Φιέστα στο Γεντί Κουλέ

Φιέστα στο Γεντί Κουλέ

Η Football League δεν συναίνεσε στο αίτημα του ΟΦΗ να γιορτάσει στο γήπεδό του απέναντι στον Διαγόρα την επιστροφή στη Super League, αλλά οι Κρητικοί προετοιμάζονται ήδη να το... κάψουν!

Η διαδικασία – παρωδία των play off είχε στο… μενού της και ματαίωση αγώνα. Η Δόξα Δράμας, όπως αναμενόταν, έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (30/07) στο Ελ Πάσο με… έξι ποδοσφαιριστές και έτσι ο ΟΦΗ «κλείδωσε» την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από δύο χρόνια. Εξάλλου, οι Κρητικοί ήθελαν τρεις ακόμα πόντους για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άνοδο. Η ομάδα του Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με τον Διαγόρα, ώστε το μεταξύ τους παιχνίδι της Δευτέρας (01/08) να διεξαχθεί στο Γεντί Κουλέ, όμως η Football League απάντησε αρνητικά με την αιτιολογία ότι το ματς έχει ήδη οριστεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η διοργανώτρια αρχή, βέβαια, είχε φροντίσει να αλλάξει έδρα το παιχνίδι Εθνικός - Ολυμπιακός Βόλου πέρυσι και να γίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας...

Η αποστολή του ΟΦΗ έφτασε κανονικά στο γήπεδο και παρουσία περίπου 60 οπαδών της ενημερώθηκε ότι οι ετοιμοπόλεμοι «μαυραετοί» ήταν μόλις έξι. Για να ξεκινούσε το παιχνίδι θα έπρεπε η Δόξα Δράμας να έχει τουλάχιστον εννέα ποδοσφαιριστές, οπότε ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα και οι Κρητικοί πήραν στα χαρτιά τη νίκη με σκορ 3-0.

Το Ηράκλειο, λοιπόν, μπορεί από σήμερα να γιορτάσει. Ο ΟΦΗ επέστρεψε εκεί όπου ανήκει και οι οπαδοί ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Φυσικά, τα… καλύτερα θα έρθουν στη φιέστα ανόδου, η οποία θα γίνει στην έδρα της κρητικής ομάδας μετά την αυλαία των play off.

Το φύλλο αγώνα

Ο παρατηρητής του αγώνα, Σωτήρης Χλιβέρης δήλωσε: «Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατάφερε να κατεβάσει ποδοσφαιριστές. Ήρθε μόνο με έξι παίκτες. Δεν γνωρίζω αν υπάρξουν κυρώσεις . Αυτό θα το αποφασίσει η Football League».

Μαχλάς: «Δεν ξέρω αν συνεχίσω»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς δήλωσε:

«Φέτος διανύσαμε έναν μαραθώνιο. Δώσαμε έναν δίκαιο αγώνα, πήραμε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους στα πλέι οφ. Δεχτήκαμε ένα μεγάλο πόλεμο. Είναι μία δικαίωση για όλη την ομάδα. Για μένα ιδιαίτερα που δεν έκανα ούτε μία μέρα διακοπές. Ευχαριστώ όλους που προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει. Όπως είχα δηλώσει, η ομάδα έχει περάσει σε δύσκολη καμπή. Ξέρουμε ότι όλα αυτά μας έχουν καθυστερήσει. Αφού τελείωσε αυτό το θέμα, θα βάλουμε σε εφαρμογή τριετές πλάνο. Προέχει η εξυγίανση της ομάδας. Τα χρήματα δεν είναι πολλά, οπότε αυτό γίνεται εύκολα. Θέλουμε την άνετη παραμονή και μετά να χτίσουμε την ομάδα που θαυμάζαμε όλοι. Απαιτείται συνέχεια και σοβαρότητα. Να μην επαναπαυτούμε».

Για τον υποβιβασμό των Καβάλας, Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Ο νόμος είναι σαφής. Ομάδες που πέφτουν πάνε στην επόμενη κατηγορία και τις αντικαθιστούν ομάδες από τη Β' Εθνική. Όλοι δώσαμε αγώνα, όπως και οι Λεβαδειακός, Δόξα, Διαγόρας. Είπα ότι θα είμαστε κοντά σε αυτές τις ομάδες. Έχουμε βγει εμείς, αλλά θα κυνηγήσουμε το δίκαιο και το σωστό».

Για το σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι πολύ καλό αυτό που έγινε από πλευράς κάθαρσης. Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστό ή λάθος. Πρέπει να μην πολεμάμε το άθλημα. Αυτό κυνήγησα σαν παίκτης και μέσα από τη διοίκηση του ΟΦΗ. Αυτή η κάθαρση, όπως έχει γίνει θα είναι καλό για να μπουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο που θα προσφέρουν και θα λέμε ότι βλέπουμε το άθλημα με καλύτερο μέλλον».

Για το μέλλον του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ η πρώτη επαρχιακή ομάδα. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η σοβαρότητα που διακρίνει τις ομάδες είναι το πιο σημαντικό. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν φτιάχνονται μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται να μπουν σωστές βάσεις. Έχω πει ότι ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω στο πόστο που είμαι. Είμαι πολύ κουρασμένος. Θα το σκεφτώ και θα πω τις αποφάσεις μου στις 10 Αυγούστου στη γενική συνέλευση».

Δείτε την βαθμολογία των play-off ΕΔΩ.

Θυμηθείτε λεπτός προς λεπτό όσα διαδραματίστηκαν στο «Ελ Πάσο»

{coveritlive}0b97396d38{/coveritlive}



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved