Για πάρτη τους Δόξα και Διαγόρας

Για πάρτη τους Δόξα και Διαγόρας

Στο 1-1 έμειναν Διαγόρας και Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Φυλής, με τους Μαυραετούς να παίζουν από το 42' με δέκα και από το 80' και έπειτα με εννέα παίκτες! Σχεδόν εξασφάλισε την 3η θέση η Δόξα και ονειρεύεται Super League...

Για την... πάρτη τους αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ούτως ή άλλως, στη Φυλή βρέθηκαν μόνο οι συγγενείς τους (ούτε καν οι φίλοι), αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου ούτε τους πιτσιρικάδες του Μιχάλη Τσιβρινή, ούτε τους ταλαιπωρημένους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τεχνικός της Δόξας μάλιστα έζησε κάτι το πρωτόγνωρο, καθώς δεν είχε ούτε έναν αναπληρωματικό στον πάγκο!

Ροδίτες και Δραμινοί αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητα, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και τηρουμένων των αναλογιών, παρουσίασαν καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Θα ήταν άθλος να κάνουν κάτι ανάλογο και στο δεύτερο...

Πρώτο γκολ για Διαγόρα

Ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 11' με... γονατιά του πολύ καλού Αυγενικού, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηκοσμά. Για τους τυπικά φιλοξενούμενους, αυτό ήταν το πρώτο τους γκολ στη διαδικασία των play off και βέβαια πανηγυρίστηκε δεόντως.

Η Δόξα πάντως δεν έχασε τον προσανατολισμό της και παίζοντας υπομονετικά έφτασε αρκετές φορές κοντά στην ισοφάριση. Ο Χλωρός απείλησε στο 14' και στο 30' με σουτ τα οποία εξουδετέρωσε ο εξαιρετικός Χειμωνέττος, ενώ στο 38' ο Στεριανός είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ στο πλασέ που επιχείρησε από κοντινή απόσταση.

Τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία, πάντως, οι Δραμινοί την έχασαν στο 42'. Ο Χλωρός έπιασε το πρώτο σουτ λίγο έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Χειμωνέττο να πέσει στη δεξιά του γωνία και να διώξει. Ο Κάπελ πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει κόρνερ και έκανε το γύρισμα στον Νίκο Τσιμπλίδη που αν και αφύλαχτος, δεν έκανε καλό πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφάριση με δέκα...

Ο,τι δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, το πέτυχαν στις αρχές του δευτέρου αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες εξαιτίας αναγκαστικής αποχώρησης του Σιάκκα στο 42' και λόγω έλλειψης παίκτη να τον αντικαταστήσει!

Ο Χλωρός έβγαλε πολύ γλυκιά σέντρα από δεξιά στο 51' και ο Νίκος Τσιμπλίδης με κεφαλιά έφτασε τα τέσσερα τέρματα στα play off, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Το γκολ της ισοφάρισης ακολούθησε αισθητή πτώση του ρυθμού λόγω της κούρασης των ποδοσφαιριστών. Ο Χλωρός, πάντως, έχασε μία ακόμα καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 74' αστοχώντας από ευνοϊκή θέση.

Εξι λεπτά αργότερα, η Δόξα έμεινε με εννέα παίκτες λόγω - αυστηρής - αποβολής του Κάπελ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Μαυραετοί κατάφεραν να κρατήσουν με σχετική ευκολία το 1-1 και σχεδόν εξασφάλισαν την τρίτη θέση (θα πρέπει ο Διαγόρας να επικρατήσει του Λεβαδειακού και του ΟΦΗ στα εναπομείναντα ματς για να αλλάξουν οι ισορροπίες) στα πλέι οφ. Η οποία ενδέχεται να τους οδηγήσει στη Super League...

Δείτε τα αποτελέσματα των play off και τη βαθμολογία, πατώντας ΕΔΩ.

Θυμηθείτε τι έγινε στη Φυλή από το live του Onsports

{coveritlive}e98790ec02{/coveritlive}



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved