Η κλήση των Τρικάλων

Η κλήση των Τρικάλων

Οι «κυανέρυθροι» απολογούνται την Τρίτη (26/07) στον αθλητικό δικαστή για παράνομη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε σε απολογία τη θεσσαλική ομάδα και ανέφερε:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία την Τρίτη 26-7-2011 και ώρα 10.30 την  ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ (όπως νόμιμα εκπροσωπείταιδιά του Προέδρου της Ν. Γαλανακόπουλου), διότι στην Αθήνα στο χρονικό διάστημα από 2.9.2010 μέχρι και  5.7.2011 διέπραξε συνεχώς και κατ’ εξακολούθηση το πειθαρχικό παράπτωμα της παρανόμου συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE (Β’ Eθνικής) αγωνιστικής περιόδου 2010 – 2011 το οποίο προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 77Α παράγραφος 3 του Νόμου 2725 /99 όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 3057/2002 καθ’ όσον ενώ με το παραπάνω άρθρο 77 Α §3 προβλέπεται ότι :

α) Πριν από την έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου , κάθε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. οφείλει να προσκομίσει στην οικεία διοργανώτρια αρχή , πιστοποιητικό της Επιτροπής περί τήρησης των υποχρεώσεων  που προβλέπονται από τον παρόντα νόμο.

β) Το πιστοποιητικό αυτό δεν χορηγείται σε περιπτώσεις διαπίστωσης σοβαρών ή καθ’ υποτροπήν παραβάσεων του νόμου , οι οποίες αναφέρονται υποχρεωτικά στην απόφαση της επιτροπής περί μη χορήγησής του , καθώς και σε περιπτώσεις άρνησης παροχής στοιχείων προς την Επιτροπή.

γ) Χωρίς το παραπάνω πιστοποιητικό καμιά ομάδα Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. δεν δικαιούται να συμμετέχει στο οικείο πρωτάθλημα , εάν δε το πιστοποιητικό αυτό ανακληθεί , η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα , με απόφαση του αρμοδίου δικαιοδοτικού οργάνου , η οποία εκδίδεται μετά από αναφορά της επιτροπής, ο ανωτέρω νόμιμος εκπρόσωπος αυτής Ν. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος τελεσίδικα τιμωρήθηκε με την αριθ. 175/19.7.2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το πειθαρχικό παράπτωμα της πλαστογραφίας ( Άρθρο 20 του Π.Κ. ), ενεργώντας κατόπιν προτροπών και υποδείξεων του Ε. Πλεξίδα που  είναι κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της πρώτης εγκαλουμένης και ουσιαστικά ιδιοκτήτης  αυτής, ο οποίος και αυτός τιμωρήθηκε πειθαρχικά με την παραπάνω απόφαση, προκειμένου να επιτύχει την έγκριση, από την Ε.Ε.Α. της συμμετοχής της  εγκαλουμένης στο παραπάνω πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE προσκόμισε την με ημερομηνία 2.9.2010 πλαστή καθ’ ολοκληρίαν εγγυητική επιστολή του υποκαταστήματος Τρικάλων ( 035 ) της τραπέζης PROBANK και έτσι παραπλάνησε την παραπάνω αθλητική επιτροπή και εξέδωσε την από το παραπάνω άρθρο 77 A περίπτωση ε του Ν. 2725/99 όπως αυτό ισχύει προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής η οποία όμως με την με ημερομηνία  5.7.2011 απόφαση (απόσπασμα πρακτικού)  της  ως άνω επιτροπής ανακλήθηκε οριστικά και τελεσίδικα  και συνακόλουθα αυτή (άδεια) θεωρείται κατά νόμο ως ουδέποτε χορηγηθείσα.

Επί παράβασει των αρθρων 1,2,3,4 του Π.Κ. , άρθρο 77 Α παρ.  1 περίπτωση ε και   3  του Ν. 2725/99 όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 3057/2002 σε συνδυασμό με άρθρο 216 παρ.1 και 2 του Ποινικού Κώδικα».



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved