Είναι τρελοί οι Δραμινοί!

Είναι τρελοί οι Δραμινοί!

Η Δόξα Δράμας των 12 παικτών αναδείχτηκε ισόπαλη (3-3) με τον ΟΦΗ και έβαλε... φωτιά στα play off.

Μετά το τέλος της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου και τη νίκη της Δόξας Δράμας επί του Διαγόρα ο αρχηγός της Νίκος Τσιμπλίδης είχε πει: «Είχαμε τρέλα και μαζευτήκαμε να παίξουμε. Εγώ ως Δραμινός και αρχηγός της ομάδας σας λέω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να παίξουμε με αξιοπρέπεια». Πέρασαν μόλις δύο 24ώρα, ώστε ο 35χρονος να αποδείξει πως οι Δραμινοί είναι όντως… τρελοί! Με αποστολή μόλις 12 ποδοσφαιριστών μετέτρεψαν τη διαδικασία – παρωδία των play off σε θρίλερ, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Καλλιθέας και πλέον μαζί με τον Λεβαδειακό βρίσκονται σε απόσταση τριών πόντων από τους πρωτοπόρους Κρητικούς.

Οι «μαυραετοί» προηγήθηκαν δύο φορές με τους Χλωρό, Τσιμπλίδη, όμως ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα με δύο γκολ του Λεωνίδα Καμπάνταη Και όχι μόνο αυτό. Στο 84’ ο Ιβάν Ρούσεφ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο τελευταίος λόγος, πάντως, ανήκε στον αρχηγό της Δόξας. Ο Τσιμπλίδη με «βολίδα» στο 91’ πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, που φρέναρε τους Κρητικούς και έβαλε τους «μαυραετούς» στο κόλπο της ανόδου!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό, αφού επεφύλασσε τέσσερα γκολ, με την τυπικά γηπεδούχο Δόξα Δράμας να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα, αλλά τον ΟΦΗ να έχει άμεση απάντηση. Οι Κρητικοί δεν ξεκίνησαν καλά το ματς και οι «μαυραετοί» έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας στο μισό γήπεδο.

Μόλις στο 1ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Χλωρού, όμως ο ίδιος παίκτης στο 15’ και μετά από μπαλιά του Ρούτση έφυγε στην αντεπίθεση και «κεραυνοβόλησε» τον Βεζυρίδη με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά είχαν σε πολύ κακή μέρα τον Ματίας Βερόν, από λάθος του οποίου προήλθε το γκολ των Δραμινών.

Η απάντηση του ΟΦΗ δόθηκε με το ίδιο… νόμισμα. Συγκεκριμένα, στο 23’ ο Μπούρμπος με βαθιά μπαλιά τροφοδότησε τον Καμπάνταη και αυτός πλάγια θέση δεξιά έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Τοπαλίδη. Το τέρμα αυτό ήταν κανονικό, όμως οι οπαδοί της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ πετώντας αντικείμενα και ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει το ματς. Διακοπή υπήρξε και για υβριστικά πανό των οπαδών της Δόξας, τα οποία, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο δεν κατέβηκαν.

Οσα γκολ, όμως είχαν σημειωθεί στα πρώτα 45, τόσα σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γελαδάρης εκτέλεσε φάουλ και ο Νίκος Τσιμπλίδης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας και την κακή έξοδο του Βεζυρίδη. Παρά την ψυχρολουσία, στην επόμενη επίθεση ο ΟΦΗ έφερε ξανά το ματς στα ίσα! Ο Ρόβας εκτέλεσε φάουλ στο 45+3 από θέση πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Καμπάνταης από το μισό μέτρο απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-2!

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές και τη Δόξα να αρχίσει να μένει από δυνάμεις. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος διόρθωσε τα κακώς κείμενα στο κέντρο με την έξοδο του Βερόν και την είσοδο του Ουκάρ. Η αλλαγή που λίγο έλειψε να αλλάξει το ρουν της αναμέτρησης έγινε στο 83’ Ο Ρούσεφ αντικατέστησε τον Ρόβα και ο Βούλγαρος ένα λεπτό μετά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ουκάρ (είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα) σέντραρε από αριστερά και ο νεοεισελθών με κοντινό σουτ, και αφού ο Πακάλτσης είχε εξουδετερωθεί από τον Καμπάνταη, έγραψε το 3-2.{textlink}

Οι τυπικά γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ του Καμπάνταη, ο Τσιμπλίδης καλούσε τον προπονητή του να πάρουν την ομάδα και να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο, όμως ο αρχηγός κάτι κρατούσε για το τέλος… Έτσι, με μακρινή «βολίδα» στο 91’ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βεζυρίδη και κράτησε τη Δόξα ζωντανή στο όνειρο.

Για να δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα των play off πατήστε ΕΔΩ.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play off.

{coveritlive}80c52f75c0{/coveritlive}

Είναι τρελοί οι Δραμινοί!



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved