«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Με 13 παίκτες αναχώρησε ο ΟΦΗ για την Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι, ενώ στην αποστολή για το Καρπενήσι θα ενσωματωθούν ακόμη πέντε από την πρωτεύουσα.

Υστερα από πέντε μέρες διακοπών, οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επιστροφή τους στη Super League, καθώς σε τρεις εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, οι Μπούρμπος, Ζορμπάς και Καπάνταης υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια ως το 2013, ενώ για έναν χρόνο υπέγραψε ο Βεζυρίδης.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κούραση. Είμαστε αναγκασμένοι μετά το τέλος των play off, να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ατρόμητο. Έχουμε ένα μεταγραφικό πλάνο στο μυαλό μας και θα το θέσουμε σε εφαρμογή από αύριο. Δεν γίνεται να διώξουμε 17 παίκτες και να πάρουμε 17 νέους».

Οσο για δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπουλούτ να αποχωρεί, επισήμανε: «Όσοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα μου, τους ειδοποιώ εγώ ο ίδιος, όπως έγινε με τον Κασμερίδη και τον Ρούσεφ. Ακούσατε από μένα κάτι για τον Μπουλούτ; Δεν υπάρχει κανένα θέμα». Τέλος, σχολιάζοντας τα σενάρια που θέλουν τον Γιακόμπο να θέλει να πάει στη Κύπρο, ο «Αναστό» ξεκαθάρισε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ».

Ο Λεωνίδας Καπάνταης από την πλευρά του σημείωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για ανανέωση του συμβολαίου μου. Υπάρχει κούραση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Αυτή εξάλλου είναι γλυκιά κούραση». Σχολιάζοντας την κλήρωση, ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε: «Ετσι κι αλλιώς θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Μιλώντας στη συνέχεια ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, επισήμανε: «Οι χαρές τελείωσαν. Ο αρχικός στόχος επετεύχθη. Για να έχει όμως αξία, πρέπει να δώσουμε το βάρος στην προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι για τη Super League». Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος, ύστερα και από την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: «Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, όπου περάσαμε δυσκολίες, καταφέραμε να ανέβουμε στη Super League και μπορώ πλέον κι εγώ να παίξω εκεί με τον ΟΦΗ».

Κάνοντας ένα σχόλιο για το πρόγραμμα της κλήρωσης, σημείωσε: «Όπως είναι το πρόγραμμα, δεν έχει κάτι εύκολο ή βατό. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και σε σχέση με πριν δύο χρόνια, έχει ανέβει ο πήχης. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κατά πρώτο λόγο πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μετά να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να φτάσει ο ΟΦΗ όσο ψηλά του αξίζει». Τέλος, για το ότι από το Ηράκλειο φεύγουν μόνο 13 παίκτες, σχολίασε: «Είμαστε ο βασικός κορμός εμείς και αυτό έχει σημασία, γιατί οι νέοι παίκτες θα στηριχθούν σε εμάς και με τη δική μας βοήθεια θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τάσος Βαρδάκης



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved