ΟΦΗ: «Ο νόμος του ποδοσφαίρου»

ΟΦΗ: «Ο νόμος του ποδοσφαίρου»

Σκασμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας με την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Πέντε παίκτες του ΟΦΗ μετά το 3-3 με τους «μαυραετούς» μίλησαν στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM.

O Ουκάρ Κένταλ που αγωνίστηκε ξανά μετά τις 29 Νοεμβρίου είπε: «Είναι πολύ κρίμα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα ξανά, όμως το τελικό σκορ με αρρώστησε».

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του ΟΦΗ, Ιβάν Ρούσεφ είπε: «Εβαλα γκολ αλλά το καλύτερο θα ήταν να κερδίζαμε. Προχωράμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε γιατί είμαστε καλή ομάδα. Δεν κερδίσαμε σήμερα, δεχθήκαμε ένα απίστευτο γκολ και τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε. Μακάρι το δικό μου γκολ να ήταν αυτό που θα έδινε τη νίκη. Έχουμε τώρα τα υπόλοιπα παιχνίδια που αν καταφέρουμε να τα κερδίσουμε θα παραμείνουμε πρώτοι».

Ο μέσος των Κρητικών Παναγιώτης Ζορμπάς τόνισε: «Είμαστε στεναχωρημένοι με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προχωρήσουμε. Ήμασταν κουρασμένοι, ίσως όχι πολύ προσεκτικοί στο τέλος και δεχθήκαμε το γκολ. Η άνοδος είναι στα χέρια μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα πάμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο χαφ Βασίλης Ρόβας δήλωσε: «Ήταν δύσκολο, ήμασταν δυο φορές πίσω στο σκορ, καταφέραμε το γυρίσαμε το παιχνίδι, ενώ προηγηθήκαμε κιόλας, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου ήταν εναντίων μας. Συνεχίζουμε όμως, να βάλει ο Θεός το χέρι του να τα καταφέρουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα, έχουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε. Είμαστε απογοητευμένοι, κάναμε ότι μπορούσαμε και συνεχίζουμε με όσα ψυχικά αποθέματα έχουμε».

Τέλος, ο σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ των Κρητικών, Λεωνίδας Καμπάνταης υπογράμμισε: «Προσωπικά με αφήνει με πίκρα το σημερινό, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Είναι εγκληματική αυτή η απόφαση να παίζουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα πέραν του ενός πόντου και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί στα επόμενα, αλλά να μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις από παίκτες που απροπόνητοι και χωρίς προετοιμασία κάνουν μια τέτοια προσπάθεια».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved