«Τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω δουλέψει»

«Τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω δουλέψει»

Στην έως τώρα προετοιμασία του Πιερικού αναφέρθηκε στην σημερινή (4/8) συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνα τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος στο πως κυλάει η προετοιμασία του Κατερινιώτικου συλλόγου, ενώ τόνισε πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Αυγούστου:

«Το πρωτάθλημα αρχίζει τελικά στις 25 Σεπτεμβρίου, εμείς όμως δεν αλλάζουμε τίποτε στον προγραμματισμό μας. Έχουμε γύρω στις 45 ημέρες για την έναρξη και επιδιώκουμε να παίζουμε με δυνατές ομάδες που είναι πιο έτοιμες από εμάς, όπως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί μέσα από αυτά τα φιλικά θα γίνουμε καλύτεροι.

Δε μπορούμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής συμπεριφοράς όμως παρόλα αυτά, τα καταφέραμε καλά από πλευράς αποτελεσμάτων. Όπως ξέρετε, θέλω η ομάδα να κερδίζει ή να μη χάνει καθώς έτσι αποκτά ψυχολογία και νοοτροπία νικητή. Και από τις ήττες βέβαια μπορείς να βγεις κερδισμένος, ακόμη και οι ήττες είναι ωφέλιμες.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Τα μόνα ρεπό που θα πάρουν οι παίκτες είναι το τριήμερο 13 (μετά την πρωινή προπόνηση)-14-15 Αυγούστου, στη μεγάλη γιορτή της Παναγίας, περίοδος αρκετή για να ξεκουραστούν και να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους.

Στην  προετοιμασία όλοι λένε ότι δουλεύουν καλά αλλά όταν αρχίζουν οι υποχρεώσεις βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος για το ότι αν εξαιρεθούν 1-2 περιπτώσεις, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες έχουν την υγεία τους».

Εν συνεχεία, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας:  «Με ευχαρίστησε πολύ η παρουσία του κόσμου στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ελπίζω το ίδιο να γίνει και με την Καλλιθέα.

Η διοίκηση είναι κοντά μας και καταβάλλει κάθε προσπάθεια να λυθούν όλα τα προβλήματα».

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πολύ καλό πρόσωπο που δίνουν οι παίκτες του στις προπονήσεις:

«Όσον αφορά στο ρόστερ, όλα τα παιδιά έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ και είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί κάποια στιγμή ορισμένοι παίκτες θα πρέπει να δοθούν δανεικοί ή να αγωνιστούν στην ομάδα Νέων. Μέχρι στιγμής πάντως όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Όλα τα παιδιά προσπαθούν και έχουν γίνει «ένα». Σε αυτό βέβαια έχουν παίξει ρόλο και οι έμπειροι συμπαίκτες που βοηθούν τους μικρούς. Πιστεύω ότι έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω δουλέψει ποτέ. Έχω διαμορφώσει γνώμη και μπορώ π.χ. να σας πω ότι τη δεδομένη στιγμή Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Τσικαδέρης και Παπαδόπουλος θα είναι στο ρόστερ. Πρέπει όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι απαιτείται καθημερινή προσπάθεια και οι επιλογές μου μπορούν να αλλάξουν μέχρι το τέλος. Μέσα μου πάντως έχω αποφασίσει. Τα φιλικά βέβαια παίζουν μεγάλο ρόλο. Ανάλογα με αυτά κάποιοι κερδίζουν πόντους, όχι μόνο για να βρίσκονται στο ρόστερ αλλά και για να παίζουν. Όσο για κάποια νεαρότερα παιδιά που θα αγωνίζονται με την ομάδα Νέων, θα προπονούνται μαζί μας στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Δουλεύουμε συστηματικά. Στόχος μας είναι σε 1-2 χρόνια η ενδεκάδα να ξεκινά από 5-6 Κατερινιώτες, κάτι που μπορεί να γίνει μιας και οι παίκτες έχουν προοπτικές.

Κάθε μέρα μας «βομβαρδίζουν» με παίκτες για δοκιμές. Προς το παρόν δουλεύουμε με το υπάρχον υλικό. Αν μέσα από τα φιλικά δούμε ότι χρειαζόμαστε κάτι, τότε θα κινηθούμε. Το ρόστερ με ικανοποιεί αν και κανείς προπονητής δε λέει όχι σε επιπλέον προσθήκες. Αν κάνουμε μεταγραφή, θα είναι μία μεταγραφή. Και ας μη ξεχνάμε ότι και ο Δεκέμβρης είναι κοντά».

  • Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν πάρει τον λόγο ο  Σούλης  Παπαδόπουλος , μίλησε ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Λιόλιος που δήλωσε ενθουσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς και από την όρεξη που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία.
  • «Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει ότι στον εντός έδρας φιλικό αγώνα του Σαββάτου 6 Αυγούστου με την Καλλιθέα (ώρα έναρξης 20.00) η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους τους φιλάθλους. Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός».


Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved