Γαλλικό κλειδί ανόδου (video)

Γαλλικό κλειδί ανόδου (video)

Ο Ουκάρ Κένταλ με υπέροχο ψαλίδι έδειξε στον ΟΦΗ τον δρόμο της επιστροφής στη Super League και έσυρε τον χορό για το 3-0 των Κρητικών απέναντι στους «μπέμπηδες» του Διαγόρα.

Ημέρα… ενστάσεων και γενικότερα ενός μπάχαλου ήταν η Τρίτη στα play off, τα οποία σημειωτέον διεξάγονται χωρίς προκήρυξη. Το τοπίο, λοιπόν, φρόντισε να το ξεκαθαρίσει ένας Γάλλος, ο Ουκάρ Κένταλ. Ο Γάλλος μέσος της ομάδας του Ηρακλείου επέστρεψε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του και φρόντισε με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ να ανοίξει τον δρόμο στην άνετη επικράτηση των «μελανόλευκων». Μία άνετη επικράτηση, η οποία έφερε τον ΟΦΗ στους 11 πόντους και πλέον ο «τελικός» θα διεξαχθεί την Πέμπτη (28/07) στη Νέα Σμύρνη με τον Λεβαδειακό.

Θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στον Διαγόρα. Οι νεαροί παίκτες των «κυανέρυθρων» παρά την 3η σερί ήττα έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και κέρδισαν δικαιολογημένα το χειροκρότημα από τους οπαδούς του ΟΦΗ…

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα. Οι Ροδίτες προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις και οι Κρητικοί χρειάστηκαν το πρώτο 15λεπτο για να πατήσουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η… προειδοποίηση ήρθε στο 18’ με κεφαλιά του Μπούρμπου, ενώ οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 26’ με τον Μπαούρη να αναγκάζει τον Βεζυρίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 35’ ο Μπούρμπος είχε νέα άστοχη κεφαλιά, όμως δύο λεπτά μετά ήρθε το ωραιότερο γκολ των play off και από τα πλέον εντυπωσιακά της σεζόν.

Ο Γαλανόπουλος έκανε το γέμισμα από δεξιά και ο Γάλλος μέσος του ΟΦΗ, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός έπειτα από τις 22 Νοεμβρίου με εντυπωσιακό ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα.

Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους  Κρητικούς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο δεξιός μπακ του Διαγόρα, Μαριεττάκης αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μπούρμπο, με τον πάγκο των «κυανέρυθρων» να παρηγορεί τον 18χρονο αμυντικό. Στην εξέλιξη της φάσης και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ, ο Μαλλιάκας έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ του Μπούρμπου, αλλά στην επαναφορά ο Παπουλής από κοντά «ζευγάρωσε» τα τέρματα των Κρητικών…{textlink}

Το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μέχρι το φινάλε, αφού ο μεν Διαγόρας έπαιζε με παίκτη λιγότερο και ο δε ΟΦΗ έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (30/07) με τον Λεβαδειακό. Στο 62’ ο Μπούρμπος με κεφαλιά είχε… διπλό οριζόντιο δοκάρι και το τρίτο γκολ για τους Κρητικούς ήρθε στο 76’ με έναν πρώην παίκτη του Διαγόρα, τον Ιβάν Ρούσεφ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό.

{coveritlive}3489ec34c0{/coveritlive}

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία των play off ΕΔΩ.

Δείτε τα γκολ του αγώνα.

Γαλλικό κλειδί ανόδου (video)



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved