«Η εξυγίανση ξεκίνησε»

«Η εξυγίανση ξεκίνησε»

Ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Αναγέννησης Καρδίτσας. 

Η έφεση των «κιτρινόμαυρων» στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απορρίφθηκε και οι Θεσσαλοί περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για να δικαιωθούν στο θέμα των δελτίων. Η τροπή που πήρε η υπόθεση ανάγκασε τους οπαδούς της Αναγέννησης να πάρουν θέση και με ανακοίνωσή τους να πάρουν θέση στις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΛΕΦΑΚ:

«Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
Με ένα μεγάλο επιφώνημα ανακούφισης και ενθουσιασμού, ο υγιής ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μας δέχτηκε την τιμωρία της ομάδας που πρωταγωνίστησε στους στημένους αγώνες και τους τηλεφωνικούς διαλόγους μέσω κασετών με το κύκλωμα της διαπλοκής, της ομάδας συνώνυμο με το στοίχημα, με το όνομαΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904!

Φυσικά, κανένας από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς δεν ισχύει αλλά τι σημασία έχει αυτό για τους αθλητικούς δικαστές; Η ομάδα αυτή είχε το θράσος να έχει ασφαλισμένους τους ποδοσφαιριστές της (ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ 3-4 όπως κάποιες ομάδες φαντάσματα) και να πληρώνει ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ ως μία από τις ελάχιστες νομότυπες ΠΑΕ.

ΕΛΕΟΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

Χαλάει το μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου οπού οι ΠΑΕ έχουν μάθει να χρωστάνε στο κράτος και μετά να ζητούν εξυγίανση.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ι.Μ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΜΩΣ: Η οφειλή των 200€ (καλά βλέπετε δεν λείπει κανένα μηδενικό από το ποσό),πληρώνεται και εκπρόθεσμα ,σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει να την πληρώσει με την ανάλογη  πάντα πρόσθετη επιβάρυνση ,όπως ορίζεται και από το νόμο !Αυτό στους κύκλους της ανεξάρτητης και  υγιώς σκεπτόμενης αθλητικής δικαιοσύνης μεταφράζεται σε ΔΟΛΟ!

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
Από τη μεριά μας επειδή είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 και λίγο προβληματισμένοι ως φίλαθλοι αυτής της χώρας θα θέλαμε επιγραμματικά να κάνουμε μια αναφορά σε κάποιες αποφάσεις ή μη που περιμένουμε και προκαλούν την έκπληξη μας:

1. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Στο φάκελο δικαιολογητικών συμμετοχής τους δε βρέθηκε βεβαίωση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας

ΑΠΟΦΑΣΗ: τιμωρία με έλλειψη δόλου και χωρίς περαιτέρω έλεγχο φυσικά!

2. ΒΕΡΟΙΑ: Περιμένουμε και μάλλον για πολύ καιρό ακόμη την απόφαση για τη γνησιότητα των  εγγράφων από το ΙΚΑ και την ΕΦΟΡΙΑ που είναι στο φάκελο της. Θα βγει ποτέ;Επιπλέον κ. Καλογιάννη οι δύο ιδιότητες που κατέχετε δεν είναι ασυμβίβαστες; Δε θα έπρεπε από ευθιξία να παραιτηθείτε μέχρι να ξεκαθαρίσει η δικαιοσύνη το ρόλο σας στη λίστα για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες; Το περσινό ματσάκι ΑΣΑ 1904 – ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0 σας χαλάει ακόμα ε; 11 παίκτες εναντίον 14 και πάλι έχασες Όποτε θα πατάς Καρδίτσα θα φεύγεις κλαμένος. Ακόμη και αν μας στέλνεις στα Γρεβενά!

3. ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Πλαστή εγγυητική συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

ΑΠΟΦΑΣΗ: πρόστιμο και αποβολή από τα PLAY OFF .Δεν πειράζει όμως που δεν είχαν καταθέσει εγγυητική αφού θα ξαναπαίξουν φέτος  στη Football League και όχι στη Football League 2 αφού κατά λάθος την επέστρεψαν πίσω και έστειλαν τη φωτοτυπία στην ΕΠΑΕ χωρίς δόλο φυσικά!
Στα κατηγορητήριο που υπάρχουν για τους στημένους αγώνες ξεχάσατε πάλι τα άρθρα που μιλάνε για υποβιβασμό λόγω δυσφήμησης του αθλήματος; Μήπως θα τους δώσετε και βραβείο στο τέλος;

Σε τοπικό επίπεδο κύριοι υποψήφιοι βουλευτές και υπουργοί του Ν. Καρδίτσας (κ.Ρόβλια, κα. Θεοχάρη, κ. Σαλαγιάννη, κ. Τσιάρα, κ. Ταλιαδούρο ) η ομάδα της πόλης έπεσε θύμα του κυκλώματος το καταλάβατε ή όχι; Μάλλον δεν πρέπει να ζείτε εδώ τελικά. Η Αθήνα είναι καλύτερη από το χωριό μας φαίνεται.
Δήμαρχε (κ. Παπαλέ), στην τηλεόραση είδατε το συνάδελφό σας από το Ηράκλειο τι έκανε για να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του; Δεν πειράζει κοιτάξτε το και σε επανάληψη να μαθαίνετε γιατί τώρα είναι πλέον αργά.

Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Κ. (κ. Παλάσκα), καλά τα τραπεζώματα στην Καρδίτσα των παραγόντων του ποδοσφαίρου και  οι επαφές σας για την προσωπική σας εξέλιξη αλλά ως φορέας του ποδοσφαίρου του νομού  ποια η προσφορά σας; Όλοι εσείς ,και οι πιστοί βολεμένοι που σας ακολουθούν παντού, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κοιτάξτε σε τι κατάντια φέρατε το νομό μας:Είμαστε η πρώτη πόλη σε συγχωνεύσεις (κλείσιμο)σχολείων πανελλαδικά.Τη μοναδική εντατική του νοσοκομείου του Ν. Καρδίτσας (η πόλη δε βρίσκεται στην Αφρική) την κλείσατε, αλλά δεν πειράζει αφού εσείς και οι συνταξιούχοι των 300 € έχετε λεφτά για ιδιωτικές κλινικές  οπότε κανένα πρόβλημα.Μας παίρνουν τα ΤΕΙ οικονομικό και κοινωνικό πνεύμονα της πόλης και εσείς χειροκροτείτε ατάραχοι για τα νέα αυτά μέτρα.Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος έκλεισε. Η ομάδα της πόλης σας, της Καρδίτσας εννοούμε, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904 που γέμιζε με χιλιάδες κόσμο κάθε Κυριακή έπεσε θύμα συμφερόντων. Την έριξαν, το καταλάβατε; Ήταν η μοναδική διέξοδος για ψυχαγωγία τις Κυριακές! Επειδή όμως εσείς δε βλέπετε ποδόσφαιρο δεν πειράζει.

Οι εξαγγελίες για παραχωρήσεις χώρων  για κατασκευή γηπέδων και προπονητικού κέντρου μάλλον προεκλογικές ήταν…   Μόνο η Λίμνη Πλαστήρα απέμεινε και μπορείτε να την αποξηράνετε και αυτή όποτε θέλετε για το συμφέρον γειτονικών νομών ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!
ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ;
ΕΙΣΤΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ!!!!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved