Στο Ελατοχώρι ο Πιερικός

Στο Ελατοχώρι ο Πιερικός

Η αποστολή του Πιερικού βρίσκεται στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.


Στο Ελατοχώρι θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πιερικού και η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, βρίσκεται ήδη εκεί. Το πρωί της Τετάρτης (20/7) οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ μετά από αυτό αναχώρησαν για το Αθλητικό Κέντρο «Μύθος», όπου θα παραμείνουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

Από την αποστολή της ομάδας, απουσιάζει ο τραυματίας Νίκος Πουρτουλίδης, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβασή του στον πρόσθιο χιαστό.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Πιερικού από τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του είναι οι: Γιάννης Συμεωνίδης, Τάσος Καρακούτσης, Παναγιώτης Τσιντώτας, Γιώργος Χατζηζήσης, Γιάννης Λαζαρίδης, Αστέριος Νίκου, Σωτήρης Καραγκούνης, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, Πιέρ Καλαγκάνης, Άκης Πέτρου, Παύλος Δήμου, Νέστωρ Κωτσιόπουλος, Στέφανος Κραγιόπουλος, Πέτρος Κοντέων, Λευτέρης Ιντζόγλου, Μαρσέλο Περουτζίνι, Νίκος Πουρσανίδης, Θάνος Παπατόλιος, Γιώργος Μπουζούκης, Ιγκόρ Κόιτς, Μαρσέλο Πέντα, Ντέγιαν Μπλαζέφσκι, Ανδρέας Μετενίδης, Αντώνης Τσικαδέρης, Διονύσης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Συμεών Παπαδόπουλος, Ανέστης Παναγιωτίδης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γκουγκουλιάς, Χρήστος Κουτσοσπύρος, Δημήτρης Τόσκας, Αντώνης Ζγκούρη, Θωμάς Γιαλαμίδης, Χριστόφορος Χουρίδης και Μάουρο Μπέλεν.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Πιερικός με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τον καρδιολόγο κύριο Ιωάννη Μακρίδη.

Αναλυτικά:

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ προς τον ιατρό Ιωάννη Μακρίδη
Ευχαριστήριο
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ιατρό
Μακρίδη Ιωάννη Ειδικό Καρδιολόγο για τις Καρδιολογικές Εξετάσεις που προσέφερε
στους Ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Για την ΠΑΕ
Τσικούρας Χρήστος
Δ/ντης ΠΑΕ
Για το Δ.Σ.
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΠΑΕ
Ο Γιάννης Μακρίδης αγωνίστηκε με τον Πιερικό στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής την περίοδο 1991-1993, φορώντας τη φανέλα του σε περίπου 50 αγώνες και σημειώνοντας 7 τέρματα. Έπαιζε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Προερχόταν μάλιστα από τα «σπλάχνα» του συλλόγου,  από τις ακαδημίες του Πιερικού, από όπου προβιβάστηκε στην ανδρική ομάδα. Το 1993 εγκατέλειψε τα γήπεδα και μια πολλά υποσχόμενη ποδοσφαιρική καριέρα, για «χάρη» της ιατρικής επιστήμης, επιτυγχάνοντας να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Μακρίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πιερικός είπε: Επέστρεψα μετά από χρόνια στην Κατερίνη πέρυσι και συνεργάστηκα με τον Πιερικό, σα γιατρός αγώνα. Τη φετινή σεζόν η συνεργασία μου με την ΠΑΕ επεκτάθηκε, καθώς ανέλαβα να πραγματοποιήσω τον προαγωνιστικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών.
Αισιοδοξώ ότι ο Πιερικός με το νέο ξεκίνημα που γίνεται, μπορεί να έχει μια πολύ θετική παρουσία τη νέα περίοδο. Αν καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου, ο Πιερικός, όντας ένα υγιές σωματείο έχει όλες τις προοπτικές να πρωταγωνιστήσει.

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ προς το Νοσοκομείο Κατερίνης
Ευχαριστήριο
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Διοικητή
του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκη Αστέριο αλλά και όλο το προσωπικό
του Μικροβιολογικού – Βιοχημικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου για την άμεση και
άψογη εξυπηρέτηση που παρείχαν στους Ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την διάρκεια
των Μικροβιολογικών τους εξετάσεων.
Για την ΠΑΕ
Χρήστος Τσικούρας
Διευθυντής ΠΑΕ
Για το Δ. Σ.
Κώστας Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΠΑΕ



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved