«Κόμπλεξ κατωτερότητας»

«Κόμπλεξ κατωτερότητας»

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Γιώργος Στεφανουδάκης στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΟΦΗ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 απάντησε στην τοποθέτηση του Παπουτσάκη σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας και τόνισε ότι: «ο κύριος Παπουτσάκης κάνει λόγο για δωρεές όμως όλοι γνωρίζουν ότι είναι χορηγίες. Κανένας από τους Ομιλήτες δεν είναι ηλίθιος και ξέρουμε όλοι μας τι συμβαίνει. Ο ΟΦΗ επανακτά την αυτοκρατορία του και αυτό το γεγονός τους έχει τρομοκρατήσει».

Αναλυτικά ο Στεφανουδάκης είπε:

Για τον πόλεμο που δέχεται ο ΟΦΗ: «Είμαι 20 χρόνια στον ΟΦΗ και όλη η καριέρα μου έχει ταυτιστεί με αυτήν την ομάδα. Για αυτόν τον λόγο έχω υποχρέωση να λέω πάντα την αλήθεια, να μην βλάπτουμε την ομάδα αλλά όταν σε βλάπτουν να παίρνεις θέση για μάχη. Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένας ανταρτοπόλεμος και οι εχθροί έβγαιναν από παντού. Έτσι, έπρεπε και εμείς να κάνουμε ανταρτοπόλεμο. Ότι κάναμε, το κάναμε επειδή το αγαπούσαμε και για την αγάπη μας τον ΟΦΗ».

Για την στάση του Εργοτέλη: «Εχθροί είναι αυτοί που περιμένεις και αυτοί που δεν περιμένεις. Θέλω να σταθώ σε αυτούς που δεν περιμένεις. Όταν βγαίνει ο κύριος Παπουτσάκης και κάνει λόγο για δωρεές αξίας 680.000 ευρώ. Δεν ήταν δωρεές αλλά χορηγίες. Και που; Στο καλύτερο προϊόν της Κρήτης, στον ΟΦΗ. Δηλαδή, βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει; Ο Εργοτέλης λειτουργεί σαν ανταγωνιστής και σαν εχθρός απέναντι στον ΟΦΗ».

Για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ: «Η επόμενη μέρα είναι ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε με την σωστή δομή. Μέχρι τώρα στηριχθήκαμε στο δικό μας πάθος, αυτό του Μαχλά και του δημάρχου. Έγινε μια οργανωμένη προσπάθεια γιατί έρχονταν απρόβλεπτα γεγονότα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι διοίκηση θέλουμε για τη νέα χρονιά. Υπάρχει μια πολυμετοχική εταιρεία που οι τύχες της καθορίζονται μέσα από την συλλογική δουλειά. Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δούμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ώστε να δούμε πως θα διοικηθεί αυτή η πολυμετοχική εταιρεία. Το δεύτερο κομμάτι αφορά τους οικονομικούς πόρους. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα».

Για τον Νίκο Τζώρτζογλου: «Την εποχή του Τζώρτζογλου, επειδή ο Εργοτέλης αγωνιζόταν εκτός έδρας σε γήπεδα με χόρτο, όλες οι προπονήσεις γίνονταν στο ΒΑΚ. Και στενοχωριέμαι που βλέπω την στάση του ευεργετημένου Εργοτέλη σε αντίθεση με τον ευεργέτη ΟΦΗ. Και αυτό έγινε γιατί ο ΟΦΗ λειτούργησε έτσι επειδή δεν είχε ποτέ το κόμπλεξ κατωτερότητας. Πόσοι παίκτες πήγαν από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη δίχως η ομάδα να μην πάρει χρήματα; Υπήρξε παίκτης που εγώ ήμουν στο Δ.Σ. και τσακώθηκα ώστε να μην πάρουμε χρήματα. Από τον ΟΦΗ έφυγαν δεκάδες παίκτες με προορισμό τον Εργοτέλη και όμως ο ΟΦΗ δεν πήρε ποτέ ούτε ένα ευρώ. Εκείνη την ιλιγγιώδη απογείωση του Εργοτέλη την έκανε ο Νίκος Τζώρτζογλου. Είναι δυνατόν στο βιβλίο για την καταγραφή της ιστορίας του και να μην υπάρχει μέσα μια σελίδα γραμμένη για τον Τζώρτζογλου; Ειλικρινά γίνονται πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω. Ενόχλησε επειδή ο κύριος Τζώρτζογλου τα έβαλε με όλους για να υπερασπιστεί τον ΟΦΗ;».

Για την μετακίνηση του Μανώλη Ρουμπάκη: «Ο Ρουμπάκης πήγε στον Εργοτέλη την στιγμή που ο ΟΦΗ ήταν στην εντατική και έψαχνε έναν αιμοδότη για να δώσει αίμα. Κανένας δεν έμαθε ποτέ πως πήγε ο Ρουμπάκης στον Εργοτέλη, με τι χρήματα και τι καθεστώς. Ο Ογκουνσότο ήρθε στον ΟΦΗ έναντι της χορηγίας της «Διεθνής Ένωσις» και δυστυχώς επικοινωνιακά διαφημίστηκε σαν δωρεά».

Για την έλλειψη συμπαράστασης από τον Εργοτέλη: «Είμαι υποχρεωμένος να βγω και να τα πω. Ο ΟΦΗ δεν λειτουργεί με κόμπλεξ κατωτερότητας όπως κάποιοι άλλοι που βλέποντας τον σύλλογο να επανακτήσει την αυτοκρατορία του αισθάνονται παρενέργειες. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Ογκουνσότο που ο Κομπότης έδινε 200.000 ευρώ και από τον ΟΦΗ ζητούσαν 300.000; Ο παίκτης έλεγε ότι χαρίζει τα λεφτά στον Εργοτέλη ενώ ο κύριος Παπουτσάκης μας έλεγε ότι κοιμόταν; Είναι τυχαίο ότι όταν ο ΟΦΗ πάλευε με Θεούς και δαίμονες, ο Εργοτέλης τηρούσε νεκρική σιγή; Είναι τυχαίο ότι ο Εργοτέλης ψήφισε κατά του ΟΦΗ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ; Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν ευεργέτης και να μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας; Δεν είμαστε ηλίθιοι. Είναι τυχαίο ότι μετά την δικαίωση του ΟΦΗ έγιναν λαλίστατοι;».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Τα υποτιθέμενα δώρα και κύματα αγάπης, πιθανόν είναι υποκριτικά. Εμείς οι δεκάδες χιλιάδες Ομιλήτες δεν είμαστε ηλίθιοι. Από τον ΟΦΗ ξεκίνησε η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος θα κάνει ταχεία επαναφορά και εμείς δεν πουλάμε λουλούδια και δηλώσεις αλλά μάχες και αγώνες. Όχι μόνο δικαιώσαμε τους εαυτούς μας αλλά σώσαμε και το ποδόσφαιρο. Όχι με δηλώσεις και λουλούδια αλλά με έργα. Εμείς ποτέ δεν πουλήσαμε ποτέ λυκοφιλίες αλλά έργα».



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved