Play off πράξη… δεύτερη!

Play off πράξη… δεύτερη!

Δύο μέρες μετά την… πρεμιέρα των play off, οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο τους στην Σούπερ Λιγκ ρίχνονται και πάλι στην… μάχη των αγώνων.

Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην «καυτή» Αθήνα, με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν για ακόμη μία φορά κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και ενώ πριν μία εβδομάδα οι περισσότεροι βρίσκονταν σε… παραλίες!

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ (20:30 connX, Δημ. Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης»)

Η Δόξα Δράμας μπορεί να έχει κατέβει στην διαδικασία των play off αποδεκατισμένη, ωστόσο η νίκη επί του Διαγόρα ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας και πλέον θα… κυνηγήσουν όσες ελπίδες έχουν για να κάνουν την έκπληξη, πανηγυρίζοντας την άνοδο στα «σαλόνια».

Οι «Μαυραετοί» το απόγευμα του Σαββάτου γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους παίκτες να κάνουν αποθεραπεία και μασάζ.

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς Καρακώστας και Κουμπρόγλου είναι τραυματίες και είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι του Ελ Πάσο. Αν τελικά οι δύο ποδοσφαιριστές δεν  καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν, τότε η Δόξα θα παραταχθεί στην Καλλιθέα με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο (!).

Οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, είναι οι  εξής: Γελαδάρης, Τσιμπλίδης Νικ., Ρούτσης, Βέρτζος, Τοπαλίδης. Κούμπρογλου, Τρελλόπουλος, Τσιμπλίδης, Σιάκκας, Πακάλτσης, Καρακώστας.

Οι Κρητικοί από την μεριά τους, μετά την σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού, θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο», προκειμένου να… τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση άνοδος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο έναν ποδοσφαιριστή, αφού εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο Μπουλούτ, ο οποίος κινδυνεύει και με «καμπάνα» τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Να σημειωθεί, πως οι άνθρωποι  του ΟΦΗ περιμένουν να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του «Ελ Πάσο» ο κόσμος της ομάδας, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι περισσότεροι από 700 φίλοι των Κρητικών θα δώσουν το παρών.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής, Ζορμπάς, Καμπάνταης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Καρσιώτη (Κορίνθου) και τέταρτο τον Χατζή (Δ. Αττικής).

Διαγόρας-Λεβαδειακός (20:30 connX, Δημ. Στάδιο Φυλής)

Χωρίς τον Δημήτρη Τομάζο θα αγωνιστεί ο Διαγόρας στον σημερινό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Φυλής.

Ο Τομάζος τραυματίστηκε στο γόνατο του στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Δόξα Δράμας και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Μιχάλης Τσιβρινής, γύμνασε τους παίκτες του το Σάββατο (23/7) και πιστεύει πολύ στις ικανότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών του, ευελπιστώντας πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει βαθμούς ή βαθμό στον σημερινό αγώνα.

Η αποστολή του Διαγόρα αποτελείται από τους: Στ. Πεταυράκη, Σκόνδρα, Χειμωνέττο, Τύρελη, Μαριεττάκη, Καρπαθάκη, Φράγκο, Αυγενικού, Καραγιάννη, Κενενούνη, Κωσταντινίδη, Μαλλιάκα, Μανώλαγκα, Μπαούρη, Χατζηκοσμά, Χατζημανώλη, Χατζηπέτρο και Φασάκη.

Οι Βοιωτοί του Γιάννη Παπακώστα, γνωρίζουν καλά πως μετά την ήττα από τον ΟΦΗ δεν έχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, με τους παίκτες της ομάδας να είναι έτοιμοι να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα play off.

Ο έμπειρος προπονητής του Λεβαδειακού δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μανώλη Ψωμά, αφού ο έμπειρος αμυντικός πήρε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται οι: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Νικολακάκης, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Λισγάρας, Κόλτζος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ταραλίδης, Λουτσιάνο, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ντιμπαλά, Πόποβιτς, Ζουρούδης.{textlink}

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παππάς (Αθηνών), με βοηθούς τους Γεωργαράκο (Αθηνών) και Αργυρό (Αθηνών)και τέταρτο τον Σελίμο (Λακωνίας).

Capture



Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved