«Δεν θα είμαστε στο άρμα κανενός»

«Δεν θα είμαστε στο άρμα κανενός»

Μοναχικοί… καβαλάρηδες θα είναι οι Αγρινιώτες στη Super League, όπως υποστήριξε ο Φώτης Κωστούλας.

Λίγη ώρα πριν την επίσημη πρώτη συγκέντρωση του Παναιτωλικού ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη, τον τεχνικό Μπάμπη Τεννέ και τους ποδοσφαιριστές Μάκη Μπελεβώνη, Γιώργο Θεοδωρίδη έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο Emileon Sport Center.

Ο Κωστούλας υποστήριξε ότι τα «καναρίνια» δεν θα είναι στο άρμα κανενός και τόνισε:

«Αυτή η μέρα είναι σημαδιακή για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο που μετά από αρκετές δεκαετίες καταφέραμε να βρεθούμε εκεί που πραγματικά αξίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, σύσσωμη την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας που μας συμπαραστάθηκαν όλη την σεζόν. Θέλω να δώσω την υπόσχεση πως θα κάνουμε την προσπάθεια να πάμε ψηλότερα. Στόχος μας είναι η παραμονή μας. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρκεστεί σε αυτό τον στόχο και ειδικά οι παίκτες. Ξέρουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε την βοήθεια από τους φιλάθλους. Υπάρχει μεγάλη δίψα από τον κόσμο μας ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα ποιο ψηλά. Εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σε όλους τους παίκτες. Αυτό που ονομάζουμε οικογένεια εμείς εδώ στο Αγρίνιο είναι πραγματικότητα. Εμείς από την πλευρά μας ήδη προχωράμε να κάνουμε καλύτερες εγκαταστάσεις. Έχουμε  έτοιμο γυμναστήριο ενώ και οι χώροι εκγύμνασης κοντεύουν να τελειώσουν. Ήξερα ότι τα κουκιά μοιράζονται στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν περίμενα ότι γίνονται όλα αυτά. Εμείς είμαστε με τον Παναιτωλικό. Δεν θα μπούμε σε ομάδες. Θα πορευτούμε σαν μοναχικοί καβαλάρηδες κι αν δεν τα καταφέρουμε, να είμαστε καλά…»

Οσον αφορά στη φιλοξενία οπαδών άλλων ομάδων ο Κωστούλας είπε: «Δεν θα έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε άλλους φιλάθλους αντιπάλων ομάδων. Από την στιγμή που δεν θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους δικούς φιλάθλους και αφού έχουμε τα διαρκείας που έχουν ξεπεράσει τη μισή χωρητικότητα του γηπέδου, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε κανέναν».

Τεννές: «Έρχονται καλύτερες μέρες»

Ο προπονητής που οδήγησε τον Παναιτωλικό στη Super League, ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Έχω ζήσει απίστευτα πράγματα εδώ στο Αγρίνιο. Ερχονται ακόμα καλύτερες μέρες. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Όσον αφορά τον προγραμματισμό κρατάμε τον λόγο μας σε αυτό που είχαμε πει. Δεν έχουμε βγει έξω από τον προγραμματισμό μας. Θα αποκτηθούν εφτά με εννέα ποδοσφαιριστές. Η καθυστέρηση οφείλεται λόγω του ότι έχουμε θέσει υψηλά τον πήχη. Οι παίχτες που θα αποκτηθούν πρέπει να έχουνε πολύ βαρύ βιογραφικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ήδη τρεις ακόμα μεταγραφές αλλά θέλουμε και ψάχνουμε το κάτι παραπάνω. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα τα καταφέρουμε. Μπαίνουμε με ενθουσιασμό στο νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχω την ίδια συνεργασία με την διοίκηση και την φετινή σεζόν. Θα αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα, ένα σέντερ φορ, έναν αμυντικό μέσο, ένα αριστερό μπακ κι έναν παίκτη για την πτέρυγα».

Μπελεβώνης: «Στοίχημα με χαμηλή απόδοση»

Ο τεχνικός διευθυντής, Μάκης Μπελεβώνης υποστήριξε: «Είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρεμιέρα. Μετά από 34 χρόνια οι φίλαθλοι θα δουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Είναι ξεχωριστή και για μας που μετά από έξι χρόνια πετύχαμε τον στόχο. Είναι κατόρθωμα με τα όσα αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια εδώ που φτάσαμε. Ηταν στοίχημα με… χαμηλή απόδοση, παίξαμε σταθερά τον ‘άσο’ χωρίς να ξεφύγουμε από τις αρχές παρά τις προτροπές από πολλούς… Η μεγάλη επιτυχία οφείλεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Βαδίζουμε σωστά και χωρίς καθυστερήσεις για το πλάνο που έχουμε θέσει. Ο πρόεδρος είχε θέσει στόχο να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία στην πενταετία και κατά έναν χρόνο τα καταφέραμε. Εύχομαι όλοι να σταθούν πλάι μας, να πολεμήσομε μαζί».

Η τοποθέτηση Μπελεβώνη για τα στημένα σχολιάστηκε από τον Κωστούλα που δήλωσε: «Παραλίγο να σταματήσω τον Μπελεβώνη που έλεγε για στοίχημα. Δεν νομίζω να είχαμε κάποιον που να ένιωσε μεγάλη έκπληξη με όσα γίνονταν. Ολοι ξέραμε ότι γινόταν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν να γίνονται. Έκπληξη ήταν η έκταση του θέματος, με ονόματα που κανείς δεν περίμενε και δεν φανταζόταν. Για μας αυτά είναι κάτι που δεν έχουμε ασχοληθεί και δεν πρόκειται. Το ποδόσφαιρο εμείς το χαιρόμαστε μέσα στο γήπεδο».

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης είπε: «Πετύχαμε εάν μεγάλο στόχο. Θέλουμε την καθιέρωση στην Σούπερ Λίγκα, να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε υγεία ώστε να σας δικαιώσουμε» και ο συμπαίκτης του Γιώργος Θεοδωρίδης συμπλήρωσε: «Να τα δίνουμε όλα με την στήριξη του κόσμου, των δημοσιογράφων, και καλό κουράγιο στον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κ. Μπελεβώνη».

Αποστολή, Αγρίνιο: Φάνης Σταθόπουλος 



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved