Επιστολή στον Παπανδρέου!

Επιστολή στον Παπανδρέου!

Την…πόρτα του πρωθυπουργού της χώρας Γιώργου Παπανδρέου, χτύπησε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, στην προσπάθειά της να βρει το δίκιο της και να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Football League 2, κατόπιν σχετικής απόφασης των πειθαρχικών οργάνων εξαιτίας πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Με επιστολή στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Σωτήρης Αντωνίου, επισημαίνει ότι η δικαιοσύνη είναι ανεφάρμοστη στο χώρο του ποδοσφαίρου και ζητάει την παρέμβασή του, μέσω του αρμόδιου υφυπουργού ή του γ.γ.Α..

Παράλληλα, σημειώνει ότι δεν εμπεριείχε κανέναν απολύτως δόλο η ενέργειά τους να στείλουν τον περασμένο Ιανουάριο πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ δηλώνουν αδικημένοι από τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί ή δεν έχουν εκδοθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Είναι σίγουρο πως όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου σας απασχολούν ιδιαίτερα και δεν σας αφήνουν αδιάφορο.

Την περιβόητη κάθαρση, την οποία όλοι θέλουμε και πολύ περισσότερο εσείς, ορισμένοι την αντιλαμβάνονται κατά το δοκούν και συνεχίζουν να διοικούν τον χώρο του ποδοσφαίρου με ελλειμματικό τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς πως στην Ελλάδα, ακόμα και σήμερα, όλα μπορούν να συμβούν.

Δυστυχώς, η λανθασμένη νοοτροπία της ηγεσίας του ποδοσφαίρου συνεχίζεται, απαξιώνοντας ανιδιοτελείς παράγοντες με κύρος στις τοπικές κοινωνίες, αποδοκιμάζοντας και τιμωρώντας το ανθρώπινο λάθος, επιβραβεύοντας τις δόλιες ενέργειες και τέλος επιβεβαιώνοντας το νόμο του ισχυρού που υπηρετεί το άδικο.

Η εξυγίανση αποτελεί σαφώς «μαγική» λέξη που ορισμένοι αρέσκονται να τη χρησιμοποιούν αλλά δεν την υπηρετούν.

Θέλουμε να μας συγχωρήσετε, γιατί «κλέβουμε» λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, θεωρούμε όμως πως η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι ανεφάρμοστη στο χώρο του ποδοσφαίρου και ζητάμε την παρέμβασή σας μέσω του αρμόδιου Υφυπουργού ή του Γ.Γ.Α.

Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας, με Διοίκηση Πρωτοδικείου από το Μάρτη του 2010, αισθάνεται θλίψη,πίκρα και πέρα για πέρα αδικημένη με τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί ή δεν έχουν εκδοθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ (ΕΙΜ – Διαιτητικό Εφέσεων).

Σημειωτέον πως είμαστε από τις λίγες ομάδες της Β΄ Εθνικής, σύμφωνα με τις διώξεις που έχουν έως τώρα ασκηθεί, που δεν εμπλέκονται πουθενά, από την ημέρα που επιφανείς Καρδιτσιώτες (Αντιδήμαρχος Καρδίτσας-Δάσκαλος,καταξιωμένος Συμβολαιογράφος,Διευθυντής ΕΠΑΛ και εφτά προβεβλημένοι επιχειρηματίες της πόλης μας),

ανέλαβαν τα ηνία της ΠΑΕ,λόγω άτακτης αποχώρησης του πρώην μεγαλομετόχου και προέδρου της.

Σύμφωνα με βεβαιώσεις του ΙΚΑ Καρδίτσας, η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει πληρώσει στο ΙΚΑ μέσα σε δύο χρόνια πάνω από 250.000 Ευρώ.

Μέλημά μας από τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε (Μάιο του 2011) πως έχουμε πρόβλημα με την ασφαλιστική μας ενημερότητα, ήταν και συνεχίζει να είναι να αποδείξουμε πως δεν υπήρχε ΔΟΛΟΣ από την πλευρά μας για να στείλουμε τον περασμένο Ιανουάριο πλαστή ενημερότητα. Πέραν του ότι η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να μας ζητήσει την πρωτότυπη ενημερότητα και όχι αυτή που πήγε με ΦΑΞ, η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα μπορούσε να  έχει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ στη διάθεσή της με ευτελέστατο ποσό (30-200 Ευρώ) επιπλέον στη ρύθμιση προς το ΙΚΑ, που ήδη είχε κάνει στις 14 Δεκεμβρίου του 2010 και εκτός αυτού πλήρωνε υφιστάμενες ρυθμίσεις ακόμα και τον Ιανουάριο του 2011.

Τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ (ΕΙΜ – Διαιτητικό Εφέσεων) έκριναν πως η ενέργεια αυτή,η οποία ήταν παντελώς άγνωστη σε μας, εμπεριείχε ΔΟΛΟ και μας καταδίκασαν με ανάκληση δελτίων,εξουθενωτικό πρόστιμο 50.000 Ευρώ και παραπομπή στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα με απώτερο σκοπό τον υποβιβασμό της ομάδας μας και την απαξίωση της πόλης μας.

Τα ίδια όργανα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έβγαλαν ακόμα!!! αποφάσεις για άλλες ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Σας ενημερώνουμε ότι ,σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε ΠΑΕ που απέσυρε από το φάκελο που υπήρχε στην ΕΠΟ παράνομα την ενημερότητα που είχε καταθέσει το Γενάρη, επειδή προφανώς ήταν πλαστή.

Όπως προέκυψε μέσα από συνομιλίες που είχαν διαρρεύσει η κίνηση αυτή επιβεβαιώθηκε, όμως η εν λόγω ΠΑΕ όχι μόνο δεν υπέστη καμία τιμωρία αλλά απεναντίας, στην ουσία, αθωώθηκε.

Ακόμα, η Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE έβγαλε σκανδαλώδη απόφαση για ομάδα που έπαιξε σε όλο το πρωτάθλημα με πλαστή εγγυητική, σύμφωνα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Π.).

Αγαπητέ  κ. Πρωθυπουργέ

Είναι σαφές ότι εσείς επιθυμείτε στο χώρο του ποδοσφαίρου να μείνουν ΚΑΘΑΡΕΣ ομάδες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Ένα ανθρώπινο λάθος που έγινε από την πλευρά μας δεν μπορεί να εμπεριέχει ΔΟΛΟ και να μας καταδικάζουν τα αρμόδια όργανα, ενώ άλλες ΠΑΕ που οφείλουν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία να μην υφίστανται καμιά συνέπεια και να μένουν στην κατηγορία.

Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας αισθάνεται ότι ένα «αόρατο χέρι» μέσα από την ΕΠΟ και σε συνεργασία ίσως με άλλο φορέα, συντονίζει την κατάσταση και διαμορφώνει το βαθμολογικό πίνακα σύμφωνα με τις αρεσκείες του.

Από την πλευρά μας θα φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται (δικαστικά) για να βρούμε το δίκιο μας. Είμαστε πεντακάθαροι και θα το φωνάζουμε μέχρι το τέλος. Δε μπορεί μια οφειλή που ήταν εν αγνοία μας και θα μπορούσε με ευτελέστατο ποσό να ρυθμιστεί, να μας στερήσει τη δυνατότητα παραμονής μας  στη Β΄ Εθνική.

Ζητάμε την παρέμβασή σας γιατί η ΕΠΟ μας «πνίγει» και ταυτόχρονα άλλες ομάδες τις απαλάσσει. Ζητάμε ισονομία και αποφάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταθέσαμε και όχι σύμφωνα με κάποιες επιθυμίες ορισμένων.

Είναι προφανές πως ορισμένοι υψηλά ιστάμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν επιθυμούν να συνεργάζονται με ανιδιοτελείς παράγοντες που ασχολούνται στο χώρο λόγω αγάπης προς την ομάδα της πόλης τους αλλά με επαγγελματίες παράγοντες που έχουν ως στόχο να κερδίσουν με κάθε τρόπο χρήματα.

Ευελπιστούμε και αισθανόμαστε σίγουροι πως θα υπάρξει παρέμβαση για αντικειμενική απονομή Δικαιοσύνης».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved