Και τώρα... πάρτι!

Και τώρα... πάρτι!

Ο ΟΦΗ έριξε την αυλαία στην… παρωδία των play off με νέο τρίποντο (2-1) απέναντι στον Διαγόρα.

Ήταν ένα ματς που έγινε, γιατί… έπρεπε να γίνει. Οι μεν Ροδίτες, άλλωστε, θα τερμάτιζαν έτσι κι αλλιώς 4οι στα μπαράζ ανόδου και οι δε Κρητικοί από το απόγευμα του Σαββάτου (30/07) είχαν εξασφαλίσει το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στη Super League. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που το ματς στη Νέα Σμύρνη έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ομάδα του Ηρακλείου έριξε την αυλαία της πιο παράλογης διοργάνωσης, αυτής των play off όπως έπρεπε. Με νέα νίκη απέναντι στους μαχητικούς «κυανέρυθρους», οι οποίοι μόνο να κερδίσουν είχαν από την αναμέτρηση αυτή. Δεν είναι τυχαίο ότι πήραν το «βάπτισμα» της κατηγορίας τρία ακόμα Ελληνόπουλα, οι Μανώλαγκας, Καραγιάννης και Χατζημανώλης.

Όσο για τον ΟΦΗ; Μπορεί οι Κρητικοί να στενοχωρήθηκαν που απορρίφθηκε το αίτημά τους να γίνει το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, όμως θα κάνουν λίγες μόνο ώρες υπομονή. Με το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την επιστροφή των «ασπρόμαυρων» στη φυσική τους θέση και, φυσικά, τα καλύτερα έρχονται την Τρίτη (02/08) στις 13.00, οπότε η αποστολή θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»…

Το παιχνίδι, όπως είπαμε, ήρθε σε δεύτερη μοίρα, με τους Κρητικούς να έχουν ελαφρά υπεροχή και να παίρνουν το προβάδισμα με τον Παπουλή στο 58’. Ο Ρούσεφ στο 72’ διπλασίασε τα τέρματα για τον ΟΦΗ, ενώ οι «κυανέρυθροι» μείωσαν με τον Χατζηκοσμά πέντε λεπτά αργότερα.

Δείτε την τελική βαθμολογία των play off ΕΔΩ

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα

{coveritlive}9019fcaebd{/coveritlive}



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved