«Χειρότερο και από τσίρκο»

«Χειρότερο και από τσίρκο»

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο 29χρονος επιθετικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί   στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την καθυστέρηση διεξαγωγής των play off.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές  δεν λαμβάνουν τον απαιτούμενο σεβασμό από τα αρμόδια όργανα και πλέον η εικόνα που επικρατεί είναι μόνο για γέλια «Πραγματικά αυτό που συμβαίνει είναι χειρότερο από τσίρκο, είναι για γέλια», είπε  χαρακτηριστικά.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Λεωνίδα Καμπάνταη στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ»:

Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα με το Δ.Σ. της Football League να αποφασίζει την διεξαγωγή των Play off άμεσα και σε γήπεδα της Αθήνας;

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Τα συμβόλαια των περισσοτέρων παικτών έχουν τελειώσει από τις 30 Ιουνίου. Τι απόφαση περιμένουν να πάρουν;  Δηλαδή ο Αγρίτης και ο Μπάρκογλου που έχουν συμφωνήσει με την Κέρκυρα θα γυρίσουν πίσω να παίξουν play off; Είναι τελείως αντιεπαγγελματικό όλο αυτό που γίνεται και θα πρέπει να επέμβει ο ΠΣΑΠ. Συμφωνώ απόλυτα με τον Μπούρμπο, ο οποίος έχει δηλώσει πρόσφατα ότι θα πρέπει ο Σύνδεσμος να προστατεύσει τους παίκτες, κάτι το οποίο δεν έχει κάνει ακόμα. Φαίνεται ότι δεν μας υπολογίζει κανείς. Δεν γίνεται μετά από 2,5 μήνες αποχής να παίρνουν μία απόφαση και μέσα σε 3 μέρες να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τα Play off. Ακόμη και αν πάρουν μία τέτοια απόφαση, ποιοι θα παίξουν; Εμείς δεν προπονούμαστε αυτή την στιγμή. Άλλος είναι στο εξωτερικό, άλλος βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα. Πραγματικά αυτό που συμβαίνει είναι χειρότερο από τσίρκο, είναι για γέλια».

Σχολίασε μου τη δήλωση του προέδρου της football league, Σπύρου Καλογιάννη να γίνουν τα play off στην Αθήνα;

«Αν πρέπει να γίνουν τα play off, το σωστό είναι να γίνουν στην έδρα της κάθε ομάδας. Θα είναι λάθος αν αποφασίσουν να αγωνιστούμε εκτός έδρας, στα γήπεδα της Αθήνας. Εντάξει θα είναι περισσότερο από γελοίοι. Δεν μας σέβεται πραγματικά κανείς. Ακούγεται ότι μπορούν να γίνουν και τον Αύγουστο. Νομίζω ότι θα πρέπει να επέμβει και η ΟΥΕΦΑ, η οποία έχει υιοθετήσει πιο αυστηρά μέτρα. Είναι καλύτερα να γυρίσουν πίσω, γιατί με το που φύγανε άρχισαν αυτά τα κωμικοτραγικά γεγονότα. Όλο αυτό είναι ένα μπάχαλο. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις. Πάντως το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τον Αύγουστο, είναι ένα σενάριο περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα, διότι οι ομάδες θα έχουν κάνει προετοιμασίες  του; Και οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα».

Πολλά συμβόλαια έχουν τελειώσει στην ομάδα, όπως και το δικό σου. Τι γίνεται με τη δική σου περίπτωση; Σε έχει καλέσει η διοίκηση για να συζητήσετε την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Σε περίπτωση που γίνουν τα Play off θα το σκεφτώ για να γυρίσω, διότι εμένα το συμβόλαιο μου έχει λήξει. Αλλά αν όντως με θέλουν οι άνθρωποι  του ΟΦΗ, εγώ και αύριο να με φωνάξουν θα γυρίσω να παίξω. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και την σωματική ακεραιότητα  των ποδοσφαιριστών δεν γίνεται να παίξουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει  με άλλες ομάδες, θα διακινδυνεύσουν να τραυματιστούν για να παίξουν στα Play off; Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν τα Play off μέσα σε τρεις μέρε.  Νομίζουν ότι είμαστε μηχανές; Πάντως ούτε από την διοίκηση έχουμε κάποια πληροφόρηση, ώστε να γυρίσουμε πίσω έγκαιρα».

Πάμε λίγο και στον πρόεδρο της ομάδας, τον Νίκο Μαχλά. Έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες για να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια που συνάντησε ο ΟΦΗ στην πορεία τοθυ για την άνοδο. Ωστόσο πρόσφατα δήλωσε ότι πρόκειται να αποχωρήσει με όλα αυτά ππυ έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες Πως το σχολιάζεις αυτό;

«Ο κ.Μαχλάς είναι πραγματικά «κεφάλαιο» για την ομάδα. Πιστεύω ότι αν αναλάμβανε την ομάδα κάποιος άλλος, δύσκολα θα τα κατάφερνε. Ο κ.Μαχλάς για να το πω  και λαϊκά, δεν «κωλώνει» και σίγουρα αν δεν υπήρχε αυτός για να παλέψει για ην ομάδα, με τα τόσα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση, αλλά θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Με τους αγώνες που έκανε, έδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα και πραγματικά μπήκε μπροστά όταν χρειάστηκε. Μπορεί και να σκέφτηκε όντως να αποχωρήσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί. Η ομάδα πραγματικά τον χρειάζεται και δεν νομίζω να τον αφήσει τόσο εύκολα. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που το κλίμα είναι σπουδαίο».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved