Πίτσος: «Φρούριο το Γεντί Κουλέ»

Πίτσος: «Φρούριο το Γεντί Κουλέ»

Για τους στόχους του ΟΦΗ την επόμενη σεζόν μίλησε ο Μηνάς Πίτσος.

Ο αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου παραχώρησε συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM και εξέφρασε την πίστη του ότι θα παραμείνει στην προεδρία ο Νίκος Μαχλάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μηνάς Πίτσος:

Για τη σεζόν που πέρασε:

«Ήταν παράξενη χρονιά φέτος. Ξεκινήσαμε με προβλήματα, αλλά στη συνέχεια προσπαθήσαμε να τα περάσουμε έξω από την ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα με την Ομοσπονδία και κανείς δεν ήξερε τι θα γινόταν μέχρι το τέλος».

Για την άνοδο:

«Καθαρά αγωνιστικά, η βαθμολογική μας απόσταση από τις άλλες ομάδες δείχνει ότι αξίζει που ανεβήκαμε. Είχαμε 10 βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο και 15 με τους πιο κάτω αν δεν κάνω λάθος. Η διαδικασία με τα μπαράζ πρέπει να αλλάξει γιατί δεν είναι δίκαιο, αν έχεις τόσους βαθμούς διαφορά. Οι 3-4 βαθμοί εντάξει, μπορείς να πεις ότι μπορεί να γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα, αλλά οι 10 είναι αρκετά μεγάλη διαφορά και είναι μια διαδικασία που πρέπει να την ξανασκεφτούν. Τι να σκεφτούν τώρα αυτοί είναι άλλο θέμα. Αφού, όμως, μπορέσαμε και πήραμε το εισιτήριο όλα καλά. Είναι έξι ματς που μπορούν να γίνουν τα πάντα και είναι άδικο αν έχεις παίξει τόσα όλη τη χρονιά και τα πάντα να κρίνονται εδώ».

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ:

«Ναι θα συνεχίσω κανονικά. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θα παραμείνω εδώ».

Για την προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου:

«Είναι άλλο να ξεκινάς κανονικά 15 μέρες πριν και άλλο τώρα. Είναι κάτι που μας απασχολεί λίγο. Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να πω τι θα γίνει, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα ομάδες που είναι σε δύσκολη κατάσταση τώρα. Είναι και δύσκολο και από τη μεριά των ποδοσφαιριστών. Τα έχουν κάνει πολύ σαλάτα σε πολλά θέματα, οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, αλλά δυσκολεύονται από κάποιες καταστάσεις»

Για τους στόχους την επόμενης περιόδου:

«Ας μη γελιόμαστε. Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η παραμονή .Είμαστε νεοφώτιστοι, αλλά έχουμε τη δυναμική και τη βοήθεια του κόσμου για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κάνουμε την έδρα μας φρούριο όπως ήταν και παλιά .Να έρχονται οι ομάδες και να μην περνάνε από εδώ».

Για τη συμπαράσταση των οπαδών:

«Ο κόσμος κατάλαβε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα και νομίζω ότι το γήπεδό μας θα έχει 7.000-8.000 άτομα σε κάθε ματς. Ήδη έχουμε δώσει 1.500-2.000 διαρκείας. Αν είναι δίπλα μας θα πάνε όλα καλά».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νίκου Μαχλα:

«Το πιστεύω μου είναι ότι δεν θα φύγει ο Νίκος. Τώρα τι συζητήσεις έχουν γίνει δεν μπορώ να ξέρω. Περιμένω να μείνει. Είναι ένας από τους ανθρώπους που τον σέβονται πολύ και τα δύο τελευταία χρόνια έχει παλέψει πολύ για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι και από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Που τους μιλάς και καταλαβαίνουν τι τους λες».

Για τον Αναστόπουλο:

«Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα. Γιατί πέρα από τις γνώσεις του βοηθάει πολύ στον τομέα ψυχολογίας. Σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά, τα αποδυτήρια δεν θα ήταν έτσι χωρίς τον Αναστόπουλο. Λογικό είναι ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας να του ανήκει».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved