Κάθοδος και των Τρικαλινών στην Αθήνα!

Κάθοδος και των Τρικαλινών στην Αθήνα!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Ταμήλος αποκάλυψε ότι στον ΑΟΤ σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο… καθόδου για να διαμαρτυρηθούν για την αποβολή των «κυανέρυθρων».

Για το πλάνο δράσης και το εύρος των κινητοποιήσεων στα Τρίκαλα μίλησε ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων σε τηλεοπτική εκπομπή της TV-10.

«Ο νομικός σύμβουλος του ΑΟΤ είναι στην Αθήνα για να πάρει το σκεπτικό της απόφασης αλλά και για να δρομολογήσει τη διαδικασία της έφεσης», είπε αρχικά ο Ταμήλος και συνέχισε: «Χθες κανένας δεν μπορούσε να βγάλει άκρη με αυτή την περίεργη απόφαση κι ακόμα και σήμερα ακούστηκαν διάφορα  σχόλια στα ΜΜΕ που έκαναν λόγο για υποβιβασμό του ΑΟΤ στο Περιφερειακό».

Το βράδυ της Πέμπτης (04/08) υπάρχει προγραμματισμένη άτυπη γενική συνέλευση στο Δημαρχείο και όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη: «Θα επιδιώξω να συναντηθώ και με τον δήμαρχο Χρήστο Λάππα για να δούμε πως μπορούμε συλλογικά και συντεταγμένα να αναλάβουμε δράση. Πιστεύω ότι θα πρέπει να ρίξουμε στο τραπέζι ακόμα και την κοινή κάθοδο στην Αθήνα, γιατί δεν μπορεί να δίνει αγώνα για την επιβίωση και την παραμονή η ομάδα και η κοινωνία του Βόλου , που όλοι ξέρουμε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα και εμείς εδώ να μείνουμε αδρανείς σε μια απόφαση που καταδικάζει τον ΑΟΤ σε υποβιβασμό για μία αβλεψία της διοίκησης. Και λέω αβλεψία γιατί όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο θέμα της εγγυητικής η ΠΑΕ έστειλε ένα προσχέδιο για την εγγυητική και δεν παραχάραξε ούτε πλαστογράφησε δημόσια έγγραφα. Είναι διαφορετική η περίπτωση απ’ ότι αυτή του Ηρακλή».

Για το θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος είπε: «Ο μεγαλομέτοχος θα πρέπει να δρομολογήσει τις εξελίξεις, Πέρα από αυτόν δεν νομιμοποιείται κανένας άλλος. Αυτός λοιπόν θα βρει ανθρώπους για αν βάλει στο νέο ΔΣ, γιατί μιλάμε για ΠΑΕ και αυτός θα πρέπει να βιαστεί. Αν πάλι δεν θέλει να εμπλακεί, οφείλει να χαρίσει, να δωρίσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη κι από κει και πέρα θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία. Καλώς ή κακώς φτάσαμε στον Αύγουστο και τίποτα δεν έχει προχωρήσει οπότε θα πρέπει αυτή τη φορά να δοθούν λύσεις στο διοικητικό από τον ίδιο τον κ Πλεξίδα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ταμήλος εξέφρασε την ανησυχία του για πιθανές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Πλεξίδα: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι μην έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις και αυτό είναι ό,τι χειρότερο σ αυτή την κρίσιμη στιγμή της ομάδας μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved