Το… μαρτύριο φτάνει στο τέλος του!

Το… μαρτύριο φτάνει στο τέλος του!

Η παράσταση φτάνει στο τέλος της, με την 6η και τελευταία αγωνιστική των Play off!

H διαδικασία-παρωδία  θα κάνει σήμερα την τελευταία της «στροφή», με τον ΟΦΗ να επικυρώνει το εισιτήριο  της  ανόδου στην Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Διαγόρα και τον Λεβαδειακό να παίρνει στα «χαρτιά» το ματς με την Δόξα Δράμας.

Έτσι, η «αυλαία» πέφτει στα… καλοκαιρινά παιχνίδια που έκριναν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς, την κούραση, πολλά παράπονα και μία ομάδα να μην μπορεί να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών  για να κατέβει σε έναν αγώνα!

Διαγόρας-ΟΦΗ (20:30 Conn-X TV, Δημ. Σταδ. Νέας Σμύρνης)

Οι ποδοσφαιριστές των δύο  ομάδων θα κληθούν για ακόμη μία φορά να παίξουν… μπάλα, έχοντας αντίπαλο την «ζέστη» και την κούραση, ευελπιστώντας παράλληλα πως θα βγουν ζωντανοί από αυτήν την «ψυχοφθόρα» διαδικασία, που αποφασίστηκε να διεξαχθεί, παρά τις αντίξοες συνθήκες!

Να ξεκινήσουμε με τον γηπεδούχο της αναμέτρησης, τον Διαγόρα, για τον οποίο το εν λόγω παιχνίδι θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» , Μιχάλης Τσιβρινής, θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό ματς  κόντρα στον ΟΦΗ τρία νέα πρόσωπα.

Δεδομένου ότι η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει το απόγευμα της 3ης Αυγούστου ο Τσιβρινής θα δώσει το «βάπτισμα» σε τρεις παίκτες, οι οποίοι ως τώρα δεν είχαν αγωνιστεί.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Μιχάλη Μανώλαγκα, τον Γιάννη Καραγιάννη και τον Αποστόλη Χατζημανώλη.

Εξέτισε την ποινή του ο Απόστολος Σκόνδρας, ενώ είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί ο  γκολκίπερ Άγγελος Χειμωνέττος και ο Μιχάλης Αυγενικού.

Από την «αντίπερα όχθη», το «άκυρο» της διοργανώτριας αρχής να μην δώσει  άδεια  στον ΟΦΗ, για να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Διαγόρα στην Κρήτη,  δεν σημαίνει πως οι Κρητικοί θα καθίσουν με «στραυρωμένα» τα χέρια, οι οποίοι ετοιμάζουν μεγάλο «γλέντι» για την άνοδο τους στην Σούπερ Λιγκ!

Στα αγωνιστικά, ο  Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να αφήσει εκτός για προληπτικούς λόγους τους Καμπάνταη, Μπούρμπο, τον τραυματία Πίτσο και τον τιμωρημένο Ζορμπά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο  Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και  Κουρομπίλια (Καρδίτσας)

Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (20:30 Conn-X TV, Δημ. Σταδ. Φυλής)

Στο άλλο παιχνίδι της Φυλής, η γηπεδούχος Δόξα Δράμας, αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο «μοτίβο», όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ. Δηλαδή;Θα πάνε στη Φυλή και θα ενημερώσουν τον διαιτητή ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν, αφού το δυναμικό τις ομάδας απαρτίζεται  μόλις από εφτά  ποδοσφαιριστές! Ο λόγος για τους Τοπαλίδη, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλο, Αμανατίδη, Στεργιανό, Ραφαήλ Τσιμπλίδη και ο Κάπελ που εξέτισε την ποινή του!

Κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Λεβαδειακό να πάρει το ματς στα «χαρτιά».

Από την άλλη, σενάρια έχουν διαρρεύσει τις  τελευταίες ώρες, ότι είναι πολύ πιθανό ο Λεβαδειακός  να στείλει έγγραφο στην Ένωση και να ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας!

Ο λόγος που θελουν να γίνει αυτό οι «πράσινοι» είναι  για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία οι ποδοσφαιριστές για ένα παιχνίδι , το οποίο δεν θα διεξαχθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, χθες ο Γιάννης Παπακώστας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ για τυπικούς και μόνο λόγους θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (01/08) από τη βάση της η αποστολή του Λεβαδειακού.

Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία έχει ενημερώσει τους παίκτες ότι θα πάρουν 10ήμερο ρεπό και θα ενημερωθούν άμεσα σχετικά με την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν. Τώρα αν αυτή θα γίνει ενόψει της συμμετοχής στη Super League, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Αύγουστο. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι από τη στιγμή που θα καταταγούν δεύτεροι στα play off βάσει ΚΑΠ θα πρέπει να πάρουν μαζί με τη Δόξα Δράμας τις θέσεις των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, εφόσον οι δύο ΠΑΕ υποβιβαστούν οριστικά. Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα εάν ο Λεβαδειακός μείνει στη Football League.

Ο Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μήτσιος (Ηπείρου), με βοηθούς τους  Γρεβένη (Χαλκιδικής) και  Κωστάρα (Αιτ/νίας)

Δείτε ΕΔΩ, τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα των Play Off της Football League.



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved