«Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε»

«Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους παίκτες του και την παρουσία τους στους αγώνες των play offs, ο Μιχάλης Τσιβρινής.

Ο προπονητής του Διαγόρα Ρόδου, μίλησε στον «SentraFM 103,3» και αναφέρθηκε στην παρουσία των παικτών του στους κρίσιμους αγώνες των play offs, στις συμβουλές που τους δίνει, στους Πουλόπουλο και Σκόνδρα, αλλά και στον τραυματία Τομάζο.

«Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα. Εμείς κληθήκαμε από την διοίκηση να αγωνιστούμε στα play offs κυριολεκτικά από τις παραλίες και καταλαβαίνεται τι επικράτησε στην ομάδα. Προωθήθηκαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα νέων και είναι σαν να παίζουμε στο πρωτάθλημα νέων.  Η μοναδική διαφορά μας με τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Super League είναι η ανεμελιά μας», είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε:

«Τα παιδιά τα δικά μου δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον προσπαθούνε να συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς συμβαίνει. Τους πήρα τηλέφωνο από τις παραλίες και ταξιδέψαμε στην Αθήνα για να παίξουμε με την Δόξα Δράμας. Είμαστε περήφανοι γιατί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν έχουν επαγγελματικές προετοιμασίες. Δεν αγχωνόμαστε, ξέρουμε που βρισκόμαστε και με τι ρόστερ ανταγωνιζόμαστε τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι δικά μας παιδιά, αγαπάνε την ομάδα, ο Διαγόρας είναι ιδέα για αυτούς και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για τους Πουλόπουλο και Σκόνδρα είπε: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι να έρθουνε, προσπαθούνε να βοηθήσουν τους νέους παίκτες και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι μαζί μας. Πρέπει όμως να πω, ότι και άλλοι παίκτες από το περσινό ρόστερ ενδιαφέρθηκαν, όμως δεν γινόταν να αγωνιστούν».

Αν υπάρχουν ελπίδες για να πάρει ο Διαγόρας την άνοδο: «Το ζούνε οι παίκτες μου. Θα το ζήσουμε και θα γυρίσουμε. Εμείς θα πάμε να μαζέψουμε εμπειρίες και παραστάσεις, προκειμένου να είμαστε καλύτεροι στη νέα σεζόν. Τα παιδιά έχουν ήδη καταλάβει την διαφορά που έχει το πρωτάθλημα νέων με αυτό της Football League.Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Τους κοιτάζουμε όλους στα μάτια και είμαι πολύ ευχαριστημένοςδ από τους ποδοσφαιριστές μου. Τα παιδιά δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα. Έχουν την όρεξη και τον ενθουσιασμό να παίξουν ποδόσφαιρο και τους περιμένει μια δύσκολη χρονιά, καθώς  θα είναι στο ρόστερ την επόμενη χρονιά».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Τομάζο: «Ο Δημήτρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έχουμε πέσει όλοι ψυχολογικά, στα πρώτα λεπτά έπαθε την ζημιά και περιμένουμε να πάνε όλα καλά. Είναι δικό μας παιδί, περιμένουμε να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα».

Ποια ομάδα πιστεύει ότι θα πάρει την άνοδο για την Super League: «Πιστεύω ότι έχει δρόμο ακόμα. Θα αρχίσει να παίζει ρόλο η κόπωση και οι κάρτες μετά το 3ο-4ο παιχνίδι θα φανεί ποια είναι η πιο δυνατή και αυτή με το πλήρης ρόστερ. Ο καλύτερος ας ανέβει στη Super League».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved