Πατσατζόγλου: «Με τον καιρό καλύτεροι»

Πατσατζόγλου: «Με τον καιρό καλύτεροι»

Στη σκληρή δουλειά που γίνεται στον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκανε αναφορά στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του, λέγοντας, όμως, ότι σημασία έχουν οι επίσημοι αγώνες.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ΠΑΣ θα παρουσιαστεί καλύτερος και πιο εκρηκτικός στη συνέχεια, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Sportday»:

-Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία;

«Δεν είμαστε ακόμα στο 100% και ακόμα δεν έχουμε "δέσει" ως ομάδα. Στα τρία φιλικά που δώσαμε είχαμε και καλές και κακές στιγμές, αλλά γι' αυτό κάνουμε προετοιμασία και γι' αυτόν τον λόγο γίνεται η προπόνηση, για να βελτιωνόμαστε και να φτιάχνουμε πράγματα στα οποία δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι.

Εμένα δεν μου λέει τίποτα το 4-1 από τον Άρη, ούτε το 3-1 που νικήσαμε την Αλ Αΐν. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορεί να αισθάνεσαι πολύ κουρασμένος και άλλα που είσαι πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι όταν τελειώσει η προετοιμασία, θα αρχίσουμε λίγο πιο διαφορετική προπόνηση, θα γίνει πιο γρήγορη, πιο εκρηκτική».

-Σας έχει προβληματίσει κάτι γενικότερα στην προετοιμασία της ομάδας;

«Είμαστε ακόμα σε σκληρή προετοιμασία με διπλές προπονήσεις, σαν ομάδα δεν έχουμε δέσει, αφού δεν έχουμε παίξει τα ίδια 11 άτομα ούτε καν σε δύο συνεχή παιχνίδια. Πάντα η ενδεκάδα είναι διαφορετική κι αυτό μας δυσκολεύει. Πιστεύω ότι με τον καιρό κι εμείς θα μάθουμε καλύτερα το παιχνίδι των νέων παιδιών που ήρθαν στην ομάδα, αλλά κι εκείνοι θα μάθουν το δικό μας και θα εμφανίσουμε μια καλύτερη εικόνα».

-Ακόμα δεν ξέρουμε πότε και με ποιες ομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που σας απασχολεί;

«Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Το σκεφτόμαστε και το συζητάμε μεταξύ μας. Εύχομαι να αρχίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρωτάθλημα, για να αρχίσουν και τα επίσημα ματς. Είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι έχεις ένα επίσημο ματς σε σχέση με τα φιλικά. Εκεί οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, γιατί δεν σηκώνει λάθη, ούτε μπορούμε να αφήσουμε πίσω βαθμούς και να λέμε ότι πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

-Θα υπάρξει, πιστεύεις, κάποιο κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τα στημένα παιχνίδια;

«Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω, δεν με ενδιαφέρουν, δεν με αφορούν καθόλου. Υπάρχουν υπεύθυνοι και πρέπει να λύσουν το πρόβλημα. Και από εκεί και πέρα πρέπει όλοι μας να παραδειγματιστούμε με αυτό που έχει γίνει, αλλά πρέπει κιόλας να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν, ας τιμωρηθούν και ας ελπίσουμε ότι αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα γίνει αξιόπιστο».

-Εσύ, ο Πάντος, ο Κώτσιος, ο Κυριάκος και οι υπόλοιποι έμπειροι παίκτες του ΠΑΣ νιώθετε να έχετε ηγετικό ρόλο στην ομάδα και ότι οι νεότεροι προσβλέπουν σ’ εσάς για να γίνουν καλύτεροι;

«Αυτό πρέπει να γίνει. Τα παιδιά που έχουν μια μεγαλύτερη εμπειρία πρέπει να βοηθήσουμε τους πιο μικρούς και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είμαστε το παράδειγμα. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε πολύ να βοηθήσουμε και τους νεότερους, αλλά και την ομάδα, για να γίνουμε ένα συμπαγές και δυνατό σύνολο που θα προσφέρει και καλό ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα θα παίρνει και τα αποτελέσματα».



Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved