Πλεξίδας: «Χαρίζω την ομάδα»

Πλεξίδας: «Χαρίζω την ομάδα»

Οι φίλαθλοι των Τρικάλων ζήτησαν από τον Βαγγέλη Πλεξίδα να μείνει στον ΑΟΤ, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα στο Δημαρχείο Τρικάλων την Παρασκευή (08/07) το απόγευμα για την ανοικτή συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει οι φίλοι της θεσσαλικής ομάδας. Εκεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τοποθετήθηκε στο θέμα που προέκυψε με την εγγυητική επιταγή των «κυανέρυθρων» και τόνισε: «Η βόμβα θα πέσει στο κενό. Μας έκανε την τιμή το ΠΑΣΟΚ και ο Μπιτσαξής να ασχοληθεί μαζί μας και θα τα πούμε στα δικαστήρια. Έγινε παρέμβαση δική μου για να μην καταπέσει η εγγυητική επιταγή όπως έγινε την πρώτη φορά και πιστεύω ότι θα λυθεί άμεσα το θέμα. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί δεν θέλω να αποκαλύψω άλλα στοιχεία στην παρούσα φάση».

Οσον αφορά στο ενδεχόμενο αποχώρησής του, ο Πλεξίδας είπε: «Δεν αντέχω άλλο την πίεση που έχει δημιουργηθεί. Δεν είμαι μπλεγμένος ούτε σε στοιχήματα, ούτε σε στημένα παιχνίδια απλά επαναλαμβάνω ότι χαρίζω την ομάδα σε όποιον ενδιαφέρεται. Μη με συγκινείτε άλλο. Δεν αντέχω ψυχολογικά άλλο αυτή την κατάσταση. Μας λένε λαμόγια όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και ίσως δεν έχουν άδικο. Έχω συνομιλίες και εγώ με τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου αλλά δεν έστησα ποτέ ματς, ήταν απλά συζητήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο για μένα και την οικογένεια μου να αφήσω τις επιχειρήσεις μου και να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο». Σε ερώτηση αν υπάρχει άλλος επενδυτής απάντησε ότι δεν έχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή στα χέρια του, απλά κάποιοι άνθρωποι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον φιλολογικό.

Η τοποθέτηση αυτή του Πλεξίδα ενεργοποίησε αρκετούς στη συγκέντρωση. Ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος είπε σχετικά: «Είναι λογικό ηθικά να είναι κουρασμένος ο Βαγγέλης Πλεξίδας με όλα αυτά που συμβαίνει. Πρέπει να κινητοποιηθούμε στην πόλη των Τρικάλων, να μπουν άνθρωποι στο συμβούλιο για να στηρίξουν οικονομικά και ηθικά την ομάδα. Είμαι στο πλευρό του και άμα θέλει να με χρησιμοποιήσει μπορεί να το κάνει», ενώ ο πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης, Δημήτρης Παπαγιωτόπουλος είπε: «Κανείς δεν στήριξε την προσπάθεια της ομάδας από τους φορείς ενώ εμείς οι καταστηματάρχες παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία βοηθούμε όσο μπορούμε. Καταθέτω αυτή τη στιγμή οικονομική ενίσχυση 2.000 ευρώ και θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του Βαγγέλη Πλεξίδα».

Μονόδρομο χαρακτήρισε την παραμονή Πλεξίδα ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΟΤ, Γιάννης Σακκάς: «Μην κάνεις κανένα αστείο και φύγεις, όχι στην Πηγή θα πάει η ομάδα που είπε ο άλλος, στην Μεσοχώρα θα πάει! Δύσκολα θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα στην παρούσα φάση. Ο ΑΟΤ είναι ιδέα. Την γυναίκα την χωρίζεις, την φιλενάδα την διώχνεις, στο σπίτι της μάνας σου δεν πάς αλλά τον ΑΟΤ δεν τον αφήνεις». Με τη σειρά του ο πρώην προπονητής της ομάδας Ζόραν Μπάμποβιτς είπε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ: «Είχα πει στον Βαγγέλη ότι θα απογοητευτείς γιατί ξέρω την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ όσο μπορούσα βοήθησα και μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε λύθηκε. Είναι ευκαιρία πάντως τώρα που ο χώρος φαίνεται να καθαρίζει να παραμείνει στην ομάδα».



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved