«Super League ερχόμαστε»

«Super League ερχόμαστε»

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμφώνησαν ότι ουσιαστικά η άνοδος έχει επιτευχθεί.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM Κρήτης έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου και δεν έκρυψαν ότι η ισοπαλία είναι ουσιαστικά σαν νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Αλέξης Κασμερίδης: «Σήμερα είναι μια μέρα που διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και επιστρέφουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Αποδείξαμε μετά από μια δύσκολη χρονιά ότι είμαστε καλοί παίκτες και αυτός ο ΟΦΗ έπρεπε να ανέβει. Είμαι υπερήφανος που έχω αυτούς τους συμπαίκτες και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Αυτό που είδα από τους συμπαίκτες μου με έκανε να πιστεύω ότι παρά την κούρασή τους θα μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν».

Γιώργος Κατσικογιάννης: «Θέλουμε μια ακόμα νίκη για να πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο και αξίζουν σε όλους μπράβο, τα δώσαμε όλα και πιστεύω ότι ανταμείφτηκε αυτή η προσπάθεια. Ο Λεβαδειακός μας πίεσε πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή και καλό κλίμα. Με λίγες προσθήκες και τον ίδιο κορμό μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει και στη Super League. Εγώ έχω δείξει ότι θέλω να μείνω στον ΟΦΗ και αν με θέλει, μακάρι να συνεχίσω».

Γιώργος Γεωργίου: «Ήρθα στον ΟΦΗ για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League και χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη. Μας δίνει πλεονέκτημα το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά θέλουμε ακόμα μια νίκη για να πανηγυρίσουμε. Όλοι μας είχαμε πει ότι ήταν σήμερα ένα σημαντικό παιχνίδι και θα δίναμε και στην ψυχή μας και αυτό κάναμε. Για τη φάση που ζητά πέναλτι ο Λεβαδειακός, από την πλευρά μου πιστεύω ότι δεν υπάρχει παράβαση».

Φώτης Παπουλής: «Το όνειρο που βάλαμε από την αρχή σαν στόχο γίνεται πραγματικότητα. Να μην πετάμε στα σύννεφα και να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Για τη Super League η διοίκηση είναι αρμόδια να κάνει ότι χρειάζεται. Εγώ σαν παίκτης θα κάνω ότι μου ζητηθεί να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, κατά ένα μέρος το οφείλουμε και στους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε που είναι συνέχεια δίπλα μας».

Μανώλης Ζαχαράκης: «Είμαι χαρούμενος που με πολύ κόπο είμαστε κοντά στο να πάρουμε αυτό που όλοι θέλαμε, παρά του ότι ήρθαμε από τις παραλίες. Εμένα ο προπονητής μου ζήτησε να μπω και να τα δώσω όλα και πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα. Θα δουλέψω όσο μπορώ περισσότερο για να δικαιώσω όλους αυτούς που με πίστεψαν. Σήμερα έπαιξα στο κέντρο και παρά του ότι δεν ήταν γνώριμη θέση, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα».

Λεωνίδας Καμπάνταης: «Έχουν κοπιάσει πολλοί για αυτή την ομάδα. Πήραμε τον βαθμό που θέλαμε και πλέον με μια ακόμα νίκη θα είμαστε στην Α΄ Εθνική.  Σε όλα αυτά τα παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο το καλό κλίμα και αυτό ήταν το όπλο μας σε αυτή τη διαδικασία. Είχαμε κάνει με τη διοίκηση μια πρώτη κουβέντα για το αν θα μείνω στην ομάδα, αλλά προέκυψαν τα play offs και θα ξαναμιλήσουμε στο άμεσο μέλλον».



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved