Μαχλάς: «Μαγαζί – γωνία ο ΟΦΗ»

Μαχλάς: «Μαγαζί – γωνία ο ΟΦΗ»

Η αναζήτηση των στηριγμάτων για το μέλλον είναι αυτό που προβληματίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews» μίλησε για την επιστροφή της κρητικής ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Το να επιστρέφεις στην Σούπερ Λίγκα είναι ωραίο, όμως αυτό που κοιτάζουμε είναι πώς θα μπορέσει η ομάδα να βρει στηρίγματα και να έχει μέλλον».

Με το χέρι στη καρδιά, αξίζατε αυτή τη χαρά;

«Πέρα για πέρα και από όλες τις πλευρές. Σε πολλά ματς πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, παίξαμε μεγάλη μπάλα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σ΄αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έφυγαν, όπως ο Μπερτίν, ο Αγρίτης, ο Σταυρακάκης, ο Κιάσσος. Όλοι τους βοήθησαν, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, και στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Όπως ο Νίκος Κουνδουράκης με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Καθένας προσέφερε ό,τι είχε και δεν είχε. Δώσαμε ανεπανάληπτες μάχες. Μας είχαν ξεγράψει και για κάποιους ήταν δεδομένο ότι αυτή την ομάδα δεν θα την αφήσουν να ανέβει. Παλέψαμε, όμως, προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε. Βεβαίως, η άνοδος δεν σημαίνει ότι με τη μία λύθηκα τα πάντα. Το να επιστρέφεις στη Σούπερ Λίγκα είναι ωραίο συναίσθημα, όμως αυτό που κοιτάζουμε πλέον είναι πως θα μπορέσει η ομάδα αυτή να βρει τα στηρίγματά της και να έχει μέλλον. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να καταφέρει ο ΟΦΗ να γίνει αυτός που όλοι γνωρίζουμε»

Κι από δω και πέρα, τι; Υπάρχει γενική συνέλευση προγραμματισμένη για τις 10 του μήνα...

«Ξεκινήσαμε μεγάλη προσπάθεια με τον κ. Κουράκη. Η περίοδος είναι δύσκολη και η ομάδα χρειάζεται πάντα τον κόσμο της. Στις 10 του μήνα όλοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους και προτεραιότητα για μένα αποτελεί η εξυγίανση του ΟΦΗ. Τα χρέη δεν είναι τεράστια, όπως γράφεται και ακούγεται. Θα τα πούμε αναλυτικά τότε»

Έγιναν πολλά μέσα στη χρονιά και η αμφισβήτηση δεν έλειψε...

«Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αυτό θέλω να τονίσω. Ακόμη και στην περίπτωση του «φίλου» μας, του κυρίου Φαγαδάκη, το μάθημά μας το πήραμε. Τώρα ξέρω τι έχω να συνατήσω και με ποιους έχω να κάνω. Στη ζωή μαθαίνουμε από τα λάθη μας και φέρνω ως παράδειγμα την περίπτωση των Ρώσων. Πράγματι, συναντήθηκα με εκρπόσωπό τους, όμως η συζήτηση ήταν σε καφενειακό επίπεδο και δεν πήρε ποτέ διάσταση. Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και θα παραμείνει μαγαζί γωνία. Τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη «επένδυση» λόγω της κάθαρσης που επιχειρείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θέλω να το ξαναπώ ότι για όποιον ενδιαφέρεται είμαστε ανοιχτοί. Και εγώ, ως πρόεδρος, δεν βάζω εμπόδια σε κανέναν και είμαι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσω. Όποιος θέλει να βοηθήσει, είτε οικονομικά είτε με τα δικά του εφόδια, δεν θα του σταθώ εμπόδιο. Το συζητήσαμε και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Ότι θα αποχωρήσουμε αν χρειαστεί. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνω».

Μετανιώσατε που ασχοληθήκατε με την περιπέτεια που λέγεται ΟΦΗ;

«Δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου. Αν έχω κάνει λάθος, αυτό θα με κάνει καλύτερο. Οι εμπειρίες που βιώνεις σε κάνουν καλύτερο. Πάντα πίστευα στην ομάδα, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Προχωράω μπροστά και δεν το βάζω κάτω με τίποτα»

Ένα σχόλιο για τον Γιάννη Κουράκη;

«Αν το επιθυμεί ο δήμαρχος να βρίσκεται στην ομάδα, θα είναι καλό για το πρεστίζ του ΟΦΗ να στέκεται στο πλευρό του ο πρώτος πολίτης του Ηρακλείου. Ούτως ή άλλως, ο κ. Κουράκης ήταν στο πλευρό του ΟΦΗ και πραγματικά είναι πολύ καλό αυτό για τον σύλλογό μας»

Θα είναι ανταγωνιστικός ο ΟΦΗ τη νέα χρονιά;

«Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Προηγούνται οι ανανεώσεις στα συμβόλαια των παιδιών που αγωνίστηκαν στα πλέι οφ. Πρέπει να αμειφθούν για την προσπάθειά τους και το ηθικό κομμάτι είναι πιο σοβαρό για μένα από μια υπογραφή και το βάζω πάνω από όλα».

Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάστηκαν. Θα ήθελα την άποψή σας για το όλο ζήτημα που προέκυψε...

«Δεν ξέρω γιατί δημιουργείται θέμα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και λέει ότι οι ομάδες που υποβιβάζονται δεν μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Football League από την αρχή έχει κάνει ένα κοινό αγώνα και εμείς τον στηρίζουμε. Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας είναι οι επόμενες ομάδες που πρέπει να πάρουν την άνοδο για τη Σούπερ Λιγκα. Αν γίνει κάτι διαφορετικό, θα είναι πραξικόπημα. Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός έχουν υποβιβαστεί, δεν μπορούν να παραμείνουν και τις θέσεις τους πρέπει να πάρουν ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας. Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο».



Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved