Ώρα… τελικού

Ώρα… τελικού

Η 4η αγωνιστική των play off  της Football League είναι πολύ πιθανό να… βγάλει το 3ο εισιτήριο για την κατηγορία των «μεγάλων».

Αμφότεροι είχαν από την αρχή της σεζόν στόχο την άνοδο στη Super League. Οι δύο πρώτες θέσεις, δυστυχώς για τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό, «πιάστηκαν» από τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί και οι Κρητικοί να… μπλέξουν στην περιπέτεια των μπαράζ ανόδου. Φτάσαμε, λοιπόν, τρεις ημέρες πριν τον Αύγουστο για να μάθουμε (και αν μάθουμε σήμερα) ποιος θα είναι ο κάτοχος του τρίτου εισιτηρίου.

Τα βλέμματα δικαιολογημένα θα πέσουν απόψε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εκεί όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει ως τυπικά γηπεδούχος τον Λεβαδειακό, έχοντας το πλεονέκτημα των τριών πόντων. Ένα πλεονέκτημα το οποίο μπορεί και να γίνει +5 εάν το πρωί της Πέμπτης (28/07) οι Κρητικοί δικαιωθούν στην ένσταση που κατέθεσαν κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας…

Επειδή, όμως το σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες έχει βάλει σε μπελάδες ΠΑΕ της Super League, την ίδια ώρα (20.30) στη Φυλή θα συγκρουστούν η Δόξα Δράμας με τον Διαγόρα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να σκέφτονται την κατάληψη της 3ης θέσης. Αν αναλογιστεί κανείς ότι και οι Ροδίτες έχουν κάνει ένσταση, τότε έχουν το κίνητρο να κυνηγήσουν το πρώτο τρίποντο της διαδικασίας απέναντι στους αποδεκατισμένους ήρωες της Δόξας.{textlink}

ΟΦΗ – Λεβαδειακός (20.30 Conn-X TV, Γήπεδο Πανιωνίου)

Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες θα είναι πιο «καυτή» από αυτή της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο. Οι οπαδοί του ΟΦΗ θα δώσουν και πάλι δυναμικό παρών, προκειμένου να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη, η οποία ανεξαρτήτως της ένστασης θα τους οδηγήσει στην αγκαλιά της Super League έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε να ξεπερνά το σοκ του 3-3 με τη Δόξα Δράμας, επικρατώντας άνετα των «μπέμπηδων» του Διαγόρα. Οι «ασπρόμαυροι» μοιράστηκαν πριμ 30.000 ευρώ και το ίδιο ποσό θα πάρουν εφόσον κάμψουν την αντίσταση των Βοιωτών. Η κούραση είναι δεδομένη, όμως το θετικό για τον τεχνικό Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι στο ματς με τον Διαγόρα κατάφερε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Εκτός αυτού θα επιστρέψει στη διάθεσή του και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής, Ζορμπάς, Μπουλούτ, Καμπάνταης, Τάντιτς.

Χωρίς να ανεβάσει στροφές επικράτησε και ο Λεβαδειακός απέναντι στη Δόξα Δράμας. Ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας ξεκούρασε ορισμένους βασικούς και ο πρόεδρος Γιάννης Κομπότης μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του 3-0 και είπε στους παίκτες: «Μην ακούτε τίποτα για ενστάσεις. Θέλω από εσάς νίκη επί του ΟΦΗ».

Φυσικά, ο Λεβαδειακός δεν αρκείται στο 1-0, αλλά θέλει νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Στη διαδικασία των play off  τα κριτήρια ισοβαθμίας αναφέρουν ότι μετρούν οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς στα μπαράζ, τα γκολ στα μεταξύ τους ματς στα μπαράζ, τα εκτός έδρας τέρματα που είναι «διπλά» και η κατάταξη στην κανονική περίοδο. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-0 υπέρ του ΟΦΗ, ο οποίος έχει τερματίσει ψηλότερα από τον Λεβαδειακό στην κανονική σεζόν…

Στην αποστολή επιστρέφει ο Βασιλείου που εξέτισε την ποινή του. Στη διάθεση του Παπακώστα βρίσκονται και οι: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Νικολακάκης, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Λισγάρας, Κόλτζος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ταραλίδης, Λουτσιάνο, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Μπουντόπουλος, Ντιμπαλά, Πόποβιτς, Ζουρούδης, Ψωμάς.

Το ματς θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου) με βοηθούς τους Πάνου (Αιτ/νίας) και Σωτηρόπουλο (Αχαϊας).

Δόξα Δράμας – Διαγόρας (20.30 Conn-X TV, Δημοτικό Στάδιο Φυλής)

 «Θα παίξουμε μόνο για τον κόσμο μας. Για κανέναν άλλο». Τα παραπάνω έλεγαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας την Τετάρτη (27/07) και αφού διαπίστωσαν ότι ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Σάμιος ήταν ασυνεπής σε ό,τι αφορά στις διαβεβαιώσεις του για καταβολή των περσινών οφειλομένων.

Το βράδυ της Τετάρτης οι «ασπρόμαυροι» ξέφυγαν λίγο παρακολουθώντας επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή, όμως η κούραση παραμένει και οι απώλειες είναι πολλές, ειδικά στην άμυνα. Συγκεκριμένα, ο Βέρτζος αποχώρησε από το ξενοδοχείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οφειλόμενα, ο Καρακώστας είναι τραυματίας και μένει σε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο στόπερ Πακάλτσης.

Οι Δραμινοί θεωρούν ότι δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας στις ενστάσεις που έχουν καταθέσει σε βάρος τους οι ΟΦΗ, Διαγόρας, γι’ αυτό και χρησιμοποίησαν κανονικά στο ματς με τον Λεβαδειακό τους Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλο, Σιάκκα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ό,τι αποτέλεσμα και αν φέρει η Δόξα Δράμας απέναντι στον Διαγόρα, ένα είναι βέβαιο. Ότι στην μακεδονική πόλη οι οπαδοί επιφυλάσσουν υποδοχή ηρώων…

Ο Διαγόρας από την πλευρά του στο 4ο ματς θα επιδιώξει να πάρει τον πρώτο του πόντο στη διαδικασία. Οι νεαροί παίκτες των «κυανέρυθρων» δεν το βάζουν κάτω και παρά τις τρεις σερί ήττες θα τα δώσουν όλα για να χαρούν το παιχνίδι. Έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ταλέντο και παρά την κακή ψυχολογία των αποτελεσμάτων στα μπαράζ, θα παλέψουν και αυτό το ματς.Εκτός πλάνων του Μιχάλη Τσιβρινή θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μαριεττάκης, Σκόνδρας και ο τραυματίας Τομάζος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θάνος (Γρέβενων) με βοηθούς τους Ποντίκη (Πρέβεζας) και Μαγιάννη (Άρτας).

Για να δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία των play off πατήστε ΕΔΩ.



O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved