«Εμείς κάναμε το καθήκον μας»

«Εμείς κάναμε το καθήκον μας»

Η χρονιά που μας πέρασε «έκρυβε» πολλές ανατροπές για την ομάδα των Τρικάλων.

Η φράση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» ταιριάζει «γάντι» πλέον στην θεσσαλική ομάδα, η οποία ενώ κατάφερε να μπει στα play off και βρέθηκε μία… ανάσα από την διεκδίκηση της στην Σούπερ Λίγκα, πλέον το ενδεχόμενο υποβιβασμού στη Football League 2 είναι πολύ πιθανό.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο ΑΟΤ κατηγορείται  για πλαστή εγγυητική επιστολή και αντιμετωπίζει κίνδυνο του υποβιβασμού στη Football League 2, κάτι που αν ισχύει οφείλεται σε λανθασμένη διοικητική επιλογή.

Πλην αυτού του θέματος έντονη «αργοπορία» έχει παρουσιάσει και  η επικύρωση της βαθμολογίας, λόγω του θέματος των αδειοδοτήσεων.

Αυτό έχει ως συνέπεια οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται εκτός συμβολαίων και  σε περίπτωση που γίνουν τα play-off, αυτά να βρίσκονται στον αέρα.

Θέση πάνω σε αυτό το θέμα πήρε και ο Χρήστος Μπριλάκη, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «sporfm»:

«Τα Τρίκαλα αυτή την στιγμή έχουν μόνο τρία ενεργά συμβόλαια και ακόμα και εγώ όπως και οι περισσότεροι κάνουμε διακοπές. Το ίδιο ισχύει και στην ομάδα της Δόξας Δράμας» δήλωσε ο Χάρης Μπριλάκης και συνέχισε: «Αυτό που έχει συμβεί με την καθυστέρηση της επικύρωσης της βαθμολογίας είναι απάνθρωπο και μας έχει προκαλέσει απίστευτη ταλαιπωρία. Έχει πάει πίσω η προετοιμασία της επόμενης χρονιάς και στην ουσία μας χαλάει την πολύ καλή μας χρονιά. Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάναμε το καθήκον μας. Το θέμα της αδειοδότησης είναι ευθύνη της διοίκησης. Με αυτό τον τρόπο μας ακυρώνουν την πολύ δουλεία που κάναμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν παίζαμε στα play-off θα διεκδικούσαμε σίγουρα την άνοδο».

Όσον αφορά το σκάνδαλο Koriopolis που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο σημείωσε:

«Είναι ένα σκάνδαλο το οποίο έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Καλό είναι να μην υπάρχουν οι στημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο και να μην συζητάμε για αυτούς γιατί μόνο κακό κάνουν. Όμως από τη στιγμή που υπάρχουν πρέπει να βρεθεί λύση. Είναι ένα σκάνδαλο το οποίο θα επηρεάσει τα ταμεία των ομάδων μέσω της μείωσης των επιχορηγήσεων, καθώς αποτελούν ανάσα για τις ομάδες. Αν αυτές κοπούν θα μειωθούν τα μπάτζετ και επομένως οι ποδοσφαιριστές θα διαπραγματεύονται για λιγότερα χρήματα».

Εν συνεχεία, ο  πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος   αναφέρθηκε και στην αγωνιστική χρονιά της ομάδας του:

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για εμάς. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν μία νέα ομάδα, η οποία δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα. Ωστόσο, σιγά σιγά ανεβάσαμε ρυθμούς και καταφέραμε να αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και ήμασταν στη ουσία μία οικογένεια. Αν είχαμε ξεκινήσει καλύτερα θα διεκδικούσαμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις» τόνισε ο 29χρονος αμυντικός και συνέχισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου τους προπονητές που μας βοήθησαν τη φετινή χρονιά. Τον κ. Παντελίδη. τον κ. Μπένο, τον κ. Βαζάκα, αλλά και τον βοηθό προπονητή της ομάδας κ. Καλογιάννη».

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια: «Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος και όπως είναι φυσικό διαπραγματεύομαι μαζί με τον μάνατζερ μου για το μέλλον μου. Έχω κάποιες προτάσεις και σύντομα θα πάρω την οριστική μου απόφαση για το πού θα αγωνίζομαι του χρόνου».

Τέλος , δεν παρέλειψε να κάνει και το δικό του σχόλιο για το  μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Ελπίζω σύντομα να ξεπερασθούν όλα τα προβλήματα. Να οργανωθούν καλύτερα οι ελληνικές διοργανώσεις ώστε να μην ξαναζήσουμε την ταλαιπωρία της φετινής χρονιάς».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved