Θέλει νέο ξεκίνημα στο «Ελ Πάσο»

Θέλει νέο ξεκίνημα στο «Ελ Πάσο»

Mία νέα αρχή  θα επιδιώξει να κάνει τη Δευτέρα (18.00, Conn-X) στο «Ελ Πάσο» ο ανανεωμένος ΟΦΗ κόντρα στη μαχητική Καλλιθέα.

Με οδηγό το 2006 όταν είχαν επικρατήσει για τελευταία φορά στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας με το φάουλ - γκολ του Μετόντι Ντεγιάνοφ οι «ασπρόμαυροι» έχοντας πολλά καινούργια πρόσωπα στη σύνθεσή τους θα επιδιώξουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Καρδίτσα. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου πρόκειται να ξεκινήσει με τον Βεζυρίδη τερματοφύλακα, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Μπούρμπο, στο αριστερό τον Γαλανόπουλο και στόπερ τους Πίτσο – Χαριτωνίδη. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θ’ αποτελείται από τους Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννη (αμυντικοί μέσοι), Ρούσεφ (θα έχει ελεύθερο ρόλο) και η επιθετική τριπλέτα από τους Καμπάνταη (κορυφή), Αγρίτη (δεξιά) και Τάντιτς ή Γιακούμπου (αριστερά). Στη 19μελή αποστολή που βρίσκεται από την Κυριακή το απόγευμα στην Αθήνα συμπεριελήφθησαν οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Παπουλής, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Γιακούμπου, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Γαλανόπουλος, Ρούσεφ. Ζορμπάς, Καμπάνταης, Κατσικογιάννης και Τάντιτς. Στο Ηράκλειο έμειναν οι τιμωρημένοι Μπερτίν, Κιάσσος και ο Γκουεΐ παρ’ ότι ξεπέρασε μεσοβδόμαδα τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στους προσαγωγούς και είχε επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.

Πιέζει ο χρόνος για τους στόπερ

Στα μεταγραφικά ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους ανθρώπους του Ηρακλειώτικου συλλόγου για τους δύο στόπερ που σκοπεύουν ν’ αποκτήσουν και πλέον αυτή η δυνατότητα υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα στις 20.00. Βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας παραμένει ο Σπύρος Γόγολος ωστόσο η περίπτωσή του εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολη. O έμπειρος στόπερ όχι μόνο έπαιξε και στα 90 λεπτά κόντρα στον Πιερικό την Κυριακή το μεσημέρι στον Εύοσμο αλλά ήταν και εκ των κορυφαίων του Αγροτικού Αστέρα στη νίκη με 2-0. Ο ίδιος θα επιδιώξει να έχει μία τελευταία συζήτηση τη Δευτέρα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα Κώστα Ριαβόγλου προκειμένου να τον μεταπείσει να μείνει ελεύθερος και να κατηφορίσει στο Ηράκλειο. Στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται και ο Λάζαρος Θεοδωρέλλης με τον πρόεδρο της Καβάλας Σταύρο Ψωμιάδη να ζητάει 25.000 με 30.000 ευρώ για να παραχωρήσει δανεικό τον 29χρονο στόπερ το επόμενο εξάμηνο. Ο Θεοδωρέλλης έμεινε εκτός αποστολής των «αργοναυτών» από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-1). Παράλληλα στην κρητική ομάδα προτάθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ με την απάντηση των «ασπρόμαυρων» για τον Τούρκο μεσοαμυντικό να είναι αρνητική. Τέλος δανεικός για έξι μήνες στις Ασίτες παραχωρήθηκε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ηράκλειο, ανταπόκριση Τάσος Βαρδάκης



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved