Κάνουν… πρεμιέρα απόψε!

Κάνουν… πρεμιέρα απόψε!

Είναι γεγονός. Τα play off ξεκινούν σήμερα, 22 Ιουλίου(!), με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν να είναι αναγκασμένες να αγωνιστούν για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους παίκτες να προέρχονται από… διακοπές.

Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη ο τυπικά γηπεδούχος Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:30, CONN-X), ενώ στο γήπεδο της Φυλής ο Διαγόρας κοντράρεται με την Δόξα Δράμας (20:30, CONN-X).

Λεβαδειακός-ΟΦΗ

Λεβαδειακός και ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί στην σημερινή πρεμιέρα των play off. Οι «Βοιωτοί» βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης (21/07) στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας την (μίνι) προετοιμασία τους στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιάννης Παπακώστας, θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τους Σοϊλέδη, Κορδονούρη και Μπάρκογλου που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ εκτός «μάχης» έχει τεθεί και ο τραυματίας Κυριακίδη.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του έμπειρου προπονητή: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Νικολακάκης, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Λισγάρας, Κόλτζος, Ψωμάς, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ταραλίδης, Λουτσιάνο, Tάσιτς, Nαπολεόνι, Μπεγκόνια, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ντιμπαλά, Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Να σημειωθεί, πως οι φίλοι του Λεβαδειακού που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5-6-7 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Από την άλλη μεριά, ο ΟΦΗ, που «πέταξε» το βράδυ της Πέμπτης (21/7) για την πρωτεύουσα, θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο του Γαλανόπουλου, με τον Καμπάνταη να απουσιάζει, λόγω τιμωρίας, από το ματς με τον Διαγόρα.

Η αποστολή των Κρητικών αποτελείται από τους: Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλο, Μπούρμπο, Πίτσο, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννη, Ρόβα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκη, Ρούσεφ, Παπουλή, Καμπάνταη, Ζορμπά.

Δυναμικό παρών στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι υπολογίζεται πως θα ξεπεράσουν τους 1.500. Οι «μελανόλευκοι» οπαδοί θα τοποθετηθούν στην Θύρα 1.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τριτσώνης (Αθηνών), με βοηθούς τους Ακριβό, Καρατζίκα (Αθηνών) και τέταρτο τον Παπαπέτρου (Αθηνών).

Διαγόρας-Δόξα Δράμας

Να κάνουν καλό… ποδαρικό θα επιδιώξουν και οι Διαγόρας, Δόξα Δράμας. Οι τυπικά γηπεδούχοι της Ρόδου, θα έχουν στην παραταχθούν με τους παίκτες που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους, ωστόσο εκτός θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και έχουν μείνει ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Μιχάλης Τσιβρινής, θα περιμένει στην ΑΘήνα τον Ταραχούλσκι, ο οποίος ειδοποίησε πως θα βοηθήσει τους «κυανέρυθρους», τον Γεωργίου, τον Πουλόπουλο, τον Σκόνδρα και τον Πλάτανο.

Όσον αφορά τον Σαλαμαστράκη, ο έμπειρος επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό και δεν θέλει να το διακινδυνέψει. Πάντως, προσφέρθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα μέσω των play off.

Η αποστολή του Διαγόρα αποτελείται από τους: Στ. Πεταυράκη, Χειμωνέττο, Τύρελη, Μαριεττάκη,Καρπαθάκη, Φράγκο, Αυγενικού, Καραγιάννη, Κενενούνη, Κωσταντινίδη, Μαλλιάκα, Μανώλαγκα, Μπαούρη, Τομάζο, Χατζηκοσμά, Χατζημανώλη, Χατζηπέτρο και Φασάκη.

Οι Δραμινοί από την πλευρά τους, δίνουν «μάχη» για να συγκεντρώσουν τους παίκτες και να μπορέσουν να παραταχθούν αξιοπρεπώς στο ματς με τον Διαγόρα.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες της Δόξας σκέφτονται να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, σχετικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων!  Έτσι, ο ισχυρός άνδρας των «Μαυραετών», Θανάσης Σάμιος, και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου τα είπαν στην Αθήνα, προκειμένου να σχεδιάσουν τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παρών στο γήπεδο της Φυλής δεν θα δώσουν οι Σουλογάνης και Χλωρός, με την απόφαση του δεύτερου να μην θέλει να βοηθήσει την Δόξα, να προκαλεί έκπληξη στους ανθρώπους του συλλόγου.

Αναφορικά με τον Κάπελ, οι διοικούντες της ομάδας δεν κατάφεραν να τον βρουν, ενώ ο Ντε Φαρία δεν μπορεί να προλάβει να φτάσει στην Αθήνα από την χώρα του.

Οι σίγουροι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, είναι οι  εξής: Γελαδάρης, Τσιμπλίδης Νικ., Ρούτσης, Βέρτζος, Τοπαλίδης. Κούμπρογλου, Τρελλόπουλος, Τσιμπλίδης, Σιάκκας, Πακάλτσης, Σουλογάνης, Καρακώστας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους Τουμπακάρη (Αθηνών), Μπάλτα (Αχαϊας) και τέταρτο τον Ευαγγέλου (Αθηνών).



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved