Στους Νέους ο Λαδιάς

Στους Νέους ο Λαδιάς

Την πρόσληψη του 48χρονου τεχνικού στην ομάδα Κ-20 ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Λαδιάς και ο συνεργάτης του Βασίλης Καλτσής θα αναλάβουν την καθοδήγηση της ομάδας Νέων των «κυανόλευκων» στο νέο πρωτάθλημα. Ο Λαδιάς στις δηλώσεις του στάθηκε στο ταλέντο που υπάρχει στον Νομό και τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα δουλέψω με νέα παιδιά. Για μια ομάδα που θέλει να παράγει ταλέντα και να βγάζει παίκτες είναι σημαντικό να έχει καλή βάση και υποδομή στις Ακαδημίες. Θεωρώ ότι υπάρχει άφθονο ταλέντο στην περιοχή για να δημιουργήσει και να βγάλει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τα δικά του παιδιά. Χρειάζεται όμως πολύ μεγάλη υπομονή, δουλειά και προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ότι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενδιαφέρεται γι αυτούς και θα τους στηρίξει. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να μεταφέρω όλες τις γνώσεις που διαθέτω προκειμένου να προετοιμάσουμε τους νεαρούς παίκτες, ούτως ώστε όποτε τους ζητηθεί να προαχθούν στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΣ να είναι απόλυτα έτοιμοι».

Το βιογραφικό του Γιώργου Λαδιά

Ο  Γιώργος Λαδιάς γεννήθηκε στις 12-2-1963 και διαθέτει αρκετή προπονητική εμπειρία. Μεταξύ άλλων ο κ. Λαδιάς δούλεψε στο Ροδοτόπι, στην Ηγουμενίτσα, στην Ανατολή, στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ ενάμιση χρόνο προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Δόξα Κρανούλας.

Το βιογραφικό του Βασίλη Καλτσή

Ο  Βασίλης Καλτσής γεννήθηκε στις  24-7-1979 και ξεκίνησε να δουλεύει ως προπονητής φυσικής κατάστασης πριν από τρία χρόνια (2008-09) στις Ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο κ. Καλτσής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό και στην οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού.

Η οργάνωση των Τμημάτων Υποδομής

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε δελτίο Τύπου και σχετικά με την οργάνωση των και ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής.

Αναλυτικά:

«Στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, αλλά και στο σύγχρονο επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας, στοχεύει  να δουλέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον τομέα της οργάνωσης και της ανάπτυξης των Τμημάτων Υποδομής. Ως γνωστόν η παραγωγή ταλέντων από τα σπλάχνα ενός συλλόγου είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση για μια ομάδα που επιθυμεί να ανέβει επίπεδο και να δημιουργήσει βήμα βήμα τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών, αλλά και να βαδίσει στα χνάρια του πρωταθλητισμού.

Στόχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι να ακολουθήσουν πιστά την ίδια κοινή γραμμή που έχουν χαράξει, δηλαδή την ανάδειξη νέων ταλέντων όπου θα μπορέσουν να στελεχώσουν επάξια τις ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και κάποια στιγμή να φτάσει και η ώρα να προσφέρουν τις αγωνιστικές τους υπηρεσίες και στην επαγγελματική ομάδα.

Η αγωνιστική στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 μαζί με τον  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναφορικά με τα τμήματα υποδομής είναι να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα δικά του παιδιά. Στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετείχαν, ο Γενικός της Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Πασχάλης Μόσχογλου,  ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Ανδρέας Λαυδαριάς και  οι προπονητές - γενικοί αρχηγοί όλων των ομάδων (U-8, U-10, U-12, U-14,U-17,U-20), αναλύοντας το πλάνο και τον σχεδιασμό των Τμημάτων Υποδομής. Συζητήθηκε εκτενέστερα το μοντέλο συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όσον αφορά στην καθετοποίηση και στην τεχνική-αγωνιστική κατεύθυνση όλων των ομάδων (U-8, U-10, U-12, U-14, U-17, U-20).

Ειδική καρτέλα απόδοσης για όλους τους αθλητές σε όλες τις κατηγορίες

Από εκεί και πέρα οι καινοτομίες που εφαρμόζει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν σταματούν εδώ. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι από την νέα αγωνιστική χρονιά θα καθιερωθεί η ενιαία βάση δεδομένων από την U-8 έως την U-20, όπου κάθε αθλητής θα έχει την δική του καρτέλα και θα αναγράφονται οι αγωνιστικές και φυσικές του επιδόσεις. Μια ενέργεια η οποία αν μη τι άλλο δείχνει το όραμα και τον σωστό προγραμματισμό που έχουν θέσει από κοινού η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ.  Υπεύθυνος για όλες αυτές τις ενέργειες θα είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Βασίλης Καλτσής.



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved