Γελαδάρης: «Και την ψυχή μας»

Γελαδάρης: «Και την ψυχή μας»

Για τα παιχνίδια των play off μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Δημήτρης Γελαδάρης.

Ο πολύπειρος αμυντικός της Δόξας Δράμας, τόνισε μεταξύ άλλων στον «sentra fm», ότι κανείς δεν υπολογίζει τους ποδοσφαιριστές, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες της Δόξας άφησαν στην… άκρη το προσωπικό τους συμφέρον και κατέβηκαν στα play off για την αξιοπρέπεια τους, αλλά και για τον σύλλογο.

Παράλληλα, ο 37χρονος άσος μίλησε για το γεγονός πως η ομάδα του έχει μόλις δώδεκα παίκτες στην αποστολή της, ενώ αναφερόμενος στο ισόπαλο ματς με τον ΟΦΗ, είπε πως οι Κρητικοί έκαναν το λάθος και τους υποτίμησαν.

Αναλυτικά ο Γελαδάρης μίλησε…

Για την απόφαση να γίνουν τα play off: «Ότι και να πούμε είναι λίγο. Δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε εδώ. Ήταν μία απόφαση αποφασίζω και διατάζω. Έδειξαν εμάς τους παίκτες δεν μας υπολογίζει κάνεις. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Εμείς στην Δόξα, τα αφήσαμε όλα αφήσαμε το προσωπικό συμφέρων και το κάναμε για την αξιοπρέπεια μας για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας».

Για το γεγονός πως η Δόξα έχει μόνο με 12 παίκτες στην αποστολή της: «Είμαστε 12 άτομα. Και κάποιοι είμαστε στο όριο των καρτών,. Δεν κατεβήκαμε για πλάκα. Και στα επόμενα παιχνίδια θα δώσουμε την ψυχή μας, ότι μπορούμε, για τον εαυτό μας και την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε μειονεκτήματα από τους άλλους. Εμείς είχαμε σταματήσει τις προπονήσεις. Είμαστε καλά και δίνουμε ότι μπορούμε. Βγαίνουμε πάντα με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ήταν διαφήμιση το παιχνίδι.  Ο καθένας από εμάς κάνουμε ένα πρόγραμμα και στις διακοπές για να είμαστε έτοιμοι για την προετοιμασία. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι και η φλόγα και η κάρδια. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και έχεις φλόγα, τα άλλα μένουν πίσω. Όταν μπαίνεις μέσα είτε είσαι 30, είτε 40 είτε 50 το ξεχνάς».

Για τους παίκτες  της Δόξας που δεν αγωνίζονται στα play off: «Όλα τα παιδιά ήταν στο γήπεδο. Ανήκουν ακόμα. Είναι δύσκολο αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα να αγωνιστείς τώρα.. Πρέπει και η ομάδα να αφήσει έναν παίκτη να παίξει. Δεν ξέρω αν θα έρθουν άλλοι να βοηθήσουν. Ξέρω όμως ότι και αυτοί που δεν αγωνίζονται, είναι κοντά μας και αυτό μας δυναμώνει».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Όπως είπα, εμείς δεν πετάμε. Πρέπει να έχουμε υγεία. Όλοι μας είμαστε μία οικογένεια, μία ψυχή. Όλοι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Τώρα που είμαστε και 12 ο ένας βοηθάει τον άλλον. Μέχρι και μασάζ κάνει ο ένας στον άλλον».

Για την αντιμετώπιση που είχαν από τον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι από την αρχή ο ΟΦΗ μας υποτίμησε λίγο. Δεν πρέπει να υποτιμάς όμως κανέναν, ποτέ. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, έχουμε πολύ καλή ομάδα».

Για το αν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας ανανεώσουν το συμβόλαιο τους: «Εμείς σκεφτόμαστε το μεθαυριανό παιχνίδι. Κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για κάποιους παίκτες, εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια. Η ομάδα αξίζει να πάει μπροστά, έχει μεγάλη δυναμική και εμείς έχουμε μεγάλη υποχρέωση. Υπήρχαν κάποια παιδιά που δεν υπολογίζονταν και αποφάσισαν να έρθουν στην ομάδα τώρα να βοηθήσουν».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved