«Αναστό»: «Η πιο δύσκολη  άνοδος»

«Αναστό»: «Η πιο δύσκολη άνοδος»

Τους λόγους που ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Super League, εξήγησε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο «SentraFM 103,3» και τόνισε ότι οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν και την ψυχή τους, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό για την νέα σεζόν, αλλά και στον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω ότι ήταν η πιο δύσκολη άνοδος. Πιο δύσκολη και από τότε που ήμουν στον Άρη. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και αντίξοες μερικές φορές, αλλά ευτυχώς ο στόχος επετεύχθη», είπε αρχικά ο «Αναστό» και συνέχισε: «Το πρωτάθλημα τελείωσε στις 14 Μαϊου και πάνω από ένα μήνα υπήρχε μια δικαστική διαμάχη. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα παίξουμε, δεν θα πάρουμε αδειοδότηση, μετά φτάσαμε στις 20 του μηνός, φύγαμε 3 εβδομάδες και μας ειδοποίησαν ότι στις 22 Ιουλίου ξεκινάνε τα μπαράζ, ενώ μας ενημέρωσαν δύο ημέρες πριν».

Αν υπήρξε ανησυχία για τα play offs: «Παίξαμε απροετοίμαστοι όλοι την χρονιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Η ανησυχία ήταν ότι δεν ήμασταν έτοιμοι, Αν γινόντουσαν στην ώρα τους δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είχαμε 10 βαθμούς διαφορά, αλλά σε ένα παιχνίδι που παιζόταν όλη η χρονιά πήγαμε απροετοίμαστοι. Όμως οι παίκτες δώσανε και την ψυχή τους. Δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά από απροετοίμαστους παίκτες, αλλά οι δικοί μου δεν το βάλανε κάτω. Εάν ήμασταν από την αρχή με το υπάρχον ρόστερ, θα το παίρναμε δια περιπάτου».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτά που γράφουν δεν ισχύουν. Ούτε για τον Μενδρινό, ούτε για τον Ελεύθερόπουλο. Εμείς είχαμε παρωπίδες στον στόχο της ανόδου».

Για την άνοδο της ομάδας στη Super League: «Το δικαιούμαστε, όλοι έχουμε βάλει το λιθαράκι μας, οι παίκτες που έχουν φύγει, το τιμ, ο Δήμαρχος, όλοι. Σε μια προσπάθεια που ο στόχος είναι κοινός, η επιτυχία δεν ανήκει σε έναν. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, έχω καταλάβει ότι αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, δεν γίνεται τίποτα. Βάλαμε το εμείς πάνω από το εγώ και τα καταφέραμε. Αν πιάσεις τον Ελληνα στο φιλότιμο, μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από κάθε άνθρωπο στον κόσμο».

Για τον Ολυμπιακό: «Στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, αλλά πρέπει να ενισχυθεί για το Champions League», ενώ για την ομάδα μπάσκετ είπε: «Αν δεν ενεργοποιηθούν οι Αγγελόπουλοι θα έχουμε το ίδιο έργο».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved