Νίκος: Θράσος. Γίνεται ρεζίλι ο ψηλός.

Μάκης: Εντελώς.

Νίκος: Μήπως πάνε να καθαρίσουνε τον Σπανό με τον Ατρόμητο;

Μάκης: Ε;

Νίκος: Μήπως πάνε να ρίξουν τον Σπανό;

Μάκης: Δεν ξέρω, γιατί;

Νίκος: Για να παίζει εκεί ο Παμπορίδης, δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

Μάκης: Σίγουρα, σίγουρα. Όχι αυτός έχει τρελαθεί θέλει να πάρει όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Να κάνει το ρεκόρ που είχε ως τώρα. Το είπε ο Μώραλης

Νίκος: Ναι;

Μάκης: Ναι, ναι

Νίκος: Μπράβο του. Εντάξει, θα τα πούμε αύριο Μάκη

Μάκης: Εμένα με παίζει Αμπάρκουλης και Ποτζαζίδης

Νίκος: Με ποιον παίζεις εσύ;

Μάκης: Με την Ξάνθη, το παράρτημα του Ολυμπιακού.

Νίκος: Εντάξει, ναι να βάλεις τον ίδιο τον ψηλό να πάρει τηλέφωνο

Μάκης: Αυτόν τον μαλ…;

Νίκος: Βέβαια

Μάκης: Γιατί του μιλάει

Νίκος: Βέβαια

Μάκης: Εσύ δεν του μιλάς;

Νίκος: Ένα χρόνο έχω. Αμα χρειαστεί βοηθάω απλώς σου λέω βάλε τον ψηλό, θα βοηθήσει πιο πολύ.

Μάκης: Τον άλλον (μπορεί να λέει «θα τον βάλω», δεν ακούγεται καλά). Με την αδερφάρα τον Ποζατζίδη

Νίκος: Όχι ρε θα μιλήσει κατευθείαν ο ψηλός με το παιδί.

Μάκης: Εντάξει για τον Ποζατζίδη σου λέω

Νίκος: Εντάξει. Αντε φιλιά

Μάκης: Γεια.

Την επόμενη μέρα, 08-04-2011 και ώρα 12:04:27, οι δύο άνδρες συνομιλούν ξανά. Ο Μάκης Ψωμιάδης καλεί τον Νίκο

Νίκος: Ελα πρόεδρε

Μάκης: Ελα τι έγινε ρε Νίκο; Καλημέρα αγάπη μου. Τα έστειλες;

Νίκος: Όχι δεν στα έστειλα ακόμα, θα σου στείλω όμως 5 σήμερα

Μάκης: Στείλε 5, στείλτα τώρα όμως

Νίκος: Τη Δευτέρα τα υπόλοιπα.

Μάκης: Ναι στείλε, τώρα όμως έτσι;

Νίκος: Σε φιλώ, στα στέλνω

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:15:29, ο Μάκης Ψωμιάδης καλεί τη Μελίνα

Μελίνα: Ναι

Μάκης: Μελίνα πήγαινε στην τράπεζα, στον λογαριασμό σου έχουν μπει 5.000, φέρτα μου είναι στο novo. Πάρτα και φέρτα μου στο novo

Μελίνα: Καλά πάω τώρα μέχρι την Περιφέρεια και θα πάω να τα βγάλω, θα σας τα φέρω

Μάκης: Ποια Περιφέρεια πας;

Μελίνα: Πάω να πάρω τις visas

Μάκης: Που είσαι τώρα;

Μελίνα: Τώρα είμαι έξω από την Περιφέρεια

Μάκης: Εντάξει, μόλις τελειώσεις πήγαινε εκεί

«Παίξε για σένα»

Ένας από τους διαλόγους που διέρρευσαν στο διαδίκτυο την Παρασκευή είναι αυτός του Μάκη Ψωμιάδη με τον αθλητή, Γιάννη.

Α: Ρε Γιάννη δεν ήθελα να σου στείλω μήνυμα αυτή τη φορά, ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο να σου πω καλή επιτυχία.

Β: Καλά κάνατε, είχαμε προπόνηση κύριε Μάκη. Τώρα τελειώσαμε.

Α: Λοιπόν Γιάννη ένα θα σου πω αγόρι μου, ξέχασε ότι έχει γίνει στο προηγούμενο ματς, ξέχασε αν σε έχει στεναχωρήσει κανένας προπονητής και τέτοια. Παίξε για πάρτι σου σήμερα. Μ’ ακούς;

Β: Σας ακούω κύριε Μάκη.

Α: Παίξε για σένα αγόρι μου, παίξε για πάρτι σου. Μην σκέφτεσαι το προηγούμενο ματς.

Β: Ναι, ναι έτσι είναι, έχω και το… γιατί προχθές δε πήρα τη βιταμίνη γιατί μου’ χε μείνει λίγο και θα τη πάρω σήμερα. Έχω σχεδόν το μισό πάνω από το φακελάκι.

Α: Παίξε για σένα αγόρι μου μη παίζεις για κανένανε. Χωρίς κανένα άγχος και μη σκέφτεσαι τίποτα.

Β: Τι γράφανε οι εφημερίδες, τι γράφανε γιατί δεν διάβασα;

Α: Τίποτα, τι να γράψουν οι εφημερίδες;  Γράψτους στα αρχ… σου. Δείξε σήμερα τα αρχ… σου και να τους τελειώνεις επί τόπου.

Β: Θα παίξω καλά, ναι.

Α: Πάρτο πάνω σου το ματς σήμερα, εντάξει;

Β: Έγινε κύριε Μάκη.

Α: Καλή επιτυχία Γιάνναρε.

Διάλογοι για Αραβίδη και Κόκε

Εισερχόμενη συνομιλία Λευτέρη (Β), με Γιώργο Τσακογιάννη (Α).

Β: Έλα φίλε, εγώ ξεκίνησα τον πρώτο πελάτη και του ’βαλα τα 500. Εμενα 500 μου ‘βαλε στον λογαριασμό.

Α: Θα σου βάλει και άλλα, μην τα δώσεις όλα σε έναν πελάτη ρε μαλ… Βάλε 100, 200, 300

Β: Τι να βάλω ρε του Αραβίδη, 100 ευρώ να βάλω του Αραβίδη είναι καλά;

Α: Θα πληρώνεσαι;

Β: Βέβαια, τι είναι; Είναι ποδοσφαιριστές και είναι λύρα 100, με μεγάλα συμβόλαια. Δεν είναι ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής.

Α: Θα μας ξεκο... αυτοί, τι είναι αυτοί;

Β: Κοίταξε, ο Αραβίδης τι να ξεκ...; Δεν ξέρει από στημένα παιχνίδια, της ομάδας του παίζει, ο Κόκε παίζει Ισπανία, τι να μας ξεκ...; Ξέρω γω τι να σου πω.

Α: Στο goal bet που έπαιξε; Τον έβαλες μέσα;

Β: Εγώ δεν έπαιξα τίποτα ρε. Εβαλα 500.

Α: Παίζουν και καζίνα και τέτοια ή όχι;

Β: Και μηχανάκια και καζίνα.

Α: Ωραία τους βλέπουμε.

Β: Τι να σου πω τώρα εντάξει.

Α: Θέλεις λεφτά, τι θέλεις;

Β: Ναι ρε εγώ είπα της (Ξένιας;) μόλις πάω μου λέει…

Α: Πόσα θες;

Β: Εγώ να ξεκινήσω να μοιράσω γιατί θα ανοίξω άλλους πέντε κωδικούς σίγουρα, βάλε βάλε, αφού ούτως ή άλλως θα κάνουμε ταμείο ρε Γιώργο.

Α: Και Σαββατοκύριακο μπαίνουν λεφτά ότι ώρα θες μπαίνουν λεφτά.

Β: Ναι ρε άμα θα ανοίξω κωδικό πρέπει να βάλω και του αλλουνού 200 ευρώ μέσα για να ξεκινήσει να παίζει.

Α: Γιατί να του βάλεις 500, βάλε 200 και του ξαναβάζεις. Εδώ δεν έχει δεν μας δώσαν τα λεφτά.

Β: Το ξέρω βρε μη μου τα λες εμένα. Όταν θα μου πει βάλε μου άλλα 500 θα πάω να του πάρω τα πρώτα 500 και θα του βάλω τα επόμενα κατάλαβες; Και την Τρίτη κάνουμε ταμείο του το΄χω πει το ξέρει. Δεν πάω εγώ σε αγνώστους έχω επιλέξει 5-10 άτομα πολύ γνωστούς κ από εκεί και πέρα θα πάω στα μαγαζιά.

Α: Στη Νάξο είσαι;

Β: Στη Νάξο. Το ένα το παιδί είναι Ναξιώτης έχει βενζινάδικο δεν έχω πρόβλημα με αυτόν.

Α: Βάλτου άλλα 500 άμα τα εισπράττεις όμως, δε τα εισπράττιες τώρα εσύ ε;

Β: Εγώ τους είπα Δευτέρα θα με πληρώσουνα Τρίτη θα σας πληρώνω.

Α: Πως το είδανε τι σου είπανε;

Β: Εντάξει. Το Δευτέρα θα με πληρώνετε το κάνω μια μέρα νωρίτερα για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου, και Τρίτη θα σας πληρώνω…

Α: Αυτοί τι είναι σκυλοπαίχτες;

Β: Παίζουνε ρε φίλε, παίζουνε, τζιράρουνε τι να σου πω. Παιζουνε 7-8 παιχνίδια 6-5 παιχνίδια. Τους αρέσει και το δώρο που τους έχει βάλει μέσα, γι΄αυτό τραβάει για να παίξουν περισσότερα παιχνίδια.

Α: Παιζουνε και άλλα θέματα και καζίνο και…

Β: Όλα ρε όλα. Ότι κυκλοφορεί το παιζουνε ότι κινείται.

Α: Πως τους κόβεις είναι πονηροί τι είναι; Αυτό λέω

Β: Όχι ρε τι πονηροί να είναι παίχτες είναι, αρρωστάκια.

Α: Εσύ όμως έχεις πέσει σε χοντροπαίχτες τώρα μου φαίνεται.

Β: Αρρωστάκια, όχι ρε φίλε τι χοντροπαίχτες.

Α: Λιμούς μαζεύεις ή όχι;

Β: Μαζεύω και λιμούρα άμα θέλω, γιατί;

Α: Λιμούρα θέλουμε και λιμούρα μάζεψε.

Β: Άμα είναι του Κόκε να μην του ανοίξω καθόλυο τότε.

Α: Δε ξέρω να τον προσέξουμε, δεν θα του βάλουμε όριο μεγάλο, χαμηλώνουμε το όριο αλλά πρόσεχε (ακατάληπτο) κατάλαβες;

Β: Εντάξει εγώ απλά στο λέω για να ξέρω. Εγώ για να ανοίξω 7-8 κωδικούς θέλω τουλάχιστον για να κινηθώ για αυτή την εβδομάδα 3.000. Για να βάλω 200, 300, 100, 200 κατάλαβες; Τώρα θα πάω στο χωριό το μεσημέρι σ΄αυτόν που έχει το καφενείο.

Α: Καλά σου βάζω άλο ένα 1.000 κλείνω μαλ… σου βάζω άλλο ένα 1.000 και βλέπουμε. Δεν είναι έτσι εύκολα Λευτέρη πρέπει να κλείνουμε τα ταμεία. Τα πληρώνουμε εμείς μετά, άμα πάει ο άλλος να παίξει πόκερ και τέτοια είναι 100%, 98% είναι πληρωμή αυτά.

Β:Ναι ρε αγόρι μου το ξέρω δεν υπάρχει θέμα σου λέω.

Α: Ότι να γίνει κλείνουμε εμείς σου βάζω ένα 1.000 και μιλάμε ξανά.

Β: Βάλε.

Α: Το ‘μαθες έτσι, το κατάλαβες;

Β: Το ‘μαθα, δεν είναι ακόαμ εύκολο σιγά – σιγά το δουλεύω. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Α: Να βάλεις να βγάλεις λεφτά δεν έμαθες, δεν ξέρεις;

Β: Εμαθα να βάζω και να βγάζω αλλά θέλει και προσοχή δεν είναι έτσι απλά. Άσε που θα μιλάω και μαζί της στο τηλέφωνο συνέχεια γιατί της το ‘πα στην αρχή θα σε παίρνω τηλέφωνο συνέχεια.

Α: Ναι, ναι. Ο άλλος τι σου λέει ο Λουκάς;

Β: Τίποτα, δεν του ‘χω πει τίποτα.

Α: Τους τσουλάς τώρα ή τους έχεις σταματήσει;

Β: Όχι έχει λεφτά μέσα, είναι σταματημένα τα λεφτά. Με ρώτησε χθες μου λέει έπαιξε τίποτα; Του λέω μπα ένα δελτίο.

Α: Σε πήρε τηλέφωνο;

Β: Με πήρε ο άλλος ο δημοσιογράφος ο (ακατάληπτο) μου λέει επαιξε τίποτα; Ένα δελτίο του λέω έπαιξα Γ’ Εθνικής του λέω μόνο. Εν τω μεταξύ είχα παιξει 9 το διπλό με την Κόρινθο και την Παναχαϊκή άσσο και καρφώθηκαν και τα τρία.

Α: Γράψανε;

Β: Γράψανε;

Α: Πόσα λεφτά;

Β: 1. 780. Κόρινθος, Παναχαϊκή, Ψαχνά και Αίας Σαλαμίνας διπλό, εν των μεταξύ το Αίας Σαλαμίνας διπλό δε θα το πιστέψεις, με πήρε ο άλλος και εννοούσε άσσο κι εγώ άκουσα διπλό, και το ‘βαλα διπλό και ήρθε διπλό με 4,90 απόδοση.

Α: Ο Αίας Σαλαμίνας έπαιζε που;

Β: Μέσα στον Ασπρόπυργο. Και αυτός εννούσε. Ασπρόπυργο άσσο και εγώ κατάλαβα Ασπρόπυργο διπλό.

Α: Καλά Λευτέρη σου βάζω ένα 1.000 τώρα.

«Μπέο θα σου φέρω τσιγάρα»

Στις 30/1/2011 ο Αχιλλέας Μπέος είχε υβριστικό διάλογο με άγνωστο από τη περιοχή του Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν και διέρρευσαν στο διαδίκτυο:

Β: Κυλωτάκια, σε πάνε τρέχοντας.

Α: Στο κ… σου βρωμόπ…

Β: Τρέχοντας σε πάνε, θα σου φέρω τσιγάρα.

Α: Πήγαινε γαμ…, το μ… της μάνας σου, ο Γιδόπουλος, ο Βαλάχης κι όλο σου το σπίτι βρωμόπ…

Β: Τσιγάρα θα σου φέρνω χαμούρα, μαλ…

Ο «περούκας» και η επιταγή

Στις 4 Απριλίου ο Γιώργος Τσακογιάννης συνομιλεί με τον Νίκο, σύμφωνα με το πόρισμα, κομμάτια του οποίου κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Νίκος: Συναντήθηκα με αυτόν, αυτός…

Γιώργος: Με τον περούκα.

Νίκος: Όχι με τον περούκα, με τον πηρούνια.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Αυτός μου είπε ότι, συναντήθηκα στην ΕΠΑΕ να σου δώσω να καταλάβεις.

Γιώργος: Δεν μπορεί να πληρώσει την τέτοια, τι να λέμε τώρα.

Νίκος: Αυτός μου είπε λοιπόν 10.000, 5 μπροστά και 5 μετά. Του λέω Πρόεδρε άμα θες τα 10 χιλιάρικα, μπροστά. Και μου είχε πει…

Γιώργος: Ούτε 5 σου δίνει τώρα;

Νίκος: Και εν τω μεταξύ ήθελε να κάτσω και στο παιχνίδι, του λέω εγώ δεν κάθομαι στο παιχνίδι.

Γιώργος: Νίκο ούτε 5 τώρα, άκουσέ με σε είχε για το παιχνίδι.

Νίκος: Όχι, όχι εμένα σου λέω με βρήκες…

Γιώργος: Άκου 5 είναι λίγα λεφτά, εντάξει, δεν μπορεί αν δώσει αυτά εκεί ο άνθρωπος, τι να λέμε.

Νίκος: Κατάλαβα.

Γιώργος: Και δεν… από πουθενά, τα έχει κάνει κ… με όλους, έχει ξεφτιλιστεί.

Νίκος: Κατάλαβα. Αυτός τώρα άμα με πάρει τηλέφωνο, γιατί εγώ του λέω άκου να σου πω κάτι, γιατί εγώ μεταξύ μας τώρα δεν πολύ ψήνομαι να πάω. Του λέω δώσε μου τα 10 μπροστά, άμα μου τα δώσεις έρχομαι.

Γιώργος: Αν μου τα δώσεις έρχομαι ναι. Δεν θα στα δώσει, στο λέω, ούτε τα 5 θα στα δώσει. Στο λέει έτσι δεν θα στα δώσει.

Νίκος: Ετσι του είπα.

Γιώργος: Θα σου δώσει μια επιταγή για ένα μήνα.

Νίκος: Όχι, όχι. Ακου τι του είπα εγώ, γιατί κάποια στιγμή ήμασταν εκεί πάνω στην ΕΠΑΕ, κάποια στιγμή ήρθε και ο…

Γιώργος: Η’ σου είπε θα σου εκχωρήσω την ΕΠΑΕ και καλά.

Νίκος: Ούτε τίποτα, και κάτι πήγε να μου πει για τον Καλογιάννη, του λέω άσε τον Καλογιάννη δεν θέλω. Ο Καλογιάννης του λέω μου χρωστάει και 10.000 από την Κέρκυρα. Και μάλιστα μου είπε και ο Σπύρος, μου λέει δεν ανακατεύομαι εγώ, του λέω καλύτερα του λέω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση.

Γιώργος: Και ούτε… (ακατάληπτο) γιατί τα έχει εκχωρημένα όλα τα λεφτά, όχι όλα και για πόσα χρόνια τα έχει εκχωρήσει. Κατάλαβες;

Νίκος: Και του λέω εγώ πρόεδρε άμα θες του λέω, πριν να έρθω στην προπόνηση θα μου έχεις δώσει 10.000. Αυτό μόνο δηλαδή κάναμε συζήτηση και με πήρε το πρωί μου λέει θα έρθεις στο γήπεδο; Σε έχω βάλει στην κατάσταση, να μιλήσουμε μετά, εγώ 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι έφυγα.

Γιώργος: Ο διαιτητής πώς τους πήγε σήμερα;

Νίκος: Γιώργο καλός ήταν, μπορώ να σου πω ότι έπαιξε και λίγο έδρα αλλά σε στιγμές στο κέντρο, δηλαδή τίποτα. Ηταν καφενείο ο Εθνικός, χωρίς ο Εθνικός Αστέρας να είναι καλός.

Γιώργος: Ναι. Μπορώ να του κάνω τη ζημιά τώρα εκεί πέρα;

Νίκος: Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο Γιώργο.

Γιώργος: Είναι ακόμα πιο εύκολο.

Νίκος: Είναι ακόμα πιο εύκολο, γιατί αυτοί πετάνε στα ουράνια, στο μεταξύ δεν τους έχουν πληρώσει.

Γιώργος: Όχι, όχι άκου, περιμένει από εμένα λεφτά να τους δώσω και καλά. Κατάλαβες;

Νίκος: Εγώ σου λέω τώρα που έκανε το διπλό είναι εύκολο να το κάνεις και εσύ.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Στο μεταξύ θα αρχίσουν προσφυγές, χθες έμαθα ότι έκανε κάποιος προσφυγή.

Γιώργος: Εκεί.

Νίκος: Από τον Αστέρα ναι.

Γιώργος: Εγώ πρέπει εκεί Νίκο να πάρω το παιχνίδι.

Νίκος: Εσύ την Κυριακή Γιώργο πρέπει να κάνεις διπλό. Για να προλάβεις, όχι για να προλάβεις, τώρα έχεις 32 και θα πας 35.

Γιώργος: Άκου ο περούκας θα είναι την Κυριακή εκεί;

Νίκος: Τι να σου πω, μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αυτός.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και από ότι μου λένε, εγώ που μιλάω με τα παιδιά και αυτοί με το ζόρι κρατιόνται δηλαδή.

Γιώργος: Ε;

Νίκος: Εγώ και που μιλάω με τους παίκτες εκεί, με το ζόρι κρατιόνται. Και αν δηλαδή και αυτή την εβδομάδα δεν τους δώσει λεφτά…

Γιώργος: Δεν θα τους δώσει. Είναι να πάρει από την τέτοια λεφτά και να τους δώσει, άκου να σου πω εγώ, θα τους δώσει κανένα 10άρικο.

Νίκος: Ε θα γίνει την πουτ...

Γιώργος: Αλλά περιμένει άκου λίγο, αν τους δώσω εγώ κάτι λεφτά, περιμένει από εμένα να τους δώσω κάτι λεφτά. Να του δώσω;

Νίκος: Να του δώσεις εσύ; Για τον Αδαμάκη μιλάμε.

Γιώργος: Η’ θα πάω παπά. Η’ θα βάλω δικό μου να τους τα δώσει.

Νίκος: Για τον Αδαμάκη μιλάμε;

Γιώργος: Όχι για τους παίκτες, μόνο για τους παίκτες κατευθείαν.

Νίκος: Ναι εσύ που λες…

Γιώργος: Δεν είναι τηλεοπτικό, αν ήταν τηλεοπτικό θα είχανε, μπορεί να την έκανα να έκανε δουλειά.

Νίκος: Τηλεοπτικό ήταν ρε Γιώργο.

Γιώργος: Δεν ήταν όμως, δεν το…

Νίκος: Αα. Εσύ δηλαδή περιμένεις τον Αδαμάκη να δώσεις.

Γιώργος: Στον Αδαμάκη ναι για τους παίκτ… να τα δώσω εγώ και καλά τα λεφτά.

Νίκος: Ακου να σου πω κάτι, ο Αδαμάκης δεν την ελέγχει την ομάδα.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Κατάλαβες τι σου λέω;

Γιώργος: Ναι. Ποιος την ελέγχει;

Νίκος: Κανένας τώρα αφού…

Γιώργος: Αα βάλω εγώ κάποιον και τους δώσει λεφτά λοιπόν, τώρα τι να δώσω λεφτά στον Αδαμάκη και να τους πληρώσω εγώ;

Νίκος: Και πώς; Θα τους δώσεις λεφτά και τι; Θα πεις ότι είναι από τον κο Τσακογιάννη;

Γιώργος: Όχι, όχι από κάποιον άλλον. Γενικό αρχηγό θα βάλουμε.

Νίκος: Ναι αλλά το θέμα είναι Γιώργο εντάξει θα βάλεις έναν γενικό αρχηγό αλλά ποιος θα τους πει για την Κυριακή;

Γιώργος: Τίποτα ας μην τα συζητάμε τώρα.

Νίκος: Πρόσεξε μην γίνει παπάς.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Δεν έχει δικούς του παίκτες.

Γιώργος: Εσύ έχεις κάποιον εκεί να μιλάς; Έναν, έχεις έναν;

Νίκος: Να σου πω κάτι, εγώ πιστεύω ότι ο μπροστινός μιλιέται.

Γιώργος: Ο από Χ που είναι;

Νίκος: Ναι για πλάκα.

Γιώργος: Ναι, άλλος, άλλος.

Νίκος: Και μπορεό…

Γιώργος: Και ο πισινός (γελάει)

Νίκος: Και ο πισινός γιατί τον ξέρει ο δικός σου ο καράφλας.

Γιώργος: Ο;

Νίκος: Ο καράφλας ο δικός σου τον ξέρει. Ο καράφλας ο δικός σου που παίζει μπροστά τον ξέρει.

Γιώργος: Ναι, τον ξέρει, ναι.

Νίκος: Βέβαια τον ξέρει

Γιώργος: Ποιος έπαιζε σήμερα, αυτός έπαιζε;

Νίκος: Αυτός, αυτός έπαιζε. Αλλά πρόσεξε μην φας κανέναν παπά Γιώργο.

Γιώργος: Ναι ρε, ναι.

Νίκος: Δηλαδή να σου δώσουν εγγύηση. Γιατί δεν είναι να πεις ότι έχει, δεν έχει και κανένα δικό του αυτός.

Γιώργος: Δεν έχει κανένα ποιος;

Νίκος: Ο Αδαμάκης. Δεν έχει κανέναν δικό του παίκτη.

Γιώργος: Ναι. Εντάξει στα ίσια και όπως βγει θα δούμε εντάξει. Με τον περούκα τι θα κάνουμε τώρα;

Νίκος: Εσύ πες μου. Εγώ Γιώργο από εσένα περιμένω.

Γιώργος: Πάει εκεί πέρα; Πάει στην μπουτίκ, δεν πάει;

Νίκος: Αυτή τη βδομάδα δεν έχει έρθει καθόλου και είπαν ότι αύριο θα συναντηθούν με τον Αδαμάκη αν θα γίνει η μεταβίβαση ή όχι.

Γιώργος: Μπορεί να μην την κάνει την μεταβίβαση;

Νίκος: Μπορεί και να μην την κάνει, ναι.

Γιώργος: Γιατί;

Νίκος: Ρε Γιώργο είναι τώρα ένας μήνας που κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον και κερδίζουν χρόνο. Αμα ήταν η μεταβίβαση να γινόταν, δεν θα γινόταν; Στο μεταξύ ο περούκας θέλει λεφτά.

Γιώργος: Επιταγές θέλει

Νίκος: Επιταγές θέλει, ό,τι θέλει, αλλά το θέμα είναι ότι τα έχει ο άλλος;

Γιώργος: Ο Αδαμάκης;

Νίκος: Ε, βέβαια

Γιώργος: Επιταγή εντάξει θα του εκχωρήσει κάτι, θα τη βρούνε εκεί πέρα εντάξει.

Νίκος: Εγώ πιστεύω ότι είναι σε συνεννόηση και δουλεύουν τον κόσμο.

Γιώργος: Ε;

Νίκος: Πιστεύω ότι είναι σε συνεννόηση και δουλεύουν τον κόσμο.

Γιώργος: Το πιστεύεις ότι είναι σε συνεννόηση;

Νίκος: Ναι, ναι, ναι και κερδίζουν χρόνο. Εγώ έτσι πιστεύω Γιώργο.

Γιώργος: Μην μου λες τέτοια. Όχι ρε αποκλείεται. Όχι ούτε μία στο εκατομμύριο. Όχι, όχι.

Νίκος: Να σου πω κάτι, έχουν κάνει τρία ραντεβού και δεν τα έχουν βρει

Γιώργος: Ναι γιατί δεν του πάει επιταγές, ξέρω εγώ γιατί. Είναι να του δώσει επιταγές ο Αδαμάκης.

Νίκος: Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εδώ πέρα στην Καισαριανή πάντως αυτό λένε.

Γιώργος: Ότι τα έχουν βρει;

Νίκος: Ναι, έτσι λένε οι γύρω γύρω. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αλήθεια ψέματα.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Πάντως πρέπει να το κάνεις διπλό εσύ, την Κυριακή.

Γιώργος: Ναι, ναι δεν το συζητάω.

Νίκος: Γιατί δεν θα μείνεις πολύ πίσω μετά.

Γιώργος: Θα μείνω πίσω. Αμα γίνει διπλό σώθηκα, τελείωσα. Θα πάω 35 και έχω 4 αγώνες, τον Πηρούνια μέσα, τον Παναιτωλικό και τελειώσαμε.

Νίκος: Μα τώρα να σου πω κάτι έτσι όπως έγιναν τα αποτελέσματα συν το σημερινό το διπλό, πέφτει ο συντελεστής.

Γιώργος: Ναι, πέφτει ο συντελεστής, βέβαια.

Νίκος: Ε βέβαια.

Γιώργος: Κάτω από 40.

Νίκος: Ναι εγώ τώρα έτσι όπως έχει γίνει βλέπω 38 να σώνεται ομάδα.

Γιώργος: Ναι

Νίκος: Γιατί παίζουν όλοι μεταξύ τους Γιώργο. Και τώρα κάποιος μου είπε ότι άλλαξε και ο Αγροτικός Αστέρας προπονητή. Κατάλαβες;

Γιώργος: Ναι. Νικολή άκου άμα πάει, εκτός από αυτή τη βδομάδα, εντάξει αυτή η εβδομάδα είναι ήδη, αλλά μπορούμε να το κάνουμε και αυτή τη βδομάδα μας βολεύει και καλύτερα.

Νίκος: Ναι

Γιώργος: Στον περούκα εκεί.

Νίκος: Ναι.

Γιώργος: Καμία ξεφτίλα εκεί πέρα.

Νίκος: Ναι. Γιώργο άμα μπορείς γιατί είμαι νηστικός.

Γιώργος: Ναι ρε Νίκο εντάξει. Θα τα πούμε και από κοντά, δεν θέλω να τα λέμε τώρα τέτοια.

Νίκος: Εντάξει. Εσύ πότε θα κατέβεις κάτω;

Γιώργος: Τώρα κατεβαίνω, το βράδυ θα είμαι κάτω, αύριο θα τα πούμε.

Νίκος: Θες να με πάρεις το πρωί τηλέφωνο;

Γιώργος: Όχι το πρωί, έχω κάτι θέματα το πρωί, το μεσημέρι-απόγευμα θα είμαι πιο ήσυχος θα τα πούμε

Νίκος: Ωραία εντάξει. Αν τυχόν τώρα με πάρει ο άλλος ο πηρούνιας να σε πάρω τηλέφωνο;

Γιώργος: Εε άμα σου δώσει λεφτά πήγαινε, στα αρχ…. μου φεύγεις και μετά δεν… αλλά την Τετάρτη βγαίνει απόφαση να ξέρεις και είναι , του αφαιρούνται βαθμοί και αυτά.

Νίκος: Α ωραία κατάλαβα.

Γιώργος: Του αφαιρούνται βαθμοί και τελειώνει το πανηγύρι. Και όσοι έχουν χάσει βαθμούς θα τους πάρουνε λέει.

Νίκος: Εσύ τώρα έχεις χάσει βαθμούς;

Γιώργος: Εγώ έχασα την έδρα μου με τον τέτοιον, εκεί του έκανα διπλό.

Νίκος: Όχι, όχι. Από τον Ιωνικό

Γιώργος: Από τον Ιωνικό έχω χάσει βαθμούς, έτσι δεν είναι; Στην έδρα μου.

Νίκος: Κατάλαβα.

Γιώργος: Αλλά θα πάρουν όλοι βαθμούς άμα το πάρουν όλοι βαθμοί.

Νίκος: Και τελικά πώς θα γίνει; Θα πέσουν αυτοί οι 2 και οι άλλοι θα πάνε μπαράζ;

Γιώργος: Και θα πάνε ναι. Ναι για εκεί πάει. Εγώ νομίζω ότι θα τους ανακαλούσαν τα δελτία, αλλά θα γίνει ανάκληση των δελτίων και τους πόντους που έχουν πάρει θα τους χάσουν.

Νίκος: Κατάλαβα.

Γιώργος: Εντάξει Νικολή μου θα τα πούμε αύριο.

Νίκος: Εντάξει Γιώργο θα περιμένω τηλέφωνο. Πάντως για το άλλο το θέμα βλέπεις να προχωράει ε;

Γιώργος: Ελα να τα πούμε από κοντά ναι.

Νίκος: Εντάξει.

Ο έξαλλος Μπέος για ορισμούς…

Σε συνομιλία του με άγνωστο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρεται σε ορισμούς διαιτητών.

Α: Να ξέρεις…

Β: Ποιόν έβαλε σε σένα;

Α: Έβαλε αυτόν που είχε αδικήσει αν θυμάσαι τη Ξάνθη με τον Λεβαδειακό, το Τσινιάρη, σπρώχνει τον Άρη ρε 100%.

Β: Το Τσινιάρη που τον έβαλε;

Α: Στο Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη.

Β: Το Τσινιάρη σου ΄βαλε έτσι; όργανό τους.

Α: Ναι, άστο σου λέω. Άστο σου λέω έχω τρελαθεί.

Β: Και πάλι μου ΄πανε έχουνε βάλει Μάνταλους όλους τους δικούς τους έτσι;

Α: Όλους, όλους Μάνταλους τους πάντες όλους. Τσιτσώνηδες όλους, όλους. Έχουμε πρόβλημα πλέον μ΄αυτόν ξέρεις.

Β: Τελείωσε τώρα ναι. Εν τω μεταξύ τον Ηλία δεν τον βάζει ποτέ, κατάλαβες τώρα τι σου λέω;

Α: Έχω τρελαθεί μαζί του.

Β: Εν τω μεταξύ φοβάμαι μήπως έχει (στήσει;) τίποτα με το μουστάκια εκεί πέρα και μας κάνει καμία πλάκα μέσα κει να τον γαμ…;

Α: Δεν νομίζω μωρέ, όχι αλλά άμα γίνει κι αυτό είναι καταστροφή να πούμε.

Β: Ε βέβαια, γιατί τώρα μας έχουνε στη σφαλιάρα κατάλαβες;

Α: Πω-πω τον π… δε καταλαβαίνει τίποτα ε; Τον πήρα τηλέφωνο έχε υπόψη σου τη Τρίτη το βράδυ.

Β: Και;

Α: Και μου λέει αν μπορώ, να τους γαμ… ρε μουν… του λέω. Δε κατάλαβα, σου λέω έχω πρόβλημα. Μιλούσε για άλλα πράγματα. Έχω πρόβλημα του λέω και θα το κάνεις, γιατί θα΄χω πρόβλημα μεγάλο.

Β: Στον Άρη ποιόν έβαλε;

Α: Τον Κωνσταντινέα.

Β: Άρα εκεί πέρα σπρώχνει… ναι. Όλα μια χαρά τα ΄χουνε κανονίσει, κατάλαβες τι μουν… είναι;

Α: Γαμ.. το μ… που τον πέταγε, έτσι μου΄ρχεται να φύγω τώρα από την Εθνική και να γυρίσω πίσω, αλλά θα΄ναι στην ΕΠΟ;

Β: Δεν ξέρω άμα θα ΄ναι.

Α: Μη τρελαθώ τώρα δε γίνεται, γάμ… το να ηρεμήσω.

Α: Μάνταλος Ατρόμητος – ΑΕΚ;

Β: ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Α: Πάρε με απ΄το σταθερό Διαμαντή σε 2 λεπτά.

«Θα τους γ... το σπίτι»

Στις 8 Μαϊου ο Γιώργος Τσακογιάννης συνομίλησε με τον Γιάννη και τον Μιχάλη σύμφωνα με το πόρισμα, μέρος του οποίου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Εξερχόμενη συνομιλία Γιώργος Τσακογιάννης (Α) με Γιάννη (Β)

(08-05-11 ώρα 15:43:40)

Α: Ελά Γιάννη πού είσαι;

Β:  Πού να΄μαι στο γήπεδο.

Α: Τι σου είπανε;

Β: Τίποτα, δεν έχουν έρθει ακόμα οι άλλοι.

Α: Το πούλμαν έχει έρθει ρε.

Β:  Δεν ήρθαν ακόμα σου λέω εκτός αν ήρθαν τώρα. Δεν έχουν έρθει ακόμα στα αποδυτήρια. Να σου πω, διαιτησία ή θα σε πιάσει η καρδιά σου;

Α: Ναι πες μου, για πες.

Β: Είναι 4,350 πρέπει να φέρεις.

Α: Σώπα ρε.

Β:  Ναι, γιατί πληρώνουμε SUPER LEAGUE διαιτητές, ο Γιάχος είναι SUPER LEAGUE.

Α: Εντάξει, θα περιμένει πολύ όμως τώρα.

Β:  Γιατί; Για να μαζευτούμε ε;

Α: Για να μαζευτούμε και για ναι… Πού είσαι τώρα, μπορώ να σε δώ;

Β:  Πού είσαι, έξω;

Α: Έξω είμαι ναι.

Β:  Ερχομαι.

Α: Ελα στο Θέμη στην καφετέρια.

Β:  Πώς να έρθω ρε τρελέ, να σηκωθώ να φύγω από δω; Να ΄ρθω στη γωνία;

Α: Θα έρθω εκεί σε λίγο, έρχομαι.

Εισερχόμενη συνομιλία Μιχάλη (Β) με Γιώργο Τσακογιάννη (Α)

(08-05-11 ώρα 15:44:58)

Α: Στο γήπεδο είσαι;

Β:  Όχι, σε πέντε λεπτά είμαι στο γήπεδο.

Α: Ελα στο Θέμη στην καφετέρια.

Β: Να σου πω, μπορώ να σου μιλήσω τώρα;

Α: Πες μου

Β: Πήρανε τηλέφωνο οι άλλοι στους δικούς μας και τους είπανε ότι ακριβώς είπες εσύ με το…

Α: Ναι, δεν ισχύει όμως αυτό εκεί. Ποιον πήρανε τους δικούς μας;

Β: Ναι, ναι τους παίκτες.

Α: Το Στάθη και το ξέρουν όλοι τώρα το συζητάνε μεταξύ τους εκεί ότι θα πάει…

Α: Τι ξέρουν, ότι τι;

Β: Ότι θα πάει έτσι όπως πάει το άλλο.

Α: Όχι, κάνεις λάθος, θα τους γ… το σπίτι. Ερχομαι εκεί πέρα. Καμία σχέση, καλά μην τους πεις τίποτα.

Β: Μα τους είπα ότι δεν ξέρω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση τέτοια.

Α: Στο γήπεδο είσαι εσύ;

Β: Σε πέντε λεπτά είμαι γήπεδο.

Α: Έρχομαι εκεί.

Ο διάλογος Ριζάι -Τσακογιάννη

Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος έχει αποδράσει δύο φορές με κινηματογραφικό τρόπο από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο μαζί με τους αδελφούς Παλαιοκώστα, είναι ένας από αυτούς που συνομιλεί ο κατηγορούμενος, Γιώργος Τσακογιάννης.

Παρακάτω ο διάλογός τους, όπως έχει διαρρεύσει στο ιντερνέτ:

27/3/2011 03-04/04/2011

Γιώργος Τσακογιάννης 6944…. (1681v)

Εισερχόμενη αναπάντητη κλήση από: 2462… s/n 473473 27.03.2011 ώρα 15:29:43.

Εισερχόμενη κλήση

Ημερομηνία – ώρα: 27.03.2011 15:30:15 Διάρκεια: 00:04:25

Από: 2462…

Προς: 6944… (Γιώργος)
S/N 474

Ντίνα: Λέγεται;
Αλκέτ: Έλα καλησπέρα Ντίνα.
Ντίνα: Ποιος είναι;
Αλκέτ: Έλα ο Αλκέτ είμαι. Τι κάνεις;
Ντίνα: Έλα τι κάνεις;
Αλκέτ; Καλά είσαι;
Ντίνα: μια χαρά μια χαρά.
(Ο Αλκέτ ρωτάει για τα παιδιά τι κάνουν και αν έχουν μεγαλώσει)
Η Ντίνα δίνει το τηλέφωνο στον Γιώργο να μιλήσει με τον Αλκέτ.
Γιώργος: Καθαρματάκι μου; Τι μου κάνεις;
Αλκέτ: Καθαρματάκι μου. Καλά άντρα μου τι κάνεις; Χθες Ιταλία ήσουν χθες;
Γιώργος: Και τώρα και τώρα. Τώρα μπαίνω στο (ακατάληπτο)
Αλκέτ: Σε πήρα και άκουσα.
Γιώργος: Τι άνοιξες το τηλέφωνο και άκουσες ιταλικά που μιλάει.
Αλκέτ: ναι ναι κατάλαβα τι μου κάνεις.
Γιώργος: καλά εσύ τι νέα; Νεύρα έχω…
Αλκέτ: με αυτόν τον π… δικηγόρο.
Γιώργος: Μην μου λες γ… άστο. Τι άλλο;
Αλκέτ: Καλά ρε φούλη μου.
Γιώργος: Εσύ τι νέα;
Αλκέτ: Κατεβαίνω εγώ εδώ δικαστήριο τώρα, θα δούμε.
Γιώργος: Την Τετάρτη θα είσαι εκεί;
Αλκέτ: ναι
Γιώργος: Εσύ τι κάνεις εκεί; Με αυτό;
Αλκέτ: Έχω τις δύο ισόβιες ρε συ.
Γιώργος: αααα!
Αλκέτ: Κατάλαβες; Οι (κούφιες;). Αυτό που ήμαστε μαζί.
Γιώργος: Ναι ναι ναι.
Αλκέτ: Αυτό είναι
Γιώργος: εε αυτό είναι το δικαστήριο; Για ποιο είναι τι δικαστήριο ο Βασίλης τώρα;
Στο εφετείο είναι ο Βασίλης τώρα; Σε ποιο είναι ο Βασίλης;
Αλκέτ: Σε αυτό ρε φίλε.
Γιώργος: Ναι.
Αλκέτ: Έχει και το δικό του, που έχει με τους άλλους αλλά έχει και με εμάς.
Γιώργος: Α είναι όλα μαζί. Είναι όλα μαζί εντάξει κατάλαβα.
{S/N: 879, 03/04/2011, 13:09:15-13:10:38, εισερχόμενη από 228….}
Ο Κώστας Κάλφας καλεί τον Γιώργο Τσακογιάννη.
Κώστας: Έλα ρε Γιώργη.
Γιώργος: Ποιος είναι;
Κώστας: Έλα ο Κώστας είμαι ο Κάλφας.
Γιώργος: Έλα ρε Κωστή τι κάνεις;
Κώστας: Τι να κάνω ρε Γιώργη. Προσπαθούσα να σε πιάσω…
Γιώργος: Κωστή είναι γάμ… τα, τα τηλέφωνα τελοσπάντων και που μιλάμε τώρα, που το σήκωσα τώρα…
Κώστας: Ναι ξέρω, ξέρω. Τι γίνεται, τι κάνεις;
Γιώργος: Καλά. Που είσαι Κωστή;
Κώστας: Έχω κατέβει στη Σύρο, είμαι στα κρατητήρια γιατί την Πέμπτη έχω το εφετείο.
Γιώργος: Κώστας Κάλφας είναι έτσι;
Κώστας: Ναι.
Γιώργος: Άσε το κάτι θα κάνω εγώ εντάξει Κωστή.
Κώστας: Εεεε.
Γιώργος: Μην μου λες τίποτα, δεν σου λέω τι και πως. Ότι μπορώ τίποτα άλλο, εντάξει;
Κώστας: Ναι. Πρέπει να μου πεις όμως πως για να στείλω κάποιον αστυνόμο στο ταχυ…
Γιώργος: Δεν θα στείλεις αστυνόμο, θα σου κάνω εγώ, ξέρω εγώ, θα σου έρθουνε. Σε ποια τέτοια είσαι;
Κώστας: Στο αστυνομικό τμήμα.
Γιώργος; Σε ποια φυλακή είσαι;
Κώστας: Στο Μαλανδρινό.
Γιώργος: Στο Μαλανδρινό και θα σου έρθουν εκεί πέρα, εντάξει.
Κώστας: Α, εντάξει.
Γιώργος: Άσε το, εντάξει, να είσαι καλά Κωστή και θα τα πούμε, τίποτα φιλιά.
Κώστας: Έγινε Γιώργη.
Γιώργος: Να είσαι καλά.

Σε άλλη συνομιλία των δύο πλευρών ακούγονται τα εξής:

Αλκέτ: Καθαρματάκι.
Γιώργος: Ωω καθαρματάκι μου, τι κάνεις;
Αλκέτ: Καλά φίλε μου.
Γιώργος: Μιλάμε στο τέτοιο τώρα και γαμ… τα. Μιλάει όλη η φυλακή με αυτό;
Αλκέτ: Όχι ρε τρελός είσαι; …… (ακατάληπτο)
Γιώργος: Τι νέα;
Αλκέτ: ………. (ακατάληπτο)
Γιώργος: Ε;
Αλκέτ: ……… (ακατάληπτο)
Γιώργος: Δεν σε ακούω ρε κάθαρμα.
Αλκέτ: Εδώ είμαι λέω.
Γιώργος: Θες να με πάρεις από το σταθερό;
Αλκέτ: Ε ακούς; Όχι, θα σε πάρω από αυτό σε είκοσι λεπτά.
Γιώργος: Είναι λόγος. Με τα κινητά γίνετε γαμ… τα. Αν είναι από το σταθερό δεν τέτοιο, περιμένω.
Αλκέτ: Γεια, γεια.
Γιώργος: Γεια.

Τσακογιάννης reloaded

Αρκετοί είναι οι διάλογοι που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και στους οποίους ακούγεται ο Γιώργος Τσακογιάννης. Σε πολλούς δεν είναι γνωστά τα στοιχεία των συνομιλητών του.

Σας παραθέτουμε κάποιους απ’ αυτούς.

Ένας άλλος διάλογος, αυτός ανάμεσα στον Γιώργο Τσακογιάννη και στον Βασίλη (αγνώστων λοιπών στοιχείων) διάρρευσε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Γιώργος: Να σου πω, τις έκανες τις πληρωμές;

Βασίλης: Ε;

Γιώργος: Τους κάνατε πληρωμές;

Βασίλης: Όχι τώρα, μετά.

Γιώργος: Ναι τι λεφτά περίπου;

Βασίλης: Κανένα. Πόσο βγήκαν 22-23;

Γιώργος: Θα γίνει ή όχι;

Βασίλης: Ε;

Γιώργος: Θα γίνει; Δεν τους αφήνεις για τη Δευτέρα;

Βασίλης: Τι είπες;

Γιώργος: Θα γίνουν οι πληρωμές; Δεν τις αφήνεις για τη Δευτέρα;

Βασίλης: Να τους αφήσω λες;

Γιώργος: Αν κάνουμε αυτό που λέμε ρε, εκεί το θέμα.

Βασίλης: Ναι, ωραία ρε George. Να έρθω από εκεί να μιλήσουμε, αλλά να μιλήσουμε για να τελειώνουμε ρε George.

Γιώργος: Άντε όποτε μου πεις εσύ, έλα. Έλα τώρα.

Βασίλης: Που είσαι;

Γιώργος: Στσα κανάρια θα έρθεις. Μια καφετέρια μετά τα κανάρια, δεξιά που βρεθήκαμε, μετά στο παρκάκι εκεί. Εκεί που πάρκαρε προχθές που μιλάγαμε.

Βασίλης: Ααα ναι. Να πιούμε καφέ όμως ρε George.

Γιώργος: Εντάξει, θα κάτσουμε.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τρεις ώρες  αργότερα, ο Γιώργος Τσακογιάννης συνομίλησε με τον Νίκο (αγνώστων λοιπών στοιχείων).

Γιώργος: Ήμουν με αυτόν πριν, εκεί που έλεγε θα τους πληρώσει θα κάνει, δεν έβγαιναν τα λεφτά, δεν κάνανε, δεν έτσι. Χρώσταγε κάποιο ενοίκιο. Δεν πρέπει να πήραν φράγκο.

Νίκος: Τώρα εγώ πήρα τηλέφωνο, πήρα τον γενικό αρχηγό μου λέει γίνεται αναταραχή τώρα. Τελείωσαν την προπόνηση. Δεν τους έχει πει τίποτα ακόμα.

Γιώργος: Ε;

Νίκος: Δεν τους έχει πει ακόμα τίποτα γιατί τώρα τελείωσαν την προπόνηση.

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Εγώ είδα την κλήση σου και πήρα τηλέφωνο. Και πήρα τον γενικό αρχηγό που είναι δικός μου και μου λέει Νίκο τώρα μόλις μπαίνουν στα αποδυτήρια. Δεν τους έχει πει ακόμα τίποτα.

Γιώργος: Νομίζει ότι θα πληρωθούν οι παίκτες τώρα;

Νίκος: Ναι νομίζουν αυτό.

Γιώργος: Ναι. Εσύ ποτέ θα ξέρουμε;

Νίκος: Θα με πάρει εμένα.

Γιώργος: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο.

Νίκος: Θα με πάρει εμένα.

Γιώργος: Αν πληρώσει 2-3 χιλιάρικα είναι ζήτημα.

Νίκος: Εγώ άκου να δεις, μόλις τελειώσουν την προπόνηση, θα με πάρουν τηλέφωνο. Έβαλα τον γενικό αρχηγό. Του λέω πάρε με τηλέφωνο ότι γίνει εκεί πάνω. Γιατί αυτό υποτίθεται ότι αυτός θα κάνει τις πληρωμές και γράφει. Κατάλαβες;

Γιώργος: Ναι.

Νίκος: Θα σε πάρω σε κανά τέταρτο εικοσάλεπτο θα μάθω τι θα γίνει ή και πιο αργά. Μόλις έχω νέα θα σε πάρω.

Γιώργος: ΟΚ, ξαναμιλάμε εντάξει.

Νίκος: Εντάξει, τον Θέμη τον πήρα.

Γιώργος: Α, ναι εντάξει. Μόνο αυτός μπορεί να σου κάνει κάτι. Να ξέρεις.

Νίκος: Θα κοιτάξω μου λέει Νίκο.

Γιώργος: Μόνο εκεί πέρα.

Νίκος: Κατάλαβα.

Γιώργος: Μιλάμε σε λίγο Νικολή μου.

Νίκος: Εντάξει.

Ακολουθεί εξερχόμενη συνομιλία του Γιώργου Τσακογίαννη με τον Γιάννη (αγνώστων λοιπών στοιχείων):

Α: Έλα Γιαννάκη πού είσαι;

Β: Που να’ μαι στο γήπεδο.

Α: Τι σου είπανε;

Β: Τίποτα, δεν έχουν έρθει ακόμα οι άλλοι.

Α: Το πούλμαν έχει έρθει ρε.

Β: Δεν ήρθαν ακόμα σου λέω εκτός αν ήρθαν τώρα. Δεν έχουν έρθει ακόμα στα αποδυτήρια. Να σου πω διαιτησία ή θα σε πιάσει η καρδιά σου?

Α: Ναι πες μου, για πες.

Β: Είναι, 4,350 πρέπει να φέρεις.

Α: Σώπα ρε.

Β: Ναι, γιατί πληρώνουμε SUPER LEAGUE διαιτητές, ο Γιάχος είναι SUPER LEAGUE.

Α: Εντάξει, θα περιμένει πολύ όμως τώρα.

Β: Γιατί? Για να μαζευτούμε, ε;

Α: Για να μαζευτούμε και για ναι… Πού είσαι τώρα, μπορώ να σε δω?

Β: Πού είσαι, έξω;

Α: Έξω είμαι ναι.

Β: Έρχομαι.

Α: Έλα στο Θέμη στη καφετέρια.

Β: Πώς να’ ρθω ρε τρελέ, να σηκωθώ να φύγω από’ δω; Να’ ρθω στη γωνία;

Α: Θα ‘ρθω εκεί σε λίγο, έρχομαι.

Στην συνέχεια υπάρχει επικοινωνία με τον Μιχάλη (αγνώστων λοιπών στοιχείων):

Α: Στο γήπεδο είσαι;

Β: Όχι, σε πέντε λεπτά είμαι στο γήπεδο.

Α: Έλα στο Θέμη στη καφετέρια.

Β: Να σου πω, μπορώ να σου μιλήσω τώρα;

Α: Πες μου.

Β: Πήρανε τηλέφωνο οι άλλοι στους δικούς μας, και τους είπανε ότι ακριβώς είπες εσύ με το…

Α: Ναι, δεν ισχύει όμως αυτό εκεί. Ποιον πήρανε τους δικούς μας;

Β: Ναι, ναι, τους παίκτες.

Α: Ναι, ποιον πήρανε;

Β: Το Στάθη και το ξέρουν ότι τώρα το συζητάνε μεταξύ τους εκεί ότι θα πάει…

Α: Τι ξέρουν, ότι τι;

Β: Ότι θα πάει έτσι όπως πάει το άλλο.

Α: Όχι, κάνεις λάθος, θα τους γαμ… το σπίτι. Έρχομαι εκεί πέρα. Καμία σχέση, καλά μη τους πεις τίποτα.

Β: Μα τους είπα ότι δε ξέρω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση τέτοια.

Α: Στο γήπεδο είσαι εσύ?

Β: Σε πέντε λεπτά είμαι στο γήπεδο.

Α: Έρχομαι εκεί.

Ακολουθεί συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Τάκη (αγνώστων λοιπών στοιχείων):

Τ: Έχουμε ένα γραμμάτιο, αλλά να σου πω κάτι…

Γ: Γι’ αυτό μωρέ…

Τ: Επειδή ήμασταν κλειστά χθες και δεν έχω προλάβει ν’ ασχοληθώ πολύ.

Γ: Δεν πειράζει Τάκη.

Τ: Να το κάνουμε όχι αύριο, μεθαύριο το πρωί.

Γ: Εντάξει φίλε, εντάξει.

Τ: Όλα καλά. Φιλιά…

Ο διάλογος με τον Γιάννη (αγνώστων λοιπών στοιχείων):

Γιώργος: Γιαννάκη καλημέρα.

Γιάννης: Έλα Γιώργο.

Γιώργος: Αυτός ξαναγύρισε χθες στις δύο. Εεεε. Πρέπει να δώσουμε οπωσδήποτε ένα τάλιρο στις 18.000. Ας δώσουμε ένα τάληρο όχι οπωσδήποτε μου το έχει κρατήσει εμένα από μέρες δηλαδή. Εν πάση περιπτώσει και δύο άλλες και να τις αλλάζουμε. Τι να κάνουμε;

Γιάννης: Ίσως το κάνουμε αύριο γιατί είμαι χάλια. Είμαι στο κρεβάτι από χθες με 39 πυρετό.

Γιώργος: Εντάξει περαστικά θα πω του (ακατάληπτο) να το κάνουμε αύριο. Εντάξει Γιάννη. Τι άλλα;

Γιάννης: Τίποτα ρε μαλ…

Γιώργος: Άμα θες κανά μικρό έχει πάρει ο Τζίμις καμιά τριανταριά μικρά και κοιτάζει να τα δώσει για να πάρα κι εγώ κάποια λεφτά. Κάτι μου χρωστάει και τα έχει έτσι. Άμα θες κανά μικρό λοιπόν, πολύ καλές τιμές. Κατάλαβες;

Γιάννης: Θα μιλήσω μαζί του.

Γιώργος: Καινούργια πήρε λέει, καινούργιες παρτίδες. Αλλά μικρά, ξέρεις. Καλά Γιαννάκη. Σε παίρνω το απόγευμα ξανά. Καλημέρα.

Ακολουθεί διάλογος του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Μιχάλη:

Γιώργος: Έλα Μάικ, καλημέρα (μπορεί να λέει και Μάκη, δεν ακούγεται καλά)

Μιχάλης:  Καλημέρα

Γιώργος: Να έρθω εκεί να πάρω τον καφέ και να πιούμε και καφέ.

Μιχάλης: Ναι, ναι

Γιώργος: Που είσαι;

Μιχάλης:  Εδώ στην πόλη μου

Γιώργος: Μπορείς να μιλήσεις ή όχι;

Μιχάλης: Πως δεν μπορώ, ναι

Γιώργος: Είσαι με τον Γρηγόρη;

Μιχάλης: Όχι, τώρα δεν είμαι αυτή τη στιγμή

Γιώργος: Τι σου είπε;

Μιχάλης:  Εντάξει θα κάνουμε πολλή δουλειά μου λέει τώρα

Γιώργος: Κάτι κάνανε, κάτι ψιλοέτσι…

Μιχάλης: Θα κάνει πολύ παραπάνω μου λέει τώρα, πολύ παραπάνω, πάρα πολύ παραπάνω

Γιώργος: Ναι

Μιχάλης: Ετσι μου είπε τώρα και πιστεύω ότι θα το κάνει κιόλα

Γιώργος: Ναι. Να έρθω εκεί να πιούμε ένα καφέ, να τον φωνάξουμε ή όχι

Μιχάλης: Να τον φωνάξουμε, κανένα πρόβλημα

Γιώργος: Τι ήθελε αυτός, πού ήταν το πρόβλημά του; Είχανε πρόβλημα τίποτα;

Μιχάλης: Όχι μωρέ, δεν είχε κανένα πρόβλημα, τίποτα

Γιώργος: Πώς τον είδες εσύ; Τι είδες δηλαδή με αυτόν;

Μιχάλης: Χθες μιλήσαμε πολύ, τον είδα ότι θέλει να ασχοληθεί με εμάς τώρα, θα το γυρίσει σε εμάς εντελώς, κάτι τέτοιο

Γιώργος: Γιατί δεν το έκανε αυτές τις ημέρες;

Μιχάλης: Ε είχε άλλες ιστορίες μου έλεγε, τώρα δεν τον ρώτησα παραπάνω. Λέει θα ασχοληθούμε πολύ παραπάνω, λέει και με το πόκερ και με το άλλο.

Γιώργος: Ναι

Μιχάλης: Θα το δούμε στην πράξη. Εγώ έχω προχωρήσει και άλλες συνεργασίες, θα τις δεις σύντομα, θα ανέβουν πολύ.

Γιώργος: Εντάξει να έρθω προς τα εκεί;

Μιχάλης: Ναι έτσι μου είχε πει και ο Νίκος, ότι θα έρθετε προς τα εδώ.

Γιώργος: Με τον Νίκο μαζί είμαστε τώρα, ο Νίκος δεν θα έρθει.

Μιχάλης: Α μόνος θα έρθεις, εντάξει;

Γιώργος: Ε θα έρθω να πιούμε καφέ.

Μιχάλης: Ξέρεις εκεί επάνω ρε παιδί μου είναι καλά, ήσυχα

Γιώργος: Όχι για να δούμε και Γρηγόρη και αυτά ή κανέναν άλλον

Μιχάλης: Κανένα πρόβλημα, όπου θέλεις

Γιώργος: Η τον Τεξερίδη.

Μιχάλης:  Τον ποιόν;

Γιώργος: Τον Τεξερίδη, ή όχι

Μιχάλης: Όχι δεν θα ασχοληθεί. Ασε το

Γιώργος: Αυτός τι κάνει; Κλάνει ένα αρχ… τι κάνει;

Μιχάλης: Τίποτα αυτός κάνει τη δικιά του. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί

Γιώργος: Κάνει δουλειά με τη δικιά του ή δεν κάνει;

Μιχάλης: Κάνει αλλά λίγα πράγματα όχι πολλά. Εδώ εγώ έβαλα έναν άλλο ο οποίος είναι πολύ, πολύ δυνατός, θα μας κάνει πολύ τζίρο. Θα το δούμε εντάξει

Γιώργος: Αν έρθω εκεί, δεν παίζει να έρθω εγώ εκεί πέρα να τους μιλήσουμε λίγο ή όχι;

Μιχάλης: Δεν χρειάζεται

Γιώργος: Δεν χρειάζεται;

Μιχάλης: Δεν χρειάζεται,. Όχι. Αμα θέλεις έλα αλλά άμα, γι αυτό το πράγμα δεν χρειάζεται, θα κάνουμε δουλειά είναι φίλος πολύ.

Γιώργος: Σίγουρα;

Μιχάλης: Ναι 100%. Εσύ θα έρθεις έτσι κι αλλιώς από εδώ, έτσι δεν είναι;

Γιώργος: Και γι αυτό σκεφτόμουν έτσι, εντάξει μπορεί να το κάνουμε σε τράπεζα, δεν είναι…

Μιχάλης: Εντάξει, να σου πάρω ένα τηλέφωνο σε δέκα λεπτά γιατί μπορεί να κανονίσουμε αν σε ενδιαφέρει γι αυτό που σε πήρανε τηλέφωνο, θυμάσαι;

Γιώργος: Για ποιο;

Μιχάλης: Όπως, όταν κατεβαίναμε δεν σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν κάτι;

Γιώργος: Για το;

Μιχάλης: Όταν κατεβαίναμε δεν σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν κάτι; Θυμάσαι;

Γιώργος: Δεν θυμάμαι

Μιχάλης: Εντάξει

Γιώργος: Καλά θα έρθω από κει να πιούμε έναν καφέ.

Μιχάλης: Εντάξει οκ.

Γιώργος: Έρχομαι τώρα ξεκινάω

Ακολουθεί συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Παναή (αγνώστων λοιπών στοιχείων):

Συνομιλία με Παναή ο οποίος του λέει να πάνε για καφέ. Ο Γιώργος του λέει δεν μπορεί γιατί λείπει.

Γιώργος: τι γίνεται με αυτό που έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας;

Παναής: Εγώ ξέρω τι έχει γίνει αλλά δεν θέλω να στα πω να μην σε σταναχωρήσω.

Γιώργος: Πες τα μου ρε μαλ… να προλάβουμε τίποτα.

Παναής: Εεεε θα σου πω από κοντά. Δεν μπορώ να στα λέω από το τηλέφωνο τώρα. Οδηγάω κιόλας. Θα σου πω. Τα έχω πει και στον Αντώνη τον άλλον τι γίνεται.

Γιώργος: Ε πες μου ρε μαλ… τώρα.

Παναής: Εσείς φταίτε γιατί τώρα οι παίκτες σας γράφουν στα α… τους. Εσείς φταίτε. Δεν μπορώ να στα πω από το τηλέφωνο τώρα. Τώρα οι παίκτες σε γράφουν π… τους. Εσένα και όλους.

Γιώργος: Ναι.

Παναής: Εγώ αυτό βλέπω, χωρίς να είμαι μέσα στο τέτοιο. Εντάξει; Όταν μιλάνε όλοι για κάποιο θέμα δεν τους νοιάζει κάτι άλλο.

Γιώργος: Για ποιο θέμα;

Παναής: Ξέρεις τι εννοώ.

Γιώργος: Για λεφτά;

Παναής: Ναι.

Γιώργος: Είναι πληρωμένοι ρε.

Παναής: Όχι αυτό. Δεν κατάλαβες. Άλλο θέλω να σου πω. Άστο δεν μπορώ να σου πω. Είναι ψυχολογία το θέμα Γιώργο. Όταν όλοι ακούνε για ένα συγκεκριμένο πράγμα ντεν μορ για…θα κατ. Τώρα δεν μπορώ να πω και κατάλαβες τι θέλω να πω, μόνο αυτό τους νοιάζει.

Παναής: Α η διαιτησία.

Παναής: Όχι το άλλο.

Γιώργος: Εεεε λεφτά.

Παναής: Ναι κάτι με το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό. Μήπως είναι (ακατάληπτο) φοβάμαι εγώ δεν μπορεί να τους μαζέψειιιιιιιις:!

Γιώργος: Να πάνε δηλαδή να την κάνουνε μόνοι τους;

Παναής: Ναιιιιιιι, όταν γλυκαίνεσαι μετά έτσι όπως είναι η κατάσταση έξω τα οικονομικά, όταν γλυκαίνεσαι μία φορά γλυκαίνεσαι και άλλες φορές. Και λες άστον τον μαλ… τον Γιώργο, άσε τον μαλ… τον Παναή, άστον τον μαλ… τον Αντώνη, που τρέχει άστον και τρέχουν αυτοί.

Γιώργος: Να το κάνουν μόνοι τους και εσύ κάθεσαι και γ…

Παναής: Ναι και σε παίζουν παπά. Γιατί το αμφιβάλεις αυτό;

Γιώργος: Όχι.

Παναής: Μπράβο. Τι θέλει εκεί; Χαστούκια. Έλα εδώ μπαπ! Χαστούκια, χαστούκια, ψυχή. Εγώ το παιχνίδι το είδα χωρίς ψυχή, χωρίς τσαμπουκά. Έλα εδώ μπαπ, έλα εδώ μπαπ! Ψυχή. Σώνεσαι και μετά εντάξει. Αλλά ψυχή δεν ήταν ψυχή ο τσαμπουκάς χθες.

Γιώργος: Πες μου ρε παιδάκι μου.

Παναής: Ξύλο σου είπα!!! Φωνή αγριάδα.

Γιώργος: Στους δικούς μας;

Παναής: Ναι ε τι σε μένα; Τι το συζητάς;

Γιώργος: Ναι.

Παναής: Ε τι άμα σου την κάνουν οι ίδιοι τι περίμενες; Εγώ έτσι νομίζω μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτά που λέω ε. Όταν γλυκαίνεσαι και ακούς ένα συγκεκριμένο πράγμα συνέχεια. Λες εντάξει αυτός ο μαλ… θα σας σώσει, ας κάνουμε εμείς τα δικά μας παιχνίδια, για να οικονομήσουμε κάνα φραγκάκι! Και παίζουνε παπά. Άμα κάνουν μπα… σκέψου το λίγο. Έτσι δεν είναι; Όταν παίζουνε δύο… (ακατάληπτο) στον πάγκο, τον έδιωξες και τον ξαναεπαναφέρεις. Τι υποψιάζεσαι;

Γιώργος: Ποιον έδιωξαν; Τον Γεωργούλη;

Παναής: Τον Φάνη. Για πιο λόγο έφυγε; Γιατί για κάποιο συγκεκριμένο πράγμα. Θυμάσαι;

Γιώργος: Ναι.

Παναής: Και τον ξαναφέρνεις. Αυτομάτως στο μυαλό του καθενός έρχονται άλλα πράγματα.

Γιώργος: Ε ωραία έλα εσύ ρε παιδί μου και θα τον διώξει αυτόνε.

Παναής: Δεν μπορώ εγώ… θα τα πούμε από κοντά.

Γιώργος: Ε τι να πούμε από κοντά. Πως θα γίνει τώρα;

Παναής: Σήμερα ή αύριο θα βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα. Λοιπόν εγώ θα σου πω κάτι για να γελάσεις 44 μισό, 46 μισό, 46.

Γιώργος: χαχα

Παναής: Εντάξει;

Γιώργος: χαχαχαχαχαχα

Παναής: Λοιπόν άντε.

Ακολουθεί συνομιλία Γιώργου Τσακογιάννη με Νίκο (άγνωστων  υπόλοιπων στοιχείων):
Γιώργος: Έλα καλούλη μου τι έγινε;
Νίκος: Καλά.
Γιώργος: Σε πήρε τηλέφωνο αυτός;
Νίκος: Όχι δεν με πήρε.
Γιώργος: Καλούλη βρες λύση τώρα, πάρτον τηλέφωνο, έστω το τέλος και θα του πούμε και 80, 100, ξέρεις. Εντάξει, άμα δεν μπορέσει να τα δώσει (ακατάληπτο) βέβαια πρέπει να κάνουμε εκεί να πάρουμε έναν καφέ τώρα.
Νίκος: Ναι.
Γιώργος: Μην περάσει το παιχνίδι έτσι, να βγάλουμε ‘ντάξει. Μας χαλάει; Δεν υπάρχουν λεφτά τώρα.
Νίκος: Ναι, θα τον πάρω το απόγευμα.
Γιώργος: Σου είπα τι θα κάνουμε, μαζί θα το κάνουμε το τέτοιο.
Νίκος: Ναι, το ξέρω, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι να τα δώσει.
Γιώργος: Θα τα δώσει Νίκο, και να μην τα δώσει μία στο τόσο, θα τον αφήσει έτσι (ακατάληπτο) κάντο τόσο εκεί, άει γ… Αυτό θα πάρεις. Δώσεις 100, δώσε 80, δώσε 70, κατάλαβες τι σου λέω; Ότι πάρουμε. Και μετά θα το κάνουμε, θα σου πω τι θα κάνουμε. Βρήκα κι άλλη λύση.
Νίκος: Τέλος πάντων, θα τα πούμε αυτά, εντάξει.
Γιώργος: Πως θα του μιλήσεις; Αυτοσχεδίασε εσύ, καταλαβαίνεις τι θέλουμε να κάνουμε, αυτοσχεδίασε λοιπόν, αν δεν βγαίνει έτσι ακριβώς.
Νίκος: Βέβαια ρε παιδί μου έχω καταλάβει.

Γιώργος: Είναι να μας δώσει αυτή και την άλλη εβδομάδα κανένα 80άρι και…
Νίκος: Ποιος; (ακατάληπτο)
Γιώργος: Ναι βέβαια. Αυτοί φάγανε πληρωμή σήμερα, 2-3 μικροί μείνανε, 7-8 χιλιάδες το πολύ.
Νίκος: Ναι, κατάλαβα.
Γιώργος: Αυτοί οι καινούργιοι που ήρθανε. Ο Πέπε, ο τέτοιος και οι παλιοί όλοι καθαρισμένοι τέλος. Και ο Γεωργούλης και όλοι.
Νίκος: Κατάλαβα.
Γιώργος: Όποτε άλλη μία πληρωμή αυτές τις μέρες πριν το Πάσχα και είναι τζετ, έτσι; Δεν το συζητάμε.
Νίκος: Ε βέβαια.
Γιώργος: Δεν θα λένε η (ακατάληπτο) γ…. Ναι δεν είναι; Δεν κάνω λάθος.
Νίκος: Έτσι είναι ρε φίλε. Πως; Ε βέβαια. Σε σχέση με τους γύρω-γύρω που δεν υπάρχει τίποτα.
Γιώργος: Σήμερα μάθαινα τώρα, δεν υπάρχει ομάδα και επαρχία να μην έχει πρόβλημα.
Νίκος: Ναι.
Γιώργος: Ομάδα δεν (ακατάληπτο) έχει εφορία, ΙΚΑ, μ… τέτοια, τώρα αυτή την εβδομάδα καθαρίζουμε και το ΙΚΑ, τα… (ακατάληπτο) στο Γιάννη μόλις πάρουμε τα 80-70 ότι πάρουμε, καθαρίσει ο λογιστής και αυτά. Μία ομάδα πεντακάθαρη.
Νίκος: Πεντακάθαρη είναι όντως.


Γιώργος: Κοίτα τώρα με αυτόν να πάρουμε έναν καφέ αυτή την εβδομάδα, δεν θέλω εγώ (ακατάληπτο) εγώ εσύ βγάλουμε ένα καφέ. Για πάρτη μας. Μπορεί να βγει καλά. Αν γίνει έτσι, θα βγει καλά. Δηλαδή μπορεί τώρα (ακατάληπτο) αυτουνού (ακατάληπτο) κάπως άδικα. Μπορεί να γίνει. Μπορεί να μην γίνει. Άμα πάει όπως πήγε προχτές, θα γίνει της π…
Νίκος: Το ξέρω.
Γιώργος: Θα δούμε που μας βολεύει, εν πάση περιπτώσει, στην ουσία δεν θα χάσουμε Νίκο. Αν του πάρουμε, ότι του πάρουμε αυτουνού, εμείς δεν χάνουμε τίποτα. Δεν χάνουμε, πώς να σου πω. Τζογάρουμε στην πλάτη τους, στα α… μας. Ότι γίνει ρε.
Νίκος: Το ξέρω, το ξέρω, με ξένα τέτοια κάνουμε την δουλειά.
Γιώργος: Μπράβο, ναι. Ότι βγει. Αν θα βγει όμως, γ… τα.
Νίκος: Ναι βέβαια.
Γιώργος: Ασχολήσου με αυτό μετά σε παρακαλώ, κάντο.
Νίκος: Εντάξει.
Γιώργος: Θα σε πάρει αυτός ή όχι;
Νίκος: Μου’ πε χθες, θα με πάρει αυτός.
Γιώργος: Ναι, άστον θα δούμε.
Νίκος: Μετά τις 6 η ώρα 7, άμα δεν με έχει πάρει, θα σε πάρω ένα τηλέφωνο.
Γιώργος: Εντάξει (ακατάληπτο) ξέρουμε.
Νίκος: Αυτός τελειώνει πεντέμιση, έξι η ώρα από το γραφείο, άμα με πάρει, θα με πάρει μετά τις 6, κατάλαβες;
Γιώργος: Ναι, εσύ πίεσε τον λίγο στο χρονικό, δηλαδή αν συμφωνήσουμε και αυτά, να προχωρήσουμε και γρήγορα, κατάλαβες; Να’ χουμε στο τέτοιο.

Παρακάτω η συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Γιάννη (άγνωστων υπόλοιπων στοιχείων):

Γιάννης: Είδα εδώ πέρα, σε ένα χαρτί εδώ πέρα που βλέπω,

Γιώργος: (ακατάληπτο) και καλά που λέει κάποιος;

Γιάννης: Ε;

Γιώργος: Που λέει κάτι στο Θησείο; Τσακογιάννη και καλά;

Γιάννης: Όχι, δεν έχω φτάσει εκεί. Βλέπω Θεμιστοκλή Βασιλείου.

Γιώργος: Α, τι λέει;

Γιάννης: Τον έχει στο 151, άγνωστο άτομο, χρήση της τάδε τηλεφωνικής θέσης με δηλωμένα στοιχεία κατόχου Βασιλείου Θεμιστοκλής.

Γιώργος: Τον έχει ένταλμα;

Γιάννης: Τον έχει στο διαβιβαστικό της αστυνομίας.

Γιώργος: Άρα έχει ένταλμα.

Γιάννης: Δεν ξέρω αν έχουν βγει για όλους εντάλματα.

Γιώργος: Α, και τι γράφει για αυτόν;

Γιάννης: Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Περίμενε στο τηλέφωνο. (Τον βάζει σε αναμονή)

….

Γιάννης: Έλα Γιώργο. Λοιπόν αυτό διαβάζω, αυτό είδα τώρα εδώ πέρα.

Γιώργος: Αυτό τι είναι τώρα; Κατηγορητήριο είναι;

Γιάννης: Ε, ναι είναι το διαβιβαστικό που έχει κάνει η αστυνομία, που την υπέβαλε στον Πειραιά την δικογραφία, είναι στον Πέμπτο τακτικό ανακριτή.

Γιώργος: Από που προκύπτει αυτό εκεί;

Γιάννης: Δεν ξέρω από που προκύπτει.

Γιώργος: Μπορούν να του κάνουν μπέρδεμα με τις δουλειές και με αυτά;

Γιάννης: Πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν Γιώργο. Άσε να διαβάσω, θα σε πάρω εγώ αργότερα. Θα είσαι ξύπνιος;

Γιώργος: Ναι.

Γιάννης: Θα δω ακριβώς, τι μπορεί να λέει.

Γιώργος: Αυτό τώρα είναι σαν ένταλμα και δεν το ξέρει αυτός;

Γιάννης: Τα εντάλματα βγαίνουν από τους ανακριτές. Αν είχε βγει ένταλμα, θα τον είχαν πλησιάσει. Θα τον είχαν βρει.

Γιώργος: Άρα εντάξει, δεν είναι πολύ σοβαρό για την ώρα.

Γιάννης: Ναι, θα δούμε τώρα.

Γιώργος: Μπορεί να είναι σοβαρό για την δουλειά του.

Γιάννης: Ε ναι, για την δουλειά προσοχή, για τα χρήματα, δεν ξέρω τι έχει κάνει.

Γιώργος: Ναι. Αλλά αυτό από που προκύπτει τώρα;

Γιάννης: Δεν ξέρω ρε Γιώργο, θα το δω τώρα.

Γιώργος: Ωραία, περιμένω πάρε με αμέσως, εντάξει.

Η συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Χρήστο:
Γιώργος: Άμα με παίρνεις από μέσα, μην με παίρνεις καθόλου τηλέφωνο, γιατί γίνεται με το τηλέφωνο της π…

Χρήστος: Ναι ξέρω αδερφέ, ξέρω.

Γιώργος: Μη μου μιλάς στο τέτοιο, είναι πρόβλημα, ξέρω που στο λέω.

Χρήστος: Ναι, ναι.

Γιώργος: Ή άμα θες πάρε με από το κανονικό τηλέφωνο εκεί, το καρτοτηλέφωνο, πάρε αύριο και πες μου τι ώρα να το σηκώσω. Αυτό είναι πολύ κακό.

Χρήστος: Έγινε.

Τηλεφωνική συζήτηση μεταξύ Γιώργου Τσακογιάννη με τον Γιάννη (άγνωστων υπόλοιπων στοιχείων):


Γιάννης: Δεν έχει, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Γιώργος: Ναι, μην λέει, έμαθα τι είχε.

Γιάννης: Κάποιο SMS του’ στειλε ο τάδε στο τηλέφωνο του και σκ… και φατά.

Γιώργος: Α, μην του κάνουν τίποτα. Αυτό το νούμερο το έχει κάποιος, ο οποίος λέει ναι μίλαγα με τον (ακατάληπτο), είχε μιλήσει στον Γρίβα, πρέπει να μίλαγε εκεί με αυτόν.

Γιάννης: Ναι, ναι. Του’ στειλε ο Γρίβας κάποιο SMS.

Γιώργος: Αλλά ο άνθρωπος λέει πέστε, ότι είχα εγώ το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει θέμα, να πάω να πω τέτοιο, δεν είναι.

Γιάννης: Ωραία, αν τον φωνάξουνε εκεί. Δεν νομίζω ότι είναι τίποτα. Εντάξει Γιώργο μου. Το άλλο θα το κοιτάξει καθόλου;

Γιώργος: Δεν σε έχω ξεχάσει, ναι. Αν έχεις χρόνο και εάν το θυμηθείς και με πάρεις τηλέφωνο εσύ να ερχόσουν κάτω να (ακατάληπτο) έναν καφέ.

Γιάννης: Εντάξει Γιώργο μου.

Γιώργος: Θα σου’ χω (ακατάληπτο). Υπάρχει περίπτωση (ακατάληπτο) καινούργιο και να το πάρεις πιο φθηνά και σου κόψουν αρκετά.

Γιάννης: Ε, θα μου πεις περίπου τι λογαριάζεις Γιώργο.

Γιώργος: Είπες βγαίνει 300 είπες;

Γιάννης: Το 65 είναι κάπου 300, το άλλο βγαίνει 200.

Γιώργος: Τα άλλο, άμα σου κόψουνε.

Γιάννης: Το 63 βγαίνει κάπου 200 και το 65 είναι κάπου 300.000.

Γιώργος: Κάτσε ρε φίλε, 100.000 το 63 με το 65 έχουνε;

Γιάννης: Ναι.

Γιώργος: Πλάκα κάνουνε; Το 63 έχει 200 και το 65 300;

Γιάννης: Ναι, 300-330, κάπου εκεί.

Γιώργος: Μπορεί στο 63 να πάρεις μεγάλη τέτοια. Σε ενδιαφέρει;

Γιάννης: Θα το δούμε. Θα το κουβεντιάσουμε ρε Γιώργο.

Γιώργος: Μπορείς να πάρεις μεγάλη τέτοια. 20% στο 63 σε ενδιαφέρει;

Γιάννης: Θα δούμε, το 63 20% να δώσω 160.000; 150; Δεν θέλω να δώσω τόσα. Θα τα πούμε.

Γιώργος: Άμα έχεις χρόνο, να έρθω να σε δω, εντάξει;.

Γιάννης: Εντάξει, έλα γεια.

Συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Βασίλη:

Βασίλης: Πάω μέχρι εκεί που σου είπα εχθές.

Γιώργος: Ωραία, αν τελειώσεις, μετά την Ηλιούπολη να βρεθούμε.

Βασίλης: Εντάξει, είσαι εύκαιρος;

Γιώργος: Μισή ώρα πριν έρθεις, να μου πεις και θα είμαι εύκαιρος, ναι.

Βασίλης: Ε καλά, θα σε πάρω τελειώνοντας από εκεί.

Συνομιλία Γιώργου Τσακογιάννη με τον Νίκο:

Γιώργος: Ξεμαλλιά μου. Που είσαι ξεμαλλιάρη μου;

Νίκος: Που είσαι ψυχή μου;

Γιώργος: Τι κάνεις;

Νίκος: Καλά πασάκο μου. Εσύ τι κάνεις;

Γιώργος: Καλά ρε φίλε;

Νίκος: Που είσαι: Πάνω είσαι ε;

Γιώργος: Κατεβαίνω κάτω, από Κατερίνη. Κατεβαίνω Αθήνα.

Νίκος: Μάλιστα. Στα νιάου φιλιά δώσε. Δεν μου λες, το μαγαζί τελικά δεν το πήρες στον Θέμη δίπλα;

Γιώργος: Όχι, δεν έχει τελειώσει, κάτι με την τράπεζα, κάτι παλεύουμε εκεί.

Νίκος: Α μάλιστα.

Γιώργος: Γιατί;

Νίκος: Τίποτα γιατί νόμιζα, λέω άντε να πάω να δω τι έχει φτιάξει., γιατί μου είχες πει, ότι τα είχες βρει με τον…

Γιώργος: Αθήνα είσαι;

Νίκος: Αθήνα και μάλλον θα κάτσω εδώ τώρα γιατί δεν με σηκώνει πολύ το κλίμα πάνω.

Γιώργος: Γιατί;

Νίκος: Εντάξει βασικά γαμ… τα. Δεν έχεις κακιά πεθερά εσύ, δεν καταλαβαίνεις.

Γιώργος: Α, έχεις πεθερά ε;

Νίκος: Γάμ… τα και είναι μέσα στο σπίτι συνέχεια, χωρίς να χτυπήσει, χωρίς τίποτα, άσε Γιώργο.

Γιώργος: Έλα να σε κάνω για δουλειά ρε μαλ…, να βγεις έξω.

Νίκος: Άντε ναι, μέσα είμαι, μέσα.

Γιώργος: Θα βγεις έξω, ξέρεις να τρέχεις. Επαρχία πας;

Νίκος: Πάω, όπου θέλεις πάω. Με τι αυτοκίνητο;

Γιώργος: Εντάξει, θα τα πούμε κάτω ξεμαλλιάρη. Και Αθήνα και εκεί πέρα και Αθήνα θα τρέξεις.

Νίκος: Εντάξει, το αφήνω πάνω σου, γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο πάνω, κατάλαβες;

Γιώργος: Πάρε με το πρωί τηλέφωνο.

Νίκος: Θα σε πάρω.

Γιώργος: Έχω πάρει το ΠΡΟΠΟ του Λαγού.

Νίκος: Ναι το ξέρω, το έμαθα και αυτό.

Γιώργος: Εκεί έλα, έλα από εκεί.

Νίκος: Καλά θα σε πάρω να δω που είσαι αύριο, κατά τις 10:00-11:00;

Γιώργος: Έλα αύριο σε περιμένω. Ναι, ναι.

Νίκος: Έγινε Γιώργη μου. Καλό δρόμο.

Γιώργος: Γεια σου Νικολή, να είσαι καλά.

Ακολουθεί συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Κώστα Κάλφα:

Κώστας: Έλα ρε Γιώργη.

Γιώργος: Ποιος είναι;

Κώστας: Έλα, ο Κώστας είμαι, ο Κάλφας.

Γιώργος: Έλα ρε Κωστή τι κάνεις;

Κώστας: Τι να κάνω ρε Γιώργη; Προσπαθούσα να σε πιάσω…

Γιώργος: Κωστή είναι γαμ… τα. Τα τηλέφωνα, τέλος πάντων. Και που μιλάμε τώρα, που το σήκωσα τώρα…

Κώστας: Ναι ξέρω, ξέρω. Τι γίνεται, τι κάνεις;

Γιώργος: Καλά. Που είσαι Κωστή;

Κώστας: Έχω κατέβει στη Σύρο, είμαι στα κρατητήρια, γιατί την Πέμπτη έχω το εφετείο.

Γιώργος: Κώστας Κάλφας είναι έτσι;

Κώστας: Ναι.

Γιώργος: Άσε το κάτι, ια κάνω εγώ εντάξει Κωστή.

Κώστας: Εεε;

Γιώργος: Μην μου λες τίποτα, δεν σου λέω τι και πως. Ότι μπορώ, τίποτα άλλο, εντάξει;

Κώστας: Ναι. Πρέπει να μου πει, όμως, πώς να για να στείλω κάποιον αστυνόμο στο ταχυ…

Γιώργος: Δεν θα στείλεις αστυνόμο, θα σου κάνω εγώ, ξέρω εγώ, θα σου έρθουνε. Σε ποια τέτοια είσαι;

Κώστας: Στο αστυνομικό τμήμα.

Γιώργος: Σε ποια φυλακή είσαι;

Κώστας: Στο Μαλανδρινό.

Γιώργος: Στο Μαλανδρινό και θα σου έρθουν εκεί πέρα, εντάξει;

Κώστας: Α, εντάξει.

Γιώργος: Άσε το, εντάξει, να είσαι καλά Κωστή και θα τα πούμε, τίποτα, φιλιά.

Συνομιλία του Τσακογιάννη με τον Μιχάλη αγνώστων υπόλοιπων στοιχείων:

Γιώργος: Θέλω κάνα χιλιάρικο, για να συμπληρώσω διαιτησία, τέσσερα τόσο, κρατάς;

Μιχάλης: Δεν ξέρω τι έχει, γιατί χθες έκανε 7.000 εξαργυρώσεις, τα έδωσα όλα. Δεν ξέρω τι έχει, να κοιτάξω. Έχω ένα τέταρτο, να σου πω;

Γιώργος: Ναι, ναι και παραπάνω.

Μιχάλης: Εντάξει, θα τα πούμε τώρα στο γήπεδο.

Μιχάλης: Αυτοί εδώ του Εθνικού, είναι όλο γελάκια κι όλο μες την τρελή τέτοια, κι ετοιμάζονται για το παιχνίδι. Αυτοί νομίζουν ότι θα είναι φιλικό το ματς, οι άλλοι.

Γιώργος: Του Εθνικού; Καλό είναι αυτό, στα αρχ… μας. Βάλε τους άλλους να μη μιλάνε, να μην μιλάει κανείς τώρα, γιατί αυτοί θα μεταφέρουν, θα πούμε εμάς, είπαν έτσι, μας είπαν έτσι. Τράβηξε τους μέσα, μην τους γαμ… , γαμ… την παν… τους. Γαμ… το γενικό αρχικό που έχω εκεί. Οι δικοί μας μπορεί να τους πουν ότι τέτοιο, δεν ξέρω τι μπορούν να πούνε, κατάλαβες; Εσύ πως βλέπεις, χαλαρούς τους βλέπεις τους άλλους;

Μιχάλης: Ξεθαρρεύουνε, αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ξεθαρρεύουνε.

Γιώργος: Δηλαδή;

Μιχάλης: Ήρθανε χεσμ…, δεν ξέρανε τι θα γίνει και τι θα συμβεί, και όσο περνάει η ώρα…

Γιώργος: Γιατί τους μιλάνε οι δικοί μας; Πες τους να μην μιλήσει κανείς ξανά με παίκτη.

Μιχάλης: Δεν είναι μόνο οι παίκτες είναι ο (ακατάληπτο) πέρα δώθε με τους τέτοιους με τους γυμναστές, όλοι είναι έξω και συζητάνε.

Γιώργος: Οι δικοί μας παίκτες;

Μιχάλης: Όχι οι παίκτες και ο Γιάννης, τους δίνει μαρκαδόρους στηλούς.

Γιώργος: Ο Ορφάνης;

Μιχάλης: Ναι. Έρχονται χτυπάνε την πόρτα, ζητάνε διάφορα, γίνεται τώρα… σε φιλικό κλίμα είναι.

Γιώργος: Δώσε μου τον Ορφάνη. Έρχομαι σε ένα λεπτό είμαι εκεί Μιχάλη.

Συνομιλία του Τσακογιάννη με Αργύρη (άγνωστα υπόλοιπα στοιχεία):

Ο Γιώργος ρωτά τον Αργύρη πόση ώρα αργεί να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής σε περίπτωση, που δεν πληρωθεί (λέει πως ρωτάει εκ μέρους κάποιου). Ο Αργύρης απαντά σε πέντε λεπτά, δεν μπορεί να έχει ξεκινήσει το παιχνίδι και να πληρωθεί μετά. Ο Γιώργος ρωτά σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει τα λεφτά και τα φέρει αργότερα τι γίνεται, ο Αργύρης απαντά πως ο διαιτητής δεν θα περιμένει.


Τηλεφωνική συζήτηση του Γιώργου Τσακογιάννη με τον Νίκο (άγνωστα υπόλοιπα στοιχεία):

Νίκος: Οι δικοί σου δε πατήσανε περιοχή.

Γιώργος: Και οι άλλοι ξηγηθήκανε καλά οι άλλοι, έτσι;

Νίκος: Εγώ και στο ημίχρονο, λέω κοιτάχτε να δείτε μόλις θα σας κάνω νόημα, θα ανοίξετε να φάτε γκολ. Εν ανάγκη εγώ είχα πει και του Σούλη, του λέω Γιώργο θα κάνεις ένα πέναλτι, γιατί εσύ δεν είσαι στις κάρτες. Αλλά δε πέσανε και καθόλου ρε Γιώργο.

Γιώργος: Ναι, ναι, ναι.

Νίκος: Ούτε μαρκάρανε πίσω, ούτε τίποτα. Τους είχες πει τίποτα εσύ;

Γιώργος: Όχι ρε Νίκο, τίποτα δεν είχα πει. Εγώ πήγα να κερδίσω αφού στο’ πα.

Νίκος: Μα το είδα, το ξέρω. Εγώ στο τέλος είπα και του Πιρούνια πρέπει να τον ευχαριστήσεις λέω το Γιώργο, κράτησε το λόγο του. Εγώ τώρα δεν του’ χα πει τίποτα, του λέω κράτησε το λόγο του.

Γιώργος: Ο Πιρούνιας μου λέει παίξε κανονικά, ότι βρέξει, ας κατεβάσει τώρα. Κι ο Πιρούνιας καλά τώρα…

Νίκος: Καλά σου ξηγήθηκε.

Γιώργος: Είναι τώρα Νίκο, να δούμε τι κάνουμε.

Νίκος: Εσύ πρέπει να το πάρεις το παιχνίδι αυτό.

Νίκος: Θα περιμένω από σένα για το Περούκα, έτσι;

Γιώργος: Κι εσύ πάρε με.

Νίκος: Να σε πάρω αύριο, να στο θυμίσω;

Γιώργος: Όχι αύριο καλύτερα, άστο κάνα δύο μέρες, να συνέλθουμε.

Νίκος: Την Τρίτη. Εντάξει ότι μου πεις εσύ.

Γιώργος: Νίκο δε σε παίρνω τηλέφωνο, λέω τώρα εκεί θα κάτσεις εκεί, καλύτερα τέτοιο ούτε να φανεί…

Νίκος: Καλύτερα Γιώργο, να σου πω και κάτι; Καλύτερα που πήρε κάποιον άλλον, γιατί θα λέγανε ότι έγινε μαϊμουδιά και το ένα και το άλλο.

Γιώργος: Μα μου το’ πες.

Νίκος: Εγώ εκεί μ’ αυτό το μαλ… το ξέρω, ότι δε πρόκειται να πάρω λεφτά, αλλά μου’ χει αρχίσει το κλάμα κι ιστορίες.

Γιώργος: Κι εξηγήθηκε καλά και σήμερα αυτός.

Νίκος: Ξηγήθηκε καλά, δεν έκανε…

Γιώργος: Γιατί μετά μου λέει μαλ… ότι γίνει μου λέει, εγώ τους είπα να μην τέτοιο, ότι γίνει, άμα ο βάλει το’ βαλε, τι θα τους πω;

Νίκος: Όχι, μίλησε και μπροστά μου, δεν υπήρχε περίπτωση να σου κάνει πουστ…, γιατί φώναξε το τερματοφύλακα, φώναξε το…

Γιώργος: Εντάξει άστο μη λέμε Νίκο.

Νέες συνομιλίες Τσακογιάννη

Δεκάδες είναι πλέον οι συνομιλίες που έχουν διαρρεύσει στα δημοσιογραφικά γραφεία και από εκεί «ανέβηκαν» σε διάφορες ιστοσελίδες.

Σε αυτές ακούγονται διάφορα ονόματα, ενώ το κυρίως… πιάτο των συνομιλιών είναι τα χρήματα…

Κώστας: Που είσαι ρε Τσάκο;

Γιώργος: Ποιος είναι;

Κώστας: Που είσαι αγόρι μου;

Γιώργος: Έλα, τι κάνει; Καλά;

Κώστας: Εντάξει, μια χαρά πας σε όλα.

Γιώργος: Τι νέα;

Κώστας:  Σε όλα πας καλά, μια χαρά. Πρώτος μάγκας γίνεσαι εμείς από έξω είμαστε.

Γιώργος: Τι λες τώρα, μην λες μ… τώρα. Τι θες να πεις;

Κώστας: Βλέπω αύριο, δύσκολα είναι να ξέρεις.

Γιώργος: Αύριο;

Κώστας: Ηλιούπολη- Δόξα δύσκολα είναι το ματς.

Γιώργος: Για εμάς:

Κώστας: Nαι.

Γιώργος: Εντάξει θα δείξει.

Κώστας: Καλή ομάδα έχουν αυτοί.

Γιώργος: Εντάξει στο πρόγραμμα είναι ότι είναι. Και να χάσουμε στο πρόγραμμα είναι. Θα με χαλάσει λες;

Κώστας: Ξέρω εγώ;

Γιώργος: Ή θα μπω σε περιπέτεια;

Κώστας: όχι ρε σε περιπέτεια. Γα…. Τα. Καταρχάς ο Εθνικός και ο Ιωνικός βλέπω να φεύγουν

Γιώργος:  E;

Κώστας: Εθνικός και Ιωνικός βλέπω να σταματάνε;

Γιώργος: Tι θα γίνει στο μεταξύ τους εκεί;

Κώστας: Εκεί δεν ξέρω αλλά βλέπω να σταματάνε.

Γιώργος: Ο Παπαζούδης είναι καλό ε;

Κώστας: Πρώτος παίκτης. Τραυματίστηκε, δεν παίζει.

Γιώργος: Δεν θα παίξει τώρα;

Κώστας: Tον χτύπησε χθες καταλάθος ο Βασί ο μ….ας.

Γιώργος: Δεν θα παίξει με Εθνικό, κακό αυτό.

Κώστας: Ούτε και με εσένα.

Γιώργος: Ούτε και με εμένα;

Kώστας: Toν δήλωσαν τιμωρημένο.

Γιώργος: Σε εμένα, που τον δήλωσαν;

Κώστας:  Ναι σε εσένα. Τον δήλωσαν τιμωρημένο γιατί είχε συμπληρώσει κάρτες.

Γιώργος: Ναι.

Κώστας: Και καπάκι χθες τραυματίστηκε, σήμερα έτρεχε σε ιατρ…

Γιώργος: Έχεις κανέναν καλό εκεί;

Κώστας: Έχω, ε καλός ρε.

Γιώργος: Ποιον έχεις εκεί;

Κώστας: Καλός αλλά εντάξει δεν μπορώ να κάνω σχέδιο, ξέρεις.

Γιώργος: Όχι ρωτάω, δεν θέλω να τίποτα. Ποιον έχεις;

Κώστας: Είμαι εγώ, τον Κοτταρά εγώ τον έστειλα εκεί να υπογράψει.

Γιώργος: Τον Κοτταρά.

Γιώργος: Ναι.

Κώστας: Τον φύλακα. Αλλά  η δουλειά είναι να σωθείς και τέτοια.

Γιώργος: Τι πράγμα;

Κώστας: Ναι. Ο Θρασύβουλος θα χάσει βλέπω μέσα στον Αγροτικό Αστέρα. Γ…. τα δεν έχουν όρεξη εκεί. Προχτές ήταν τελειωτικό με εσένα.

Γιώργος: Η ισοπαλία.

Κώστας: Ναι. Είδα όμως μία φάση, εκείνο ήταν πέναλτι να ξέρεις.

Γιώργος: Ναι που την είδες; Στην τηλεόραση την έδειξε; Που την έδειξε;

Κώστας; Ναι στην ΕΤ3.

Γιώργος: Α τι έδειξε;

Κώστας: Έδειξε, χέρι ήταν με πρόθεση.

Γιώργος: Ναι, τώρα αυτά συμβαίνουν, μπορεί να τύχει.

Κώστας: Και με είπε ο Σωτήρης ο Παπαζούδης ο δικός μου που ήταν στην κερκίδα, ήταν τραυματίας αυτό ότι στο τέλος λέει έδωσε ένα αδικαιολόγητο φάουλ ο διαιτητής, στο 92.

Γιώργος: Δεν ξέρω ποιος το σούταρε, αλλά μαλ…

Κώστας: Ο Νικολόπουλος το σούταρε;

Γιώργος: Δεν ξέρω ποιος το σούταρε αλλά μαλ….νε.

Κώστας: Ναι, ήταν φάουλ δώρο του διαιτητή. Κατάλαβες; Στο 92 . Αυτά.

Γιώργος: Καλά.

Κώστας: Κάτω είσαι;

Γιώργος: Και στον Εθνικό τι γίνετε; Της πουτ… γίνετε; Τι σου λέεθ ο δικός σου;

Κώστας: Ε ναι της πουτ… το κάγκελο. Κοιτάξτε αυτοί….

Γιώργος: Λαμόγια είναι αυτοί που πήγανε τώρα; Τι σου είπε;

Κώστας: Στο Εθνικό Αστέρα;

Γιώργος: Ναι. Λαμογιοκατάσταση τι σου είπε;

Kώστας: Άκου τώρα, είναι ο Αδαμάκης, αλλά από πίσω δεν ξέρει κανένας ποιος είναι. Είναι κάποιος του εξωτερικού. Ποιος είναι;

Γιώργος: Ποιος είναι μωρέ. Κανείς δεν είναι, τις μαλ…. Είσαι. Δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος από πίσω.

Κώστας: Είναι λέει από πίσω κάποιος.

Γιώργος: Ε εντάξει ωραία και μπορεί να πας κάπου και να πιστεύουν όμως ότι είσαι εσύ.

Κώστας: Μπράβο. Εγώ πιστεύω ότι δεν αλλάζει το καθεστώς εκεί για να μην πληρώσει υποχρεώσεις του Παπαδόπουλου.

Γιώργος: Έτσι. Έτσι.

Κώστας: Έτσι δεν είναι Γιώργο;

Γιώργος: Έτσι, έτσι, ναι.

Κώστας: Και τον Νίκο τώρα…

Γιώργος: Σου λέει ο Παπαδόπουλος, την πηρέ αυτός την ομάδα και μεταβιβάζονται οι μετοχές και αφήστε εμένα τώρα και δεν είμαι εγώ γι αυτά.

Κώστας: Και τον φουκαρά τον Παντέλο τώρα, κύριος τώρα,

Γιώργος: Ναι, ναι, που…

Κώστας: Βοήθα τον να π[άρει τα λεφτά του τουλάχιστον.

Γιώργος: Που… του κάνανε, τέλοσπάντων

Κώστας: Αυτά.

Σε άλλη συνομιλία ακούγεται ο Γιώργος Τσακογιάννης με έναν Γιώργο (αγνώστων λοιπών στοιχείων)

Μιχάλης: Τι κάνουμε τώρα με τους παίκτες εκεί; Μία ζέστη τους έχω, μία κρύο.

Γιώργος: Ποιους;

Μιχάλης: Τους Δραμινούς.

Γιώργος:n Ναι.

Μιχάλης: Μία ότι εντάξει μπορεί αυτό αλλά άμα δεν, θα υπάρχει πρόβλημα να ξέρετε δεν είναι και εύκολα τα πράγματα. Αλλά μπορεί και… αν θα βρουν άκρη, βρήκανε.

Γιώργος: Ναι. ‘Άσε τους έτσι.

Μιχάλης: Έτσι το πάω και ότι αποφασίσουν.

Γιώργος: Κοίμισμα είναι το καλύτερο, τι είπαμε;

Μιχάλης: Με;

Γιώργος: Κοίμισμα είπαμε; Τι είπαμε; Κοίμισμα, τι λέμε;

Μιχάλης: Ναι, ναι, ναι, ναι. Εντάξει.

Γιώργος: Το θέμα είναι, να κερδίσουμε θέλουμε, το απόγευμα βλέπουμε πως πάει και αυτά εκεί.

Μιχάλης: Eντάξει;

Γιώργος: Έρχονται κάτω; Ηρθανε; Που είναι;  Γλυφάδα θα μείνουν; Που μένουν;

Μιχάλης: Θα μάθω και θα σου πω. Δεν ξέρω που μένουν.

Γιώργος: Χειρίσου το εσύ….. (ακατάληπτο)

Μιχάλης: Ναι μα δεν τους λέω, ουσιαστικά μιλάμε και λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια. Δηλαδή όλο μπορεί ναι. Άμα όμως το θέλουμε το παιχνίδι θα το πάρουμε, να ξέρετε θα γίνει της πουτ…. Αλλά είναι και στη μέση και το άλλο το οικονομικό…

Γιώργος: Όπως είναι κοίμισμα….

Μιχάλης: Ναι είναι είναι δυνατό. Δυνατό το βλέπω και εγώ για εκεί. Το βλέπουμε εμείς προς τα εκεί γιατί το ίδιο…

Γιώργος: Γιατί ο δικός σας δεν ξηγήθηκε, θα το κάνουμε έτσι και εμείς, άμα θέλετε έτσι. Κατάλαβες;

Μιχάλης: Ναι, ναι.

Γιώργος: Κάπως έτσι. Καλά είναι νωρίς ακόμα όμως.

Μιχάλης: Ο άλλος σίγουρα τελευταία στιγμή θα σου κάνει κάποια κίνηση να ξέρεις.

Γιώργος: Ο άλλος.

Μιχάλης: Λες όχι;

Γιώργος: Δεν το βλέπω, ναι

Μιχάλης: Άμα φοβηθείς όμως, δηλαδή το πας και εσύ και να πας να γαμ… οκ εντάξει στην κόντρα μπορεί να μαλακώσει.

Γιώργος : Ναι. Σε παίρνουν τηλέφωνο, σε ειδοποιήσανε πολλοί; Ξέρουν ε;

Μιχάλης: Ε ναι, ψάχνονται διάφοροι, ψάχνουν.

Γιώργος: Ναι.

Μιχάλης: Ψάχνουν στη που και γιατί.

Γιώργος: Εντάξει, καλά Μιχαλιό μου. Τα λέμε και από κοντά.

Μιχάλης: Έγινε.

Σε άλλη συνομιλία ακούγεται και πάλι ο Γιώργος
Τσακογιάννης. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι γνωστό το όνομα του συνομιλητή του.

Γιώργος: Έλα ρε μ… με τον ξεφτίλα. Μην το ξανακάνεις άντε γ…

Άγνωστος: Συγγνώμη ρε φίλε αυτός ο μ…

Γιώργος: Άντε και γ.. μ…

Άγνωστος: Το ξέρω έχεις δίκιο έχεις δίκιο.

Γιώργος: Αυτό είναι ένα ραμολιμέντο της κοινωνίας, ένας πεταμένος, τι μου δίνεις να του μιλήσω.

Άγνωστος: Για το πατέρα του σου μιλάω τώρα  έτσι.

Γιώργος: Ποιον πατέρα του ρε.

Άγνωστος: Τον πατέρα του ρε.

Γιώργος: Το πατέρα του στα α… μου χειρότερο μ… είναι και αυτός.

Άγνωστος: Εν πάση περιπτώσει…
Γιώργος: Δεν τον ξέρω δεν τον έχω δει τον πάτερα του.

Άγνωστος: Και μου λέει είναι φίλος, είναι εδώ και είναι αδερφός, είναι έτσι, και αλλιώς.

Γιώργος: Για μην του γ… τίποτα, δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου τον πατέρα του.

Άγνωστος: Και μετά να τον προσβάλω κιόλας, του λέω εγώ δεν νομίζω να είναι κολλητός του λέω. Μου λέει γιατί το λες αυτό. Ξέρω  ‘γω του λέω έτσι κατάλαβα.

Γιώργος: Γ.. τον με έχει δει στη φάτσα πως είμαι πες μου. Πες του τον έχεις δει ποτέ, έχεις μιλήσει μαζί του.

Άγνωστος: Τι να του πω του σ… του μ…

Γιώργος: Ρε μ…

Άγνωστος: Κου μου λέει 10 φορές ο Τσακογιάννης και ο Γιώργαρος, και αυτό και ο Γιώργος. Λέω κάτσε να τον αιφνιδιάσω αφού έχει τέτοια σχέση μαζί του.

Γιώργος: Εντάξει, έπρεπε να με πάρεις να με ρωτήσεις, μη μου δίνεις να μιλήσω.

Άγνωστος: Εντάξει έκανα λάθος τώρα γράψε μου ένα λάθος.

Γιώργος: Και να είσαι μόνος σου, να μου πεις αυτό, να σου πω μας ακούει ή όχι.
Είναι μ… μακριά θα σου έλεγα.

Άγνωστος : Έχω πληρώσει 20000 το Αιγάλεω μια φορά για εσένα έκανες ένα λάθος τότε, έκανα ένα λάθος σήμερα, δεν πατσίσαμε βέβαια, δεν πατσίσαμε…

Γιώργος: Με το άλλο τι κάνεις. Το είδες. Θα κάνουμε δουλειά εκεί πέρα; Έχει βάλει καινούργια άλλα πράγματα, έχουν βάλει θα γίνεις της π… είναι.

Άγνωστος : Το είδα. Εγώ απλά σου λέω το εξής και χωρίς να θέλω να το εκμεταλλευτώ,  αυτό που σου λέω να ξέρει με πήρε τηλέφωνο ο Αντίνοος…

Γιώργος: Ναι.

Άγνωστος : Τον ξέρεις τον Αντίνοο. Τον πρόεδρο στον Κορδελιό.

Γιώργος: Ναι τον ξέρω

Άγνωστος : Και με βάζει 5000 αέρα να κάνω παιχνίδια και με τα ποσοστά μου.

Γιώργος: Ρε φίλε αυτά είναι βλακείες τώρα.

Άγνωστος : Αυτό στο λέω για να το ξέρεις.

Γιώργος: Το ένα με το άλλο δεν έχει καμία σχέση. Άκου λίγο. Το έχει δει το ένα με το άλλο;

Άγνωστος : Το δικό του το είδα δεν το… Το δικό σου το έχω δει ρε.

Γιώργος: έχει καζίνο ζωντανά, έχω τέτοια, έχει… ούτε άδεια τέτοια έχει, ούτε πόκερ έχει Έτσι

Άγνωστος : Εντάξει το καζίνο του Αντίνοου είναι κλέφτικο κλειστό τελείως του λέω είναι τσάτσικο αυτό που κάνεις

Γιώργος:  Ε;

Άγνωστος :  Το καζίνο του Αντίνοου είναι κλέφτικο

Γιώργος:  Α μπράβο. Τα άλλο δεν έχει καμία σχέση είναι μια άδεια με τέτοια.

Άγνωστος :  Του λέω δεν βλέπεις ποσοστά του λέω επιτυχίας για τον παίκτη δηλαδή ο παίκτης του λέω δεν θα κερδίσει; Πρέπει να κερδίσεις μόνο εσύ του   το λέω ρε π… πλάκα μου κάνεις.

Γιώργος: Άκου ρε μ…  μπορείς να έρθεις στην Αθήνα;

Άγνωστος : Είμαι Αθήνα. Που είδα τον Χαλαραμπίδη ρε.

Γιώργος: Θα είμαι Αθήνα το βράδυ. Πρωί πρωί μ…,  με το Αντίνοο δεν ξεκίνησες τίποτα ακόμα;

Άγνωστος :  Όχι δεν έχω κάνει δουλεία ακόμα όχι.

Γιώργος: Το πρωί σε περιμένω αύριο.

Άγνωστος :  Το πρωί που θα είναι;

Γιώργος: Θα με πάρεις τηλέφωνο, θα έρθεις από το ΠΡΟ-ΠΟ θα έρθεις από το σπίτι, κάπου θα έρθεις.

Άγνωστος: Εντάξει θα σε πάρω τηλέφωνο.

«Πως το παίρνω στα χαρτιά;»

Ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο αναζητά νέες μεθόδους «χειραγώγησης» ποδοσφαιρικών αγώνων, ψάχνοντας τρόπους «να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά», αλλά στοιχηματίζει και ο ίδιος μέσω τρίτων παράνομων πρακτόρων-μελών της οργάνωσης σε στημένους αγώνες, κερδίζοντας μάλιστα και μεγάλα ποσά.

Οι συνομιλίες, που διέρευσαν στο διαδίκτυο, είναι χαρακτηριστικές.

Την 13/2/2011 συνομιλεί με τον «Χάρη» (Χ), αγνώστων λοιπών στοιχείων και αναφέρουν τα εξής:

Α: Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Πέφτει αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου, μπαίνει κάποιος και δίνει χαστούκι σε έναν παίκτη.
Χ: Ναι.
Α: Οτιδήποτε έχει σχέση με τη βία, τι γίνεται για να πάρω το παιχνίδι στα χαρτιά, πέφτει κάτω ο παίκτης και δεν σηκώνεται;
Χ: Πέφτει κάτω, δεν σηκώνεται, πάει στο νοσοκομείο και είναι ο... διαιτητής, είναι όμως ο απόλυτος κυρίαρχος. Πρέπει να πειστεί ο διαιτητής για να μην συνεχίσει το παιχνίδι.
Α: Ναι, αν το συνεχίσει εγώ δεν έχω αιτία.
Χ: Δεν υπάρχει ένσταση μη αντικανονικής συνέχισης.
Α: Όχι, δεν λέμε αυτό, λέμε ότι κύριοι η αιτία αυτή να τραυματιστεί ο παίκτης μου.
Χ: Ναι.
Α: Να χτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές, προκάλεσε ψυχικά, αρ... ψυχολογικά.
Χ: Δυστυχώς δεν κερδίζεται, δυστυχώς.
Α: Δεν κερδίζεται ε;
Χ: Δυστυχώς. Εκείνη την ώρα το κρίνεσθαι, εκεί που κρίνεται είναι να πειστεί ο διαιτητής και ο παρατηρητής και να γράψουνε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η αστυνομία δεν εγγυάται, την γράφουν στα αρ... τους την αστυνομία οι διαιτητές, μπορεί να τη γράψει.
Α: Ναι.
Χ: Να πει ότι εδώ διαπιστώνω συνθήκες τρομοκρατίας, τελείωσε.
Α: Μάλιστα, δύσκολο, που να το κάνει αυτό;
Χ: Ναι δύσκολο, γιατί είναι. Όχι δύσκολο, μπορεί δεν ξέρεις, τι μπορεί να γίνει αν γίνει ζούγκλα και απειλές. Να γίνει φαλτσοσφύριγμα.
Α: Για να δούμε.

«Θα πάμε φυλακή ρε;»

Στις 3/2/2011 ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον ρωτάει αν έχουν φράξει τα παιχνίδια του Ατρόμητου και του Βόλου.

Ο Γιάννης του απαντά ότι έχουν φράξει μόνο του Ατρόμητου. Ακολούθως, ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον «Δημήτρη», αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον ρωτάει τι υπόλοιπο έχουν στο λογαριασμό και αφού ο τελευταίος του απαντά 17.500 ευρώ, ο Αχιλλέας τον καθοδηγεί πως θα μοιράσει τα χρήματα.

Το απόγευμα τις 3ης Φεβρουαρίου του 2011, ο Ανδρέας Καρακούλιας (Β) επικοινωνεί με τον «Νεοκλή» (Ν) και τον «Κωνσταντίνο» (Κ), σύνδεσμοί του που βρίσκονται στη Γερμανία και αναφέρουν τα εξής:

Ν: Για τον Ατρόμητο που το άκουσες ότι είναι στημένο;

Β: Μου το είχαν πει από το πρώτο παιχνίδι εμένα και το θυμήθηκα, το' πιασα. Το είχα πει εγώ του Κωνσταντίνου, πες του να δεις από το πρώτο παιχνίδι που τελείωσε και χθες παίρνω και μου τα μασάγανε εχθές.

Ν: Σου τα μασάγανε ε;

Β: Ναι ρε.

Ν: Γιατί σου τα μασάγανε;

Β: Δεν θέλανε να μου πούνε ρε.

Ν: Δεν ήθελαν να σου πούνε.

Β: Μμμμ. Μου το'πανε σήμερα το μεσημέρι, μου το'πανε.

Ν: Μα σήμερα το μεσημέρι ξεκινήσανε το trading. Δηλαδή αν του το λέγανε χθες και δεν γινότανε, θα σε κοροϊδεύανε, άρα καλά κάνατε. Ρε Βασίλη δεν είναι ότι δεν σου λέγανε, υπήρχε λόγος που δεν σου λέγανε.

Β: Δεν ξέρω γιατί δεν μου λέγανε ρε. Ξέρω γω.

Ν: Επειδή θα ήτανε από χθες που θα ξεκινούσανε.

Β: Σου λέει θα το πει τώρα στους «χημικούς» ο Βασίλης... (γέλια).

Ν: Θα το πει στους «χημικούς», θα τον βαράνε... και τέτοια. Αυτοί παίζουν στον ΟΠΑΠ;

Β: Δεν ξέρουνε να παίξουνε αυτοί. Δεν ξέρουνε να παίξουνε.

Ν: Δεν ξέρουν να παίξουν στον ΟΠΑΠ. Ο Μιχάλης τους έβαλε 80.000 ρε Βασίλη.

Β: Τους έβαλε, τους έβαλε;

Ν: 80.000 τους έβαλε.

Β: Δεν πα να γ...

Ν: Τι δεν πα να γ..., γιατί ρε να γ...; Αυτά πρέπει να τα παίζουμε 1 εκατ. το παιχνίδι ρε. Τι μου λες;

Β: (Ακατάληπτο) διακοπή ρε για αυτά όλα θα πάμε φυλακή ρε μ...; Να διακοπεί κανένα παιχνίδι να πέσεις εκεί στην Φρανκφούρτη, να πέσεις εκεί μέσα στα τρένα.

Ακολούθως ο Κωνσταντίνος ρωτά τον Βασίλη αν θα πάει την Κυριακή στην Κύπρο και εκείνος του λέει πως θέλει να πάει την επόμενη εβδομάδα μαζί με κάποιον που έχει γνωρίσει από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος δουλεύει «ιντερνετικό» και τον έχει μέσα στη Betfair.

«Την κάνει ο Μπέος για Αμερική;»

Ο Δημήτρης ΚΟΝΤΗΣ (Δ) και ο Χαρίλαος ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ (Χ) σχολιάζοντας την ειδησεογραφική επικαιρότητα στις 20/3/2011, αναφέρουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι αγχωμένος με τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης των στημένων αγώνων και εκφράζουν την πεποίθηση ότι «μπορεί να φύγει στην Αμερική» ενόψει και του γεγονότος ότι ο Αχιλλέας Μπέος, είναι κάτοχος αμερικανικού διαβατηρίου, διότι «είναι ανακατεμένος», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: 

Δ: Τι ήθελα να σου πω… Αυτό που γράφει ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» έχει σχέση με τον δικό μου εκεί;
Χ: Ποιο;
Δ: Που λέει για την UEFA ότι καραμπινάτη προχωρά η δικαιοσύνη, δεν αργεί και τα λοιπά για τα στημένα;
Χ: Α, δεν ξέρω τίποτα. Αυτός είναι και υπεραγχωμένος, είναι σε άθλια κατάσταση (εννοεί τον Αχιλλέα Μπέο).
Δ: Ρε παιδί μου, σίγουρα ο «Μούσης» αποδείχθηκε ότι τους έγραφε και επιλεκτικά τα έχει δώσει. Ο «Μούσης» πέρυσι που ήταν κ… και β… (εννοεί τον Νίκο Πατέρα)
Χ: Ναι ρε συ, τον μαγνητοφωνούσε, ρε συ Τάκη.
Δ: Ναι, ναι μέχρι και τον κολλητό του στον Ολυμπιακό μαγνητοφωνούσε. Ναι, ναι τους έγραφε όλους αυτούς πέρυσι, αυτό είναι σίγουρο.
Χ: Μάλιστα.
Δ: Για αυτό σου λέω, αυτός τώρα είναι για αυτό και μήπως είναι και τα κάνει μπραφ και εξαφανιστεί.
Χ: Γ… τα, θα δούμε
Δ: Έχεις μάθει τίποτα; Την κάνει για Αμερική;
Χ: Όχι ρε, δεν ξέρω τίποτα από αυτά, είναι σε άθλια κατάσταση.
Δ: Το καταλαβαίνεις. Ψυχολογικά ε;
Χ: Ναι, ναι δεν μπορείς να του μιλήσεις.
Δ: Ναι, ναι έτσι έχω καταλάβει και εγώ. Όπως το λες. Τον έγραψε ο άλλος και τα έχει δώσει όλα φαίνεται.
Χ:· Ναι, ναι.
Δ: Αυτά που θέλει, αυτά που τον βολεύει για να τον εκθέσει.
Χ: Ναι, ναι
Δ: Έγινε θα τα πούμε.
Χ: Έγινε Τακούλη. Γεια!

Λίγο αργότερα επικοινωνούν ξανά.

 

Δ: Είσαι με κόσμο; Μπορείς να μιλήσεις;
Χ: Μπορώ ! Τι έγινε;
Δ: Με αυτό που έγραφε στη πρώτη σελίδα την μεγάλη στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» έχει σχέση ο δικός μας;
Χ: Σήμερα;
Δ: Ναι
Χ: Δεν ξέρω τι έγραφε..
Δ: Λέει: «Δεμένη, καραμπινάτη περίπτωση για τα στημένα, ένας πρόεδρος της Super League και δύο της Β΄». Δεμένη υπόθεση από παντού λέει.
Χ: Ναι είναι χάλια, στεναχωρημένος.
Δ: Για του «Μούση» την ιστορία, ή για αυτό εδώ το σημερινό;
Χ: Με όλη την ιστορία. Πρέπει να είναι και άλλα στην μέση.
Δ:· Αυτό λέω, ρε παιδί μου, του «Μούση» δεν είναι,· ο «Μούσης» θα κάνει γυριστό το…
Χ: Είναι και άλλα στην μέση.
Δ: Άρα θα είναι και αυτό εδώ που βγήκε.
Χ: Ναι, ναι πρέπει να είναι και άλλα, για αυτό είναι έτσι χάλια.
Δ: Α, μπράβο, γιατί αυτό είναι πολύ βαρύ… δεμένο. Για αυτό σου λέω, για να το έβγαλαν σήμερα αυτό, είναι χοντρό, κατάλαβες;
Χ: Είναι ανακατεμένος.
Δ: Είναι!

Διάλογος Πατέρα – Ψωμιάδη

Την 27/8/2011 ο Μάκης ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Μ) επικοινωνεί με τον Νίκο ΠΑΤΕΡΑ (Ν), πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις και αναφέρουν τα εξής:

Ν: Απ'τον χοντρό τι νέα έχεις (εννοεί τον Αχιλλέα Μπέο);
Μ: Ούτε μιλάω, ούτε καλημέρα δεν έχω, τι νέα να πω;
Ν: Τι λένε οι δικοί σου;
Μ: Τι να πούνε;
Ν: Ήταν λέει και έπαιζε σαββατοκύριακο στο καζίνο στο Λουτράκι.
Μ: Πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ν: Πήρε ε;
Μ: Ναι, για το ματς που τους έδωσε.
Ν: Λες;
Μ: Ε τι να πω τώρα, εντάξει.
Ν: Πολλά μου ακούγονται.
Μ: Αν όχι 500, 300 εύκολα. 3-5 για αυτό σου λέω, 5,3 ήταν πιο μπροστά, μετά αυτοί θα ανέβηκαν, θα τους τρώνε τα φίδια αυτωνών.
Ν: Τέλος Πάντων πάρε με όταν ξανακατέβεις.

Ενώ εν συνέχεια ο Γιώργος ΛΥΜΠΑΝΤΣΗΣ (Γ), πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας τηλεφωνεί στον Μάκη ΨΩΜΙΑΔΗ (Μ):

Μ: Τι γίνεται;
Γ: Να με σκέφτεσαι λίγο, να με σκέφτεσαι, με ξεχνάς.
Μ: Σε σκέφτομαι ρε Γιώργο, αυτή η Κυριακή είναι η κρίσιμη.
Γ: Γιατί αυτό το μ... ο χοντρός με έχει στα μάτι ο π... (εννοεί τον Αχιλλέα Μπέο). Του τα'πα, τσακώθηκα.
Μ: Αέει και άσχημα λόγια.
Γ: Είναι π...
Μ: Αυτός θέλει να σώσει τον Πανιώνιο να πούμε και έχει πάρει και εργολαβία και τον Αστέρα.
Γ: Έτσι, έτσι.
Μ: Στα λέω για να τα ξέρεις.
Γ: Ναι, αλλά εσύ κάτι πρέπει να βοηθήσεις. Κάτι πρέπει να κάνεις, κάπως αφού εσύ έχεις.
Μ: Ναι ρε Γιώργο, αλλά να βρεθούμε και από κοντά. Από τα τηλέφωνα τι να σου λέω.
Γ: Κατάλαβα, κατάλαβα.

Πατέρας, Μάκης για τις κασέτες!

Νέος διάλογος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη (Α) και του Νικόλα Πατέρα (Β), οι οποίοι αναφέρονται σε Μαρινάκη, Μπέο, Πιλάβιο και Κούγια με αφορμή το σκάνδαλο του «κασέτα gate». 

Αναλυτικά:

Εισερχόμενο από το Νίκο Πατέρα (Β) στο Μάκη Ψωμιάδη (Α).

Έναρξη: 13:47 (22.03.2011)

Α: Έλα γίγαντά μου! Τι έγινε; Τους γα…

Β: Ε, κοίτα, με ρώτησε ο άνθρωπος, του λέω: «Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω.» Μου λέει: «Για το θέμα του Ισραήλ τι είναι η γνώμη σου;», λέω: «εκεί δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο Δαλούκας δεν έχει καταθέσει.» Στο άλλο το έχει δώσει ο Δαλούκας τον Μπέο ότι: «Με πήρε, με απειλούσε, μου ‘κανε, μου ‘δειχνε.» Έφυγε η κοπέλα, μου λέει ο Κώστας, ο εισαγγελέας. «Ποια είναι η γνώμη σου;», του λέω: «Ποια να είναι η γνώμη μου. Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;», μου λέει: «Έχω καταλάβει.»

Α: Το θέμα είναι τι θα κάνεις.

Β: Αυτός εννοείς, εγώ τι είμαι; Εισαγγελέας είμαι εγώ;

Α: Ναι. Τι θα κάνεις αγόρι μου;

Β: Αυτός ή εγώ;

Α: Αυτός. «Τι θα κάνεις εσύ;» πες του να πούμε.

Β: Α, αυτός θα προχωρήσει. Από κει και πέρα φαντάζομαι ότι ο Μπέος θα λέει: «Δεν είμαι εγώ. Δεν κάνω εγώ.», ξέρω ‘γω.

Α: Του ‘πες ότι θα ζητήσει εξαίρεσή σου και τέτοια;

Β: Ναι, του το ‘πα. Και μου λέει: «Με ποια δικαιολογία;», λέω: «Έμαθα από έναν φίλο ότι θα ζητήσει την εξαίρεσή σου, γιατί ο Δαλούκας…¨, μου λέει: «Άμα βγαίνει ο κάθε μάρτυρας και λέει ό,τι θέλει στις τηλεοράσεις, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να τον σταματήσω.» Τον Μαρινάκη τον κάλυψα, μου λέει: «Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαρινάκη;», του λέω: «Ότι τον έχουνε δουλέψει παρολί. Δεν πρέπει να έχει σχέση με όλα αυτά ο Μαρινάκης.» Μου λέει: «Και τότε ο Μπέος γιατί είπε να παίξουνε τον Άρη;», λέω: «Ξέρω ‘γω, μπορεί για το στοίχημα. Για τον Μαρινάκη, πάντως, πιστεύω εγώ ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά.» Καλά δεν έκανα;

Α: Ε, βέβαια.

Β: Αυτός βέβαια, αν πήγαινε στον εισαγγελέα, θα έλεγα τα αντίθετα, ότι: «Ο Πατέρας είναι από πίσω.»… (γέλια)…

Α: Θα τον καλέσουν κι αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καλέσουν. Ε; Δε θα πάει;

Β: Μπορεί, δεν ξέρω. Ότι θα πάει, θα πάει. Ο ψηλός είναι στο Παρίσι, με πήρε το πρωί, μου είπε: «Στην εκπομπή του Θωμαΐδη είπαν ότι εγώ είμαι σε άλλη κασέτα.», του λέω: «Σοφοκλή, εγώ δεν ξέρω σε ποιες κασέτες είσαι.»… (γέλια)… Μου λέει: «Δηλαδή;», του λέω: «Ε, μην ανησυχείς πάντως!»… (γέλια)… Αύριο με το που θα ‘ρθει θα πας να του κάνεις ντου εσύ.

Α: Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;

Β: Περίμενε να στη βρω.

(Ο Β ακούγεται να λέει προφανώς στη γραμματέα του: «Βάσω, την διεύθυνση του Σοφοκλή στο Ψυχικό την έχεις; Αν την έχεις, θα πάρεις τον κύριο Ψωμιάδη να του τη δώσεις, γιατί τη θέλει. Διεύθυνση σπιτιού, έτσι;»)

Α: Λουλούδια θέλω να του στείλω

Β: Ναι, ρε παιδί μου, τι ρόλο παίζει; Κάνε ό,τι θες.

Α: Την έχει, έχεις στείλει λουλούδια.

Β: Εγώ τα έστελνα με τους φύλακες ρε συ.

Α: Δεν το ξέρει τώρα να μου το πει;

Β: Αυτό σου λέω, θα ψάξει τώρα στο κομπιούτερ να στο πει.

Α: Γενικά τι βλέπεις τώρα; Θα αργήσει αυτό το έργο να γίνει;

Β: Κοίταξε, αυτός είναι ο χεσμένος, ο Μπέος. Με πήρε ένας γνωστός του χθες και μου είπε ότι είναι χεσμένος. Και στην τηλεόραση χθες που βγήκε όλο μα… έλεγε πάλι.

Α: Πότε; Σήμερα;

Β: Χθες είχε βγει, πάλι Θωμαΐδη. Όλο μα… έλεγε.

Α: Η άλλη κασέτα παίζει να βγει;

Β: Η άλλη κασέτα καίει τον Μαρινάκη, οπότε»

Α: Στα αρ… μας! Ας τον κάψει!

Β: Εντάξει μωρέ τώρα. Το θέμα είναι άλλο, ρε συ Μάκη, η άλλη κασέτα τελειώνει κ ο Σοφοκλής, μετά δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε τίποτα εσένα.

Α: Να τελειώσει! Ένα ελεεινό υποκείμενο είναι!

Β: Το θέμα είναι αν σε βοηθήσει.

Α: Τι να βοηθήσει μωρέ; Αυτός είναι εκεί πέρα ψυχή τε και σώματι με το Μπέο να πούμε!

Β: Σολωμού 14, Παλαιό Ψυχικό. Να σου πω και κάτι άλλο, χθες ο Μπέος έβγαινε, λοιπόν, και επιτέθηκε στον Πιλάβιο, τον έχει κλάσει ο Πιλάβιος.

Α: Τι είπε;

Β: Έλεγε ότι από την ώρα που πλέκει το εγκώμιο του Πιλάβιου ο Κούγιας… γιατί κι ο Κούγιας είπε στον Θωμαΐδη: «Αφήστε τον Πιλάβιο να κάνει μία κάθαρση, έδιωξε τον Κιλκιτσιώτη και προσπαθεί.» Και βγαίνει ο Μπέος και λέει: «Καταλαβαίνετε για να μιλάει έτσι για τον Πιλάβιο ο Κούγιας τι είναι ο Πιλάβιος.» Άκου μ…! Αχάριστος εντελώς, έτσι;

Α: Ναι, ναι. Τα έμαθε ο ψηλός αυτά;

Β: Του τα ‘πα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο από το Παρίσι, μου λέει: «Μου είπαν χθες ότι βγήκε ο Μπέος. Είναι αλήτης, είναι π…!», του λέω: «Εσύ να τα βλέπεις. Όταν σου λέει τόσο καιρό ο Ψωμιάδης να φυλάς τον κώλο σου, δεν ακούς.»

Α: Αύριο τι ώρα έρχεται;

Β: Δεν ξέρω, θα μάθω το βράδυ και θα σου πω. Άντε, τα λέμε μετά.

Νέοι διάλογοι Μπέου - Μποροβήλου

Νέοι καυτοί διάλογοι ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Μποροβήλο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σε μορφή... pdf, όπως διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Σε αυτές τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο ανδρών, τις οποίες κατέγραψε η ΕΥΠ μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο Αχιλλέας Μπέος συζητά με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, με τον τελευταίο να ζητά βοήθεια για το παιχνίδι της ομάδας της Αρκαδίας με την Κέρκυρα...

Μπέος, Πηλαδάκης, Ρέμος, Μαρινάκης…

Στα δικόγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, την Κυριακή σε μορφή pdf και πάντα μέσω διαδικτύου, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρεται στη διαμάχη με τον Πηλαδάκη και τη μεσολάβηση... Μαρινάκη, μέσω του Αντώνη Ρέμου.

Διαβάστε αναλυτικά τις κλήσεις:

Εξερχόμενο sms από Αχιλλέα προς 6944…

Σήκωσε το μπουρ… και μην μας γράφεις στα αρχ… σου εκτός αν πειράχτηκες με τον Πηλαδάκη. Είπαμε είμαστε ένα, εκτός αν άλλαξες…

Εισερχόμενο sms από 6944… προς Αχιλλέα

Έχω συμβόλαιο. Με πήρες να δεις τι κάνω;

Εξερχόμενη κλήση από Αχιλλέα προς 6944…

Συνομιλία με άγνωστο. Ο άγνωστος του λέει ότι είναι αντίθετος με την ανακοίνωση και συζητάνε για αυτό.

Εξερχόμενη κλήση από Αχιλλέας προς 6944…

Συνομιλία με Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βαγγέλης του λέει ότι μεσολάβησε ο Ρέμος και ηρέμησε. Ο Αχιλλέας του απαντάει ότι τον παρακάλεσε και δεν θα κάνει τελικά τίποτα. Δίνουν ραντεβού 19.30-20.00 στο γραφείο του Βαγγέλη.

Εξερχόμενη κλήση από Αχιλλέας σε 693…

Συνομιλία με Αποστόλη. Ο Αποστόλης έχει μια επιταγή να του δώσει. Ο Αχιλλέας του λέει κάποια στιγμή όταν θα βρεθούνε. Ακολουθεί συζήτηση για το σχόλιο που είπε ο Αχιλλέας «Θα σπρωχτούμε και όπως πέσουμε». Ο Αχιλλέας είναι στην Νέα Σμύρνη με τον Λουκά και του λέει να πάρει και αυτός να πιούνε καφέ.

Όλοι... κρατούσαν τον Πιλάβιο!

Συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με πρώην πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ της Super League, μετέδωσε το Star Channel, όπου ήταν φανερό πως όλοι... κρατούσαν τον Σοφοκλή Πιλάβιο!

Πρώην πρόεδρος: Λέω να τον πάρω ένα τηλέφωνο (τον Πιλάβιο εννοεί), να του πω "Να σου πω ρε καραγκιόζη, μήπως...."· να του επιβάλω να βγάλει μία ανακοίνωση εναντίον του Μπέου αλλιώς θα τον τρομοκρατήσω· ότι θα τον κάνω ρόμπα κι αυτόν.

Μάκης Ψωμιάδης: Ναι πάρτον και πες του «Αν δεν βγάλεις τώρα, θα γίνει της π.... Από πού κι ως πού σε εξευτελίζει ο Μπέος;»

Πρώην πρόεδρος: Έχω βαρεθεί να του βάζω πλάτη.

Μάκης Ψωμιάδης: Εντάξει. Κάπου τον κρατάνε στο χέρι ρε φιλαράκι!

Πρώην πρόεδρος: Μα εμείς τον κρατάμε πιο πολύ!

«Ταρακούνησε τον Πιλάβιο»...

Να ταρακουνήσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο, για τη διαιτησία σε αγώνα του Αστέρα Τρίπολης καλούσε τον Γιώργο Μποροβήλο ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου σε επικοινωνία τηλεφωνική που κατέγραψε η ΕΥΠ, με τον πρόεδρο των Αρκάδων σχολιάζουν διαιτησίες και ο Μπέος αναφέρεται σε Πατέρα, Βγενόπουλο και Πηλαδάκη...

Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί άγνωστο.

(4/2/2011, 13:38:15-13:40:12, εξερχόμενη στο 6946…_

Άγνωστος: Έλα φίλε.

Αχιλλέας: Τι γίνεται αδερφούλη;

Άγνωστος: Τι να γίνει, εδώ τρέμω. Έχω αρχίσει και τρέμω από σήμερα.

Αχιλλέας: Λοιπόν άκου να σου πω κάτι και δεν ξέρω πως θα το διαχειριστείς το θέμα, στη θέση σου θα έβγαζα και ανακοίνωση.

Άγνωστος: Και θα έλεγες τι;

Αχιλλέας: Με τον συγκεκριμένο διαιτητή μιλάω.

Άγνωστος: Ναι.

Αχιλλέας: Αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα. Ξέρω όμως ότι τον έχει πάρει ο Πατέρας τηλέφωνο κι προσπαθεί να τον επηρεάσει.

Άγνωστος: Μάλιστα.

Αχιλλέας: Γιατί καταλαβαίνεις τα συμφέροντά τους λόγω Βγενόπουλου, Πηλαδάκη…

Άγνωστος: Ναι, ναι από εκεί μεριά κατάλαβα.

Αχιλλέας: Εύχομαι να ακούσει εμένα. Αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει και εσείς να μείνετε με σηκωμένα χέρια.

Άγνωστος: Εντάξει, θα το κοιτάξω. Ήδη έχω αρχίσει το κοιτάω αυτό.

Αχιλλέας: Και το Σοφοκλή πάρε και άσκησε πίεση, μην βλέπεις εμένα, μαζί μιλάμε τώρα.

Άγνωστος: Είσαι τρελός; Το έχω κάνει ποτέ; Τι μου λες; Αυτά είναι αυτονόητα.

Αχιλλέας: Πάρτον άσκησέ του πίεση, πες εμείς δεν θα πάμε σαν πρόβατα στο σφαγείο, σε ενημερώνω το ίδιο είχε γίνει και στην Κέρκυρα με τον Πηλαδάκη, με τον Μπάρκολη τον πήρε τηλέφωνο ο Πατέρας. Είναι αυτός πες του που τον έδειρε και τον βάλατε εκεί. Το ίδιο γίνετε και με αυτόν τώρα. Εν πάση περιπτώσει πες εμείς θα κάνουμε ανακοίνωση για να είμαστε καλυμμένοι.

Άγνωστος: Εντάξει φίλε.

Αχιλλέας: Ταρακούνησε τους λιγάκι.

Άγνωστος: Και πρέπει.

Αχιλλέας: Να σου πω κάτι, θα τους γαμ… στο λέω αλλά πρέπει να μπούνε μέσα παθιασμένα και να μην σου κάνουν χειρουργείο.

Κόβεται η γραμμή.

(4/2/2011, 13:41:01-13:41:29, εισερχόμενη από 6946….)

Άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο.

Άγνωστος: Έλα φίλε.

Αχιλλέας: Είμαι σίγουρος ότι θα τους γαμήσετε αλλά πρέπει να μπουν παθιασμένα μέσα και να μη φάτε χειρουργείο.

Άγνωστος: Ναι, ναι, ναι, εντάξει.

Αχιλλέας: Εντάξει;

Άγνωστος: Έγινε μανάρι μου.

Αχιλλέας: Καλή επιτυχία και ξεκίνα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Μπέος, Κομνηνός, ΟΠΑΠ και ΦΠΑ...

Νέος διάλογος του Αχιλλέα Μπέου, αυτή τη φορά με τον Πατρίκ Κομνηνό, γενικό διευθυντή της Super League, με αντικείμενο τις χορηγίες του ΟΠΑΠ και τον ΦΠΑ...

Όπως μεταδόθηκε στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, στις 22/01/2011 η EΥΠ κατέγραψε την ακόλουθη συνομιλία:

Μπέος: Ήρθε ένα χαρτί από τη Σούπερ Λίγκα για· μία χορηγία 400.000 ευρώ μέσω του ΟΠΑΠ. Τι είναι αυτό με ρωτάνε και λέω, δεν ξέρω για τέτοιο πράγμα εγώ.

Πατρίκ: Αυτό είναι τυπικό. Αυτό είναι που έχουμε στείλει και στις 16 ομάδες για να μην έχουμε ΦΠΑ και όλα αυτά με τη χορηγία του ΟΠΑΠ, υποτίθεται ότι εμείς κάνουμε μία σύμβαση με τις ομάδες να μας παρέχουν την όλη αυτή υποδομή, με τον ΟΠΑΠ, το στήσιμο κι όλα αυτά και τους δίνουμε τα 400 που τους έχουμε ήδη δώσει.

Μπέος Για τυπικούς λόγους… Εντάξει γιατί έχουν έναν στο λογιστήριο που ψάχνει το παραμικρό.

«Χαστούκι» στον Δημητριάδη

Νέος διάλογος του Αχιλλέα Μπέου, με ένα άγνωστο πρόσωπο με το όνομα Στιβ, όπου μιλάνε για μπράβους, σπάσιμο ποδιών και... χαστούκι δυνατό στον Δημητριάδη.

Αχιλλέας Μπέος: «Μετά από κάποιο διάστημα, όταν θα ακούσεις ότι θα του έχουνε σπάσει το πόδι ότι θα έχει φάει κανένα χαστούκι δυνατό, μη μου πεις «Γιατί το έκανες;»

Στιβ: «Ποιον;»

Μπέος: «Για τον μ…. τον Δημητριάδη. Με πήρε πριν από μισή ώρα, 40 λεπτά ένας μπράβος ότι τον πήρε ο Δημητριάδης και μου λέει «Σε παρακαλώ πολύ, μην τον πειράζεις» Τι πήρε τον μπράβο; Να μου κ… μία μάντρα α…».

O θυμός Μαρινάκη για Μάνταλο

Το θυμό του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόδοση του διαιτητή Μάνταλου, στον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, καταγράφει συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον Θανάση Κανελλόπουλο, που κατέγραψε η ΕΥΠ. 

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Θανάση Κανελλόπουλο.

Θανάσης: Έλα τι έγινε;

Αχιλλέας: Ε τι να γίνει, είναι ο Θυμωμένος ο Βαγγέλης.

Θανάσης: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα;

Αχιλλέας: Ναι ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω. Αλλά που τον αδίκησε, ένα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. Όλες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει την μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;

Θανάσης: Ναι.

Αχιλλέας: Αντί να ψάξει να βρει να πούμε τι γίνετε και τι δεν γίνετε, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ, ή ένα αράουτ. Εκεί κρίνετε να πούμε ένα τέτοιο;

Θανάσης: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπιανε αυτός;

Αχιλλέας: Δεν γίνεται αυτό το πράγμα να ξαναγίνεται συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήτανε θα μπορούσε να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε την μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει με πήρε και μου είπε ο Νίκος λέει κερνάγε γλυκά όλη την ημέρα χθες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις. Είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει τον Νίκο;

Θανάσης: Εντάξει, του τα είπανε. Δηλαδή επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει και ότι έγιναν;

Αχιλλέας:Ναι. Ποιος να ακούσει τον Νίκο τώρα; Στα αρχ… τους τον γράφουν τον Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Που είσαι;

Θανάσης: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.

Νέοι διάλογοι Μπέου - Μποροβήλου

Νέοι καυτοί διάλογοι ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Μποροβήλο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σε μορφή... pdf, όπως διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Σε αυτές τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο ανδρών, τις οποίες κατέγραψε η ΕΥΠ μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο Αχιλλέας Μπέος συζητά με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, με τον τελευταίο να ζητά βοήθεια για το παιχνίδι της ομάδας της Αρκαδίας με την Κέρκυρα...

Διαβάστε αναλυτικά

16/02/2011 – ώρα 18:38

Ο Αχιλλέας Μπέος (Α) τηλεφωνεί στον Γιώργο Μποροβήλο (Β) και συζητάνε για το πώς η ομάδα του Γιώργου θα κερδίσει στο ματς με την Κέρκυρα…

Α: Με αυτός έχετε μιλήσει καθόλου Γιώργο; (Δεν έχουν αναφέρει ποιος είναι αυτός)

Β: Δεν έχω φτάσει ακόμα, αλλά ο άλλος μου το έπαιξε πολύ καβαλάρης

Α: Τι δηλαδή;

Β: Δηλαδή άστο σε μένα, και αρ… και μύδια και λοιπά και… μόνο μην μάθω τίποτα άστο σε μένα εκείνο. Τώρα τι εννοεί…

Α: Ποιος;

Β: Ο Μαρινάκης

Α: Α

Β: Εγώ στα λέω όλα επειδή σου έχω εμπιστοσύνη, τώρα από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις.

Α: Ο Βαγγέλης θέλει να σώσει τον Πανιώνιο, πώς θα γίνει δηλαδή;

Β: Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να πέσει ο Ηρακλής. Όπως τα΄χει βάλει κάτω. Όπως μου τα εξηγούσε.

Α: Ναι

Β: Τώρα, θα γίνει αυτό, δεν θα γίνει γιατί άμα γίνει αυτό πότε (ακατάληπτο) αν μπούμε ενδεχομένως να πάρει ο Πανιώνιος και εμάς σε εμάς γιατί εμάς τώρα άμα δεν πάμε τελικό εμείς με Πανιώνιο, ξέρω ΄γω τι να σου πω. Εγώ (ακατάληπτο) με την Κέρκυρα – κόβεται η σύνδεση

16/02/2011 – ώρα: 18: 44

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μποροβήλος (Β) καλεί τον Αχιλλέα Μπέο (Α) και συνεχίζουν την προηγούμενη συνομιλία τους…

Β: Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου μαζί του;

Α: Με ποιόν;

Β: Με τον Μαρινάκη

Α: Ναι, ο Μαρινάκης θέλει να μείνετε, δεν το συζητάμε αυτό… Αλλά από την άλλη πλευρά κάθομαι και αναλογίζομαι ότι στον Πανιώνιο είναι ο Βεντούρης

Β: Τι πας να αναλύσεις; Εκεί το θέλει επί 10 και μου το ΄πε κατ΄αρχάς.

Α: Λοιπόν;

Β: Εντάξει, τι να σου πω

Α: (ακατάληπτο) η λύση ήτανε ο Ηρακλής

Β: Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, ας μου δώσει αν τελικά το κάνει με την Κέρκυρα και μετά εγώ θα (ακατάληπτο) τον Πανιώνιο. Με την καλή έννοια, όχι να τον κυνηγάμε τον Πανιώνιο. Εγώ θα παλέψω με τον Πανιώνιο μετά.

Α: Πώς θα στο δώσει με την Κέρκυρα;

Β: Αυτός λέει ότι έχει τον (ακατάληπτο) και έχει και έναν άλλο ακόμα παίκτη και κάτι τέτοια μου ΄λεγε, κατάλαβες, τι να σου πω ρε φίλε, με κοροϊδεύει, σε κοροϊδεύω.

Α: Όχι, ότι έχει κανα δυο περιπτώσεις, έχει αλλά… τι να πω, δεν ξέρω δεν ξέρω πως το χειρίζεται το θέμα και αυτός έχει τώρα το ντέρμπυ το Σάββατο. Πώς θα τα κάνει όλα αυτά ρε παιδί μου, δεν ξέρω τι γίνεται.

Β: Το πιάνω και απ΄αλλιώτικα δηλαδή τι θα του πει του Ιπστάι, να μην κλωτσάει καλά; Τι να σου πω και εγώ; Δηλαδή εμείς είμαστε ειλικρινείς, αυτός λέει ότι μπορεί. Για να δούμε τι μπορεί, εγώ πιστεύω ότι κοροϊδεύει, τι να σου πω. Πήγα με τον Μπάκο εκεί, ο Μπάκος λέει πρόσεξε καλά του λέει… τώρα… τι… θα μπορέσει να κάνει

Α: Μάλιστα… Θα δούμε και τη διαιτησία αύριο.

Β: Ε να δούμε και αύριο, ναι

Α: Εγώ να σου πω την αλήθεια, σήμερα το βράδυ θα φάω μαζί του

Β: Ωραία, πες του εκεί βοήθα και τους άλλους ανθρώπους

Α: Εμείς τα λέμε ξέρεις και σε άλλο…

Β: Το κατάλαβα, γι΄αυτό σου λέω, πες τους κι εσύ βοήθα τους εκεί με την Κέρκυρα πες και ότι είναι μετά ας κάνουν

Α: Ναι, εντάξει. Θα σε ενημερώσω Γιωργάρα.

Ζαγοράκης, Ψωμιάδης για Ηρακλή, Πανιώνιο

Μάκης Ψωμιάδης και Θοδωρής Ζαγοράκης συνομιλούν για το πρόβλημα αδειοδότησης του Ηρακλή και του Πανιωνίου και τη στάση του Κώστα Πηλαδάκη.

Διαβάστε τον διάλογο, όπως έχει διαρρεύσει το διαδίκτυο:

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Θοδωρή Ζαγοράκη (Β’)

S/N: 4172, Έναρξη: 11:22 (21.04.2011)

Αρχικά συζητούν για τις ομάδες τους και για τους παίκτες που θα αφήσουν ελεύθερους το καλοκαίρι.

Β’: Να σου πω κάτι, τι γίνεται τώρα μ’ αυτούς; Ποιοι θα πέσουνε;

Α’: Αυτοί οι δύο δεν μπορούνε να τα πάρουνε πίσω. Είναι έτσι και τα δεδομένα τώρα που δεν μπορούνε, χαρτιά να φέρουνε τώρα ότι πληρωθήκανε είναι εκτός… πρέπει να έχουν _______ (ακατάληπτο) χρονολογία 31 Μαρτίου ότι πληρωθήκανε.

Β’: Και δεν μπορούν να τα βρούνε λες;

Α’: Δεν μπορούν, τραπεζικό χαρτί; Με τίποτα.

Β’: Μάλιστα.

Α’: Αφού δεν έχουν υπογράψει μέχρι τώρα, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν έχουν υπογράψει.

Β’: Και του Ηρακλή δεν υπέγραψε κανείς .

Α’: Και του Ηρακλή δεν έχουν υπογράψει. Του Ηρακλή έχουνε πάει και χαρτιά να πούμε, αγοράσανε χαρτιά ο Μυτιληναίος και ο άλλος από την Τρίπολη από παίκτες. Έχουνε έναν Τζελελίδη δικηγόρο, Θεσσαλονικιό, Παοκτζή.

Β’: Ναι, ναι, ναι, τον Γιώργο.

Α’: Καλό παιδί. Του πήγε να πούμε εκεί για τους πελάτες του που ήταν απλήρτωτοι και τους πληρώσανε οι άλλοι και πήγαν χαρτιά ότι είναι απλήρωτοι. Τους πλήρωσε η Λάρισα και ο Αστέρας και πήραν τα χαρτιά και τα στείλανε ανώνυμα στην ΕΠΟ ότι: «Είμαστε απλήρωτοι.» Με πιάνεις τι σου λέω;

Β’: Ναι, ναι.

Α’: Γι’ αυτό σου λέω. Καλό είναι αυτό να πούμε, να φύγει ο Ηρακλής από την μέση.

Β’: Ε βέβαια ρε, άντε τους π… να πούμε!

Α’: Κι ένα άλλο… είναι και το άλλο, άμα φύγει κι ο Πανιώνιος, είναι δύο σωματεία του Ολυμπιακού, είναι από το τραστ εκεί.

Β’: Του Ολυμπιακού σωματείο και οι δύο, βέβαια. Το θέμα είναι, δεν ξέρω, θα κάνουν μαγειρέματα, αλλά δεν μπορεί, αρεοπαγίτης είναι εκεί πέρα.

Α’: Τι μαγειρέματα ρε; Δεν μπορούν να κάνουν, θα πάνε στην UEFA οι άλλοι. Έτοιμοι είναι να πάνε στην UEFA ο Πηλαδάκης κι αυτοί. Δεν το κάνει ο άλλος ο μ…! Κι απ’ ό,τι μαθαίνω, θα μείνουν κιόλας αυτοί οι δύο, οι ομάδες. Τους πιέζει κι η Nova και ιστορίες και τέτοια ότι να μην ανέβουν πέντε από τη δεύτερη ______ (ακατάληπτο).

Β’: Ε και πώς να γίνει;

Α’: Αυτή την απόφαση που κάνανε θα την αλλάξουνε η ΕΠΟ. Αντί να ανέβουνε πέντε…

Β’: Θα ξεφτιλιστούνε τότε. Να αλλάξουνε απόφαση; Θα ξεφτιλιστούνε, χαμός θα γίνει.

Α’: Ναι ρε συ Θοδωρή, αλλά να σου πω κάτι; Και το προϊόν πέφτει τώρα. Όταν θα ανέβουνε πέντε από τη Β’ Εθνική…

Β’: Δεν το συζητάμε, θα ανέβουνε τώρα και η κουτσή Μαρία.

Α’: Δεν το συζητάμε, τώρα θα ανέβουνε τα Τρίκαλα και τα α… μου και τις Δόξες, κωλομάδες είναι.

Β’: Τα Τρίκαλα; Ποιά Τρίκαλα; Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦΗ δεν παίρνουν με τίποτα άδεια.

Α’: Ε ποιοί; Κάποιοι από τις άλλες ομάδες…

Β’: Θα ανέβει Κομπότης, Σαββάκης θα ανέβει…

Α’: Ο Κομπότης εντάξει, ο Πιερικός θα ανέβει, χαζομάρες, τέτοιες ομάδες θα ανέβουν. Γιατί; Ο Σαββάκης μπορεί να κάνει ομάδα; Τι να λέμε;

Β’: Καλά ρε προεδράρα.

Α’: Πάντως Παναιτωλικό και Γιάννενα τους έχει πιάσει ο Ολυμπιακός.

Β’: Παναιτωλικό και Γιάννενα, ε;

Α’: Ναι.

Β’: Εμείς τι θα κάνουμε; Θα πάμε πάλι σαν πρόβατα στη σφαγή;

Α’: Τίποτε, πρέπει να οργανωθούμε να πούμε…

Β’: Ε βέβαια.

Α’: Αυτοί ετοιμάζανε να βάλουν τον Βεντούρη πρόεδρο στην Σούπερ Λίγκα…

Β’: Σούπερ Λίγκα; Τα λες ρε π…;

Α’: Ναι, ναι.

Β’: Γιατί; Θα αλλάξει του χρόνου; Ο Μαρινάκης δεν είναι και του χρόνου;

Α’: Όχι.

Β’: Και θα ‘χει θέμα το καλοκαίρι ποιον θα ψηφίσουμε πάλι.

Α’: Ναι, ναι, ναι.

Β’: Καλά, θα τα πούμε αυτά από κοντά με την ησυχία μας.

Α’: Καλά, καλό Πάσχα.

Β’: Επίσης.

Ψωμιάδης-Πατέρας και… ψηλός

Νέος διάλογος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη (Α) και του Νικόλα Πατέρα (Β), το Πάσχα, οι οποίοι αναφέρονται στον «ψηλό» και στον Αχιλλέα Μπέο.

Εξερχόμενο από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Νίκο Πατέρα (Β, 693….)

Έναρξη: 15:46 (24.04.2011)

Αρχικά ανταλλάζουν ευχές για το Πάσχα.

Β΄: Σου ήρθε ο ψηλός;
Α΄: Θα έρθει τώρα από εδώ.
Β΄: Άκου να σου πω, του είπα το εξής. Μου λέει: «Άμα βγει πάλι να με βρίσει ο Μπέος την Πέμπτη που θα κάνει τη συνέντευξή του;» και του λέω: «Θα πεις στον Μάκη: «Μάκη, δύο αδέρφια έχω, εσένα και τον Πατέρα. Άμα βγει να μου κάνει επίθεση την Πέμπτη…» θα βγει να τον ξεπατώσει ο Μάκης.», γιατί αυτός λέει, θα πάει στην Κύπρο. Μου λέει: «Δεν κωλώνει;», του λέω: «Ποιος να κωλώσει ρε μ……; Ο Ψωμιάδης;».
Α΄: Τώρα, επί τόπου, επί τόπου, επί τόπου.
Β΄: Του λέω: «Πού να κωλώσει;» Άμα στο πει, πες του: «Άστο πάνω μου.».
Α΄: Άστο πάνω μου, δημόσια να τον γ……!
Β΄: Κατάλαβες; Μου είπε ότι θα σου ‘ρθει από κει.
Α΄: Ναι, θα έρθει από δω.

Μήνυμα Πατέρα σε Μπέο

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Θανάση Κανελλόπουλο για το μήνυμα που έστειλε στον πρώτο ο Νίκος Πατέρας μέσω του Στηβ Κακέτση.

Α: Μου έστειλε μήνυμα ο Πατέρας.

Β: Τι μήνυμα στο κινητό;

Α: Με τον Κακέτση.

Β: Με τον Κακέτση, μάλιστα ναι.

Α: Ότι δεν έχει δώσει αυτός καμία κασέτα να ψαχτώ αλλού, κι ότι έχω πρόβλημα μαζί του. Και του πα του Κακέτση, πες του ότι αυτός κυκλοφοράει με μπράβους. Ό,τι πρόβλημα έχω εγώ μαζί του έκει κι αυτός μαζί μου.

Β: Τι σου είπε το δεύτερο, να…?

Α: Ότι πές του ότι έχει πρόβλημα μαζί μου ότι θα έχει πρόβλημα, και του είπα εγώ του Κακέτση να του πει ότι, ό,τι πρόβλημα θα έχω εγώ μαζί του θα έχει κι αυτός μαζί μου.

Β: Σου είπε ότι έχεις πρόβλημα εσύ μαζί του.

Α: Οτι θα έχω πρόβλημα ρε παιδί μου, είναι έμμεσα απειλή ότι να προσέχω.

Β: Το κατάλαβα, ναι.

Α: Να προσέχω, κατάλαβες; Και του’πα πες του το ίδιο. Ισχύει, αλλά εγώ πες του είμαι άντρας, ό,τι και να γίνει αυτά που ξέρω και έχω κάνει μαζί του τα κρατάω για πάρτη μου… (ακατάληπτο) για αλητείες μιλάμε για διαιτητές για αυτά, ότι εγώ του χρωστάω σ’ αυτόν που ανέβηκα Α’ Εθνική, ότι έπαιρνα στη Β’ Εθνική. Και παίρνω 5.000.000 τώρα, μιλάμε (ακατάληπτο) πράγματα, και του είπα πες του ότι αν με βοήθησε μια φορά να φέρει τον άνθρωπο μπροστά. Εγώ εκμεταλλεύτηκα το όνομά του (ακατάληπτο) τίποτε άλλο δεν έκανε για μένα, αντίθετα εγώ του’ κανα πολλά πράγματα τα οποία τα κρατάω για μένα.

Β: Μάλιστα. Τι να σου πω, έχει αποθρασυνθεί τελείως.

Α: Έχει χάσει τον έλεγχο

Β: Ακριβώς, και δεν ξέρει τι κάνει τώρα.

Α: Και του λέω ρε Στηβ, μου λέει μου ορκίστηκε… ρε συ Στηβ του λέω δεν έχει τι να κάνει? Βγαίνει στο μπαλκόνι και μετράει τα αυτοκίνητα που περνάνε. Έχει τρελαθεί ο άνθρωπος. Μου λέει τον πρόδωσες. Εγώ του λέω? Αυτός προσπάθησε να με μειώσει μέσα σ’ ένα ΔΣ με ένα προσωπικό μου πρόβλημα. Και τον έχει πειράξει αυτό.

Β: 18:30 η ώρα στο γραφείο θα είναι… γιατί μετά έχω να πάω σε μια δουλειά. Μην αργήσεις.

Α: Εντάξει 18:30.

Ήταν πολλά τα λεφτά;

Σε μια ακόμα συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) συνομιλεί με τον Γιώργο (Β, αγνώστων λοιπών στοιχείων), και αναφέρεται ότι: «η Λάρισα έδωσε πραγματικά πολλά χρήματα στον Εργοτέλη».

Α: Τι έγινε με αυτά τα α…;

Β: Βγήκε απόφαση.

Α: Βγήκε απόφαση και για τον Πανσερραϊκό, λέει ε;

Β: Τι πράγμα;

Α: Κι αυτόν τον απέρριψαν.

Β: Τι μας νοιάζει ο Πανσερραϊκός εμάς; Πού εμπλεκόμαστε εμείς;

Α: Όχι λέω και ο Πανσερραϊκός, γι΄ αυτό αυτός δε χτύπησε το τελευταίο ματς, δεν έχει φτιάξει τα χαρτιά, χρωστάει, λέει, σε πολλούς.

Β: Μάκη, οι δυο μας μιλάμε, άκου. Στο τελευταίο ματς η Λάρισα έδωσε πραγματικά πολλά χρήματα στον Εργοτέλη.

Α: Έδωσε ε;

Β: Ναι, ναι, πολλά… ο Κώστας.

Α:  Ναι, ναι κατάλαβα.

Β: Ο δικός σου ρε!

Α: Ναι, ναι, κατάλαβα, κατάλαβα.

Β: Όταν λέμε πολλά, εννοούμε πολλά. Σιγά τώρα ο Εργοτέλης να μη σκιζότανε μα κάνει… θα σου πω λεπτομέρειες.

Α: Εντάξει.

Β: Πάρε με ό,τι χρειαστείς.

Α: Εντάξει, φιλιά.

Τους τα χάλασε ο Πουλόπουλος…

Ο Δημήτρης Ζαβαντίας (Α) σε διάλογο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο συνομιλεί με τον Παύλο (Β, αγνώστων λοιπών στοιχείων) και αναφέρονται στο πως θα μπορέσουν να «φτιάξουν» ένα παιχνίδι.

Β: Άκου θα στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.

Α: Ναι.

Β: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται ο Πουλόπουλος, αυτοί αρνούνται…

Α: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.

Β: Ναι.

Α: Ο Πουλόπουλος κ ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις, ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε: «Άμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ…».

Β: Δηλαδή; Τι θα γ…;

Α: ότι και καλά δεν θα βγει διπλό ρε.

Β: Έχω κανονίσει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουνε όργια, τα πιο χαλαρά. Θα το κάνουν σα να είναι φιλικό.

Α: Ναι.

Β: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι ούτε στόπερ, ούτε αμυντικοί, ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.

Α: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.

Β: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω. Άμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Άμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει Χ το ματς ή άσσος, δε θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε: ‘’Στα α… μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς, ήρθε. Άμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλ…»

Α: Παρολί δηλαδή, στις πλάτες παρολί δηλαδή.

Β: Ναι.

Α: Σου λέει: ‘’Άμα χάσουμε παικτικά, θα πάρουμε και λεφτά’’.

Β: Ναι, δεν έχουν άλλη δύναμη οι δικοί μας να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν να το κάνουν μέσω της ομάδας, δεν θέλουν αυτοί, λέει: ‘’Γιατί πήγατε να χτυπήσετε τους παίκτες μόνοι σας και νευριάσαμε’’. Π… μπλε δηλαδή. Οι παίκτες, λέει, 5-6 άτομα πήγαν να το κανονίσουν δυνατά, να κάνουν όργια, αλλά το γ… ο Πουλόπουλος.

Α: Γιατί δε βάζει και τον Πουλόπουλο στο κόλπο;

Β: Τον είπανε και δε θέλει, λέει.

Ο Ντεμπεγλέρ και οι ντελικατέ…

Αγνωστος (Β) καλεί τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) λίγη ώρα μετά το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό.

Το τηλεφώνημα έλαβε χώρα στις 16/03/2011 και ώρα 20:06. Αναλυτικά η συνομιλία των δύο ανδρών που συζητούν για τις αντιδράσεις του Αχιλλέα Μπέου:

Α: Κυνηγάνε τους φιλάθλους ρε μ…, δεν στο’ πα;

Β: Πάρε τα α… μου ρε σκατόχοντρε, γ….

Α: Ελα να σου πω κάτι, στο πα να πούμε; Και χωρίς να παίξει μπάλα ο Ατρόμητος, δεν υπήρχε Ατρόμητος!

Β: Αυτοί νεκροί.

Α: Ειδικά αυτός ο Ντεμπεγλέρ το χειρότερό του παιχνίδι έκανε σήμερα! Δεν υπήρχε ο Ντεμπεγλέρ ούτε ο Σφακιανάκης, δηλαδή από όσους έλεγα ότι είναι καλοί, αυτοί ήταν χειρότεροι και οι δύο.

Β: Οχι, ξέρεις γιατί; Γιατί τους είχε πει να μην κάνουνε καθόλου παιχνίδι. Γι αυτό κάτσανε πίσω όλοι, κατάλαβες;

Α: Ναι;

Β: Και δεν μπορούσανε. Μόνο ο Σφακιανάκης ήθελε, του Ντεμπεγλέρ του είπε: «Μη δίνεις καθόλου». Κι αυτός έδινε μόνο τη μπάλα και καθότανε εκεί. Γι αυτό έγινε αυτό.

Α: Κατάλαβα. Ο χοντρός που ανέβηκε στην κερκίδα;

Β: Τι έκανε ρε μ…; Τι έκανε μπορείς να μου πεις; «Της μάνας σας το μ…!» και ανέβαινε πάνω

Α: «Της μάνας σας το μ…»!

Β: Καλά, τελείωσε να ξέρεις έτσι; Τελείωσε. Αυτό περίμενε αυτός, αν πάει στον τελικό. Αφού δεν θα πάει στον τελικό, αφού δεν πήγε, τον π… κλαίγανε τώρα!

Α: Ναι, ναι, ναι. Γελοιοποιήθηκε πάντως έ;

Β: Ετσι ακριβώς. Τώρα θα γελάνε και μαζί του εκεί στον Βόλο όλοι.

Α: Ε, τώρα τον βρίζουν, του λένε: «Πανιώνιος είσαι! Αντε γ…, φύγε» κι αυτά.

Β: Ετσι ακριβώς. Πως το ευχαριστήθηκα!

Α: Τι άλλα αδερφούλη μου; Τι άλλα κάνεις;

Β: Τίποτα.

Α: Εγώ είχα όλους τους παίκτες εδώ πέρα στο μαγαζί στο Haagen Dazs και είδαν το ματς. «Σιγά την ομάδα» λέει και τέτοια.

Β: Τίποτα. Και άμα έχει και ντόπινγκ κοντρόλ; Αυτοί είναι τελειωμένοι ρε.

Α: Εντάξει μωρέ, τι ντόπινγκ κοντρόλ και τα α… μου; Γιατί; Ντοπαρισμένοι ήταν σήμερα; Δεν τους είδες πως ήταν;

Β: Δεν ήταν σήμερα, γι αυτό δεν μπορούσαν να περπατήσουν.

Α: Πεθαμένοι ήταν όλοι τους, δεν τους είδες; Κατ’ αρχάς αυτοί τώρα δεν θα έχουν ψυχολογία να παίξουν σε μένα, ε; Συμφωνείς;

Β: Ναι μηδέν. Θα τους πλακώσεις κι εσύ δυνατά από την αρχή., θα τους φύγει το μ…

Α: Επιθετικά θα τους παίξω από την αρχή.

Β: Και δυνατά.

Α: Φουλ επίθεση, φουλ. Φουλ επίθεση και πολύ κλωτσίδι, θα βάλω τα σκληρά παιδιά. Δεν βάζω ντελικατέ και τέτοια.

Β: Αυτό θέλουν, θα είναι και κουρασμένοι αυτοί κιόλας. Και καθόλου ψυχολογία. Θα τα κάνει και μ… αυτό τώρα, θα γίνει της π… θα γράφουν και γι αυτόν πάλι

Α: Θα κάνει δηλώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει δηλώσεις.

Β: Ετσι ακριβώς.

Α: Φαντάσου τι τρέλα είχε, ανέβηκε στην κερκίδα και κυνήγαγε τους φιλάθλους., τον φίλαθλο που τον έβρισε! Πα, πα, πα

Β: Ναι, ναι, ναι. Πήγε και να κατέβει στην έξοδο ξέρεις. Αλλά εκεί στην έξοδο να είναι καμιά πενηνταριά να τον βουτήξουνε να τον κάνουνε τόπι. Κατάλαβες;

Α: Γελοιοποιήθηκε πάντως έτσι;

Β: Εγώ το ευχαριστήθηκα, άστο, το ευχαριστήθηκα. Και όσο πηγαίνει να γελοιοποιείται, κατάλαβες; Οσο πηγαίνει

Α: Γελοιοποιήθηκε. Τελειώνει ο μύθος του εγώ πιστεύω ε;

Β: Τελειώνει λες ε;

Α: Τελειώνει, ναι.

Β: Να δούμε τι θα γίνει, αν θα τον τιμωρήσουνε αυτά τα μ…

Α: Ε, εντάξει, αυτά τώρα που τα βλέπουν που κυνηγάει στις κερκίδες και τέτοια δείχνουν ότι τα έχει χαμένα ο άνθρωπος.

Β: Εκτός ελέγχου, είναι εκτός ελέγχου.

Α: Δεν τα κάνουμε, αυτά τώρα τα πράγματα, να κυνηγάμε τους φιλάθλους, λάθος το λέω;

Β: Ετσι ακριβώς

Α: Δεν ανεβαίνει ποτέ πρόεδρος πάνω στην κερκίδα ε;

Β: Κατ’ αρχήν τώρα καίγεται ο τόπος μαζί σου και εσύ ασχολείσαι με αυτό το πράγμα; Σαν να τους λες: «Σας γράφω στα α… μου και το κράτος και όλους»

Α: Μα έτσι δείχνει, ότι τους γράφει όλους στα α… του.

Β: Ναι, αυτό. Γι αυτό σου λέω ότι θα την πληρώσει. Μάλιστα. Αυτό το μ…. ο Καστίγιο στο καζίνο είναι συνέχεια; Ξημεροβραδιάζεται;

Α: Στο καζίνο ήταν, ναι.

Β: Θα χάσει όλα τα λεφτά του αυτό το μ…

Α: Δεν έπαιζε, όμως. Επαιζε ο Κόκε. Του έλεγε τι να παίξει, λες να έπαιζε με τα λεφτά τα δικά του ο Κόκε;

Β: Μπορεί, γιατί ο Κόκε δεν έχει φράγκο να ξέρεις. Όταν του δώσανε 15 μέρες άδεια και πήγε στην Ισπανία, του δώσανε γιατί είχε χάσει πάρα πολλά λεφτά στο καζίνο, γιατί έχει τρέλα αυτός με το καζίνο.

Α: Να, το ξέρω. Κάθε μεσημέρι, απόγευμα εκεί είναι.

Β: Μπορεί να παίζει με τα λεφτά του για να μην δείχνει ότι παίζει αυτός, κατάλαβες;

Α: Ναι, ναι, ναι. Και του έλεγε τι να παίξει

Β: Γ… τα! Θα καταστραφεί αυτό!

Α: Τι βλέπεις τώρα στο δεύτερο ματς; ΠΑΟΚ;

Β: Βλέπω ΠΑΟΚ, φίλε, ναι.

Α: Κι εγώ ΠΑΟΚ βλέπω. Θυμάσαι ότι σου είχα πει για τον Ατρόμητο ότι βλέπω Ατρόμητο;

Β: Ναι. Εντάξει, κι ο … (ακατάληπτο) καλός ήταν, αν και δύο σφυριγματάκια εκεί πέρα στο ημίχρονο, κάτι ψιλοφάουλ.

Α: Χάσανε εκεί τις ευκαιρίες τώρα και του Καμαρά και του Αναστασάκου, δεν χάνεται αυτό το γκολ, έτσι δεν είναι;

Β: Ετσι, ναι.

Α: Αργός πολύ ο Αναστασάκος.

Β: Πολύ, πολύ. Αυτός είναι για να τον βάλεις αλλαγή για να κρατάει τη μπάλα. Κατάλαβες;

Α: Και θυμίσου τώρα που στο λέει το φιλαράκι σου, ο Ατρόμητος θα παίξει τελικό και θα πέσει Β’ Εθνική.

Β: Ναι, ναι, ναι.

Α: Θυμίσου που στο λέω, δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ, ήδη έχει πάει Β’ Εθνική. Και με ισοπαλία πάλι!

Β: Ναι, ναι, ναι. Εντάξει αδερφούλη μου.

Α: Αντε, σε αγαπώ, φίλησέ μου τα μωρά.

Μάκης καλεί Σταύρο…

Συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη με τον γιό του Σταύρο και τον Αργύρη Λίβα, έπειτα από ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου.

Αναλυτικά οι διάλογοι όπως έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο:

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Σταύρο (Β’, γιος του)

S/N: 4727, Έναρξη: 13:50 (25.04.2011)

Ο Α’ ενημερώνει τον Β’ ότι πίνει καφέ στο Ψυχικό με τον Κωστάκη, τον πρόεδρο του Ιωνικού.

Β’: Ρε Μάκη, έχω βαρεθεί να του βάζω πλάτη. Έχω μιλήσει σήμερα με 10 δημοσιογράφους έτσι, για να βάλουνε πλάτη στον Σοφοκλή, για να μη τον βρίζει ο Μπέος. Για ποιόν λόγο να το κάνω δηλαδή άλλο;

Α’: Ναι ρε αγόρι μου, το θέμα μας τώρα είναι να βγάλει σαν ΕΠΟ ανακοίνωση. Για τον πιλάβιο λέει για τους εισαγγελείς;

Β’: Να σου πω, επειδή εσύ μιλάς με τον Λίβα που είναι φίλος του…

Α’: Δεν έχει σχέση ο Μπέος με τον Λίβα.

Β’: Όχι, να πάρει ο Λίβας τον Πιλάβιο που είναι φίλος του και είναι και δικηγόρος και αν τον τσιγκλίσει λίγο. Να του πει: «Ρε μ…, είναι δυνατόν πάλι; Σε έκανε ρόμπα ο Μπέος με την ανακοίνωση!» Για τι εγώ έχω μάθει από τον Σοφοκλή ότι μιλάει με τον Λίβα, είναι φιλαράκι του και τον ακούει, να τον πάρει δηλαδή ο Λίβας να τον βάλει στην πρίζα, κατάλαβες;

Α’: Εντάξει. Κάπου το έχει καταλάβει ότι εσύ θα το… εσύ πιστεύει ότι δε θα κάνεις τίποτα! Πες του: «Ρε μ…, μέχρι ενός σημείου. Όταν ξεφτιλίσει εσένα, ξεφτιλίζει κι εμένα!»

Β’: Εγώ, Μάκη, δεν κάνω τόσο καιρό κάτι για να μην ξεφτιλιστεί ο Σοφοκλής! Γιατί, άμα το κάνω, καταλαβαίνεις τι θα πάθει ο Σοφοκλής μετά! Τέλος πάντων, μίλα τώρα και με τον Λίβα.

Α’: Τον παίρνω τώρα τον Λίβα.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Αργύρη (Β’)

S/N: 4880, Έναρξη: 20:29 (26.04.2011)

Ο Α’ ενημερώνει τον Β’ ότι ο Αχιλλέρας Μπέος έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία «κράζει» τον Σοφοκλή. Ο Α’ πιστεύει ότι πρέπει ο Σοφοκλής να απαντήσει άμεσα σε αυτή την ανακοίνωση, αλλά ο Β’ του λέει ότι απουσιάζει εκτός Ελλάδος για 10 μέρες.

Α’: Εγώ να σου πω κάτι; Δεν θέλω να γίνει μπουρδέλο, πάνε να το κάνουνε μπουρδέλο αυτοί.

Β’: Σωστός είσαι.

Α’: Τον βάζει ο Μαρινάκης και τα κάνει αυτά.

Β’: Το πιθανότερο, έτσι όπως το λες είναι.

Α’: Από μόνος του δε βρίσκει αυτός τα κουράγια να κάνει, για να πει..

Β’: Όχι ρε, τέτοια σοβαρά θέματα, για ομοσπονδία και τα λοιπά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει…

Α’: Συμφωνεί;

Β’: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει την έγκριση. Κι αν δεν τον έχει βάλει, έχει πάρει την έγκριση 100%.

Α’: Μα γι’ αυτό και τον έβαλαν εκεί πέρα, για να φαίνεται αυτός, να τα κάνει μπουρδέλο αυτός…

Β’: Και μετά ο άλλος να το παίζει ισορροπιστής.

Α’: Επέμεινε κι εσύ να τον πάρεις τηλέφωνο, θα επιμείνω κι εγώ, πρέπει να βγάλει μία ανακοίνωση για αν τον βάλει στη θέση του.

Β’: Έγινε πρόεδρέ μου.

Ψωμιάδης: «Γελοίος ο Πιλάβιος»

Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) συνομιλεί με έναν Σταύρο (Β) αγνώστων λοιπών στοιχείων και αναφέρονται στον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Πατρίκ.

Β: Γεια σου προεδράρα, καλημέρα. Τι κάνεις;
Α: Με στεναχώρησες πολύ.
Β: Εγώ γιατί ρε πρόεδρε; Πες μου κι εσύ ότι δεν διέκοψα…
Α: Γιατί έγινες ρόμπα και ξαναμπήκες εκεί πέρα και γελοιοποιήθηκες.
Β:Εγώ; Ρε πρόεδρε, αφού ξέρεις πως είναι τα πράγματα.
Α: Ξέρω, εκείνη την ώρα έπαιρνε και ο Πιλάβιος και του είπα ότι είναι γελοίος και ότι γελοιοποιήθηκε.
Β: Τι γελοίος; Εδώ…
Α: Αλλά εσύ έπρεπε να δείξεις α… και να πεις: «Εγώ δεν βγαίνω». Γιατί εσύ γελοιοποιήθηκες, δεν γελοιοποιήθηκε ο Πιλάβιος. Λίγοι ξέρουν ότι ο Πιλάβιος σου το είπε, εγώ εκείνη την ώρα τον έπαιρνα τηλέφωνο, κατάλαβες;
Β: Δεν θα μιλούσε με σένα, γιατί εκείνη την ώρα μιλούσε με τον Σταύρο και τον Θόδωρο
Α: Σου μιλάω ειλικρινά, με μένα μίλαγε
Β: Η απόφαση μου ήταν να μη βγω και πέσανε όλοι πάνω, Πατρίκ, Σοφοκλής και τηλέφωνα και τα λοιπά και λένε: «Βγες, γλείψε (;) και κάνε». Τι να κάνεις μετά;
Α: Στο λέω τώρα εγώ να πούμε τι έγινε
Β: Και εγώ σου λέω τι έγινε που ήμουν πιο κοντά
Α: Εντάξει, αγόρι μου, εσένα ότι σου έλεγε ο νόμος έπρεπε να κάνεις
Β: Ξέρεις πως είναι τα πράγματα αυτά
Α: Που είσαι; Καβάλα;
Β: Κομοτηνή. Έχεις χαιρετίσματα από τον Δημήτρη τον Τάτση, είμαστε σε ένα τουρνουά κάτω των 17.
Α: Θα έρθεις από Καβάλα σήμερα; Καβάλα είμαι.
Β: Θα έρθω σήμερα Καβάλα, θα σε πάρω ένα τηλεφωνάκι μήπως βρεθούμε.

Μάκης: «Είναι στημένο…»

Συνομιλία μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη με τον Πατρίκ Κομνηνό δημοσίευσε η εφημερίδα «Sportday», στην οποία ο πρώτος υποστηρίζει ότι το παιχνίδι Πανσερραϊκός – Εργοτέλης είναι στημένο.

Αναλυτικά τα όσα είπαν, σύμφωνα με τη δικογραφία και τα οποία δημοσιεύτηκαν στην Sportday:

Μάκης: Με τον Πανιώνιο τι γίνεται;
Πάτρικ: Δεν έχω κάτι νεότερο. Ακούω και αυτά που μου είπες κι εσύ, έβγαλε και ο Πανιώνιος μια ανακοίνωση όπως ξέρεις.
Μάκης: Καλά, αυτά είναι μ…
Πάτρικ: Εντάξει, κάτι έπρεπε να πει κι αυτός. Και δεν έχω κάτι νεότερο επ’ αυτού.
Μάκης: Πως αντέδρασαν Πηλαδάκηδες και τέτοια; Μαθαίνω ότι είναι ήρεμος.
Πάτρικ: Δεν τους έχω μιλήσει καθόλου. Εντάξει, έτσι όπως είναι τώρα ο Πηλαδάκης που πάει για 16ος, νομίζω ότι δεν του κάνει και καμία μεγάλη διαφορά έτσι κι αλλιώς.
Μάκης: Ναι ναι. Σίγουρα πάει τελευταίος. Του έχουνε δώσει ο Εργοτέλης τον Πανσερραϊκό.
Πάτρικ: Θεωρώ πως και να μη το ‘χει δώσει, πάλι θα κέρδιζε ο Πανσερραϊκός γιατί έχει το κίνητρο.
Μάκης: Εγώ έμαθα ότι το ‘χει δώσει.
Πάτρικ: Ναι ε; Δεν εκπλήσσομαι.
Μάκης: Αφού είναι στην ίδια παρέα, δεν τον βλέπεις;
Πάτρικ: Ναι ναι, αλλά εκτός από αυτό όποιος έχει κίνητρο συνήθως κερδίζει, παίζει ο Πανσερραϊκός στο γήπεδό του.

Οι… συμβουλές του Μάκη

Ο Μάκης Ψωμιάδης δίνει συμβουλές σε κάποιον... Σταύρο για το πώς θ’ αντιμετωπίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ και την Ορίτζιναλ.

Ο διάλογος δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Sportday».

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Μάκης: Πήρα τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με αυτά που έμαθα εχθές και τέτοια και έτσι λέω μήπως χρειάζεσαι.
Σταύρος: Εσείς τους έχετε αντιμετωπίσει (ακατάληπτο) και
Μακης: Εγώ τους έχω αντιμετωπίσει με κλοτσιές πολλές
Σταύρος: Έτσι. Αυτός ο π... ο Δημήτρης είναι το ένα μια το άλλο.
Μάκης: Αυτός είναι, εντάξει, όταν μιλάς με αυτούς και τους δίνεις στον αέρα, αυτά θα σου κάνουν. Ενώ όταν έχεις την ξεφτίλα, είναι κότα. Και δεν... πιστεύω ότι μπορεί να τα κάνει ο Νικολαΐδης γιατί αυτοί ήταν υπάλληλοι και τώρα γίνανε νταλαβερτζήδες μαζί του. Κατάλαβες τι σου λέω. Την εποχή τη δική μου τους συντηρούσε αυτός, απ' το συμβόλαιό του.
Σταύρος: Οτι ο κοντός κάνει κινήσεις αυτό είναι γεγονός, τώρα δεν ξέρω έχει εισχωρήσει εκεί μέσα, αλλά ότι κάνει κινήσεις κάνει.
Μάκης: Κολλητοί του είναι αυτοί. Αυτός είναι ο κολλητός του, δεν αλλάζει.
Σταύρος: Θα το αντιμετωπίσουμε. Αλλά ο Χατζηχρήστος με έχει απογοητεύσει πλήρως. Είναι... εντάξει. Τους κάνεις και μετά έρχονται και σε γ...
Μάκης: Κόφ' του εσύ τώρα τα εισιτήρια, περιμένει το Κύπελλο για να κονομήσει, μην του δώσεις ούτε ένα εισιτήριο, όλοι να πάρουμε από τα γκισέ και από τα γραφεία. Μη δώσεις τίποτα εισιτήρια στην Ορίτζιναλ. Θα είναι λάθος σου, πολύ μεγάλο λάθος, γιατί αυτός περιμένει από εκεί να οικονομήσει κανένα πενηντάρι, βάζει κανένα τριάρι τεσσάρι πέντε γιούρο πάνω στο κεφάλι. Κάν' του λίγο αυτό να την καταλάβει έτσι.
Σταύρος: Θα το κάνω αυτό.
Μάκης: Αν δεν το κάνεις, θα είναι λάθος σου. Πάλι θα σε ξεβρακώσει. Δεν θα γίνει ποτέ φίλος σου.
Σταύρος: Κοίτα ο π... συνήθως έχω μια συνεννόηση χτες δεν είχα μάθει τίποτα. Ετσι ξαφνικά εμφανίστηκαν εκεί.
Μάκης: Κι εσύ πάλι δεν είχες στείλει τίποτα άτομα δικά σου εκεί πέρα;
Σταύρος: Είχα δέκα άτομα, με τους 200 τι να κάνω;
Μάκης: Στείλε τους να τους πάρουν στο κυνηγητό.
Σταύρος: Και μετά λέω και στην αστυνομία "στείλτε κόσμο", μου λέει η αστυνομία "δεν έχουμε, έχουμε στην Κερατέα, έχουμε απεργίες, έχουμε το ένα, έχουμε το άλλο". Τι να κάνουμε;
Εντάξει θα το αντιμετωπίσουμε.
Μάκης: Κατά τ' άλλα καλά.
Σταύρος: Για τον τελικό τώρα. Εκεί.
Μάκης: Εντάξει. Ο,τι θες πάρε με στο τηλέφωνο.

«Πιάσανε τα κοντέινερ»

Για κοντέινερ, τα οποία σταμάτησαν (προφανώς η αστυνομία), μιλούν, σε διάλογο που δημοσιεύτηκε στην «Sportday» οι Μάκης Ψωμιάδης και κάποιος Σταύρος

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εφημερίδα:

Σταύρος: «Ελα, δεν είναι στην ΑΘήνα τα κοντέινερ, στην Ιτέα τα πιάσανε».
Μάκης: «Στην Ιτέα;».
Σταύρος: «Ναι»..
Μάκης: «Το 'μαθε;».
Σταύρος: «Ναι, τώρα πήραν τηλέφωνο, στην Ιτέα, λέει πιάσανε 4 κοντέινερ με τσιγάρα και πούρα».
Μάκης: «Ναι;».
Σταύρος: «Εντάξει».
Μάκης: «Γεια».

Μπέος – Σταυρίδης για διαιτησία

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Κώστα Σταυρίδη με θέμα τη διαιτησία. Ο διάλογος είναι από τη δικογραφία και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Sportday».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Β: Όλα εντάξει;
Α: Ναι τι με ήθελες;
Β: Τίποτα, μ’ αυτά που ακούω
Α: Τι να ακούς μωρέ με τον π…. τον Κούγια; Μήπως έχει και τίποτα;
Β: Για κάτι που έμαθα θέλω να σου πω
Α: Για πες μου, τι έμαθες;
Β: Κάποιος του σφύριξε ότι είχες ασχοληθεί εσύ με το παιχνίδι του Παναργειακού, γι’ αυτό τα έχει βάλει με εσένα.
Α: Τρελός είσαι; Τι δουλειά έχω εγώ;
Β: Βρε ναι το ξέρω, κάποιος του είπε έτσι όμως.
Α: Και γω μπορώ να βγω και να πω ότι θέλεις. Έχει κανένα νόημα;
Β: Όχι, κανένα νόημα δεν έχει.
Α: Εγώ υποψιάζομαι και ποιος μπορεί να του το είπε, αυτός ο καραγκιόζης που είναι δίπλα του.
Β: Αυτό δεν το ξέρω.
Α: Δεν με νοιάζει, ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει.
Β: Καλά είσαι εσύ; Θέλεις καμία βοήθεια; Κάτι;
Α: Όχι, ευχαριστώ Κώστα
Β: Άμα θέλεις κάτι είμαι στη διάθεσή σου.

Διάλογος Μπέος-Στιβ

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου συνομίλησε με κάποιον Στιβ. Ο διάλογος δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Δευτέρας από την εφημερίδα «Sportday».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται η εφημερίδα:

Στιβ: Ναι
Αχιλλέας: Επειδή σου είπε ότι θα έχω πρόβλημα εγώ μαζί του. Εγώ δεν σου είπα θα έχει και αυτός μαζί μου; Για να δούμε. Αν νομίζει με 200 χιλιάρικα που έδωσε στην αστυνομία θα αλλάξει την άποψη της γνώμης και θα εξαγοράσει συνειδήσεις είναι γελασμένος.
Στιβ: Εσένα πιστεύεις θα σε καλέσει ο εισαγγελέας;
Αχιλλέας: Εμένα 2 πράγματα μπορεί αν γίνουν ή να με καλέσει για μάρτυρα ή να κρίνει από όλα αυτά που κατέθεσαν όλοι αυτοί και που θα καταθέσουν ότι υπάρχει λόγος να με πάει για δίκη.
Στιβ: Ποιοι θα καταθέσουν; Ο Πιλάβιος έχει να καταθέσει ακόμη.
Αχιλλέας: Ο Πιλάβιος και ο Βασάρας.
Στιβ: Και ο Βασάρας. Τι να καταθέσει ο Βασάρας;
Αχιλλέας: Τίποτα δεν πρόκειται να καταθέσει.
Στιβ: Ο Πιλάβιος τι να καταθέσει.
Αχιλλέας: Μα δεν έχει συμβεί τίποτα, ο Δαλούκας ξέρεις τι έχει να πει;
Στιβ: Ναι ξέρω.
Αχιλλέας: Τι;
Στιβ: Ότι του έκανες πίεση αλλά λέει δεν μου έγινε πρόταση δωροδοκίας.
Αχιλλέας: Ναι. Άντε λοιπόν πήγαινε με εμένα για δίκη.
Στιβ: (Ακατάληπτο)
Αχιλλέας: Τι θα πει δηλαδή; Ποια είναι η πίεση; Τι σου είπα; Να παίξεις κόντρα στον Παναθηναϊκό; Μπράβο. Έπαιξες; Άρα λοιπόν η πίεση που σου έκανα, δεν σε φοβέρισε, δεν φοβήθηκες. Άσε τα μαλακίες, γάμησε τα.
Στιβ: Παιδικά πράγματα είναι όλα αυτά.
Αχιλλέας: Είναι ντροπή που μιλάς με αυτόν τον πούστη ακόμα στο λέω. Κατακριτέος από όλο τον κόσμο είναι ο ρουφιάνος.

«Ο Πατέρας σβήνει τη φωνή του»

Συνομιλία με άγνωστο είχε ο Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούγεται το όνομα του Νίκου Πατέρα, ο οποίος έλαβε, όπως αναφέρεται, χρόνια πολλά στην γιορτή της γυναίκας!

Αναλυτικά ο διάλογος που διέρρευσε στο διαδίκτυο:

Β': Τίποτα, μ...., τίποτα δεν λέει, Το άκουσες;

Α': Εμένα μου λες; Καραγκιόζης είναι! Αυτός που σβήνει τη φωνή του ξέρεις ποιος είναι;

Β': Ο δικός μας.

Α': Ο Πατέρας.

Β': Χθες ήταν η γιορτή της γυναίκας. Εγώ του έστειλα μήνυμα χθες και του λέω: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, διότι οι πρώην φίλοι σου ξέρουν πότε γιορτάζεις. Ο υπόλοιπος κόσμος νομίζει ότι γιορτάζεις 6 Δεκεμβρίου, του Αγίου Νικολάου».

Α': Π... μεγάλη! Μόνο οι π... τα κάνουν αυτά! Ξεφτίλας μεγάλος! Πού είσαι;

Β': Στο μαγαζί στο Φάληρο, στην παραλία.

Α': Γιατί ορκιζότανε χθες στον Κακέτση ότι δεν τις έδωσε αυτός και ο Κούγιας είπε στον Σαλονίκη ότι ο Νίκος του έδωσε τις κασέτες. Γ... τα, στα α... μου με τους καραγκιόζηδες!

Β': Καραγκιόζηδες. Αυτό άμα δεν τον κουνήσετε τώρα θα σβήσει.

Α': Όχι, εγώ θα δώσω συνέντευξη την Παρασκευή, θα τους γ...! Να αιωρείται αυτό το πράγμα; Μετά από 7-8 μήνες που δεν θα έχει γίνει τίποτα θα λένε όλοι: «Ο Μπέος που έφτυνε, έκανε, έδειχνε». Δεν πάνε να γ...; Θα τους ξ...!

Β': Και ποιος μιλάει ρε π...;

Α': Την Παρασκευή θα τους γ... το σπίτι, περίμενε και θα δεις!

Β': Έχε υπόψη σου, ο αποτυχημένος παράγοντας ο ένας και ο άλλος, όλοι οι κερατάδες κάνουν παρέα μαζί.

Α': Εμένα θα μου πεις; Θα δεις τι έχει να γίνει. Θα κατέβω κάτω σε κανένα μισάωρο να πιω καφέ.

Β': Καλά, εγώ έχω δουλειά.

Α': Θα τα πούμε.

Διάλογος Μπέου - Στιβ Νο 2

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομίλησε με κάποιον Στιβ και εκτοξεύει απειλές για τρίτο πρόσωπο, σε διάλογο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το πρώτο μέρος της συνομιλίας τους μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Αναλυτικά  η συνέχεια της συνομιλίας τους

Εισερχόμενο από τον Στιβ (Β) στον Αχιλλέα Μπέο (Α)

Α΄: Μετά από κάποιο διάστημα, όταν θα ακούσεις ότι θα του έχουνε σπάσει το πόδι, ότι θα έχει φάει κανένα χαστούκι δυνατό, μη μου πεις: «Γιατί το έκανες;».

Β΄: Ποιον:

Α΄: Για το μ… αυτό, τον Δημητριάδη. Με πήρε πριν από μισή ώρα, 40 λεπτά ένας μπράβος… ότι τον πήρε ο Δημητριάδης και μου λέει:  «Σε παρακαλώ πολύ, μην τον πειράζεις». Τι πήρε τον μπράβο; Να μου κ … μια μάντρα α….;

Β΄: Να σου πω, μιλάμε τώρα σοβαρά και ήρεμα… τόσο το μυαλό που κουβαλάει τόσο λέει. Γιατί εγώ, αν ήμουνα στη θέση σου και σου το είπα, δε θα είχα τα α…. να πάω στο ΟΑΚΑ. Από τη στιγμή που πήγες εκεί πέρα έπρεπε μόνος του να καταλάβει ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα ότι κουβαλάς τρέλα.

Α΄: Έχουμε δύο κοινούς γνωστούς, ο ένας λέγεται Κακέτσης και ο άλλος Μελισσανίδης, ο άλλος οτιδήποτε, δεν πρέπει αν σεβαστεί αυτό το πράγμα; Είπαμε 2 κουβέντες, τελείωσε.

Β΄: Ίσως προσπαθεί να πάρει την εύνοια του Δημήτρη με το να λέει μ….

Α΄: Τι να μου κάνει εμένα δηλαδή ο Δημήτρης; Για να μου κάνει κάτι, πρέπει να τον πειράξω. Πείραξα εγώ τον Δημήτρη πουθενά; Μη μου πεις μετά ότι είναι καλό παιδί κι α….! Αμέσως με πήρε και μου το ΄πε.

Β: Κι ο Κούγιας ήρθε προχθές για να καταλάβεις και λέει: «Αυτός ο Αιμίλιος τα έκανε με τον Πατέρα και τον Μαρινάκη».

Α΄: Στα α… μας τι έκανε ο Αιμίλιος, εγώ για το δικό μου το θέμα…

Β΄: Στο λέω ως παράδειγμα ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση. Αυτός αυτό κάνει.

Α΄: Πες ότι δε με ήξερε αυτός και ήταν ένας αυτό, δεν με βάζει σε περιπέτεια;

Β΄: Ε, βέβαια.

Α΄: Να τραβηχτώ. Τι θέλει; Να στείλω εκεί 2 παιδιά που είναι και να τον ξεφτιλίσουν μέσα στο ξενοδοχείο; Άντε θα τα πούμε, καληνύχτα.

Β΄: Φιλιά.

Διάλογος για Ποτουρίδη - Μέλμπεργκ

Στις 11/04/2011 ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) τηλεφωνεί στον Νίκο(Β).

Β΄: Ναι

Α΄: Ελα Νίκο, καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Β΄: Έλα πρόεδρέ μου, καλημέρα.

Α΄: Το είδες εχθές, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού; Είδες τι πάσα του έκανε;

Β΄: Πάσες έχει δώσει ο άλλος, πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης.

Α΄: Πάσες, πάσες. Δύο πάσες έκανε, δύο γκολ.

Β΄: Απίστευτο έτσι;

Α΄: Γίνεται αυτό το πράγμα; Ο Μέλμπεργκ κοίταγε, κοίταγε ο Μέλμπεργκ!...(γέλια)…

Β΄: …(γέλια)…Τι γίνεται ρε;

Α΄: Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μ….;

Β΄: Μεγάλη ξεφτίλα, όντως!

Α΄: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (ή τους) σας είχαν για καθάρισμα ε;

Β΄: Ναι, ναι, ναι.

Α΄: Ο Ολυμπιακός.

Β΄: Εντάξει. Τι να πεις τώρα, άστο, άστο από πού γλυτώσαμε.

Α΄: Γλύτωσες, από μένα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στον Αστέρα να πούμε, που ήρθαν με 500 χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες;

Β΄: Ναι, ναι. Τι να σου πω;

Α’: Για να ξέρεις να πούμε.

Β΄: Το ξέρω πρόεδρέ μου.

Α΄: Μ… είναι πάντως, τους σιχαίνομαι, τους έχω σιχαθεί φίλε μου.

Β΄: Δεν έχεις άδικο και νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύσουν όλο το ποδόσφαιρο.

Α΄: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ; Οι μόνοι αξιοπρεπείς και με το κεφάλι ψηλά είμαστε.

Β΄: ‘Ετσι, έτσι.

Α΄: Τέλος πάντων, να πάνε να γ…! Να σου πω κάτι, τι κάνεις άλλο; Ηρέμησες;

Β΄: Ηρέμησα, τώρα ηρέμησα.

Α΄: Ο Πηλαδάκης τον άκουσες τι έλεγε;

Β΄: Τι είπε;

Α΄: Ότι οι σύμβουλοι της ΕΠΟ να πούμε πιάνανε διαιτητές να παίξουνε έτσι και αλλιώς.

Β΄: Αντε! Ναι;

Α’: Και το παραδέχτηκε, λέει και ο Πιλάβιος.

Β΄: Ωχ. Ωχ!

Α΄: Για τις αδειοδοτήσεις  είπε ότι πρόκειται να παρέμβει ο εισαγγελέας να πούμε…

Β΄: Τι βλέπεις να γίνεται εσύ εκεί;

Α΄: Τον Ηρακλή πάνε να φάνε.

Β΄: Ναι, ε; Και να μείνει ο Αστέρας, έτσι;

Α΄: Ναι και ο Αστέρας έχει… και πάει για την ΑΕΚ ο Πηλαδάκης, έχει βρει χαρτιά να πούμε..

Β΄: Ναι, αλλά πως θα πάει; Ο Πηλαδάκης είναι ικανός να βγει και τελευταίος τώρα αυτή την εβδομάδα. Αμα οι Σέρρες κερδίσουνε τον Εργοτέλη, πάει τελευταίος ο Πηλαδάκης.

Α΄: Με ποιον παίζει αυτός; Με Ολυμπιακό παίζει, ε;

Β΄:Ε, στον Ολυμπιακό.

Α΄: Μάλιστα, μάλιστα

Β΄: Δηλαδή αυτό να σου κάτσει μόνο, να μην πάρουν οι δύο ομάδες αδειοδότηση και να μείνει κι έξω!

Α΄: Πάντως αυτός κινείται με το θέμα της ΑΕΚ απ΄ότι ξέρω

Β΄: Ναι, το ξέρω, μου το΄πες και προχθές.

Α΄: Και οι άλλοι έχουν πληρώσει 250 χιλιάρικα σ΄αυτόν τον Ζελελίδη να πούμε και κάτι παίκτες να πούμε, δύο παίκτες που΄χει πάρει τα δικαιώματά του ο Αστέρας.

Β΄: Ναι, ναι, κατάλαβα, τον Ντουάμα κι αυτόν.

Α΄: Ντουάμα και τον άλλονα που είναι στην Κίνα και κάτι τέτοια. Έδωσε από 100 στους παίκτες και 50 στον Ζελελίδη.

Β΄: Ωχ κατάλαβα.

Α΄: Να πάνε να γ…! Να σου πω κάτι αγορίνα μου, βάλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.

Β΄: Ναι, ναι, σήμερα θα τελειώσει. Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.

Α΄: Αντε αγάπη μου, άντε γεια.

Μπέος με Σαλονίκη για Πατέρα

Νέες συνομιλίες του Αχιλλέα Μπέου είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά συνομιλεί με κάποιον Γιώτη και με τον Γιώργο Σαλονίκη.

Το κεντρικό θέμα της συζήτησης είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Γιώτη (Β’) στον Αχιλλέα Μπέο (Α’)

Β’: Είπαμε κάτι στη βιβλιοθήκη και σου’ πα εγώ χθες στο τηλέφωνο κάτι. Εμένα με ξέρεις 30 χρόνια και σε ξέρω κι εγώ 30 χρόνια από μικρά παιδιά, είπες εσύ στον Σαλονίκη ότι συναντηθήκαμε και είπαμε διάφορα πράγματα;

Α’: Ήμουνα κάτω στο Κολωνάκι με τον Θανάση τον Κανελλόπουλο κι έναν άλλον και ήταν κι ο Σαλονίκης και του είπα: «Μίλησα με τον Γιώτη και μου είπε 5 απόψεις για τον Πατέρα.», αυτό, τι να πω;

Β’: Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι ο Νίκος, αφού του είπα εγώ ότι κλείνει το θέμα και τα λοιπά και μου είπε κι αυτός ότι κλείνει το θέμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Έκλεισε ο Νίκος το θέμα. Κι εσύ σοβαρέψου, ηρέμησε. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αυτό.

Α’: Θα σε πάρω μετά, γιατί βαράει η άλλη γραμμή.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Αχιλλέα ΜΠέο (Α’) στον Γιώργο Σαλονίκη (Β’)

Β’: Ναι;

Α’: Τι γίνεται πρωταθλητή;

Β’: Πού είσαι αγόρι μου;

Α’: Τι κάνεις;

Β’: Θα σε γράψω! Πρόσεχε τι θα λες μ…! …. (γέλια) ….

Α’: Άρχισε και (ακατάληπτο) το κωλαράκι τους τώρα να ξέρεις.

Β’: Αφού μπήκε τώρα ο αρχηγός στη μέση, θα τους πάω γ…! Εγώ π…; Όταν δω π…, αφού με ξέρεις ρε συ! Τον π… θα τον τελειώσω, κατάλαβες τι σου λέω.

Α’: … (γέλια) … Να σου πω κάτι, πήρες τον Γιώτη χθες εσύ τηλέφωνο;

Β’: Πότε να τον πάρω;

Α’: Δεν ξέρω, έτσι μου είπε. Τον Γιώτη ρε, αυτόν τον Αβγίτα (;), το λαμόγιο, του Πατέρα τον κολλητό.

Β’: Όχι, αυτός μου είπε ότι συναντηθήκατε προχθές εσείς.

Α’: Μίλησες εσύ μαζί του;

Β’: Τι να οτυ πω εγώ του Γιώτη; Αυτός μου είπε. Χθες ήμασταν το μεσημέρι με τον Δεληβοριά και λέει… εγώ του είπα άλλο! Μου είπε ο Βαγγέλης ότι πήρε ο Γιώτης τον Μπέο, του λέω: «Ρε π…, πήρες τον Μπέο και ήταν ο άλλος δίπλα και τον γράφατε πάλι γ… την Παναγία σου γ…;»

Α’: … (γέλια) …

Β’: «Ρε συ Γιώργο» μου λέει και του λέω: «Ρε συ π…, μη σας γ…!». Σε πήρε χθες τηλέφωνο;

Α’: Με πήρε χθες τηλέφωνο, προχθές ήμασταν στο Κολωνάκι μαζί και με πήρε και τώρα και μου είπε: «Γιατί το είπες στον Σαλονίκη;» Του λέω: «Άντε και γ… βρε μ…».

Β’: Τι σου είπε;

Α’: Αυτός θέλει σώνει και ντε να ρίξουμε γέφυρες, λέει και να τα βρούμε.

Β’: Εντωμεταξύ του λέω: «Ρε π…; τον πήρες, είχες τον Νίκο και τον ξαναγράφατε; Δεν χορτάσατε γράψιμο ρε π…;» και μου λέει: «Όχι ρε Γιώργο, δεν είναι έτσι».

Α’: Καραγκιόζηδες!

Β’: Και σε πήρε τώρα;

Α’: Ναι.

Β’: Και τι σου είπε το λαμόγιο; Για πες μου.

Α’: Ότι: «Πήγες και τα είπες στον Σαλονίκη ότι βρεθήκαμε;», του λέω: «Δεν κατάλαβα. Κατ’ αρχήν ο Γιώργος είναι φίλος μου».

Β’: Πες του: «Αν δεν τα πω στον Σαλονίκη, πού θα τα πω ρε μ…;» … (γέλια)..

Α’: Τι μ…!

Α’: Αυτό που έκανε, έχε υπόψη σου, είναι κατακριτέο απ’ όλο τον κόσμο, όχι στην Ελλάδα.

Β’: Ρε Αχιλλέα, δεν στο είχα πει; Αυτός έχει αποβληθεί απ’ όλο το σύστημα, οικονομικό, παραγοντικό, οτιδήποτε. Δηλαδή εγώ δέχομαι τον λαθρέμπορα, δέχομαι τον δολοφόνο, δέχομαι τον π…, αυτό που δε δέχομαι είναι να σε βάλω σπίτι μου και να γράψω και να σε εκβιάζω μετά. Αυτό δε γίνεται πουθενά, Αχιλλέα, έχε υπόψη σου.

Α’: Ναι, γ… τα!

Β’: Εκεί φεύγει το αντριλίκι σου, γίνεσαι π… σε όλη την πιάτσα.

Α’: Ξεφτιλίστηκε.

Β’: Άνθρωπος δε συναλλάσσεται μαζί σου, άνθρωπος δεν σου μιλάει.

Α’: Με πήρε τώρα ο Γιώτης να μου πει: «Δεν είπε τίποτα για σένα στην κατάθεσή σοτου στον εισαγγελέα.», στα α… μου! Και να πει, στα α… μου!

Β’: Άκου κόντρα παραμύθι! Τι να πει ρε μ…;

Α’: Έχει τίποτα να πει; Του λέω: «Τι με νοιάζει εμένα ρε μ…;»

Β’: Εσύ εντωμεταξύ, θα βγει την Κυριακή η κατάθεση, θα το δεις εσύ και θα πας κατευθείαν και θα πεις: «Ορίστε, ο άνθρωπος μιλούσε με τους διαιτητές!». Εσύ πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο μάξιμουμ αυτό που θα γίνει την Κυριακή. Θα μιλήσω εγώ και με τον Βαγγέλη τώρα, θα σου πω εγώ τι να κάνεις. Εσύ αυτομάτως το παίρνεις όπως είναι το δημοσίευμα και πας, κατάλαβες, εκεί που πρέπει να πας.

Α’: Ναι.

Β’: Και το λαμόγιο σε πήρε τώρα;

Α’: Ναι ρε! … (γέλια) … Βρήκα στο τηλέφωνό μου 4 αναπάντητες, δεν το ήξερα τον αριθμό και λέω: «Κάτσε να πάρω πίσω» και βγήκε αυτός και μου λέει και του λέω: «Άντε γ…».

Β’: Τι σου είπε; Με ενδιαφέρει να μου πεις τι σου είπε.

Α’: Ότι: «Τι τα είπες στον Σαλονίκη; Εμείς είμαστε φίλοι 30 χρόνια.» Δεν πάει να γ…!

Β’: Πρώτα απ’ όλα δε μου είπες εσύ τίποτα, ο Βαγγέλης μου το’ πε.

Α’: Τίποτα. Δεν πάει να γ… μωρέ! Σ’ αφήνω τώρα, γιατί μπαίνω στο ασανσέρ και θα σε πάρω μετά.

Β’: Πάρε με.

«Να πάρει ο Γιώργος την ομάδα...»

Στις 22/01/2011 ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Λουκά Σιότροπο για το μέλλον του Πανιωνίου.

Αχιλλέας: Τι γίνετε Λουκά; Άντε πάρε ταξί και έλα στο ξενοδοχείο. Τσολακάκης, Κουτελάκης και Λάζαρος, έλα να γίνει της πουτάνας.

Λουκάς: Όχι μωρέ γάμ… τους.

Αχιλλέας: Γιατί;

Λουκάς: Άσε μωρέ. Εγώ έλεγα μήπως έρθω στο γήπεδο το βράδυ. Μπορείς να με βάλεις;

Αχιλλέας: Ε βέβαια, δεν το συζητάμε.

Λουκάς: Να σε πάρω κατά τις 17:00 να σου πω;

Αχιλλέας: Θα πάρεις στο 2 γιατί μπορεί εγώ να είμαι μέσα στην ομάδα και αυτά, είναι η κα Θεοδώρου αυτή που είναι στα τέτοια. Θα της έχω πει ήδη για εσένα.

Λουκάς: Αν είναι θα έρθω με ένα φίλο μου.

Αχιλλέας: Ναι, πες 2 άτομα, ο Λουκάς, ο Σιότροπος είμαι.

Λουκάς: Το τηλέφωνο αυτό, στο τέλος 2    ;

Αχιλλέας: Ναι αντί για 9, βάλε 2.

Λουκάς: Ωραία.

Αχιλλέας: Τι γίνετε άλλο; Τον πήραν τον Γεωργιανό;

Λουκάς: Πες τους εκεί στο Τσολακάκη που κάνει οικονομία.

Αχιλλέας: Τι φταίει ο Τσολακάκης για τους παίκτες;

Λουκάς: Ρε παιδάκι μου δεν μπορεί να πει μια κουβέντα; Να κοίταξε να δεις που πάμε, δηλαδή πες ότι πέφτουμε κατηγορία, έχουμε 300.000 συμβόλαιο;

Αχιλλέας: Τους είπα ότι εγώ στο Βόλο δεν έχω 250.000 συμβόλαιο.

Λουκάς: Α τους τα είπες;

Αχιλλέας: Ναι τους τα είπα τώρα εδώ. Για να μην καρφωθώ στα 300.

Λουκάς: Ναι σωστό. Μαλ…είναι δυνατόν; Όταν το αριστερό σου μπακ έχει 300.000, δηλαδή οι άλλοι, το σέντερ φορ τι θα έχει, 3.000.000;

Αχιλλέας: Και το αμυντικό χαφ πόσα θα δώσεις;

Λουκάς: Τι πράγμα είναι αυτό.

Αχιλλέας: Ο Χάρης εμένα μου είπαν ότι τώρα τακτοποιούν την υπόθεση όλη για να πάρει ο Γιώργος την ομάδα το καλοκαίρι.

Λουκάς: Ναι, ναι.

Αχιλλέας: Τι ναι;

Λουκάς: Να αναλάβει.

Αχιλλέας: Έτσι μου είπαν, ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής θα πάρει την ομάδα το καλοκαίρι αυτός. Αλλά το θέμα είναι τώρα εδώ στις εκλογές τι θα γίνει.

Λουκάς: Ποιες εκλογές;

Αχιλλέας: Του ερασιτέχνη.

Λουκάς: Πότε έχει εκλογές;

Αχιλλέας: Εχει το Πάσχα μου φαίνεται.

Λουκάς: Εχουν οριστεί δηλαδή; Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν;

Αχιλλέας: Ναι, είναι υποχρεωμένοι αλλιώς πέφτουνε.

Λουκάς: Και τι ποιος, υπάρχει περίπτωση να κατέβει κάνας άλλος;

Αχιλλέας: Ναι γίνετε κίνηση, κάνουν κίνησε αυτοί οι Ζαμάνιδες, Λάζαροι, αρχί… Δεν ξέρω αν είναι και ο Κουτελάκης μαζί τους, να διώξουν τον Βεντούρη.

Λουκάς: Α ναι;

Αχιλλέας: Ναι, ναι. Καλά που είσαι; Τα ξέρω εγώ αυτά και δεν τα ξέρεις εσύ;

Λουκάς: Δεν ασχολήθηκα εγώ με αυτό το πράγμα.

Αχιλλέας: Άμα θες έλα να πιούμε καφέ.

Τσακογιάννης επί παντός επιστητού

Νέοι διάλογοι του Γιώργου Τσακογιάννη είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Τσακογιάννης καλεί τον Θύμιο Γεωργούλη στις 05/04/2011 και ώρα 12:04

Αναλυτικά η συνομιλία τους:

Γιώργος: Πως τα είδες τα αποτελέσματα εχθές;

Θύμιος: Ε δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, καθόλου καλό.

Γιώργος: Ποιο, με τον Εθνικό Αστέρα;

Θύμιος: Ναι, έτσι νομίζω, ξέρω εγώ;

Γιώργος: Όχι ρε Θύμιο, καλό είναι

Θύμιος: Καλό είναι γιατί; Δεν πήρε βαθμούς ο Αστέρας; Τι;

Γιώργος: Να είχε χάσει, λες να ήταν από τέτοιο; Και ο Εθνικός χάλια είναι, απλώς ξέρεις τι είναι το σενάριο τώρα; Ότι μπορεί να πέσει κατευθείαν ο Εθνικός και ο Ιωνικός και να έχουμε την Καλλιθέα και την τέτοια

Θύμιος: Και την αυτή πιο πάνω, δύο και έναν άλλο, πρέπει να βάλουμε δύο ομάδες εμείς.

Γιώργος: Ε, αυτό είναι κακό όμως. Εμείς άμα πάμε τώρα εκεί (ακατάληπτο) βάλτους χέρι Θύμιο, βρίστους δεν με νοιάζει, αγριάδα θέλουν τώρα αυτοί εδώ.

Θύμιος: Ρώτα τον Μιχάλη, εντάξει, αλλά για να δούμε

Γιώργος: Αμα νικήσουμε εκεί, τελείωσε η ιστορία, θα νικήσουμε, ότι μπορούμε θα κάνουμε, θα πάμε να παίξουμε σκυλιά.

Θύμιος: Ναι

Γιώργος: Αμα νικήσουμε εκεί, τελείωσε το…

Θύμιος: Δεν το συζητάμε. Το θέμα είναι να…

Γιώργος: Ναι, φύγαμε από τον μπελά μας εκεί

Θύμιος: Ναι, ναι, ναι. Εντάξει. Αυτό πότε θα το ξέρουμε για την Καλλιθέα; Δρομολογείται έ;

Γιώργος: Δρομολογείται ναι, το καλύτερο ξέρεις ποιο ήτανε; Το καλύτερο, αν φτάναμε στα μπαράζ και ήταν ο Ιωνικός, εκεί τελείωσε (ακατάληπτο) να παίξει.

Θύμιος: Ναι, ναι, ναι. Κατάλαβα

Γιώργος: Είναι λίγο πιο τέτοιο τώρα αυτό.

Θύμιος: Εντάξει, αλλά άμα έχει δύο ομάδες τώρα, την Καλλιθέα και την Καρδίτσα από κάτω, άμα βάλεις άλλες δύο δεν πας στα μπαράζ. Δεν θες πολλές μετά, δύο ομάδες θέλεις. Είναι πολλές οι ομάδες που είμαστε μαζί

Γιώργος: Ναι, ναι, ναι

Θύμιος: Είναι ο Αγροτικός Αστέρας, είναι ο Εθνικός Αστέρας, είναι ο Πιερικός, είναι ο Θρασύβουλος, είναι τέσσερις ομάδες. Δεν σου λέω να βάλει και τέσσερις, δύο να βάλει, δεν έχεις ανάγκη. Εχεις την ισοβαθμία με τον Θρασύβουλο υπέρ σου γιατί τον κέρδισες και έφερες ισοπαλία, δηλαδή ουσιαστικά πας για μία ομάδα, ο Θρασύβουλος δεν πιστεύω να ξεπεράσει τη βαθμολογία. Στην χειρότερη είναι να έρθουμε ισόβαθμοι, ισόβαθμοι είμαστε εμείς από πάνω, είμαστε, τα μεταξύ μας παιχνίδια. Μια νίκη, μια ισοπαλία.

Γιώργος: Να νικήσουμε (ακατάληπτο) και τίποτα. Δηλαδή όλα τα λεφτά είναι εκεί. Τον Εθνικό θα τον καταπιούμε, δεν το συζητάω, και δεν θα πέσει 41 τώρα, αποκλείεται να πέσει 41.

Θύμιος: Ναι

Γιώργος: 39 βαθμοί πιστεύω ότι θα ναι.

Θύμιος: Μπορεί και λιγότερο. Θα το δούμε., δεν ξέρω τι θα γίνει στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μπορεί να χρειαστούμε τα δύο τρίποντα με Εθνικό και Παναιτωλικό. Και να πάρουμε και ένα από το, κάπου. Αμα πάρουμε το παιχνίδι τώρα την Κυριακή είμαστε καλά.

Γιώργος: Αμα πάρουμε το παιχνίδι την Κυριακή, είμαστε καλά.

Θύμιος: Ναι, ναι, ναι

Γιώργος: Ετοίμασέ τους για το παιχνίδι και κοίτα τον Βασίλη, Θύμιο. Θέλω να τον προσέχεις. Πάρε αυτόν τον Ισπανό, ετοίμασέ τον εκεί, αυτός ο (ακατάληπτο) δεν κάνει, λίγο άλλαξε την ομάδα. Όταν αλλάζει η ομάδα…

Θύμιος: Αφού είναι ο Μπέριος τώρα, και να θέλει ο Καντεμής δεν μπορεί να παίξει. Είναι ο Μπέριος, θα γυρίσει ο Λαμπρόπουλος στη θέση του. Το θέμα είναι τι κάνουμε γενικά σαν ομάδα, λοιπόν, αυτό σου λέω, να τα πούμε από κοντά λίγο. Να σου εξηγήσω κάποια πράγματα.

Η δεύτερη συνομιλία γίνεται ανάμεσα στον Γιώργο Τσακογιάννη και τον Σπύρο. Ο Γιώργος καλεί τον Σπύρο στις 06/04/2011 και ώρα 12:49

Σπύρος: Καλημέρα. Με θες κάτι;

Γιώργος: Ναι, ναι. Τι γίνεται με αυτά με τις περιπτώσεις αυτά εκεί πέρα τα γενικά τι (ακατάληπτο)

Σπύρος: Δεν ξέρω εγώ αυτά

Γιώργος: Περίπου, περίπου. Τι βλέπεις;

Σπύρος: Είναι θέμα ΕΠΟ

Γιώργος: Όχι, τι βλέπεις περίπου ρωτάω

Σπύρος: Βλέπω πρόβλημα εγώ, τι να σου πω, δεν ξέρω όμως, δεν έχω κάποιο στοιχείο. Αυτό είναι θέμα της ΕΠΟ. Δεν έχουμε εμείς δουλειά σαν διοργανώτρια.

Γιώργος: Ναι

Σπύρος: Δεν ξέρω κάτι να σου απαντήσω, να σου πω θα γίνει αυτό, θα γίνει το άλλο. Δεν γνωρίζω.

Γιώργος: Δεν (ακατάληπτο) αυτές τις μέρες;

Σπύρος: Πρέπει να βγει η απόφαση, ναι, τώρα θα βγει, τι να κάνουμε. Πιστεύω ότι θα βγει, μέχρι τη Δευτέρα θα βγει.

Γιώργος: Σε παίρνω σε μισό λεπτό.

Η τρίτη συνομιλία γίνεται ανάμεσα στον Γιώργο Τσακογιάννη και τον Θύμιο Γεωργούλη. Ο Γιώργος καλεί τον Θύμιο στις 28/04/2011 και ώρα 11:47

Στην αρχή συζητούν για κάποιον παίκτη, τον Ρόσεβιτς, ο Θύμιος δείχνει ενοχλημένος από τη στάση του παίκτη. Ο Τσακογιάννης του λέει να κοιτάξει να τον εκμεταλλευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή 3 αγώνες ακόμη. Στη συνέχεια ο Τσακογιάννης τον ρωτάει πώς βλέπει τον αγώνα με τη Θράκη και ο Θύμιος του απαντά ότι βλέπει οι αντίπαλοι να έχουν αυξημένο το ηθικό, αυτοί όμως δεν θα έχουν σημαντικές αλλαγές. Ο Τσακογιάννης του λέει ότι μπορεί να συναντηθούν στην προπόνηση.

Η τέταρτη συνομιλία γίνεται ανάμεσα στον Γιώργο Τσακογιάννη και τον Γιάννη. Ο Γιώργος καλεί τον Γιάννη στις 28/04/2011 και ώρα 12:05 και τον συγχαίρει για την ισοπαλία που πήραν. Ο Γιάννης του λέει ότι τους χτύπησαν μετά τον αγώνα.

Τσακογιάννης: Αυτοί είναι αντίπαλοι με τους άλλους;

Γιάννης: Με ποιους;

Τσακογιάννης: Με τους. Οι άλλοι ψάχνουν να βρουν λεφτά, με παίρνουν χθες τηλέφωνο, εεε, τέλος πάντων εντάξει, άστους θα δούμε τελευταία τέτοια.

Γιάννης: Εχουμε μέρες Γιώργο

Τσακογιάννης: Τώρα εσύ είσαι καλά; Με τον πόντο αυτό είσαι πολύ καλά.

Γιάννης: Εγώ τελείωσα

Τσακογιάννης: Τελείωσες

Γιάννης: Εγώ τελείωσα, η ζώνη 39 θα πάει, αν θα πάει, αν θα πάει μέχρι 39, εγώ έχω 41 τελείωσα.

Τσακογιάννης: Γιαννάκη να σου πω κάτι; Ξέρεις τι θέλω, στον τέτοιο θέλω να με πας, στον Μαυροματίδη

Γιάννης: Ε πάμε έλα.

Τσακογιάννης: Ελα εκεί στον Μαυροματίδη είμαι.

Γιάννης: Εκεί είσαι;

Τσακογιάννης: Ε, κοντά εκεί είμαι.

Γιάννης: Εχεις καθόλου μιλήσει μαζί του;

Τσακογιάννης: Όχι δεν έχω μιλήσει μαζί του. Τώρα θα μιλήσω.

Γιάννης: Ωραία, κάτσε να… Ερχομαι στο γραφείο είμαι, θα πεταχτώ μια βόλτα, έρχομαι.

Στην πέμπτη και τελευταία συνομιλία, στις 28/04/2011 και ώρα 12:08, ο Γιώργος Τσακογιάννης καλεί και πάλι τον Γιάννη. Ο Γιάννης λέει στον Τσακογιάννη ότι δεν του δίνουν τα χρήματα, αλλά δεν πρόκειται να φύγει εάν δεν του τα δώσουν. Του λέει ότι θα χρειαστεί το I Bank της ομάδας για να τα βάλουν εκεί. Ο Τσακογιάννης του απαντά ότι θα μιλήσει με τον Πέτρο και μετά θα του τον στείλει.

Ψωμιάδης, Πιλάβιος, Πατέρας για Πανιώνιο

Συνομιλίες με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Νίκο Πατέρα έχει ο Μάκης Ψωμιάδης για το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όλοι οι διάλογοι, όπως διέρρευσαν στο διαδίκτυο:

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Αντρέα (Β’)
S/N: 4984, Έναρξη: 17:50 (27.04.2011)
Αρχικά ανταλλάζουν ευχές.
Α: Τι πρόβλημα έχουμε τώρα; Που βρισκόμαστε;
Β: Εκεί που είχαμε μείνει, στα ίδια.
Α: Σε καλέσανε αυτά τα μ… τίποτε;
Β: Όχι, φίλε, τίποτα.
Α: Όχι, έ;
Β: Τίποτα, τίποτα. Έχω πάθει πλάκα να πούμε.
Α: Κάτσε να βάλω πλάτη κι εγώ τώρα, γιατί το έχω πάρει επί προσωπικού. Να πάνε να γ…! Εσύ τα χαρτιά που σου είπα τα κρατάς αυτά; Με τον Πανιώνιο, με τις άλλες τις ομάδες αυτά τα χαρτιά που σου δώσανε τα κρατάς;
Β: Αυτά του Πανιωνίου πρέπει να τα έχω. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να τα έχω.
Α: Του πανιωνίου που τα ‘χεις τι είναι αυτή Η περσινή;
Β: Όχι, μέσα στον Ιανουάριο έληγε.
Α: Τι ψεύτικη, τι πλαστότητα είχε του Πανιωνίου;
Β: Δεν είχε πλαστότητα, ήταν ότι έληγε μέσα στον Ιανουάριο, 4 Ιανουαρίου έληγε.
Α: Α, μάλιστα. Και σου δώσανε εσένα μετά, έτσι;
Β: Ε ναι.
Α: Στον Ηρακλή τις κάνανε (ή κάνατε) στις 10 του μηνός; Πότε;
Β: Κάτι τέτοιο, μετά τις 10.
Α: Και έληγε 4 αυτό που σου δώσανε.
Β: Μπράβο, αυτό είναι το θέμα με τον Πανιώνιο.
Α: Κατάλαβα. Να σου πω, εγώ είμαι στην Καβάλα, θα κατέβω αύριο, να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά, έτσι;
Β: Αδερφέ θα το ‘θελα. Ποιος είναι ο δικηγόρος; Πώς τον είπες ρε φίλε;
Α: Ρε σου ‘πα, τον καλύτερο δικηγόρο θα σου βάλω και δε θα δώσεις και τίποτα. Άστα πάνω μου να πούμε.
Β: Πώς τον είπες;
Α: Στάθης. Είναι ό,τι καλύτερο. Ό,τι σου έχω πει, αυτό θα κάνεις, εντάξει; Και κράτα όλα σου τα χαρτιά και μη λες ότι έχεις τίποτα χαρτιά.
Β: Έγινε φίλε, ευχαριστώ.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Σοφοκλή Πιλάβιο (Β’)
S/N: 5000, Έναρξη: 21:23 (27.04.2011)

Ο Β’ αναφέρει ότι βρίσκεται στην Κύπρο, ότι αύριο θα επιστρέψει και ότι το μεσημέρι θα βρίσκεται στο γραφείο του. Ο Α’ του λέει ότι θα βρίσκεται κι αυτός αυτό το μεσημέρι στην Αθήνα και αναφέρει ότι θα περάσει από το γραφείο του Β’. Ο Α’ αναφέρει ότι πήγε στο Χαριλάο για το τελευταίο ματς μεταξύ του Άρη και της Καβάλας και ότι εκεί συνάντησε τον Κόντη και τον Αθανασιάδη. Ο Α’ τον ενημερώνει ότι ο Κόντης και ο Αθανασιάδης άρχισαν να μιλούν εναντίον του Πιλάβιου, διότι η ΕΠΟ έβγαλε μία ανακοίνωση ότι οι ασφαλιστικές του Πανιωνίου είναι νόμιμες, ενώ αυτοί έχουν στοιχεία ότι οι ασφαλιστικές ήταν ληγμένες. Ο Α’ λέει ότι κατεύνασε τα πνεύματα και ο Β’ τον ευχαριστεί γι’ αυτό. Ο Β’ λέει ότι, αν έχουν στοιχεία, θα πρέπει να τα δώσουν στην ΕΠΟ και ισχυρίζεται ότι δεν έχει ενημερωθεί γι’ αυτή την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Θα τα πουν από κοντά αύριο.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Νίκο Πατέρα (Β)
S/N: 5007, Έναρξη: 22:34 (27.04.2011)

Α: Πήγα είδα και τον Κόντη σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Του είπα τι να κάνει, γιατί όντως εκεί στον πανιώνιο πήρα να πούμε, είναι ψεύτικη… όχι ψεύτικη, έχει λήξει η ασφαλιστική που είχανε καταθέσει. Έληγε 4 του μηνός και αυτοί κάνανε μεταγραφές 15.
Β: Και τι κάνανε; Το αλλάξανε τώρα;
Α: Γιατί έβγαλε μία ανακοίνωση η ΕΠΟ… μου έκανε εντύπωση, πήρα τον Σοφοκλή, δεν ήξερε ότι έβγαλε η ΕΠΟ ανακοίνωση, Πως γίνεται ρε π… να βγάζουν ανακοίνωση, να λέει ότι ήτανε σωστή του Πανιωνίου χωρίς να ξέρει ο Σοφοκλής;
Β: Μήπως σου λέει ψέματα; Μήπως ήξερε και μας δουλεύει;
Α: Μου είπε: «Δεν το ξέρω, θα τη δω.» και τέτοια. Του λέω: «Πρόσεχε το θέμα του Άρη.» και έτσι και αλλιώς.
Β: Πού είσαι εσύ;
Α: Πάνω, εγώ έρχομαι. Αυτός έρχεται αύριο, μου είπε ότι μετά το μεσημέρι θα είναι στο γραφείο και θα πάνω από εκεί να δω τι γίνεται.
Β: Ωραία,.
Α: Εσύ τι κάνεις;
Β: Τίποτα. Μόνο όταν πηγαίνεις εσύ και του βάζεις χέρι, συνέρχεται αυτός. Μόνο όταν τον βλέπεις face to face αλλιώς είναι…
Α: Από το αεροδρόμιο θα πάω κατευθείαν εκεί. Στις 12 πετάω, στις 13:30 θα είμαι εκεί.
Β: Ναι, γιατί το πράγμα βλέπω πάλι να παρεκτρέπεται και πηγαίνει προς αλλού.
Α: Πάνε να τον εκβιάσουνε.
Β: Ναι.
Α: Κατάλαβες; Με τραμπουκισμό γίνεται η ιστορία. Δηλαδή τον έχουμε μελετημένο καλά, ξέρουνε που πονάει, ποιο είναι το αδύνατο σημείο και εκεί το χειρίζονται. Δηλαδή στην απειλή, κατάλαβες;
Β: Μπορεί και αν είναι έτσι, αλλά κι αυτός από την άλλη μεριά, άμα είναι έτσι, γιατί δε σου ζητάει βοήθεια; Γιατί δε μου το λέει εμένα;
Α: Δεν το ξέρω.
Β: Πάρε με αύριο μετά από κει
Α: Θα σε πάρω. Εντάξει αγάπη μου;
Β: Καλό ταξίδι. Άντε γεια.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Σταύρο (Β, γιος του)
S/N: 5019, Έναρξη: 11:04 (28.04.2011)

Αρχικά συζητούν για θέματα άνευ ενδιαφέροντος. Ο Α΄ ενημερώνει τον Β’ ότι θα ταξιδέψει σήμερα αεροπορικώς στην Αθήνα.

Α: Κατεβαίνω, πρέπει να πάω να δω Πιλάβιους, να πάω να δω έτσι…
Β: Ok.
Α: Χεσμένοι είναι, θέλουν να με δούνε.
Β: Ποιοι;
Α: Αυτός ο Πιλάβιος εκεί, τον απειλεί ο Μπέος…
Β: Ο Μπέος;
Α: Ναι. Με πήρε χθες ο άλλος και μου λέει θα με δει κι ο Μαρινάκης, ε;
Β: Ναι;
Α: Θα μίλαγε με τον Βαλβέρδε χθες και θα με έβλεπε σήμερα να μου πει τι έτσι τι αλλιώς.
Β: Α ναι, εντάξει.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Σταύρο (Β, γιός του)
S/N: 5050, Έναρξη: 15:44 (28.04.2011)

Αρχικά συζητούν για θέματα άνευ ενδιαφέροντος. Ο Α’ ενημερώνει τον Β’ ότι θα περάσει τώρα από την ΕΠΟ για να μάθει ό,τι μπορέσει από τον Πιλάβιο και στις 18:30 θα συναντηθεί με τον Κόντη.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από την Μάκη Ψωμίαδη (Α’) στον Νίκο Πατέρα (Β’)
S/N: 5054, Έναρξη: 16:35 (27.04.2011)

Ο Α’ αναφέρει ότι μόλις βγήκε από το γραφείο του (προφανώς του Πιλάβιου). Ο Β’ του λέει ότι έχει μία συνάντηση τώρα και ζητάει από τον Α’ να περάσει από το γραφείο του στις 18:15.

«Επτά παίκτες μιλημένοι»

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Γιάννη στις 22/01/2011 και αναφέρονται σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας κάνοντας προγνωστικά.

Αχιλλέας: Τι γίνεται ρε; 7 απόδοση έχουν τον Ολυμπιακό Βόλου; Θα τρελαθούμε;

Γιάννης: Με έπαιρνες;

Αχιλλέας: Ναι

Γιάννης: Τώρα το έβαλα.

Αχιλλέας: Τι έβαλες;

Γιάννης: Γιάννενα, Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου

Αχιλλέας: Τα Γιάννενα με ποιον παίζουν;

Γιάννης: Με τον Εθνικό μέσα

Αχιλλέας: Ναι εγώ βλέπω άλλα Γιάννη

Γιάννης: Πες μου

Αχιλλέας: Βλέπω Κέρκυρα άχρηστη, Εργοτέλη άχρηστο, Καβάλα άχρηστη, Παναθηναϊκό άχρηστο.

Γιάννης: Διπλό;

Αχιλλέας: Ναι, ρε

Γιάννης: Δεν το παίζω αυτό ποτέ

Αχιλλέας: Ναι καλά. Και την Ιντερ

Γιάννης: Η Ιντερ να ξέρεις μέσα εκεί είναι, έχει μεγάλο κόμπλεξ η Ουντινέζε. Δεν κερδίζει, σποάνια κερδίζει

Αχιλλέας: Ποιος κερδίζει σπάνια;

Γιάννης: Η Ιντερ. Είχα μια συζήτηση…

Αχιλλέας: 5 νίκες συνεχόμενες ρε Γιάννη

Γιάννης: Τέλος πάντων. Φέρνει συνέχεια ισοπαλίες εκεί

Αχιλλέας: Εντάξει

Γιάννης: Τον Παναθηναϊκό πως τον βλέπεις διπλό με αυτά τα χάλια μπορείς να μου πεις;

Αχιλλέας: Δεν έχει ομάδα ο Πανιώνιος

Γιάννης: Εργοτέλη άσσο έ;

Αχιλλέας: Αχρηστο. Και Κέρκυρα βλέπω πολύ όμως.

Γιάννης: Εκεί θα γίνει σφαγή.

Αχιλλέας: Πόσο την έχουν στο ασιατικό την Κέρκυρα;

Γιάννης: 1,80 στην ισοπαλία με χατς (δεν ακούγεται καλά)

Αχιλλέας: Πολλά λεφτά.

Γιάννης: Κατηγορία είναι και για τους δύο αυτό. Εντάξει, λογικό είναι.

Αχιλλέας: Δεν πάει και ο Κανούμπιο, ο καλύτερός τους παίκτης να βγάλει 2 μπαλιές, ποιος θα παίξει εκεί;

Γιάννης: Σε αυτό έχεις δίκιο.

Αχιλλέας: Τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν οι 7 παίκτες μιλημένοι

Γιάννης: Εχεις δίκιο

Αχιλλέας: Ται ώρα ξεκινάνε αυτά; 5 και κάτι ε;

Γιάννης: 17.15 ναι

Αχιλλέας: Λοιπόν άντε θα τα πούμε

Γιάννης: Ελα γεια.

Συνομιλία Μάκη – Ντότση

Συζήτηση με τον Αθανάσιο Ντότση για ένα παιχνίδι του Λεβαδειακού - χωρίς να διευκρινίζεται για ποιο ματς πρόκειται - έχει ο Μάκης.

Ο διάλογος των δύο ανδρών όπως διέρρευσε στο internet:

Εισερχόμενη συνομιλία Μάκη (Β) με Αθανάσιο Ντότση (Α) (27-03-11 ‘ώρα 12:23:02 S/N1890)

Β: Το παιχνίδι της Λειβαδιάς πρέπει να… έχουν υποχρέωση νομίζω.
Α: Σαφώς, δεν έχω μάθει κάτι γιατί (ακατάληπτο) αλλά σαφώς, τάτσι μίτσι κότσι είναι αυτοί.
Β: Ναι.
Α: Αλλά δεν έμαθα κάτι δε πήρα τηλέφωνο. Δεν ασχολήθηκα βέβαια γιατί το’χει χαμηλά 1,25.
Β: Εντάξει. Γιατί με πήρε ο Ζουρούδης και μου λέει…
Α: Τι είπες Μάκη?
Β: Με πήρε ο Ζουρούδης και τους είπανε… τους είπανε εντάξει απλώς μίλησε με κάποια παιδιά και λέει μας έχουν υποχρέωσει να το πάρουμε το παιχνίδι. ήθελε να το παίζει και του λέω, κι εγώ αυτό του’πα ότι είναι πολύ χαμηλά. Του λέω επειδή δεν έχει τιμές το όβερ, άμα το πάρουν όβερ του λέω θα σου πω. Και που λέει καλά 16:00 η ώρα παίζουμε θα σε άρω να σου πω.
Α: Υπάρχει περίπτωση να το βάλει κι ο Κινέζος γι’αυτό σου λέω.
Β: Ναι, εντάξει.
Α: Οπότε αν μάθεις τίποτα να μάθω κι εγώ από’δω άμα είναι.
Β: Εσύ απλώς να’χεις λίγο το μυαλό σου με τα παιδιά από κει κι εγώ θα σε πάρω από δω ότι μάθω.

Μπέος: «Πήρες… χαρτάκι»

Νέα συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με κάποιον Μιχάλη, αγνώστων λοιπών στοιχείων είδε το φως της δημοσιότητας, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου να του λέει ότι πήρε… χαρτάκι!

Β΄: Ναι;
Α΄: Μιχάλη, ο Αχιλλέας Μπέος είμαι, ο πρόεδρος, τι γίνεται;
Β΄: Τι γίνεται; Τι κάνουμε; Καλά;
Α΄: Σε πήρα να σου δώσω συγχαρητήρια πως γνώριζες ότι αυτοί οι παίκτες δε θα παίξουν με τον Άρη.
Β΄: … (γέλια)… Όλοι.
Α΄: Όλοι όμως. Κι από την Ξάνθη κι από μένα.
Β΄: Μου το έλεγε ο Τάκης μετά.
Α΄: Καλά, ότι πήρες χαρτάκι δεν το συζητάμε.
Β΄: Πήρα χαρτάκι;
Α΄: Αλλά να ξέρεις ότι δεν ξηγιούνται έτσι οι άντρες.
Β΄: Πήρα χαρτάκι από ποιόν;
Α΄: Στο λέω, εντάξει. Δεν ξηγιούνται έτσι, γιατί δεν ήταν μόνο σε μένα, ήταν και στην Ξάνθη! Και με την Ξάνθη δεν παίζουν, μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Η Ξάνθη δεν έχει 4 παίκτες την άλλη βδομάδα με τον Άρη που παίζει!
Β΄: Δεν ήτανε κάρτες δηλαδή;
Α΄: Θες να ήτανε; Οι 3 ήταν τραβηγμένες και από τις 2 πλευρές. Οι άλλες ήτανε, εντάξει.
Β΄: Και μου ‘δωσε ο Άρης χαρτάκι;
Α΄: Δεν ξέρω ο Άρης, μπορεί να σου το ‘δωσε κάποιος άλλος, αλλά εγώ έτσι το θεωρώ, δεν είναι τυχαίο αυτό.
Β΄: Όχι, όχι, όχι.
Α΄: Εντάξει, εντάξει. Δεν πειράζει να ‘σαι καλά. Να ξέρεις εγώ είμαι ωραίος με τους άντρες, εμένα μου αρέσουν οι αντρικές εξηγήσεις. 8 κάρτες σε ένα παιχνίδι που ήταν μονόπλευρο;
Β΄: Εγώ επειδή λέω τον εαυτό μου άνδρα, δεν πήρα κανένα χαρτάκι.
Α΄: Μακάρι να είναι έτσι, εγώ σου λέω ότι πήρες.
Β΄: Εντάξει.
Α΄: Και ξέρω και από ποιόν, θα τα πούμε όμως, για να μη μιλάμε από το τηλέφωνο.
Β΄: Εντάξει. Ναι, ναι, γιατί είναι και επικίνδυνα.
Α΄: Καλή σου εβδομάδα.

Ηρωική έξοδος από Μπέο

Συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Ηλία, για τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά ο διάλογος των δύο, όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο:

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Ηλία (Β’) στον Μάκη Ψωμιάδη (Α’)
S/N: 371, Έναρξη: 13:27 (17.03.2011)

Α: Έλα καρδιά μου.
Β: Τα διέλυσες όλα, τα διέλυσες! …(γέλια)…
Α: Ποια ρε μ…;
Β: Ο δικός μου τα διέλυσε όλα, την έχυσε την καρδάρα!
Α: Τι έκανε ρε ο μ…; Κυνήγαγε τον φίλαθλο στην κερκίδα και τον έδειχνε η τηελόραση;
Β: Πρόεδρε όταν τα βάζεις με όλον τον κόσμο, κάποιο παλούκι θα σου μπει στον κ…! Δεν γίνεται!
Α: Του πήρανε τη φωνή, του έλεγε «Της μάνας σου το μ…» και τέτοια.
Β: …(γέλια)… Ε, τελείωσε, νομίζω ότι έχει τελειώσει από εκεί η ιστορία. Δεν ξέρω μήπως το έκανε κι επίτηδες ο ίδιος για ηρωική έξοδο, αλλά το ένα λάθος μετά το άλλο να πούμε. Όταν περνάς πολλά παλούκια, κάποιο θα σου κάτσει στον κ…, δεν το γλυτώνεις. Δεν μπορεί να τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, πρόεδρε.
Α: Καλά, δεν περίμενε αυτός ότι δεν θα προβληθεί (ή προκριθεί).
Β: Σώπα μωρέ, όχι, δεν υπήρχε περίπτωση. Εγώ νομίζω ότι ήτανε στο να μην πάει προς τα εκεί, γιατί μπορεί να… δε θέλω τώρα να σου λέω από το τηλέφωνο, αλλά μπορεί να το έκανε κι επίτηδες για ηρωική έξοδο από κει, δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του.
Α: Ποιο μωρέ; Το τελικό;
Β: Σιγά μωρέ τον πολυέλαιο.
Α: Δεν έχει ξαναπαίξει τελικό.
Β: Και λοιπόν τι έγινε; Από την άλλη μεριά μπορεί να έχει πάρει τις αποφάσεις του να σηκωθεί να φύγει από κει πέρα, να μαζευτεί κάτω, στη Νέα Σμύρνη, ξέρω ‘γω, λέω..
Α: Ναι.
Β: Γιατί αυτή η ομάδα είναι διαλυμένη, δεν έχει ούτε πρόεδρο ούτε τίποτα. Λέω εγώ τώρα, κάνω εικασίες, γιατί δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του μέσα, τι μπορεί να σκέφτεται. Δε λειτουργείς πάντως έτσι σαν πρόεδρος και σε κάθε περίπτωση δεν είσαι τσακωμένος με όποιον μιλάει ελληνικά, έτσι; Με τον Ατρόμητο τσακωμένος, με τη Λάρισα τσακωμένος, με τον Παναθηναϊκό τσακωμένος, δηλαδή… και μ’ αυτόν που νομίζει ότι έχει φίλο, δεν ξέρω αν είναι και φίλος του πολύ καλός.
Α: Δε νομίζω να τον έχει τώρα από δίπλα. Έχουν πέσει όλοι άνω του: «Απομάκρυνέ τον.»
Β: Δεν μπορεί να είσαι μόνος σου, θα σε φάνε τα λιοντάρια, δε γίνεται. Και τα βάζεις και με την πολιτεία, έτσι;
Α: Το χειρότερο απ’ όλα.
Β: Κι εκείνοι δε μασάνε, θα σε σκίσουνε.
Α: Σε πήρε κανά τηλέφωνο χθες;
Β: Όχι, χθες δε με πήρε. Θα τον αφήσω 2-3 μέρες, θα μιλήσω μετά, γιατί τώρα έχουν πέσει όλα πάνω τώρα. Δεν είναι οι καλύτερές του μέρες. Τέλος πάντως, εσύ είσαι εντάξει, έτσι;
Α: Καλά είμαι.
Β: Ok, θα τα πούμε.
Α: Σ’ αγαπώ, γεια.

Ψωμιάδης - Πατέρας για Λίγκα

Nέα συνομιλία ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη και τον Νικόλα Πατέρα διέρρευσε στο διαδίκτυο και αφορά τις… διαπραγματεύσεις που γίνονται σε επίπεδο Super League, για τις συμμαχίες στη διοργανώτρια αρχή.

Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) συνομιλεί με τον Νικόλα Πατέρα (Β) και του ζητά να πει στον… ψηλό να κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη συνεδρίαση.

Β: Έλα, αγόρι μου

Α: Έλα. Λοιπόν, έψηνα τον Λυμπάντση και του έλεγα: «Ρε συ, αυτόν τον βάλανε τώρα, ο εισαγγελέας» και μου λέει: «Σώπα, παίρνω τον Βαγγέλη». Με παίρνει τώρα τηλέφωνο και μου λέει: «Δεν ξέρω, Μάκη, κάτι συμβαίνει παράξενο με τον Μπέο και τον Μαρινάκη. Μου είπε: «Α, γράψ' τα στα α... σου αυτά. Έλα να τον βγάλουμε». Ακούς;

Β: Θα πάει να τον ψηφίσει;

Α: Μου λέει: «Τι να κάνω; Έχω υποχρεώσεις, μου έχει δώσει παίκτες, μου έχει κάνει μου έχει ράνει». Του λέω: «Είσαι σοβαρός, ρε μ...; Θα εκτεθείς». Μου λέει: «Μα με πιέζει ο Μαρινάκης». Έβαλα και τον Πατρίκ να πάρει τον Μαρινάκη να του το πει και δεν μάσησε.

Β: Τι να πω, ρε συ; Ποιος ξέρει τι έχουν αυτοί εκεί πέρα, τι μπέρδεμα έχουνε μεταξύ τους.

Α: Μήπως τους ελέγχει όλους ο Μπέος, δεν τους έχει πασάρει σ' αυτόν...

Β: Πάντως γίνεται ρεζίλι η Λίγκα, έτσι;

Α: Τι να πω; Δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλει να πάει κόντρα στην κυβέρνηση, θέλει να πάει κόντρα στο σύστημα, κάνοντας αυτό για εξευτ...

Β: Εγώ δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο, γιατί να σου πω κάτι; Εγώ πιστεύω, και δεν θέλω να ανακατευτώ κιόλας, πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνουνε ρεζίλι μ' αυτά που κάνουνε.

Α: Ναι.

Β: Ο Σταύρος θα πάει;

Α: Όχι ρε, ποτέ.

Β: Ο άλλος ο Γιώργος από τον Ατρόμητο;

Α: Αυτός δεν θα πάει, αλλά μου φαίνεται ότι θα στείλει άλλον, τον πίεσε ο Μαρινάκης.

Β: Ποιον εαυτό του;

Β: Ο Γιώργος να πήγαινε για την ΕΠΟ.

Α: Αφού βάλανε Βεντούρη, βάλανε τα α... μου, μετά κάνανε το πραξικόπημα με τον Μπέο...

Β: Ναι. Για να δούμε.

Α: Γι' αυτό και δεν πήγε. Πάντως δεν... τον άλλον τον ψηλό τον βρήκες;

Β: Όχι.

Α: Πρέπει να τον βρεις να κάνει τον άρρωστο, να μην πάει αύριο.

Β: Μήπως είναι κι αυτός στο κόλπο, ρε συ Μάκη;

Α: Λες;

Β: Ξέρω γω; Λίγο άνετος δεν είναι για όλα αυτά που γίνονται;

Α: Πολύ άνετος.

Β: Τι να πω; Δεν ξέρω. Λίγο άνετος είναι.

Α: Τόσο που με εκπλήσσει. Έμαθα ότι ζήτησε κάτι από εξωτερικό, από τον παίκτη στην (ακατάληπτο) που είναι, το έμαθε ο Σταύρος από ένα (ακατάληπτο), ζήτησε μία θέση και έφαγε πόρτα... ο Πιλάβιος... τον Πλατινί.

Β: Τι να πω; Και μετά μου λες να ξανασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, μ' αυτά τα καραγκιοζιλίκια;

Α: Ε, καλά, άμα ασχοληθείς εσύ, δεν θα υπάρχουν αυτά. Τι να κάνω; Λυπάμαι τον δυνατό, λέει, εδώ δεν υπάρχει άλλη πτέρυγα, η αδύναμη είναι. Καλά του λέω, έτσι νομίζεις, του Λυμπάντση.

Β: Τους είπες τίποτα για μένα;

Α: Όχι, δεν του είπα τίποτα. Τι να του πω;

Β: Όχι, γιατί αυτός μπορεί να τα μεταφέρει εκεί πέρα, γι' αυτό σου λέω.

Α: Ας τα μεταφέρει, του είπα ότι είμαστε κι εμείς δυνατοί και είναι δύσκολο (ακατάληπτο)

Β: Εντάξει, τα λέμε.

Ψωμιάδης καλεί Πατέρα

Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) καλεί στις 22/04/2011 τον Νικόλα Πατέρα (Β) και κανονίζουν μεταξύ τους συνάντηση.

Ο Μάκης Ψωμιάδης λέει «Σε πήρα να πιούμε κανένα καφέ να μου πεις τι κάνουμε και ποια είναι η επόμενη κίνηση». Ο Νικόλας Πατέρας του λέει ότι το Σαββατοκύριακο θα είναι στη Βουλιαγμένη και ότι θα του τηλεφωνήσει για να συναντηθούν. Ο Μάκης Ψωμιάδης αναφέρει ότι θα είναι το Σαββατοκύριακο πιθανότατα στη Σαρωνίδα, όπου έχει αγοράσει δύο σπίτια.

«Τρέμουν μην τους γ…»

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με δύο αγνώστους στις 22/01/2011 μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ωρών.

Η πρώτη συνομιλία, στις 16:57

Αγνωστος: Ελα Πρόεδρέ μου

Αχιλλέας: Τι γίνετε;

Αγνωστος: Ακυρο δεν το βλέπω. Αυτοί μιλάμε είναι για μεγάλοι μ… δεν ξέρουν, δεν κάνουν, θα δούνε, θα κάνουνε. Αν αλλάξει κάτι θα σε πάρω τηλέφωνο

Αχιλλέας: Ναι

Αγνωστος: Θα ξαναμιλήσω το βράδυ μαζί τους εγώ.

Αχιλλέας: Εντάξει

Η δεύτερη συνομιλία στις 18:21

Αγνωστος: Δεν απαντάει, τον έχω πάρει δύο φορές

Αχιλλέας: Επίτηδες

Αγνωστος: Πριν 5 λεπτά μίλησα μαζί του, πάρτον και εσύ από το κινητό σου.

Αχιλλέας: Ηρθε τώρα εδώ ο συντονιστής, του λέω δεν ξεκινάει το παιχνίδι, έχουν κλειδώσει τις πόρτες και δεν με αφήνουν να μπω μέσα να πάω τα δελτία.

Αγνωστος: Καλά, πώς έχουν 5 μπράβους;

Αχιλλέας: 10 έχουν όχι 5. Τρέμουν μην τους γ… εδώ μέσα

Αγνωστος: Τα ίδια δηλαδή όπως σε μένα έτσι;

Αχιλλέας: Ναι

Αγνωστος: Ο Αδαμίδης που είναι αυτό το μ…;

Αχιλλέας: Τι να κάνει τώρα υπάλληλος μωρέ;

Αγνωστος: Καλά. Τον παίρνω μόλις πιάσω θα σου πω

Αχιλλέας: Γεια.

Μπέος για μπράβους

Στο παρακάτω τηλεφώνημα  ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με άγνωστο για την παρουσία μπράβων στο γήπεδο, ενώ παρακάτω δέχεται συγχαρητήρια μηνύματα για νίκη.

Άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο
Αχιλλέας: Πολύ μου… έχει φέρει πάνω από 30 μπράβους.
Άγνωστος: Γνωρίζω, μου το έγραψε τώρα ο Μπα*****ς  ο δικηγόρος μου.
Αχιλλέας: Και τους έχει βάλει δίπλα στο μπου θα κάτσω εγώ.
Άγνωστος: Ναι.
Αχιλλέας: Και έχουν φέρει το Γιαν********ο, να δεις τι Καραγκιόζης είναι .
Άγνωστος: Ποιον Γιαν********ο;
Αχιλλέας: Τον μπράβο τον Δι******η.
Άγνωστος: Τι είναι αυτός;
Αχιλλέας: Τα αρχ*** Μασάω τώρα εγώ από τους καραγκιόζηδες; Ας κάνουν κάτι και θα δεις τι έχει να γίνει.
Άγνωστος: Πάντως να σου πω κάτι αυτά δεν έχουν ξαναγίνει στα γήπεδα έτσι;
Αχιλλέας: Ποτέ. Αυτό το μου….. τα κάνει.
Άγνωστος : Και ο άλλος ο μαλ**** Να πάρω τον παπά ένα τηλέφωνο;
Αχιλλέας: Όχι μωρέ δεν πειράζει. Ντροπή.
Άγνωστος: Αυτός ξέρεις τι θέλει; Να τον ξεβρακώσουμε μέσα στη Σούπερ Λίγκα στο δωμάτιο.
Αχιλλέας: Γάμ****  άστους. Θα τα πούμε γεια.

S/N 127, 22/01/2011 21:05 εισερχόμενο μήνυμα από *****
Άγνωστος στέλνει μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο
«Μην τους γα….  έτσι  αδερφάκι μου»

S/N 129, 22/01/2011 21:15 εισερχόμενο μήνυμα από *****
Άγνωστος στέλνει μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο
«ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ»

S/N 134, 22/01/2011 21:25 εισερχόμενο μήνυμα από *****
Άγνωστος στέλνει μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο
« ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΣ ΜΠΡΑΒΟ »

Άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο
Άγνωστος: Τι γίνεται ρε πρόεδρε συγχαρητήρια.
Αχιλλέας: Να είσαι καλά από τον κώ..
Άγνωστος: Άντε να είσαι καλά.
Αχιλλέας: Θα τα πούμε.

S/N 145, 22/01/2011 21:39 εισερχόμενο μήνυμα από *****
Άγνωστος στέλνει μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο
«Bravo proedre fanatstiko paixnidi» (Μπράβο πρόεδρε φανταστικό παιχνίδι).

Γιώργος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο
Γιώργος: Γειά σου πρόεδρε, συγχαρητήρια, φοβερή μπάλα.
Αχιλλέας: Να είσαι καλά.
Γιώργος: Μπράβο στα παιδιά. Μπράβο και σε εσένα
Αχιλλέας: Ευχαριστώ Γιώργο.
Γιώργος: Άντε τα λέμε.

Μπέος και παρατηρητές

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με άγνωστο, ο οποίος δηλώνει πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας για το ρόλο των παρατηρητών σε αγώνες.

Άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο.
Άγνωστος: Τι έγινε;
Αχιλλέας : Όλα καλά, εντάξει.
Άγνωστος: Μπήκες; Όλα εντάξει, έτσι;
Αχιλλέας: Ναι ήρθε ο παρατ…
Άγνωστος: Ναι γιατί μίλησα με τον παρατηρητή, μπράβο.
Αχιλλέας: Να σου πω κάτι, θα περάσει η Ξάνθη με το καφενείο τον ΠΑΟΚ (δεν ακούγεται καλά).
Άγνωστος: Δεν άκουσα.
Αχιλλέας: Το καφενείο ο ΠΑΟΚ, τον ισοφάρισε η Ξάνθη.
Άγνωστος: Ναι; Τελείωσε;
Αχιλλέας: Όχι, θέλει.
Άγνωστος: Γιατί εγώ βλέπω την Κέρκυρα.
Αχιλλέας: 0-0;
Άγνωστος: Ναι, Ε, τι, τους γαμ…, στο πρώτο ημίχρονο τους γαμ….
Αχιλλέας: Ναι.
Άγνωστος: Κατάλαβες;
Αχιλλέας: Αφού το είπαμε ρε παιδί μου, δεν έκανε ούτε ανακοίνωση ούτε τίποτα.
Άγνωστος: Με συγχωρείς πρέπει να μιλάμε στους παρατηρητές; Πρέπει να μιλάμε, να δίνω εγώ εντολή σαν πρόεδρος της Σουπερ Λίγκας για να γίνεται δουλειά δηλαδή;
Αχιλλέας: Όχι ρε ποτέ. Κακώς γίνεται. Αυτό θα το πούμε την άλλη φορά.
Άγνωστος: Έτσι.
Αχιλλέας: Άντε γεια.

Διάλογος για την επιταγή

Στις 22/01/2011 άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο και συζητούν για την επιταγή.

Αχιλλέας: Ρε μαλ…θα φέρεις την επιταγή και τα λεφτά μην σε γάμ… τώρα;

Άγνωστος: Ναι, καυλωμένος είσαι ρε πού…; Το βράδυ σε περίμενα.

Αχιλλέας: Σε πήρα 10 τηλέφωνα.

Άγνωστος: Πότε το βράδυ που κοιμήθηκα.

Αχιλλέας: Έλα στο ξενοδοχείο να μου τη φέρεις κάτω εδώ πριν φύγω. Στο metropolitan στη Συγγρού είμαι.

Άγνωστος: Τώρα δεν μπορώ. Πάω στην κόρη μου γιατί έχει αγώνα. Μόλις τελειώσει θα βρεθούμε το απογευματάκι.

Αχιλλέας: Που να βρεθούμε το απόγευμα; Εγώ έχω αγώνα ρε αδελφάκι.

Άγνωστος: Εντάξει, δεν θα τελειώσει; Μόλις τελειώσει εδώ θα είμαι. Μόλις τελειώσει πάρε με τηλέφωνο να βρεθούμε. Πάω στο παιδί μου, δεν μπορώ να μην πάω, το έχω υποσχεθεί μωρέ μαλ…

Αχιλλέας: Καλά.

Καφέ με τον Κουτελάκη και τον Τσολακάκη

Στις 22/01/2011 άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο.

Αχιλλέας: Που είσαι;

Άγνωστος: Πήγα από το μαγαζί γιατί είχα ένα πρόβλημα.

Αχιλλέας: Αντε έλα από το metropolitan, πάμε τον Κουτελάκη και τον Τσολακάκη.

Αγνωστος: Εντάξει.

Αχιλλέας: Άντε, έλα να πιούμε καφέ.

Τσακογιάννης-Πιλάβιος για τα… σκαμπίλια

Διάλογος που σοκάρει μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη· και του Σοφοκλή Πιλάβιου, είδε το «φως της δημοσιότητας», με τον πρώτο να μιλάει στον πρόεδρο της ΕΠΟ για…· σκαμπίλια στα πόδια του Κούγια.

Ημερομηνία-Ωρα: 09.03.11-18:13:13

Καλών: Γιώργος
Καλούμενος: Αγνωστος

Ο Γιώργος ονοματίζει τον πρόεδρο κι ο πρόεδρος με τη σειρά του τον ευχαριστεί για το μήνυμα. Ο Γιώργος του λέει στη συνέχεια να μην αγχώνεται γιατί…

Γ: Αυτά είναι τελείως μαλ... οι κασέτες δεν μετράνε από χρόνια.
Α: Ναι, ναι...
Γ: Και… ούτε είναι ότι είσαι… σ' αυτό μπορεί να έχει γίνει μοντάζ, μπορεί να έχουν γίνει 100 πράματα…Να το ξέρεις αυτό, στο λέω αλήθεια αυτό έτσι; Εγώ πήγα στα δικαστήρια για ανθρωποκτονίες, για τέτοια… να το ξέρεις…
Α: Το ξέρω, το ξέρω…
Γ: Αυτός ο καραγκιόζης που βγαίνει τώρα, για να κάνει ντόρο, ο Κούγιας βγαίνει τώρα ξέρεις για να κάνει…
Α: Είπε κι εσένα,ε;
Γ: Εντάξει…δεν πρέπει να φάει πέντε σκαμπίλια στα πόδια τώρα… τέλος πάντων… ξέρεις κάτι; Μην μασάς… μην του κάνεις καμιά χάρη τώρα με τον μαλ…
Α: Τρελός είσαι ρε; Τι χάρη;
Γ; Αυτός ξέρεις γιατί τα κάνει αυτά;
Α: Για να ανέβει…
Γ: Για να κάνει… να σου λέει ότι δεν τρέχει τίποτα…
Α: Το ξέρω ρε συ…τι μου το λες, αφού βγήκε και είπε για το διαιτητή που είναι για να πάει Α' Εθνική ρε συ τώρα, τι λες;
Γ: Κι εσύ νομικός είσαι… σ' αυτά αυτά εδώ τώρα είναι το δικαστήριο του Παναγόπουλου να ξέρεις… έτσι με παρέα, με την απαγωγή… πήγαν οι κασέτες εκεί… αυτά δεν τα δέχτηκε το δικαστήριο, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι σου λέω τώρα… Αυτά κοίτα να δεις, αν θα τα δεχτεί η Εισαγγελέας αύριο μεθαύριο…
Α: Κατάλαβα ναι…
Γ: Για να βγαίνει τώρα ο μαλ…., να κάνει και να τέτοιο…για τα άλλα, για τον χοντρό κι αυτά, μπορεί να έχει δίκιο μπορεί να έχει άδικο, δεν με νοιάζει…
Α: Όχι εντάξει κι αυτός είναι…να πρόσεχε, ξέρω εγώ;
Γ: Ξέρεις τι με στεναχώρησε πολύ; Ο Νίκος τώρα που τα έδωσε αυτά εκεί πέρα…δεν μπορώ να το χωνέψω…
Α: Ποιο λες; Για ποιο λες;
Γ: Αυτό του Νίκου είναι σίγουρα…
Α: Ναι!
Γ: Αυτά που τα έδωσε ο Νίκος, αυτό που έκανε που τα έδωσε αυτά εκεί πέρα αυτό δεν θα το πιστέψω μέχρι…
Α: Ναι, κατάλαβα τι λες
Γ: Αυτό δηλαδή, έχασα πάσα ιδέα, τέλος πάντων…
Α: Εντάξει, θα το πούμε από κοντά έξω…
Γ: Υπομονή η αλήθεια φαίνεται, Εμάς δεν… μην μασάς σε τίποτα όλοι σε στηρίζουμε… και γενικά ξέρεις ότι είμαι υποχρεωμένος, γενικά για την καλή θητεία σας μέχρι τώρα…
Α: Εντάξει, να είσαι καλά… Μη λες τώρα… ναι παιδί μου…
Γ: Να είσαι καλά… κουράγιο, γεια…

Συνομιλία Αγγελόπουλου-Τσακογιάννη

Ένας ακόμη διάλογος βγήκε στη διασημότητα, στον οποίο ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Αντώνης Αγγελόπουλος, τηλεφωνεί στον Γιώργο Τσακογιάννη, ο οποίος του ζητάει να κόψει τις επαφές του με τον Φυντάνη, τον αδερφό του και τον Σταθάκη.

Αναλυτικά ο διάλογος Αγγελόπουλου-Τσακογιάννη
(Ημερομηνία 26/3/2011, 18:51:13-19:00:06)

Γιώργος: Ποιος είναι;
Αντώνης: Αντώνης Αγγελόπουλος από την Πάτρα, ο αστυνομικός δντης είμαι.
Γιώργος: Έλα ρε Αντώνη,
Αντώνης: Ρε σε ψάχνω να σε βρω ξέρεις πόσο καιρό;
Γιώργος: Τι κάνεις;
Αντώνης: Είσαι Θεσ/νικη;
Γιώργος: Όχι, όχι έξω είμαι τώρα, Ιταλία
Αντώνης: Σε ψάχνω να σε βρω πολύ καιρό γιατί σε θέλω οπωσδήποτε.
Γιώργος: Τι κάνετε με το μαλάκα εκεί πέρα;
Αντώνης: Ρε σε θέλω. προχτές στο γήπεδο που σε είδα σου λέω σε θέλω και μετά έφυγες.
Γιώργος: Ε τώρα γάμησε το.
Αντώνης: Αφού σε θέλω σου λέω. Σήμερα οργίασε μέσα στο γήπεδο.
Γιώργος: Οργίασε ε;
Αντώνης: Ναι ασχολιόταν με τον Βελέτζα και με την Ηλιούπολη και με τον Τσακογιάννη και την Ηλιούπολη.
Γιώργος: Ο κόσμος εκεί δεν τον κράζει τι γίνετε;
Αντώνης: Τον έκραζαν, έβριζαν επάνω, αλήτη Κούγια, έβριζε ο κόσμος όλος.
Γιώργος: Έβριζε ο κόσμος ε;
Αντώνης: Λοιπόν πρέπει να σε δω Γιώργο οπωσδήποτε, εγώ δεν ξέρω πότε θα ανέβω στην Αθήνα, με τον Μακρή μιλάω κάθε ημέρα.
Γιώργος: Εντάξει.
Αντώνης: Θέλω να σε δω. Καταρχήν από αυτή τη στιγμή θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ δεν θέλω να έχεις, σε ακούει κανείς;
Γιώργος: Όχι.
Αντώνης: Δεν θέλω να έχεις καμία επαφή με τον Φυντάνη, με τον αδερφό του και με τον Σταθάκη.
Γιώργος: Όχι ρε καμία σχέση.
Αντώνης: Δεν θέλω καμία σχέση να έχεις. Ακουσε εμένα.
Γιώργος: Καμία σχέση.
Αντώνης: Εγώ ακούω τι λένε για αυτό στο λέω
Γιώργος: Τι λένε αυτοί;
Αντώνης: Αυτοί λένε ότι μιλάνε με εσένα κάθε ημέρα.
Γιώργος: Όχι ρε καμία σχέση στο ορκίζομαι.
Αντώνης: Του είπα του Νίκου θέλω με αυτούς να τελειώσει.
Γιώργος: Ρε καμία σχέση. Ναι αλλά τώρα πάει να ανέβει όμως ο π…, κατάλαβες;
Αντώνης: Δεν το καταλαβαίνεις τι κάνει τώρα;
Γιώργος: Αυτά τα κάνει για να δικαιολογήσει και την μαλ… του την παλιά, τα κάνει αυτά
Αντώνης: Εγώ ξέρω τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, εγώ ξέρω τι έχει κάνει. Αν τα πω τα αίσχη που έχει κάνει θα φύγει όλη η Ελλάδα.
Γιώργος: Τώρα εκβίασε καταστάσεις και πήγε να βγει τώρα και δεν του βγήκε.
Αντώνης: Τα ξέρω. Να σου πω τώρα εγώ είμαι στην Πάτρα, είμαι αστυνομικός δντης, έχω προαχθεί σε αστυνομικός δντης Αχαίας.
Γιώργος: Συγχαρητήρια.
Αντώνης: Πριν από ένα μήνα έγινα στην Πάτρα. Λοιπόν εγώ τώρα τι θέλω, -εγώ θα ανέβω στην Αθήνα την άλλη βδομάδα
Γιώργος: Θα με πάρεις τηλέφωνο;
Αντώνης: Θέλω να σε δω, όχι από το τηλέφωνο, από κοντά
Γιώργος: Αν δεν το σηκώσω θα μου στείλεις μήνυμα
Αντώνης: Άκου θέλω να μην έχεις επαφή με τον Φυντάνη, τον αδερφό του. Αυτόν που έχει τη Σαλαμίνα τον πρόεδρο
Γιώργος: Ξέρω ρε, καμία σχέση
Αντώνης: Αυτόν, τον Ηλία και τον Σταθάκη και τους 3
Γιώργος: Ναι, ναι
Αντώνης: Αυτοί λένε ότι μιλάνε μαζί σου κάθε μέρα
Γιώργος: Ρε στο ορκίζομαι τώρα με δουλεύεις;
Αντώνης: Τα λένε εκεί πέρα, αυτοί έτσι λένε συνέχεια
Γιώργος: Στην Πάτρα;
Αντώνης: Ναι ρε σου λέω διαδίδουν τέτοια πράγματα
Γιώργος: Και πως γίνεται να μιλάω μαζί τους και ο Κούγιας να με βρίζει; Πως γίνεται αυτό;
Αντώνης: Αυτοί τα λένε έτσι, τα λένε και έτσι
Γιώργος: Ότι τι; Και καλά ότι είναι στο κόλπο, πως δεν κατάλαβα;
Αντώνης: Μπράβο ναι. Ότι εσύ βοηθάς και τον Ηλία και τον Σταθάκη και κάτι τέτοια. Λοιπόν θέλω με αυτούς να τελειώσεις.
Γιώργος: Ασε το ρε ξέχασέ το, δεν υπάρχει αυτό Με προσβάλεις που μου το λες μόνο
Αντώνης: Το πιστεύω ότι δεν μιλάς, αλλά αυτοί σου λέω τι λένε. Λοιπόν κοίτα μην πεις ότι σου είπα εγώ τίποτα
Γιώργος: Όχι μωρέ, όχι
Αντώνης: Λοιπόν εγώ θα ανέβω Αθήνα, νομίζω μου είπε ο Μακρής θα μείνει καιρό, μίλησα το πρωί με τον Μακρή, χθες μιλήσαμε και προχθές πήγαμε φάγαμε. Θα ανέβω μου είπε 2 ή 3 του μηνός την άλλη βδομάδα
Γιώργος: Εντάξει
Αντώνης: Εσείς τώρα παίζετε αύριο στον Θρασύβουλο έτσι;
Γιώργος: Ναι Θρασύβουλο
Αντώνης: Θα κατέβεις στον αγώνα ή όχι;
Γιώργος: Θα κατέβω θα κατέβω
Αντώνης: Α θα το πάρετε αύριο το παιχνίδι; Διπλό ή Χ;
Γιώργος: Δεν ξέρω
Αντώνης: Δεν ξέρεις. Ο γιος μου έπαιζε…
Γιώργος: Διπλό ή Χ το βλέπω
Αντώνης: Και εγώ το βλέπω Χ2

Ο Αντώνης του μιλάει για το γιο του που έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα νέων, αλλά όταν άλλαξε ο προπονητής δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Γιώργος λέει πως θα δει τι μπορεί να κάνει και ότι θα μάθει.

Αντώνης: Εγώ θα σε πάρω την άλλη εβδομάδα τηλέφωνο και θέλω να σε δω.
Γιώργος: Να σε ρωτήσω ο κόσμος εκεί τον έχει καταλάβει ή έχει υποστηρικτές;
Αντώνης: Σήμερα τον έκραξε ο κόσμος, είχε 3.000 κόσμο σήμερα, τον έκραξε ο κόσμος σήμερα, του έβαλαν χέρι και μέσα στη συνέντευξη μαζί με τον Βελέτζα είπε, του λέει του Βελέτζα χθες το βράδυ έγιναν επεισόδια μέσα στο ξενοδοχείο, μέσα στον Αστέρα…|
Γιώργος: Ξέρω, ξέρω
Αντώνης: Δεν τα είδες τα sites σήμερα;
Γιώργος: Τα έμαθα με πήραν τηλέφωνο.
Αντώνης: Και ο Βελέτζας, του λέει τώρα στην συνέντευξη, του λέει να πας στον Μπέο και στον Τσακογιάννη που σου δίνουν εντολές και στον άλλον τον Κουνάβη και της Αγίας Παρασκευής, πως τον λένε τον πρόεδρο;
Γιώργος: Ναι.
Αντώνης: Ποιος ήταν στην Αγία Παρασκευή πέρσι;
Γιώργος: Σταθόπουλος
Αντώνης: Ο Σταθόπουλος. Να πας στον Κουνάβη του λέει στον Σταθόπουλο να δέχεσαι εντολές, έπαιζες στην Ηλιούπολη λέει και στον Ακράτητο, ήσουν αποτυχημένος. Μέσα στη συνέντευξη τα έλεγε αυτά:
Γιώργος: Ο Κούγιας ε;
Αντώνης: Ναι ρε. Τον ξεφτίλισε τον Βελέτζα.
Γιώργος: Ναι.
Αντώνης: Ο Γκόβας δεν πήγε καθόλου στη συνέντευξη
Γιώργος: Ο Κούγιας του τα είπε αυτά, ο Κούγιας;
Αντώνης: Ναι ρε σου λέω και ασχολήθηκε με την Ηλιούπολη. Εγώ έχω τρελαθεί δηλαδή που λέει αυτά τα πράγματα.
Γιώργος: Ναι.
Αντώνης: Τι δουλειά έχει η Ηλιούπολη τώρα με τον αγώνα Παναχαϊκή-Ρουφ με τον Βελέτζα.
Γιώργος: Καλά εντάξει. Και τι άλλο του είπε; Ο διαιτητής πως έπαιξε; Τον βοήθησε τον Κούγια;
Αντώνης: Ποιος;
Γιώργος: Ο διαιτητής.
Αντώνης: Ο διαιτητής άκου, έπαιζε 50-50 αλλά έδωσε μια κόκκινη σε έναν παίκτη της Παναχαϊκής που δεν έπρεπε την δώσει και από έγινε της π…. Έβγαλε κόκκινη από το Ηράκλειο ο διαιτητής.
Γιώργος: Ναι, σε ποιο λεπτό;
Αντώνης: Στο ημίχρονο και έβγαλε μια κόκκινη σε ένα παίκτη της Παναχαϊκής...
Γιώργος: Με 10 έπαιζε η Παναχαϊκή, με 10;
Αντώνης: Η Παναχαϊκή με 10 μετά αλλά κέρδιζε 2-1. Του έβγαλε κόκκινη του Ουρτάδο.
Γιώργος: Ναι.
Αντώνης: Μόλις του βγάζει την κάρτα μετά βγάζει και σε ένα της άλλη ομάδας και έβαλε και 3° γκολ στο 90' η Παναχαϊκή.
Γιώργος: Α έβγαλε και στους άλλους στο καπάκι μετά.
Αντώνης: Ναι αλλά έβγαλε της Παναχαϊκής όμως αδικαιολόγητη, δεν έπρεπε να την βγάλει την κάρτα. Και την έβγαλε ο Ηρακλειώτης ο διαιτητής. Μετά σηκώθηκε μέσα φώναζε αυτός ο Φυντάνης α ου. Μου λέει ο Σταθάκης δεν μπορεί να τον κάνει καλά μου λέει. Δεν το ξέρεις; Αφού το ξέρεις μου λέει.
Γιώργος: Ο Σταθάκης όμως είναι από κοντά. Με τον κόσμο θα έχει πρόβλημα κάποια στιγμή εκεί ή όχι τι βλέπεις; Με τον κόσμο θα τον κράξει ή όχι; Τι γίνετε;
Αντώνης: Έβριζαν σήμερα, τον Κούγια τον έβριζαν. Οι σύνδεσμοι δεν πάει κανείς, οι οργανωμένοι δεν_πάνε και του ρίξανε μπινελίκια, Κούγια αλήτη φύγε από εδώ. Σήμερα ήταν 1-1 τότε.
Γιώργος: Ναι.
Αντώνης: Αυτός είπε θα μιλήσει στο τέλος λέει με τους δημοσιογράφους που έχει πόλεμο, θα μιλήσει ότι με. έχουν πόλεμο στην Πάτρα οι οπαδοί, δεν υπάρχουν λέει οπαδοί στην Πάτρα και μου κάνουν πόλεμο. Εγώ λέει θα προσπαθήσω να κάνω 3 νίκες για να βγω φέτος. Εντάξει τώρα παίζει με τον Απόλλωνα, παίζει με τον Καρούλια και με τον Πλατανιά. Εκεί τώρα πρέπει....
Γιώργος: Ε εντάξει τώρα έχει καθαρίσει νομίζω. Και τι λέει θα φύγω του χρόνου και καλά θα πάρω τα λεφτά μου και θα φύγω λέει;
Αντώνης: Ρε ο Πλατανιάς κέρδισε σήμερα 3-0
Γιώργος: Ποιον;
Αντώνης: Τον Παναιγειάλειο
Γιώργος: Τον Παναιγειάλειο;
Αντώνης: Ναι και είναι τώρα 49-46. Η τελευταία αγωνιστική που παίζει Παναχαϊκή-Πλατανιάς, αν η Παναχαϊκή χάσει θα βγει ο Πλατανιάς;
Γιώργος: Να σου πως θα φύγω του χρόνου; Τι λέει ο Κούγιας; Του χρόνου άμα χάσω θα φύγω, τι λέει;
Αντώνης: Εγώ πιστεύω θα φύγει
Γιώργος: Και ποιος θα την πάρει την ομάδα, να πάρει τι; Για να φύγει θέλει λεφτά, δεν φεύγει αλλιώς
Αντώνης: Ναι θα πάει σε άλλη ομάδα όμως.
Γιώργος: Ναι.
Αντώνης: Εγώ πιστεύω θα φύγει, δεν τον θέλει ο κόσμος στην Πάτρα. Εχει πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, με τις τοπικές αρχές, με το Δήμαρχο, με το Νομάρχη, με τους δημοτικούς συμβούλους. Εγώ πιστεύω υα φύγει, είμαι σίγουρος.
Γιώργος: Ναι, εντάξει. Ο Κόσμος εκεί βλέπει ότι είναι μαλάκας, δηλαδή έτσι;
Αντώνης: Ο κόσμος όπου πας έξω τον κράζουν όλοι.
Γιώργος: Εντάξει.
Αντώνης: Λοιπόν θα σε πάρω την άλλη εβδομάδα. Δεν λες σε κανέναν τίποτα.
Γιώργος: Όχι ρε φιλιά να είσαι καλά θα τα πούμε.
Αντώνης: Και θα τα πούμε. Επαφή με Φυντάνη, Σταθάκη τελείωσες, ξέρω τι σου λέω.
Γιώργος: Έλα εντάξει τελείωσε.
Αντώνης: Ξέρω τι σου λέω.
Γιώργος: Φιλιά.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Onsports.gr.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.