Αναστόπουλος εφ’ όλης της ύλης

Αναστόπουλος εφ’ όλης της ύλης

Για όλους και για όλα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα play off, τη νέα αγωνιστική περίοδο, τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου και την προετοιμασία που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη (20/07). Συγκεκριμένα, ο Αναστόπουλος είπε:

«Οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν από εδώ και στο εξής. Οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε καμία περίπτωση. Ούτε έχουν τεθεί ονόματα, ούτε έχει γίνει τίποτα. Άλλωστε δεν θα ήταν σωστό, είτε μείνει κάποιος παίκτης, είτε φύγει να το μάθει από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα».

Για τα play off υποστήριξε: «Για να οριστούν τα μπαράζ, υπάρχει αντικειμενική δυσκολία. Υπάρχει η περίπτωση των Τρικάλων που την Δευτέρα θα προχωρήσει σε έφεση ενώ δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία. Πως θα γίνουν πλέι – οφ από την στιγμή που υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες; Εμείς θα είμαστε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» την ερχόμενη Τετάρτη. Επειδή όμως όλον αυτόν τον καιρό έχουμε αναλωθεί στο πότε θα γίνουν πλέι – οφ και ποιες ομάδες θα παίξουν, να πω ότι εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε λύση. Εμείς είμαστε ομάδα Σούπερ Λίγκα και θα παίξουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Θα μείνουμε κάποιες ημέρες στο Ηράκλειο και από εκεί και πέρα περιμένουμε κάποιες απαντήσεις για το που θα πάμε».
Για τις ενέργειες που θα γίνουν από εδώ και στο εξής: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες. Η μια αφορά τα συμβόλαια των παικτών που έχουν λήξει. Δεν μπορούμε να πούμε από το ραδιόφωνο τι πρόκειται να συμβεί. Αυτήν την στιγμή όλα είναι υπό συζήτηση. Δεν έχουμε πει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει την Πέμπτη και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη. Και ξαναλέω εγώ ως Αναστόπουλος ότι δεν είναι έντιμο να μάθει νεότερα ένας παίκτης από την εφημερίδα ή το ραδιόφωνο. Για να συμβεί αυτό, υπάρχει μια διαδικασία και αυτήν θα ακολουθήσουμε. Μέχρι να φύγει η ομάδα για την προετοιμασία θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα ζητήματα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ: «Εμείς θέλουμε να έρθουν στην ομάδα καλοί παίκτες που θα είναι και καλοί χαρακτήρες. Τις ομάδες στηρίζουν τα καλά αποδυτήρια. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουν την ικανότητα να υπάρχουν παίκτες που είναι του 7 και να παίζουν για 10. Όλα τα θέματα έχουν μια προτεραιότητα. Από την στιγμή που θα είμαστε και γραπτώς στην Σούπερ Λιγκ τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το μπάτζετ που θα δημιουργήσουμε θα είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας και αυτό που θα υποσχεθεί, αυτό θα δίνει. Αυτή είναι η επιτυχία της ομάδας. Η πείρα μου, μου έχει δείξει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν παίκτη αν δεν έχει βάλει την υπογραφή του».

Για τον στόχο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα: «Θέλω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Στην Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους μας».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved