Μαχλάς: «Θα δικαιωθούμε 100%»

Μαχλάς: «Θα δικαιωθούμε 100%»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ υποστήριξε ότι οι Κρητικοί θα δικαιωθούν στην ένσταση κατά της Δόξας Δράμας.

Απόλυτο φαβορί χαρακτήρισε τους «ασπρόμαυρους» ο Νίκος Μαχλάς και μετά το τέλος του αγώνα με τον Διαγόρα μίλησε τόσο για την ένσταση σε βάρος των «μαυραετών» όσο και για τον προσεχή… τελικό με τον Λεβαδειακό.

Αρχικά ο Μαχλάς είπε: «Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε και ειδικά τώρα που έχουμε το πλεονέκτημα, αφού εκκρεμεί η ένσταση και θεωρώ ότι θα προσθέσουμε δύο ακόμα βαθμούς».

Για την ένσταση σε βάρος της Δόξας δήλωσε: «Είχε κάνει νωρίτερα και ο Διαγόρας, αλλά δεν είχε πάρει έκταση στα ΜΜΕ. Είναι καλό αυτό που έγινε. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον φίλο μου Νίκο Τζώρτζογλου που άλλαξε πολλά. Βρέθηκα στην ΕΠΑΕ με τους νομικούς και καταθέσαμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Έχουμε 100% δίκιο. Δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Γ’΄, όπου παίζει ο Φωκικός στον οποίο είχαν δοθεί δανεικοί οι δύο παίκτες της Δόξας. Αν τελείωνε η περίοδος, τότε θα μιλούσαμε αλλιώς. Ο Νόμος και όλα είναι με το μέρος μας. Με δύο επιπλέον βαθμούς που θα έρθουν έχουμε το πλεονέκτημα.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό: « Να έχουν κόσμια συμπεριφορά. Μη χαλάσουμε όσα έχουμε φτιάξει με κακή συμπεριφορά ορισμένων. Ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά θέλω να προσέξουν γιατί θα δεχτούν προκλήσεις από αντιπάλους και μη. Δεν είναι όλα τα λεφτά το ματς, μην αγχώσουμε τους παίκτες. Δεν ενθουσιαζόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Όταν υπάρχει κούραση πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Δήλωσα ότι ο ΟΦΗ είναι ικανός να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα, γιατί έχει ποιότητα. Αν υπάρχει μυαλό και συγκέντρωση, τότε θα πετύχουμε. Το φαβορί είναι ξεκάθαρα ο ΟΦΗ, η ψυχολογία είναι με το μέρος μας. Τα παιδιά θα πρέπει να δείξουν πάθος και θέληση σα να δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει αυτό να μας γυρίσει μπούμερανγκ».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved