Νέος πρόεδρος στον Διαγόρα

Νέος πρόεδρος στον Διαγόρα

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ανεδειξε νέο πρόεδρο των «κυανέρυθρων» τον Μιχάλη Σταθόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ροδίτικης ομάδας Κώστας Χρυσοχοΐδης θα συνεχίσει να στηρίζει τον Διαγόρα όπως ανέφερε ατην ομιλία του.

Μεταξύ άλλων ο Χρυσοχοΐδης είπε:

«Ήξερα από την αρχή ότι θα θυσιάσω και χρήμα και χρόνο. Η αγάπη μου για τον τόπο μου έλεγε ότι αξίζει να το κάνω! Δεν περίμενα όμως ότι θα υποστώ να διακινδυνεύσω άδικα την προσωπική και επιχειρηματική μου υπόληψη εξαιτίας δόλιων συμφερόντων και σκοπιμοτήτων που ελλοχεύουν στο ελληνικό Ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο κινούνται άνθρωποι που ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγα αν δεν ασχολιόμουν με την Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Γι’ αυτό είχα αποφασίσει να τερματίσω την προσφορά μου στον Διαγόρα αφού πρώτα είχα πετύχει να τον επαναφέρω με επιτυχία στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Σκέφτηκα να φύγω , αφού η ομάδα πλέον είχε εγκαθιδρυθεί στη Β' Εθνική, με όσα λάθη που αναγνωρίζω εχω κάνει. Πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μου κι όχι το δικό μου. Και θα έφευγα!

Η άδικη επίθεση που δέχτηκα από συμφέροντα που ήθελαν να βλάψουν εμένα και τον Διαγόρα με πείσμωσαν. Ο Χρυσοχοΐδης είναι εδώ. Θα μας βρουν ξανά μπροστά τους. Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Μιχάλης Σταθόπουλος και ζητώ από όλους να τον στηρίξετε».

Αναφερόμενος στο διαζύγιο με τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη δήλωσε:

«Επειδή πλανώνται διάφορα για την απομάκρυνση του Πέτρου Ρουτζιέρη και τον ερχομό του κ. Ντόστανιτς πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Ο Πέτρος ξεκίνησε από τα σπλάχνα της ομάδας κι έχει μεγάλη ιστορία με τον Διαγόρα και το ποδόσφαιρο μας. Πρέπει όμως να πω πώς η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει σε καμμία περίπτωση με το αν είναι εμπλεκόμενος σε όλη αυτή την ιστορία η όχι. Είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε γιατί τον πιστεύουμε. Η απόφαση του προπονητή πρέπει εδώ να πούμε πώς είναι καθαρά θέμα Διοίκησης. Μόνο όμως με αλλαγή σκηνικού θα ξεκινούσε από το μηδέν ο Διαγόρας. υπάρχει καινούργιος σχεδιασμός παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ποδόσφαιρο μας.

Αλλάζουν πολλά. Γενικός Αρχηγός θα είναι ο Νίκος Νικολής ενώ στην Διοίκηση μπαίνει κι ο γιατρός Κώστας Στεφανίδης. Χρειάζεται στήριξη το έργο της Διοίκησης. Αφήνω εν λευκώ την Διοίκηση στον κ. Σταθόπουλο και ζητώ την στήριξη του κάθε Διαγορίτη. Μας λείπουν όλοι όσοι δεν είναι εδώ. Εγώ μπορεί να έλειπα έξι μήνες και είμαι εδώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο Μιχάλης Σταθόπουλος είπε από την πλευρά του:

«Θα γίνει δουλειά με νέα παιδιά. Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε ένα προπονητή-δάσκαλο όπως είναι ο κ. Ράτκο Ντόστανιτς ο οποίος έρχεται σήμερα το βράδυ στο νησί μαζί με τον κ. Πέτκοβιτς τον βοηθό του. Ξεκινάμε λοιπόν άμεσα να παράγουμε παίκτες με τους οποίους θα γίνει μεγάλη δουλειά για ναστε εσείς περήφανοι αλλά κι εμείς γιατί θαχουμε πετύχει τον σκοπό μας και τον στόχο μας. Όλα αυτά όμως δεν χρειάζονται βιασύνες. Προϋποθέτουν υπομονή συμπαράσταση και εμπιστοσύνη. Η κριτική είναι σίγουρα καλοδεχούμενη αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Έτσι θα γίνει η αποκατάσταση της οντότητας που λέγεται Διαγόρας. Δεν θα ανεχθούμε μονοχρονίτες παίκτες. Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος της υποδοχής κι της αποδοχής που μου έκανε ο Διαγόρας να αναλάβω την προεδρία της ομάδας».

Εκτός από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής, νέα πρόσωπα της διοίκησης είναι και οι Κώστας Στεφανίδης, Νίκος Παπαϊωαννου.



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved