Το παράπονο του Καούνου

Το παράπονο του Καούνου

Ο πρώην επιθετικός του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Τεννές είχε θέσει βέτο για την αποχώρησή του

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Καούνος. Ο 34χρονος έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου και όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων», αιτία του διαζυγίου ήταν ο Τεννές.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ήταν αλήθεια μεγάλη έκπληξη για σένα αυτή η λύση της συνεργασία σου με τον Παναιτωλικό;

«Μεγάλη έκπληξη δεν ήταν. Αν αναλογιστώ τη συμπεριφορά του προπονητή μου από το Γενάρη μέχρι και πριν από πέντε μέρες, μόνο έκπληξη δεν ήταν για μένα. Εγώ είχα κάνει τις συζητήσεις μου με τη διοίκηση πριν ένα μήνα και δέχθηκα να αλλάξω τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου μου μόνο και μόνο γιατί σέβομαι την όλη προσπάθεια που έχει γίνει από τη διοίκηση. Ήρθα 4 Ιουλίου στο Αγρίνιο και πληροφορήθηκα ότι ο προπονητής έχει θέσει βέτο την αποχώρησή μου».

Αυτό βγάζει μια πικρία προς το πρόσωπο του κ. Τεννέ. Απ’ όσο θυμάμαι επίσης, ο κ. Τεννές δε σε εμπιστευόταν πάρα πολύ τη χρονική περίοδο που συνεργαστήκατε. Θα ήθελες να τα σχολιάσεις;

«Όταν ήρθε ο κ. Τεννές ήμουν πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Θεοδωρίδη. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα μου έδειξε το τι αντιμετώπιση θα είχε απέναντι στο άτομό μου. Σίγουρα και εγώ είχα τραυματισμούς και έχασα δυο παιχνίδια αλλά μετά είχα αποθεραπευθεί πλήρως και ήμουν πολύ καλά. Παρόλα αυτά σε όλο το δεύτερο γύρο δεν χρησιμοποιήθηκα ούτε σε ένα παιχνίδι βασικός. Αυτό είναι το προσωπικό μου παράπονο αν θέλεις. Αν θυμάμαι καλά είχα παίξει σε δυο παιχνίδια από ένα ημίχρονο και στα υπόλοιπα, εικοσάλεπτα. Αναμενόμενο ήταν να μην μπορέσω ποτέ να βρω ρυθμό και ενώ έδειχνα στις προπονήσεις ότι ήμουν εκατό τοις εκατό έτοιμος, δε μου έδωσε το δικαίωμα να ξεκινήσω από την αρχή και να προσφέρω αυτά που μπορούσα. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Είσαι ούτως ή άλλως ένας καταξιωμένος σκόρερ με πολλά χρόνια θητείας στην Α’ Εθνική. Βγάζεις τώρα μια πικρία για τον πρώην προπονητή σου. Είναι κάτι που σου συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα σου και σε ακούω τόσο πικραμένο;

«Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά. Μου έχει ξανασυμβεί άλλη μια φορά. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα αυτά. Έχει και τις άσχημες στιγμές του που δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να προσπαθείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από εκεί και πέρα κάποια πράγματα παίρνουν το δρόμο τους».

Πέρα από τη συγκεκριμένη πικρία, τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω σου από τη χρονιά σου στον Παναιτωλικό;

«Είχα μεγάλες προσδοκίες, σίγουρα. Δε μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι πραγματικά μέσα στο γήπεδο Αυτό είναι το μοναδικό που με έχει στενοχωρήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο στόχος επετεύχθη και η ομάδα ανέβηκε στη Super League. Ανταμείφθηκε ο κόπος του προέδρου τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα και αυτόν και τη διοίκηση που με έφεραν στον Παναιτωλικό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Εγώ μόνο καλά λόγια θα έχω να λέω γι’ αυτή την ομάδα και το σίγουρο είναι ότι απέκτησα αρκετούς φίλους και δέθηκα με πολλά πρόσωπα στην πόλη του Αγρινίου».

Ήδη αναζητάς τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου. Πού θα βρίσκεται του χρόνου ο Β. Καούνος;

«Μελετάω κάποιες προτάσεις. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Το μόνο που θέλω είναι η ομάδα που θα βρω να καλύπτει τις προσδοκίες μου για να μπορέσω να προσφέρω τα αναμενόμενα».

Αλήθεια, αν τα φέρει έτσι η τύχη και του χρόνου σκοράρεις σαν αντίπαλος του Παναιτωλικού πώς θα αντιδράσεις;

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αντιδράσω. Είμαι βέβαια επαγγελματίας, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τη νέα μου ομάδα αλλά από εκεί και πέρα σέβομαι το γεγονός ότι έχω περάσει όμορφες στιγμές στο Αγρίνιο και αυτή η ομάδα μου πρόσφερε χρήματα και αν το θέλει ο Θεός και πετύχω κάποιο γκολ θα είμαι πολύ σιωπηλός… Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα του Παναιτωλικού να είναι όλοι τους υγιείς και να πετύχουν μια εύκολη παραμονή. Να καθιερωθούν στη Super League και από εκεί και πέρα νομίζω η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει και παραπάνω πράγματα».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved