«Ο Ιωνικός δεν είναι… Φιλιππινέζα»

«Ο Ιωνικός δεν είναι… Φιλιππινέζα»

Ανακοίνωση σχετικά με το ΔΣ της Football League την Τετάρτη (03/08) εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι».

Η ομάδα της Νίκαιας χαρακτήρισε το συμβούλιο παρωδία και σημείωσε ότι ομάδες που δεν σώθηκαν βαθμολογικά δεν θα συνεχίσουν στην κατηγορία…

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός δεν υποβιβάστηκε, διότι δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση αφού εκκρεμεί η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, γι αυτό καταλαμβάνει προσωρινά και τη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να ναι προσεχτικά χωρίς να αντιγραφεί ο ένας τον άλλον. Καλό θα είναι στις συνεδριάσεις να καταλαβαίνουν τι συζητάμε και τι ψηφίζουν, διότι το χθεσινό συμβούλιο ήτανε μια παρωδία έτσι όπως εξελίχθηκε.

Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την ΕΠΑΕ μετά από την προεδρία του Δέδε λένε μερικοί και εμείς το πιστεύουμε και είναι κρίμα να μην καταλαβαίνουν τι λέει ο πρόεδρος, μερικά μέλη. Καλό είναι να διαβάζουν το ΚΑΠ. Η καταστρατήγηση του ΚΑΠ γίνεται από τους ίδιους τους συντάκτες του κι αυτό αν δεν σταματήσει, το χάος θα είναι κοντά. Ο Ιωνικός σώθηκε αγωνιστικά. Ομάδες που δεν σώθηκαν βαθμολογικά, δεν μπορούνε να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα αυτό του χρόνου.

Τα λάθη της ΕΠΟ με την απόφαση της Τρίπολης και η ανακάλυψη άρθρου, έφερε όλη αυτή την κατάσταση. Ακόμη και ο κ. Κουρίδης παραιτήθηκε και η δήλωσή του ήταν : « ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ», χωρίς να έχει βγάλει απόφαση για Βέροια και Παναχαϊκή, ενώ «περιποιήθηκε» όλους τους άλλους όπως του υποδείξανε ή αποφάσισε. Μόνο ο ίδιος ξέρει. Ο μόνος που τιμωρήθηκε αγωνιστικά ήταν ο Ιωνικός και ο Εθνικός και πάλι σωθήκαμε.

Οι αποφάσεις είναι γελοίες, με αποκορύφωμα την απόφαση να δικαιωθεί η Καρδίτσα στο μεταξύ μας παιχνίδι, ενώ είχε χάσει με σκορ 1-0. Άλλοι  δικάστηκαν με δόλο, άλλοι χωρίς. Στην ΠΑΕ Ιωνικός υπήρχε δολιοφθορά όπως την περίπτωση Βέροιας και Παναχαϊκής, αλλά βγήκαν διαφορετικές αποφάσεις. Το νομικό τμήμα κάνει καλή δουλειά και σίγουρα στα πολιτικά δικαστήρια θα έχουμε «παρακάλια». Η μόνη υπεύθυνη για το πρωτάθλημα που λέγεται ΕΠΟ, είναι  η μόνη που δεν φέρει καμιά ευθύνη. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ;

Στα πολιτικά δικαστήρια δεν γίνονται αυτά κύριοι. Και όπως λέει και ο νόμος, για να υπάρξει σύσταση εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να αποτελείτε από μέλη. Η ΠΑΕ Ιωνικός θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε, αλλά θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε και την περιουσία του συλλόγου, γιατί όπως μαθαίνουν κάποιοι μόνο να εισπράττουν, καλό θα ήταν να μάθουν και να πληρώνουν.

Η ΠΑΕ Ιωνικός όλο αυτό τον καιρό κινείται μόνη της χωρίς να καλεί φιλάθλους να κλείσουν δρόμους, χωρίς να παρακαλάει τα πολιτικά μέσα -ακόμη και της ίδιας της περιοχής- και χωρίς την συμπαράσταση του Δημάρχου, των παλαιμάχων και των μελών της ΕΠΣ Πειραιώς. Η ΠΑΕ Ιωνικός ανέκαθεν ήτανε φιλικό σωματείο για όλους, αλλά φιλιπινέζα κανενός. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς και γι αυτό βρισκόμαστε στην Β' εθνική και όχι εκεί που ανήκει η ομάδα. Οι αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου θα είναι άμεσες, όπως γνωρίζουμε, χωρίς να ξέρουμε το αποτέλεσμα αυτών. Λίγο έγκυος δεν υπάρχει. Γι’ αυτό βασικά πιστεύουμε πως θα δικαιωθούμε».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved