«Ο ΟΦΗ έχει μπει στην καρδιά μου»

«Ο ΟΦΗ έχει μπει στην καρδιά μου»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ, έδωσε ο Ανέστης Αγρίτης.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» και αναφέρθηκε στην μετακίνησή του στην Κέρκυρα, για τα συναισθήματά του για τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο, για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν, αλλά και για τα γκολ που πέτυχε με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Για τα συναισθήματά του από τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο:«Ήταν δύο πιο όμορφα χρόνια που έχω περάσει στην καριέρα μου αυτά που πέρασα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Μου έρχονται στο μυαλό πολλά πράγματα και καλές αναμνήσεις όπως τον αγώνα με τα Γιάννενα την τελευταία αγωνιστική που θέλαμε να νικήσουμε, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στη Ρόδο, όταν και γεννήθηκε η κόρη μου. Στον ΟΦΗ βρήκα τον παλιό καλό εαυτό μου μετά την περιπέτεια στη Γερμανία και κυρίως στον Ηρακλή. Το Ηράκλειο είναι πλέον το δεύτερο σπίτι μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα πέρασα.
Ο ΟΦΗ έχει μπει στην καρδιά μου και σημαίνει πολλά για εμένα. Την αγάπη που εισέπραξα δεν την έχω ξαναζήσει αλλού και θα έχω μόνο καλά πράγματα και αναμνήσεις από την ομάδα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έφευγα, ούτε εγώ ο ίδιος και για αυτό έκανα υπομονή να βοηθήσω μέχρι το τέλος. Ο κόσμος εκτίμησε την προσφορά μου, έδωσα τα πάντα για την ομάδα και όλα τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Μακάρι στο μέλλον να δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω και πάλι κάποια στιγμή».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να αποχωρήσει: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση καθώς όλα στο Ηράκλειο ήταν υπέροχα και φανταστικά και δεν είχαμε κανένα λόγο να φύγουμε. Έπρεπε όμως να διαλέξω ανάμεσα στον ΟΦΗ και την οικογένειά μου και κανείς δεν βάζει κάτι πάνω από την οικογένειά του. Το θέμα της αδειοδότησης τράβηξε πάρα πολύ. Κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη, έστω και αν άλλαξαν στη συνέχεια τα πράγματα, τότε όμως εγώ είχα πάρει την απόφασή μου μετά την πρόταση που είχα. Δυσκόλευσε πολύ η κατάσταση όσο περνούσε ο καιρός και κυρίως όταν αρχικά μάθαμε ότι δεν θα πάρουμε άδεια, κάτι που ήταν σαν ταφόπλακα για όλους μας, γιατί θεωρούσα ότι θα έμενα περισσότερο στο Ηράκλειο. Στη συνέχεια έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον της οικογένειάς μου και για αυτό πήρα αυτή την απόφαση να φύγω από την ομάδα».

Για το ποιο ή ποια από τα 24 γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΟΦΗ ήταν τα πιο καθοριστικά: «Αυτά που πέτυχα στον αγώνα με τη Ρόδο λόγο της γέννησης της κόρης μου είναι το ένα και φυσικά αυτά με τα Γιάνννενα που ήταν ένα τόσο καθοριστικό και κρίσιμο παιχνίδι που θέλαμε τόσο πολύ να κερδίσουμε. Αυτά ήταν τα πιο καθοριστικά γκολ που δεν θα ξεχάσω ποτέ για τη χαρά που έδωσαν στον κόσμο, αλλά και σε όλους στην ομάδα».

Για το πώς βλέπει τον ΟΦΗ της νέας χρονιάς: «Για τους παίκτες της ομάδας αυτό που γίνεται τόσο καιρό είναι ότι χειρότερο να μην ξέρουν τι θα κάνουν και να είναι σε μια κλωστή. Η κατάσταση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, για να ξέρουν και οι ομάδες τι στόχους θα έχουν. Ο ΟΦΗ ή με μπαράζ ή άνευ θα είναι στη Super League. Μακάρι η ομάδα να πετύχει το στόχο της καθώς δεν υπάρχουν ομάδες με τέτοιο κόσμο και ιστορία και στη συνέχεια να βρει το δρόμο του και να φτάσει εκεί που πρέπει».

Για το τι πρέπει να κάνει η πρώην πλέον ομάδα του για να έχει μια καλή πορεία στη Super League: «Με τις προσθήκες που θα γίνουν θα πρέπει να φτιαχτεί μια καλή ομάδα και να ορθοποδήσει αγωνιστικά. Με το πλάνο που έχει η διοίκηση και ο πρόεδρος θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά στο μέλλον. Η διοίκηση και ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλοί και κοντά στην ομάδα και υπάρχει και η από κοινού θέληση για το καλό της».
Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Κάναμε τα πάντα σαν παίκτες να ανεβάσουμε την ομάδα με τη βοήθειά του που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Όλα θα πάνε καλά και πιστεύω ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του στην Κέρκυρα:«Έκανα μια καλή επιλογή. Από τις πρώτες εντυπώσεις που έχω βλέπω ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα και έχει φιλοδοξίες για το μέλλον. Έχει όραμα για να πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ ότι έκανα καλή επιλογή και μακάρι να δικαιωθώ. Κάθε νέα ομάδα είναι και ένα νέο ξεκίνημα. Η ομάδα έχει γερές βάσεις και πιστεύω να πετύχουμε αρχικά το στόχο της παραμονής, αλλά και ίσως κάτι καλύτερο»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τα σκάνδαλα: «Αντί οι πρωταγωνιστές να είμαστε εμείς οι παίκτες είναι κάποιοι άλλοι. Αυτό που ξεκίνησε ελπίζω να συνεχισθεί και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μπορέσουμε να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Να μην υπάρχουν παράγοντες που το εκμεταλλεύονται, αλλά να το υπηρετούν. Πρέπει να μπουν σωστοί άνθρωποι στο ποδόσφαιρο για να μπορέσει να βρεθεί σε ένα σωστό δρόμο».



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved